Komentari na vest

Uličarsko ponašanje i udarci ispod pojasa: Harden isključen, Embid pomilovan - Meksi ugasio Bruklin (VIDEO)

R

Rasputin

pre oko 1 godinu

Klosari iz Filadelfije... Nesto kao ovde jedan klub iz Zeleznika
Z

ZzzRrr

pre oko 1 godinu

Kako Bruklin nema šta da traži u ovoj seriji, tako i Fila neće imati šta da traži protiv Bostona
k

kojotski

pre oko 1 godinu

Potez Embida je svakako uličarski, ali to ne menja činjenicu da ni samim igračima Bruklina nije jasno kako su dogurali do plejofa. 4 od 5 igrača iz prve petorke su se priključili u martu ove godine. Tim bez repa i glave. Sve osim metle je vanserijski uspeh za ovako limitiranu ekipu Netsa.
t

tviter.glavonjero

pre oko 1 godinu

Mora da ovi iz File gledaju Zvezdu i njenog gurua sa svojim sledbenicima. Ovo Branko Lazic uradi u jednom minutu jedne cetvrtine, ovi se cude sto neko uradio za celu utakmicu. Prljavstina nam je drugo ime.
R

Rasputin

pre oko 1 godinu

Jel znas sta kaze Ajnstajn? Ono za svemir i… E pa ti si dokaz
g

gostLazar

pre oko 1 godinu

Znaci on sa 14 poena i 10 skokova odigra sjajnu utakmicu i glavni je kandidat za MVP, a kad je Jokic pre par nedelja odigrao utakmicu sa 14 poena i nekoliko skokova, otpao je iz trke? Ako je neko zaboravio, to je kad je ovaj bilde dao Bostonu 50+ poena
B

Bilde

pre oko 1 godinu

Gleda se regularni deo sezone. Da su gledali plej of ucinak zadnje dve sezone jokic nikad ne bi osvojio MVP jer je denver bio ocajan.
t

tviter.glavonjero

pre oko 1 godinu

Ovaj NBA ne pratim uopste. A sada krece vreme slava letnjih a ja to ne mogu da podnesem jer smo svi ateisti i ne podnosimo druge vere. Svi su mi takvi pedeset kkolena unazad, bili smo turci, pa madjari pa sta god da su rekli, mi glavonjeri smo prilagodljivi. Sutra bih docekao albanca sa fesom na glavi.
G

Gema mesalica

pre oko 1 godinu

E druze ja sam ti isti. Komunizam ili nista drugo. Nasa zvezda crvena. CRVENA da se zna. pozdrav druze
M

Ma da...

pre oko 1 godinu

Pglu si, nepismen i dosadan. Mozda mislis da si zanimljiv tim humorom sarkazmom vredjanjem ili sta vec ali samo u svojoj glavi. Verovatno nemas ni jednog prijatelja i okolina te izbegava jer si naporan i davez. Ako nemas sta pametno reci, bolje cuti...
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Usao duh cokijevaca u njih.
M

Ma da...

pre oko 1 godinu

Ooo gde ste komsije nema vas nigde juce na vesti o vašem FK partizan? Ne pratite vise fudbal? :))) Sada na svaku vest o kosarci vi pisete o Zvezdi, nebitno sto nema nikakvih veza sa Zvezdom?! I sada mislis auu ala sam im ga spustio? Haha patetično i jadno...
c

cvp

pre oko 1 godinu

to je plej off ne moze bez tenzija ne vidim sta je tu strasno.
R

Rasputin

pre oko 1 godinu

Embid je kamerunac a ne znam ko nosi majice kamerun i jos se time hvali… Aj malo mozga ukljucis pre nego sto krenes da prozivas
Z

Zeljimir.Obrqd

pre oko 1 godinu

Nakon što je Rukometni klub "Železničar" zakasnio da uplati treću ratu za članarinu za takmičenje u iznosu od 225.000 dinara, direktor Super B lige Ivan Milivojević prvo je izdao rešenje kojim se suspenduje klub iz Niša do izvršenja uplate, a kako klub nije izvršio uplatu, zvanično je izbačen iz lige.
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Ovo su vesti o NBA ligi. Nebuloze su na drugom mestu, pogresio si.
M

Mladen84

pre oko 1 godinu

@Gosthjk Ako su vesti o NBA ligi, kakve veze imam Covic, i Lazic, i Crvena Zvezda sa njima? Vidim da ne mogu ljudi a da ne komentarisu kako bi Lazic to uradio. Aj vise sjasite i jedni i drugi, i ne budite glupi. I Ostoja i Covke zele da se vi lozite.
n

nikolaniko

pre oko 1 godinu

Samo me zanima da li bi isti kriterijum bio i da je Jokić isto uradio?
S

Srbenda na kvadrat

pre oko 1 godinu

Skroz si u pravu, Jokic ne bi bio iskljucen da je uradio isto sto I Harden. NBA sudije mrze Hardena jer je iz Amerike I zene ga vole. Jokica cuvaju kao belog medveda jer je beo kao britanac i izgleda kao neki bucko kao I vecina nas srba. I samim tim nismo pretnja njihovim zenama.