Petar Popović (ABA liga)
Petar Popović (ABA liga)

U Budućnosti samo dva igrača pod ugovorom, Olimpija zove Popovića, a Rapid Barovića

Vreme čitanja: 1min | uto. 21.06.22. | 10:47

Dok se čeka novi trener, Zoranu Nikoliću ponuđen produžetak saradnje

Budućnost je odbranila duplu krunu u Crnoj Gori, ali nije se domogla glavnog cilja, titule ABA lige, u čijem peharu je bila i ulaznica za Evroligu, pa je kako Vijesti pišu vreme za rekonstrukciju tima i stručnog štaba.

Aleksandar Džikić, jedini trener koji je Podgoričanima doneo regionalni pehar, uputio se u Jerusalim kako bi preuzeo Hapoel s kojim je potpisao dvogodišnji ugovor. Kendrik Peri je pak krenuo na zapad. Potpisao je ugovor sa Unikahom. Takođe je poznato da su kofere spakovali Džastin Kobs, Denis Džerom Sili, Vili Rid, Marko Jagodić-Kuridža i Donatas Tarolis. Vladimir Micov je blizu odluke sa se penzioniše.

Izabrane vesti

Prema pisanju podgoričkog dnevnika pitanje je šta će biti i sa domaćim igračima, a među njima bi prvi mogao da ode Petar Popović.

Za crnogorskog plejmejkera veliko interesovanje pokazala je Cedevita Olimpija, koja nudi dobre uslove. Posao ipak još nije zaključen, jer Popović čeka ponudu Budućnosti, ali i da vide da li će se još neka opcija na tržištu otvoriti.

Ugovore za narednu sezonu imaju samo Igor Drobnjak i Edin Atić, dok je Zoranu Nikoliću ponuđen produžetak saradnje do 2024. godine.

Filip Barović je na izlaznim vratima, a pominje se da bi karijeru mogao da nastavi u Rapidu iz Bukurešta, dok se za Danila Nikolića i Suada Šehovića još ne zna da li će ostati u Budućnosti.

Pre svega toga, Podgoričani ipak treba odluče ko će da nasledi Alekandra Džikića, odnosno ko će biti trener.


tagovi

KK Budućnost PodgoricaABA ligaPetar PopovićAleksandar Džikić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara