NAJAVA DANA (ponedeljak, 23. mart): Australija, Mjanmar, pa na E-Sports

Vreme čitanja: 3min | pon. 23.03.20. | 07:45

Pogledajte pregled mečeva koji odolevaju izazovima aktuelne pandemije

NJUKASL DŽETS – MELBURN SITI, 09.30
(Fudbal, Australija 1)

Australija je jedna od retkih zemalja gde se fudbalska lopta još kotrlja, naravno bez prisustva publike. Melburn će pokušati da se na gostovanju Njukaslu domogne pobede koja bi mu povećala šansu da u razigravanje krene od polufinala. Sa današnjim rivalom ume da se snađe, pošto je pobedio na pet od minulih šest duela.

Izabrane vesti

HANTARVADI – ZVEKAPIN, 10.30
(Fudbal, Mjanmar 1)

Na dalekom jugoistoku Azije, gde epidemija virusa korona polako jenjava, fudbal se igra. U Mjanmaru ćemo tako imati priliku da gledamo dva susreta, pa će u prvom Hantarvadi pokušati da pobedom protiv Zvekapina zadrži prvo mesto na tabeli. S obzirom na to da se gost nalazi tek mesto iznad opasne zone, čini se da to neće biti problem.

SANGAING – ČIN JUNAJTED, 10.30
(Fudbal, Mjanmar 1)

I na ovom duelu u Mjanmaru, domaćin je veliki favorit. Sagaing će pokušati da iskoristi katastrofalnu formu i poziciju Čin Junajteda, koji se nalazi na poslednjem mestu na tabeli, te da tako priđe gornjem delu tabele. Opstanak za ovaj klub ne bi smeo da bude ugrožen.

DUŠANBE – DIZEL, 09.30
(Košarka, Tadžikistan 1)

Košarkaška lopta je stala gotovo svuda, a zanimljivo je da se igra u Tadžikistanu, u kojem će rano jutros po našem vremenu igrači istrčati na teren. Pre meča u prestonici, odigrana su dva duela, a duel Dušanbea i Dizela dođe kao šlag na tortu. Domaćin je ogroman favorit, ali ne treba očekivati preterano veliki broj poena.

EHOME – VICI GAMING, 12.00
(E-Sports, Dota 2)

Veliki fokus danas će biti na e-sportovima. Ehome i Vici Gaming će se boriti za plasman u finale Dota 2 turnira u kojem ih čeka PSŽ, koji je prethodno savladao Inviktus. Vici je blagi favorit, ali ne treba otpisati veoma solidan tim Ehomea.

TEAM SECRET – NIGMA, 17.00
(E-Sports, Dota 2)

Još jedno polufinale u Doti 2, ovoga puta "evropsko" odigraće Team Secret i Nigma. Pobednik će se u finalu pridružiti Team Liuidu u borbi za konačnu pobedu i nezanemarljivu novčanu nagradu. Team Secret je, bar kako se čini, bliži pobedi i nosi epitet favorita pred večerašnji okršaj.

BEASTCOAST – THUNDER PREDATOR, 21.00
(E-Sports, Dota 2)

Za kraj dana gledamo polufinale Dote 2 u Južnoj Americi. Beastcoast će pokušati da savlada Thunder Predatore i da se tako u finalu priključi Nopingu, koji je sinoć iznenađujuće došao do pobede protiv Furije. I ovde valja očekivati veliku borbu do samog kraja, pošto su timovi prilično ujednačeni.

ANDERLEHT – MEHELEN, 20.00
(E-Sports, LoL)

Verovatno ste se na pomen Anderlehta i Mehelena ponadali da su Belgijanci dopustili da se fudbalsko prvenstvo nastavi, ali to ipak nije slučaj. Zbog virusa korona i u Belgiji se na sve apeluje da ostanu kod kuće i uživaju u virtuelnom svetu. Stoga ćemo večeras gledati zanimljiv okršaj između ova dva kluba u LoL-u, gde je Kraljevski klub blagi favorit.

EDVARD GAMING – VICI GAMING, 10.00
(E-Sports, LoL)

Ni u Kini neće mirovati "gemjeri", jer će se LoL igrati i u najmnogoljudnijoj zemlji sveta. Tamo se trenutno igra nacionalno prvenstvo u kojem će Edvard Gaming tražiti pobedu protiv Vici Gaminga. "Domaći" za sada imaju tri pobede u šest okršaja, dok "gosti" imaju dve pobede iz sedam mečeva, što sugeriše da poverenje treba pokloniti Edvardu.

E-STAR GAMING – INVICTUS, 11.00
(E-Sports, LoL)

Veliki derbi kineskog šampionata u LoL-u nas čeka ovog ponedeljka. Inviktus će pokušati da sačuva blistavi početak sezone protiv E-Stara, koji se trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli sa samo jednim neuspehom. Biće to prava poslastica za sve ljubitelje ove popularne video igre, a Inviktus je svakako blagi favorit za pobedu.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!

* Analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 
Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara