Učenik ne zaboravlja mentora: Dećo, voli te tvoj Munze

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.01.24. | 17:26

Oglasio se Novica Veličković povodom smrti Dejana Milojevića

Svet košarke je i dalje u šoku zbog smrti Dejana Milojevića. Poruke stižu sa svih strana, a sada se javio Novica Veličković. Čovek koji ne zaboravlja kakav trag je Dejan Milojević ostavio u njegovoj karijeri. Malo je reći neizbrisiv.

Na društvenoj mreži Instagram, Veličković je napisao sledeće reči:

Izabrane vesti

"Gde si bre munze....."

Dećo moj,VOLI TE TVOJ MUNZE!

Brate moj, velika tuga, bol....

Presrećan sam što sam te imao za prijatelja, mentora, brata! Mnogo sam sreće imao što sam uz tebe rastao, što sam gledao tvoje ljudske kvalitete, što sam gledao poštenje, hrabrost, vedrinu, osmeh, jednostavnost...Što sam mogao da vidim kakav si otac i muž! Mogu da pišem ovde o košarci, životu, savetima...Mogu danima, godinama da pišem!

I sigurno ću biti jedan od mnogih koji će se truditi da sva tvoja dobrota ,osmeh i dela budu zauvek na mestu gde treba da budu. A NAJVEĆI SI!

HVALA TI ZA SVE! I JOŠ JEDNOM, VOLI TE TVOJ MUNZE!"

Veličković i Milojević bili su svojevremeno konkurenti od 2004. godine do 2006. Milojević je tada bio nezaustavljiv u crno-belom dresu, dok je Novica Veličković tek dolazio i nagoveštavao velike stvari.

Svestan toga je bio i sam Milojević koji je uvek u interjvuima hvalio Veličkovića, tako je bilo i jednom prilikom za Sport klub.

Novicu stvarno obožavam, on jedan od onih klinaca koji vam se odmah svidi, na prvu loptu vidite taj jedan pobednički duh u njemu. Stvarno sam gledao, bez obzira na to što smo bili konkurenti, što smo igrali na istoj poziciji, da mu pomognem koliko god sam mogao. Kada sam otišao, on je nasledio to mesto na kojem sam igrao i podigao ga na jedan viši nivo, postao je posle toga najbolji mladi igrač Evrolige, otišao je u Real, on je jedan od onih koje su povrede sprečile da bude još bolji, ali i ovako je bio sjajan. Uživao sam u druženju i radu sa njim, a i dan danas smo prijatelji”, rekao je Milojević.


tagovi

Dejan MilojevićNovica Veličković

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara