""
""

Uvek ću biti Zvezdin navijač! Prethodne četiri i po godine ostaće mi u najlepšem sećanju...

Vreme čitanja: 2min | sub. 15.07.17. | 21:51

Trofejni stručnjak se oprostio od kluba sa kojim je zagospodario regionom i koji je lansirao u evropsku elitu

Danas je posle četiri i po godine stavljena tačka na najtrofejniju epohu u istoriji Crvene zvezde. Dejan Radonjić više nije trener velikana s Malog Kalemegdana, pošto je nakon dugih i intenzivnih razgovora sa klupskim predsednikom Nebojšom Čovićem definitivno zatvorio veliko poglavlje u trenerskoj karijeri. Na veliku žalost zvezdaške javnosti, koja se ipak nadala da će čovek koji je klubu doneo devet velikih trofeja i isti načinio delom evropske elite, ipak ostati. 

Izabrane vesti

ZVANIČNO: Dejan Radonjić više nije trener Crvene zvezde!

Radonjić se od kluba oprostio emotivnom porukom u kojoj je poručio da će zauvek ostati navijač Crvene zvezde. 
"Želim da obavestim javnost da od naredne sezone više neću biti trener Crvene zvezde. Ovo je moja odluka, čije donošenje nije bilo lako, pa je samim tim i bilo potrebno neko vreme po završetku sezone kako bih dobro razmislio o narednim koracima. Zahvaljujem se svima u klubu, predsedniku Nebojši Čoviću, najbližim saradnicima, upravi, svim igračima s kojima sam sarađivao, i posebno navijačima na velikoj podršci koju su nam pružali. Svi oni ugradili su deo sebe u uspehe koje je Zvezda ostvarivala u prethodnom periodu, i zahvaljujući kojima je pozicionirala sebe u vrh domaće, regionalne, ali i evropske klupske košarke", izjavio je Radonjić u izjavi dostavljenoj medijima i nastavio:
"Prethodne četiri i po godine ostaće mi u najlepšem sećanju, mnoge trenutke pamtiću zauvek i kuda god me put bude vodio u daljoj karijeri, ostaću veliki navijač Crvene zvezde, kojoj želim mnogo pobeda i trofeja u godinama koje dolaze".

Kraj jedne ere na Malom Kalemegdanu. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaJadranska ligaDejan RadonjićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara