Tristan Vukčević (©Starsport)
Tristan Vukčević (©Starsport)

Tristan Vukčević u Partizan Mozzart Betu i naredne sezone

Vreme čitanja: 1min | uto. 15.08.23. | 22:30

Iako su ga Vašington Vizardsi izabrali na minulom draftu, mladi srpski košarkaš neće menjati adresu

Tristan Vukčević će i naredne sezone braniti boje Partizana, nezvanično saznaje Mozzart Sport.

On je u januaru prošle godine prešao u redove crno-belih iz madridskog Reala, a tom prilikom je stavio paraf na višegodišnju saradnju, koja ga za klub vezuje do kraja takmičarske 2023/24. Izašao je na minuli draft, sa 42. mesta su ga izabrali Vašington Vizardsi, bilo je dileme da li će ostati, ali Vukčević će ipak do kraja odraditi ugovor sa šampionom ABA lige.

Izabrane vesti

Pisali su grčki mediji da ga prati Peristeri, pa se stidljivo provlačila priča i o interesovanju Olimpijakosa, a mladi košarkaš je vagao sa koje strane Atlantika da nastavi karijeru. Igrao je Letnju ligu za Vizardse, ostavio solidan utisak, ali će odraditi još makar jednu sezonu u Evropi i to pod vođstvom Željka Obradovića.

Tristan je u sezoni za nama odigrao 22 utakmice u ABA ligi, provodio oko 14 minuta na parketu i prosečno beležio osam poena i 3,2 skoka. U Evroligi je imao skromniju minutažu, a crno-beli dres navlačio je 13 puta i provodio tek oko šest i po minuta u igri.

Nastaviće da se bori za prostor u ekipi Partizana, koja je ovog leta podelila nove ugovore Aleksi Avramoviću, Kevinu Panteru, Džejmsu Naneliju, Zeku Ledeju i Balši Koprivici. Kao pojačanja su u Humsku zasad stigli Ognjen Jaramaz, Mateuš Ponitka i Pi Džej Doužer, a klub su napustili Matijas Lesor, Dante Egzum, Joanis Papapetru i Jam Madar.


tagovi

KK PartizanPartizan Mozzart BetTristan VukčevićKošarkaški transferi

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara