Vladimir Micov (©Starsport)
Vladimir Micov (©Starsport)

Uzvraća i Budućnost: Vladimir Micov se vratio u Podgoricu

Vreme čitanja: 1min | pet. 16.07.21. | 14:55

Neće ni crnogorski klub sedeti skrštenih ruku

Partizan i Crvena zvezda u jurišu, ali ni u Podgorici ne sede skrštenih ruku. Novi član Budućnosti postao je 36-godišnji krilni košarkaš Vladimir Micov. Doskorašnji as milanske Olimpije je četvrto pojačanje za Đetiće, koje će u novoj sezoni predvoditi i novi trener Aleksandar Džikić.

Pre Micova, iz Igokee je stigao bek Edin Atić, iz Crvene zvezde Marko Jagodić Kuridža i iz Gran Kanarije kao najveće pojačanje Džejkob Vajli.

Izabrane vesti

Odnosno, bar je bio najveće dok nije stigao Micov. Jeste da je već u poznim igračkim godinama, ali ipak govorimo o asu koji je tri puta igrao na završnom turniru Evrolige. Jesu mu brojke pale prošle sezone, ali je u nekim važnim trenucima pokazao da može da bude igrač koji donosi prevagu.

U Podgorici će sasvim sigurno imati jednu od ključnih ulogu, jer su Budućnost tokom leta napustili Nikola Ivanović, Luka Mitrović, Amadeo Dela Vale, Melvin Edžam, Dragan Apić, Fedor Žugić

Micov je inače član Budućnosti bio pune četiri godine pre no što se otisnuo u inostranstvo i tamo branio boje Panioniosa, Baskonije, Kantua, moskovskog CSKA, Galatasaraja i na kraju Olimpije. Ovog leta se pominjao i kao meta Partizana, ali je na kraju potpisao novi, jednogodišnji ugovor sa Đetićima.

Kako bilo, nema nikakve sumnje da nas očekuje superuzbudljiva sezona na Jadranu!



tagovi

Vladimir MicovKK Budućnost Podgorica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara