Komentari na vest

Uigravanje centarske linije za napad na Efes: Pod obručima Zvezdina šansa

Ј

Јосиф

pre 5 meseci

Причам ти причу! Тоби и Симоновиќ два балвана, бескорисна у ЕЛ, док Нејпира као и Красо у фудбалу, брзо увидео да није ово за њега!
ш

шта има у

pre 5 meseci

Падини??
М

Много има балвана

pre 5 meseci

Мени се чини да си ти са оваквим коментарима највећи балван.
P

Pojacanja..?

pre 5 meseci

Slusamo svi ovde vec zadnja 2 meseca kako nasa KKCZ uprava navodno "nema novca" da dovede jos 3 pojacanja koja nam fale da konacno kompletiramo tim,evo ako ovi nasi iz uprave ne znaju kako to da odrade,ja cu da im objasnim vrlo prosto: u januaru raskinite ugovor sa Nejpirom(posto je najskuplji u nasem timu) zatim na njegovo mesto vratite Topica iz Mege,a taj novac sto dajete za Nejpira onda iskoristite i dovedite dobrog beka sutera i pravog teskog centra koji zna da igra ledjima ispod kosa i resena stvar,jednostavno otarasite se samo JEDNOG igraca Nejpira a za uzvrat dovedete cak TROJICU pojacanja za njegovu platu Topica,beka sutera i pravog teskog centra poput Leandrija Nika sto smo imali ranije i resen sav problem koji imamo u timu! A sto se tice mesta za ta 3 nova pojacanja sto treba da dodju i kompletiraju tim,i to je isto vrlo lako zavrsiti,Raskinite ugovore lepo sa Kuzmicem od 50.god,Lazarevicem,Ilicem i Tobijem,ili ih posaljite u Megu na pozajmicu do kraja sezone i eto opet resena stvar vrlo lako i jednostavno! Bez jos dobrih pojacanja nema titule i top 8 ove sezone,tako da nasa uprava mora da bude svesna toga i da reaguje dok jos nije kasno za sve...
d

dakle

pre 5 meseci

Ako smo te dobro razumeli, po tebi transferi funkcionisu ovako : dovedes igraca, on se ne pokaze, otpustis ga i za te pare dovedes nova tri igraca? Momak, u kom univerzumu se nalazis ( ili si krsten kod privatnika ) ? Vas je doticni navikao da se i pojacanja i treneri, dovode kao na traci, kad uzfali, samo dovedes nove! Imate 80% novih igraca za ovu sezonu, kupovali ste sve ono sto niko nije hteo, pa i to sad ispada malo? Usput, koga ces ti da dovedes sad da valja, usred decembra?
R

Realno samo

pre 5 meseci

Cisto informativno, da se ne bi pravio vise pametan. Ako otpustis igraca na njegovu štetu, moras ga isplatiti, ne mozes ti nekoga otpustiti tek tako 😂😂😂
D

Dika Jabukanac

pre 5 meseci

Sta lupate minuse...?!Decko je u pravu.Tako je druze,ocistiti parazite od prosle godine prvenstveno,kao i u fudbalu.
p

pst

pre 5 meseci

Laicki komentar. Nijedan igrac nije u klubu bez ugovora. Dakle zadovoljstvo raskida moras platiti. Buraz okreni dzep naopako isplati igraca pa onda mudruj. Sto se Nejpira tice on je ocigledno razlog svih problema u klubu. Preskupo placena igracka. Covek koji igra rekreativnu kosarku. Odbrana ga ne zanima statistika kao i vecinu Amerikanaca. Topic ako dobro razumem ne moze igrati ABA ako se potpise. Dakle bolje da zavrsi sezonu u Megi. Tobi je problem jer ga nema dovoljno u odbrani. Fale nam Hanga i Laza za bolje rezultate u El. Kuz definitivno u FMP a forsirati Simonovica na petici. Pod kos. Valjda se Lazarevic okrepio suterski a Ilic je i dalje uz Bolomboja najbolji visoki u odbrani.
0

07

pre 5 meseci

kojih ti problema imaš pa bi oterao Ilića. Mlad momak tek ce da zaigra samo trebau pružiti podršku a ne osuđicati ga jer zablistace vrlo brzo. Živ bio pa video!!!
g

gorannnnnnnn

pre 5 meseci

ma zvezda nema sta da trszi u EL mi smo tu zavrsili svaku pricu cak mislim da ni u aba nemamo sta da trazimo jedino moze da nam pomogne sto imamo domaci teren ali taj domaci teren vise nije kao nekad sad je kao pozoristee
d

dre

pre 5 meseci

Vidim da si stručnjak i za navijanje i taktiku. A od kosarke sto si video sve je preko ekrana...
T

TP-1

pre 5 meseci

Ljudi,kakvo uigravanje centarske linije aman!? Pa tu nema materijala za neke bolje rezultate . EL ima 34 kola. Od toga je ostalo jos 24. Od tih 24 mora da se dobije barem 14-15meceva +tri pobede koje su ostvarene za top- 8. Pa ko lud moze da veruje u tako nesto? Gotova je jos jedna nebitna sezona. Covic je opet sve zajebo i nalozio.
F

F4 ,

pre 5 meseci

Zvezda će igrati F4 dogodine
P

Puna Arena ,

pre 5 meseci

I pobeda u petak nad Efesom !
а

арена

pre 5 meseci

не сме да стане...
G

Gluposti...

pre 5 meseci

Mitrovic sutira trojke? to samo se vidi koliko je los koncept i koliko nema plana..Mitrovic ne bi nikad pogodio vise trojke, Covek je sad cist centar.
e

efes bez 2

pre 5 meseci

prva centra...
K

Kiza Zemun

pre 5 meseci

Samo cutite i radite, a kad Zvezda pocne da gazi zabolece mnoge glava... A vidim da neke vec boli!
i

ima istine

pre 5 meseci

Ali vidi se da je potrebna 4rka, Oli, Barsa, Zalgiris, Partizan izgubljeni zbog 4rke koje nrmamo, Davidovac vise 3, Mitrovic nema sut i nije opasnost spolja dakle vise 5, Simonovic povrede plus neiskustvo. Bjelica se ceka kao da ako dodje moze da daje 20 po utakmici a njemu se i ne igra ocigledno. Oli nas razbio piters direktno, Barsa Dzabari, Ulanovas iz Zalgirisa pred kraj a Partizan je udvajanjem lideja dobio avramovica, jaramaza i promaju kroz nas reket. Znaci problemi su jasni i ne mogu da verujem da to neko ne vidi. Cela stampa je kukala kako Partizan nema centra a o nama ni reci za 4rku.
h

hulio

pre 5 meseci

Zvezda ima najlosiju centarsku liniju posle albe ...jedino mitrovic i ajde bolomboj da su ok..pogotovo mitrovic ...ovi kuzmic,ilic,simonovic i pogotovo tobi..uzas ..tobi kao igra protiv krke pa onda u EL 0 poena ..simonovic igrac za aba ligu..ilic i kuzmic su za okk beograd
П

Професор Окултис

pre 5 meseci

Звезда ће се подићи и почети да гази, почевши од Ефеса! Спортски поздрав свима, а посебно "душебрижницима".
Z

Zvezdaaaa

pre 5 meseci

Nema potrebe za uzdizanje ovih igrača jer krka nije merilo, u evroligi je važno kako pružaju partije, ali na žalost protiv efesa će se videti njihov ne kvalitet.
P

Pavković Jašar

pre 5 meseci

"Ne" se uz glagole, a ne uz imenice, piše odvojeno.
Z

Zvezdaaaa

pre 5 meseci

Pavković Jasar - oprosti brate što sam nepismen