Turk Telekom se žali pred finale Evrokupa: Vozač autobusa nam povredio trenera

Vreme čitanja: 2min | sre. 03.05.23. | 14:40

Neverovatno saopštenje Turk Telekoma pred večerašnji meč finala Evrokupa

POmalo u senci svih dešavanja u Evroligi i sjajnih plej-of serija, večeras je zakazano i finale Evrokupa. Posle brojnih mečeva u eliminacionoj fazi, došli smo do samog kraja. Za tituliu i mesto u Evroligi bore se Turk Telekom i Gran Kanarija. Meč se večeras igra na Kanarskim ostrvima jer je pomenuti tim imao najbolji skor tokom grupne faze, a samim tim je obezbedio prednost domaćeg terena do kraja takmičenja. Ipak, protivnik je najprijatnije iznenađenje iz Turske, tim Turk Telekoma koji igra sjajnu košarku na svim frontovima, a njihov trener, Erdem Kan je danas u centru pažnje.

Naime, svega nekoliko sati pre finalne utakmice, generalni menadžer kluba se oglasio i istakao da se na dan meča dogodio veliki skandal posle čega je njihov trener završio u bolnici.

Izabrane vesti

"Naš trener (Erdem Kan) će voditi utakmicu večeras, uprkos svemu.Sve je počelo kada nam je vozač autobusa dao neplanirani obilazak grada. Put do dvorane koji traje najviše 10 minuta se odužio na više od 40 zbog čega smo umalo zakasnili na trening", počinje saopštenje koje donosi još neverovatnih detalja:

"Onda je isti vozač počeo da pojačava zvuk radija, zamolili smo ga da utiša nekoliko puta. Kasnije, kada je naš trener hteo da ustane i stiša zvuk, naglo je zakočio i Erdem Kan je udario glavom o staklo i povredio vrat. Ekipu je na treningu vodio sa kragnom oko vrata, a sada će hitno na nosilima biti odveden u bolnicu. Naravno, ne želimo da krivimo Evrokup ili Gran Kanariju, ali, nažalost, ovde postoji prikrivena motivacija i za to mora da odgovara osoba koja je odgovorna. Trenutno radimo na tome. Naravno, pre svega, nadamo se da je naš trener zdrav. On će doći na utakmicu

Za kraj je dodao:

Ovaj događaj može pozitivno uticati na neke igrače, posebno na iskusne igrače, ali će nam možda biti teško da obuzdamo naše mlađe igrače. Nadamo se da će se sve ovo pozitivno odraziti na ekipu".

Meč večeras počinje od 21 čas.


tagovi

KK Turk Telekom

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara