Trenutak kad su se sukobili Dejvis i Hauard
Trenutak kad su se sukobili Dejvis i Hauard

Varnice na klupi Lejkersa, Dejvis nasrnuo na Hauarda (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 23.10.21. | 09:05

Detalj koji je svima zapao za oko...

Los Anđeles Lejkersi ne mogu da se pohvale dobrim ulaskom u sezonu. Već dva poraza, oba na svom parketu. Posle Voriorsa sa Stefom Karijem družinu Lebrona Džejmsa rutinski je nadigrao aktuelni vicešampion – Finiks.

Koliko Lejkersi loše izgledaju na početku nove sezone govori da su u dva poraza na minusu od 32 poena, dok je u susret sa Finiksom doneo varnice među saigračima.

Izabrane vesti

Tokom tajm-auta u drugoj četvrtini umalo je došlo do tuče između Dvajta Hauarda i Entonija Dejvisa! Verbalni sukob umalo je prerastao u fizički i samo su saigrači na klupi sprečili da incident poprimi ozbiljniju notu. Dejvis je uspeo Hauarda da zgrabi za ruku pre nego što su bili razdvojeni...

Trener Jezerdžija Frenk Vogel govorio je otvoreno o razmeni teških reči među saigračima na konferenciji posle utakmice.

“Kada vas protivnik razvaljuje, normalno je da razgovori među saigračima postanu emotivniji. Oni se vole kao braća. Razgovarali su posle utakmice i rešili to što su imali. Takve stvari se dešavaju s vremena na vreme. Radije bih da vidim takve stvari, nego da igrači ne pokazuju ni trunku emocije, kao da im nije stalo“, poručio je Vogel.

PROGNOZZIRAJ DERBIJE I OSVOJI 100.000 DINARA

Hauard nije igrao u drugom poluvremenu, Dejvis jeste, a šampion NBA lige s Lejkersima kaže da nije disciplinovao iskusnog centra. Posle utakmice o događaju kraj parketa govorio je i Hauard koji je potvrdio trenerove reči...

“Pričali smo o svemu, rešili smo problem. Nema nikakvih razmirica između Dejvisa i mene. On je moj brat, moj saigrač. To sam mu i rekao. Uvek ću biti tu za njega, bez obzira na sve. Uvek ću se boriti za njega i uradiću sve da zajedno pobedimo“, poručio je nekadašnji šampion u zakucavanjima.

04.30: (1,65) LA Klipers (13,0) Memfis (2,50)

Podsetimo, Hauard i Dejvis su i pre ove sezone bili saigrači u Lejkersima, pošto je nekadašnji centar Orlanda, Hjustona, Atlante, Šarlota, Vašingtona i Filadelfije bio deo poslednje šampionske generacije u Los Anđelesu.



tagovi

Entoni DejvisDvajt HauardNBA ligaLos Anđeles Lejkers

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara