Komentari na vest

Utakmica sezone! Zvezda nema pravo na grešku, Igokea juri senzaciju

B

B. Grobar

pre gotovo 3 godine

Na brinite cigani, sredili su stvar vucic i Dodig, tako da.....samo opusteno.
S

Slobaaaaa

pre gotovo 3 godine

Kako je na nameštenom 7. mestu?
P

Pentrax pravi

pre gotovo 3 godine

Penzioneri, držte gaće!
G

Gost ali bukvalno

pre gotovo 3 godine

Ja sam stvarno iznenađen većinom komentara ovde, braćo, na osnovu čega ste sigurni u Zvezdinu pobedu? Mi možemo proći jedino ako nas krene šut a to je malo verovatno, na žalost. Niti imamo tim niti imamo trenera.

07.08.16

pre gotovo 3 godine

Prolazi Zvezda i uzima ABA ligu.I onda da se Obradovicu isplati bonus za titulu,kad vec jadan nije mogao tuzbom da dobije bonus za Kup.Covek nas je potpuno ukanalio nakaradnim timom koji je sastavio.Radonjic ce da izvadi fleke,ali uz mnog muke,truda i znoja.
G

Gost ali bukvalno

pre gotovo 3 godine

Brate, je li te plaća Radonjić? Nema drugog objašnjenja za tvoj komentar.
M

Milutinović

pre gotovo 3 godine

Lagano Zvezda prolazi, najmanje deset razlike na kraju. Radonjić je maher za ovakve utakmice. Vidimo se na kraju meča pa kažite da nisam u pravu.
S

Sacha_PFC

pre gotovo 3 godine

Kako god sigurno Zvezda ovu nece proci na regularan nacin...e sad dali ce nestati struje,dali ce doci do tuce pa se mec prekine,ili ce sudije da uzmu stvari u svoje ruke ali sigurno je da Zvezda koja godinama pravi iskljucivo na vestacki nacin rezultate....ovu utakmicu nece dobiti na regularan nacin.
n

neshha

pre gotovo 3 godine

@Spfc Sto se tuce i prekida tice to je bila uza specijalnost vaseg gurua i niko drugi osim njega to nije primenjivao.Igokea jeste izvanredna ekipa ali veceras pobedjuje Zvezda,mnogo igraca je odigralo veliki broj ovakvih utakmica za razliku od protivnika.Otkako vam je otisao Dervis,nijednom niste napustili parket na 9.5 minuta,kao sto ste to ranije redovno radili kad god je trebalo posteno da izgubite.
T

To je Lomunac

pre gotovo 3 godine

Pentrax, Kalčopolista, Sima Arauho, Jimmy Barka, Prime, Gravediger, Firga, Gost itd to je jedan isti lik Zoran Ilić iz Lomnice kod Despotovca. Ima 50 godina pa vi sad vidite koja je to bolest i sa kim imamo posla. Nekada je ovde pisao pod nikom Lomunac i banovan je ovde zbog vređanja, psovki i pretnji, a zbog istih razloga je banovan i sa jednog ribolovačkog sajta. Na utakmice nije išao, klasičan tastatura simpatizer. Žena mu se zove Slađa. Brzo plane, lako ga je iznervirati, depresivan je, bezobrazan, drčan i vređa i preti preko tastature, a njegova fotografija je danima kružila na društvenim mrežama. Kad sam video na šta to liči sad mi je jasnije zašto je toliko frustriran i iskompleksiran. Ono je blagi užas.

07.08.16

pre gotovo 3 godine

Neka,pusti ga,nije on kriv sto je takav....
d

duh iz boce

pre gotovo 3 godine

Budimo realni, kolike su šanse da Igokea dobije? Odavno ovo više nije samo sport, ponajmanje je sport. Znam, novinarima je posao da se bave utakmicom, a ja sam u komotnoj situaciji i mogu da kažem da je Zvezda prošla još mnogo pre prve utakmice. Obećavam da ću poslati komentar pod ovim nikom i posuti se pepelom ako Igokea dobije ali, uveravam vas, potpuno sam opušten.
N

NadaUmire

pre gotovo 3 godine

A voleo bi ti da zvezda izgubi pa da se smejes i pises komentare danima.
S

Sacha_PFC

pre gotovo 3 godine

Zvezda sa mnogo jacim timom u proslim sezonama od ovog sada tima nije dobijala utakmice na regularan nacin...sta onda da se ocekuje veceras sem nekog spleta nesretnih okolnosti po Igokea.
G

Gosterson

pre gotovo 3 godine

realno zvezdi je bilo bolje da je bila druga u Aba ligi jer ne postoji sansa da neko dobije budućnost na 3 dobijene previse su kompaktan tim bez neke sujete imaju konstantne igrace i kad nekog ne ide uvijek neko uskoci iz drugog plana plus prve dvije se igraju u bg-u ako napravi budućnost brejk mnogo je to na psihološkom planu i to je to plus imaju ogroman motiv posle bruke u finalu prije dvije godine...zvezda bi lakše na kraj izasla sa mornarom nego sto ce sa Igokeom umorice se dobro i umornija uci u finalnu rundu,isto im se dešava ove sezone kao budućnosti prije dvije nakupovali su stranaca tonu pa u toku sezone promijenilo pola tima i u plus Evroliga umor i konstantna potenciranja da je Lojd Harden licno volden Kris Pol napravila su sujetu u ekipi jer realno Davidovac,dobric ne dobijaju priliku da odlučuju osim kad pomenuti dvojac ne siluje kuzmic je bivsi igrac Lazić je igrac zadatka i nista vise,Simonović je rijetka rupa u odbrani kad igra,sve u svemu ribilding u najavi
S

SilverSurfer

pre gotovo 3 godine

Ne vidim zašto bi se desilo bilo šta strašno ako bi Igokea otišla u finale. Takve stvari čine sport interesantnim. Ispada da ukoliko Zvezda i Partizan ne osvajaju titule onda je smak sveta. Finale Budućnost - Igokea bilo bi zanimljivo i zbog toga što je pitanje da li bi poobednik išao u Euroligu. U Zvezdi bi, na kraju sezone, trebalo da otpuste sve koji su bili zaduženi za skauting i sastavljanje tima. Jer zbog ovakvih promašaja mora da se snosi odgovornost. Razumem da su klubovi faktički ucenjeni da od agencija kupuju igrače po principu 2+1 ali je nezapamćeno da se ovoliki broj krševa dovede istovremeno. Uz polovnjake koji nisu za ozbiljnu košarku rezultati Zvezde ove sezone su odlični. Igrači Zvezde moraće pošteno da se oznoje ako žele u finale. Jer Igokea možda nije fantastična ekipa ali, Zvezdi, jednostavno, ne leži.
n

neshha

pre gotovo 3 godine

Sta reci,osim jedno veliko BRAVO za komentar.
G

Gostiii

pre gotovo 3 godine

Ne postoji ni jedan jedini promil šanse da Igpkea na bilo koji način ugrozi Zvezdu. Svi znamo da to ne može da se desi zbog više sile, kao i pre desetak godina kad su bili prvi, ali je Partizan igrao EL. Sepublika Srpska ima podredjen položaj u odnosu na Srbiju...
7

76

pre gotovo 3 godine

Spin masinerija radi ne prestaje. Te sezone, imali smo 2 mesta u EL, jedno sampionu, jedno prvom na kraju regularnog dela (Igokea). Međutim kad je postalo jasno ko ce biti prvak i ko ce samleti sve u plej-of (Partizan), brze bolje je pravilo promenjeno da finalisti idu u EL. I tako je "Zvezda" otisla u EL umesto Igokee dobri moj

Kalčopolista®

pre gotovo 3 godine

Pitanje za kladionicu Mocart, hteo bih jedan specijal da singliram, koliku kvotu dajete da se gase kamere u odsudnim momentima meca i kolika je maksimalna uplata? Molim za odgovor! Unapred hvala!
I

Iks Tb

pre gotovo 3 godine

Bolje singlaj na odbranu titule ABA lige KK Partizan! Kvota nije losa, a dobitak i prolaz siguran.. Lani su bili ubedljivi, ove godine isto igraju top.. Tako da igraj na sigurno...
M

MaxCZ

pre gotovo 3 godine

Evo ga.. Najbolji poznavalac prilika u KK i FK CZ.. Ali, ima problem za koga navijati dalje kada Igokea ispadne. Sve manje klubova mu je ostalo na raspolaganju! Ili, da pocne opet od sledeće sezone..
s

sta reciii

pre gotovo 3 godine

Ostojini botici sada za Igokeu navijaju ahahha koliko su propali .....
g

gost dragi

pre gotovo 3 godine

A ne za vas metalurgiju cu da navijam, svasta.
@

@d.g.

pre gotovo 3 godine

nepismen si
Z

Zbaj

pre gotovo 3 godine

Taman dobar naslov, Igokea juri senzaciju. Toliko su male sanse da Zvezda izgubi nocas da toga neki nisu svjesni. Sto se mene tice, sve ispod 10 razlike za Zvezdu bice iznenadjenje. Ovo pisem kao navijac Buducnosti.
T

Test12455

pre gotovo 3 godine

Testndjdjdjd
S

Sloga 1983

pre gotovo 3 godine

Krcaj Zvezdo do titule!!!
G

Gost9807

pre gotovo 3 godine

Hea hea Igosi!
S

Svasta...

pre gotovo 3 godine

Koje ludilo vlada u grobarskim glavama kada misle da zvezda ne moze da dobije Igokeu , koliko su nerealni i ostrasceni... stalno neke gluposti oko sudija i politike.
G

Gost ali bukvalno

pre gotovo 3 godine

Grobari ko Grobari, u jednom trenutku imamo najskuplji tim a u drugom smo najgori... Kako im kad odgovara. E sad, činjenica je da igramo očajno, Radonjić nije uspeo nikog da razigra, osim toga izgubili smo i Lojda i Voldena koji su na početku bili zveri.
G

Gostovanja

pre gotovo 3 godine

Odlučio je Aleksandar u dogovoru sa Miloradom ovo davno... kakva crna senzacija
K

Kemp

pre gotovo 3 godine

Više vaše teorije zavjere... uzeo si 100 Eura i još si se prijavio za 30 od tog istog Aleksandra a dobićeš i 3000 dinara jer si se vakcinisao, i ti sad pričaš ovde ko je s kim dogovorio nešto...
G

Gostovanja

pre gotovo 3 godine

Taj Aleksandar ne daje. ni jedan dinar iz svog džepa već plaća narpd ove zemlje... Al ti si suviše igraničen da bi shvatio to
G

Gostioničarr

pre gotovo 3 godine

Igokea igra mnogo lepšu košarku, kompaktan tim, uz normalno i fer suđenje, verujem u dvojku i kvotu 5. Da Igokea osvoji Aba ligu, jer na pravdi Boga, jednom su bili prvi, ali u stvari nisu, van terena, i vreme je da im se to vrati.
b

boze boze

pre gotovo 3 godine

Znaci oces da kazes da zvezda ne moze da dobije uz fer i normalno sudjenje??? Jel realno sta citam?
d

d.g.

pre gotovo 3 godine

U aba ligi sudije su bas naklonjeni Zvezdi. Kad sviraju realno Zvezda peva.
K

Kemp

pre gotovo 3 godine

Kakva senzacija, dobićemo ih 20 razlike minimum... "Proljuljali su kavez Lavu"
Z

Zole

pre gotovo 3 godine

Hahahaa "lavu" koji je zauzeo jako 17.mesto u Evroligi sa rekordnom serijom od 9 poraza u nizu. Teši se samo, ispadate večeras
e

ej bre

pre gotovo 3 godine

Kakve veze ima Evroliga sa ABA ligom , znas ti koje su azdaje u Evroligi? Vi navijaci jsd ste izgubili vezu sa realnoscu.
K

Kemp

pre gotovo 3 godine

@Zole - legendo moja, bolje zauzeti 17-to mjesto u Evroligi, nego 7-mo u ABA ligi :) Sportski pozdrav i gledaćeš nas opet sledeće sezone u EL :)
Z

Zole

pre gotovo 3 godine

Kemp, razlika je u tome sto mi znamo da smo ocajni i ja prvi sam plafon 5 utakmica KK Partizana odgledao ove sezone, dok Ostoja ne ode necu ih ni gledati. A vi se uporno tesite da ste sila i toliko ste neobjektivni, Buducnost ima mnogo ozbiljniji tim i biće sampion. Pozdrav takodje :)
B

Bibiqwe

pre gotovo 3 godine

Ajmoooo
b

beogradjanka1244

pre gotovo 3 godine

prolazi Igokea
.

. I.

pre gotovo 3 godine

Znam da institucija neće nidje
G

Gost22

pre gotovo 3 godine

Jel prenosi b92?
A

Ac456

pre gotovo 3 godine

Da