Komentari na vest

Vajar nove Cibone, Vlada Jovanović, pred klasik sa Partizanom: Pohvale su muzika koja uspavljuje

G

Gost+

pre preko 2 godine

To i jeste klasik bivše Jugoslavije i dva najbolja kluba u regionu
F

Filipendula

pre preko 2 godine

Odličan trener, lepo radi sa timom i lepo igraju. No, mislim da će tu sadašnju "heja heja cibosi" euforiju Majstor Žoc Joda da ugasi, jer cibosi do sada nisu stvarno igrali tvrdu utakmicu gde ih protivnik guši natenane. Pobedili su Partizan na turniru ali je tada Master Žoc isprobavao linije tima, nije se koncentrisao na protivnika i nije skautirao protivnika. Sad će biti drugačije, Partizan će sve vreme da davi opstrukcijom klince purgere.
H

Heheheh

pre preko 2 godine

Mnogo dobar trener! Super je radio sa FMP-om i sada potvrdjuje da nije bila slucajnost. Sve najbolje. Po meni medju nasim najperspektivnijim trenerima i bilo bi super da ga Zoc i Kari “uzmu pod svoje”.
G

Gosttt

pre preko 2 godine

Kako moze da bude ozbiljan trener kad tako lupa o bidzetima? To bi znacilo da u Ciboni igraci igraju za platu drzavnih sluzbenika koliki god da je budzet Partizana, Zvezde i tih nekih drugih klubova. Da je rekao 3-4 puta to bi bilo mnogo realnije, mada je i to puno.

NeregistrovaniGrobar

pre preko 2 godine

Ja mislim 3 puta maksimum. Kakvih 10-15 to bi značilo da oni imaju para za sendviče i gorivo, a žive po petorica u iznajmljenim stanovima.
G

Gost13

pre preko 2 godine

Jovanović pokazuje da je ozbiljan trener, naročito za razvoj mladih igrača kakvih Cibona ima. Sve u svemu neko na koga treba računati u budućnosti, uz Milojevića.
D

Drvo

pre preko 2 godine

Cibona ce biti prva posle 4. kola. Cudotvoran trener stvarno.

NeregistrovaniGrobar

pre preko 2 godine

Duel dva osvajača EL Cibone i Partizana. S tim što je Partizan i posle raspada SFRJ još 3 puta igrao final four.
G

Gost43

pre preko 2 godine

Oko 15 razlike dobija ZOC !