Foto: MN Press
Foto: MN Press

Uniks odigrao užasnu četvrtinu, pa preokrenuo protiv Bahčešehira

Vreme čitanja: 2min | uto. 10.11.20. | 18:55

Ništa od iznenađenja u Istanbulu

Mogao je Bahčešehir lako do iznenađenja protiv Uniksa, razbio je protivnika u prvoj deonici, ali do kraja je ruski tim uspeo da preokrene i dođe do trijumfa - 70:67.

Timovi su ušli potpuno poravnati u poslednja dva minuta, na ulasku u poslednji vodio je Uniks poenom prednosti, a onda je Bahčešehir počeo da pravi greške, promašio je trojku, napravio tehničku i tu je bio kraj.

Izabrane vesti

Najefikasniji u pobedi Uniksa bili su Džamar Smit sa 17 datih poena i pet asistencija, Džon Braun sa 13 poena i devet skokova i Okaro Vajt sa 10 poena i sedam skokova.

U redovima domaćeg tima Erik Grin je ubacio 23 poena, dok je Džamal Džouns dodao 14 poena.

Uniks je odigrao katastrofalnu prvu četvrtinu u kojoj je postigao samo sedam poena, a Bahčešehir je ubacio čak 22 i to je domaćem sastavu davalo ulogu lidera na utakmici i nekog ko je diktirao tempo. Međutim...

Jasno je bilo odmah da je ruski sastav kvalitetniji i da će se ta prednost istopiti do kraja utakmice. Nismo morali da čekamo dugo, Uniks je već u drugoj deonici pojačao i uspeo da nadoknadi prednost, a onda i da pređe u vođstvo u toku treće četvrtine.

U poslednjoj je turski tim volšebno uspeo da uhvati korak kada je izgledalo da će Uniks pobeći, pa je neizbežna bila neizvesna završnica u Istanbulu. U njoj je Uniks izašao kao bolji.

Uniks sada ima skor 4-2, dok je Bahčešehir na 0-7. Jasno je da je turski tim na ovaj način suštinski eliminisan.

EVROKUP

Grupa A

Bahčešehir - Uniks 67:70

/Grin 23 - Smit 17/

Venecija - Partizan




tagovi

ABA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara