Rade Zagorac (©Starsport)
Rade Zagorac (©Starsport)

Varničilo na relaciji Zagorac – Kuruc

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.11.21. | 08:43

Dnevni list Danas o oduzimanju kapitenske trake u Partizanu...

Nije to trebalo da bude posebno interesantan meč, Lijetkabelis nije Partizanov nivo. Međutim, jedan detalj s utakmice je zaintrigirao crno-belu javnost: kapitenska traka na ruci Nemanje Dangubića, a ne Radeta Zagorca, koji nije ni ulazio u igru. Trener Željko Obradović posle meča je kratko rekao da on bira kapitena i tu završio priču, javnosti je ostalo da spekuliše šta se zapravo desilo.

U moru takvih glasina jedna se izdvaja. Dolazi iz dnevnog lista Danas, koji nije sklon objavljivanju senzacionalističkih vesti zarad čitanosti. A Danas piše da košaraškom čaršijom kruže informacije da bi povod za ovakav Obradovićev potez mogao da se nađe u obračunu koji je Zagorac na treningu imao sa Rodionom Kurucom. Dešava se, mada ovo “kačenje“ jeste odjeknulo...

Izabrane vesti

Postoje određene informacije prema kojima su se upravo Zagorac i Kuruc zakačili na treningu, da su varnice bile takvog intenziteta da su mogle da proizvedu i tuču većih razmera“, piše Danas.

Protiv Lijetkabelisa ni Kuruc nije izlazio na parket, a kako se ni on nije snašao za ovih nekoliko meseci u Beogradu Danas piše da su i Letonac i Zagorac na ledu kod Željka Obradovića.

"U svakom slučaju, obojica se nalaze u nezavidnoj poziciji i ne bi bilo iznenađenje da jedan od njih, u toku rekonstrukcije tima, postane višak i da mu se klub zahvali na saradnji", dodaje se.

Partizan sledeću utakmicu igra sutra protiv Budućnosti u Beogradu. Tada ćemo i videti da li će se kapitenska traka zadržati na Dangubićevoj ruci ili je to bila samo privremena kaznena mera.


tagovi

Rade ZagoracRodion KurucKK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara