Komentari na vest

Večni rekorder Pešić: Nova država - stare navike

P

Perpetuum mobile

pre preko 1 godinu

Nevezano za ove rezultate o cijem krajnjem ishodu je jos rano pricati, Kari me razocarao kao covek zbog odnosa prema Teodosicu, nametanja stranaca u reprezentaciji, itd. Citam onaj intervju Marka Pesica, Karijevog sina. Covek se potpuno odnarodio. On o Nemackoj govori u prvom licu "mi", a o Srbiji u drugom licu "vi" kao da je Nemac a ne Srbin. Ili mozda i jeste ovo prvo?
G

Gospoding Gradjanin

pre preko 1 godinu

Zato sto ne znas kako izgleda odrasti u inostranstvu i provesti celi zivot tamo. Drugo, on nisu seljacka porodica koja bruka svoju zemlju tako sto kolje zivotinje u dvoristu, obrce prasice, navrce narodnjake i razlicite seljane, i glumi srbendu i bog zna kakvog patriotu. Nije gasterbajtercina koja je pobegla ko’ poslednje vnogo, pa se pravi patriotom sa novim bmw po selu. To su seljoberse kukavice! Ne, oni su gospodska porodica. Taj decko zna odakle je, ali nema razloga da se poispovecuje necemu cega nije deo. Odrastao je u Nemackoj, igrao za njihovu reprezentaciju, zivi tamo, radi tamo, ima porodicu tamo. Poreklo je jedno, osecaj pripadnosti nesto sasvim drugo. Zbog ljudi poput tebe, apsolutno da ne krivim nista, cak naprotiv. Sportski pozdrav.
p

plavac

pre preko 1 godinu

kari je dobio amere u sred amerike i doneo kući zlato.kraj svake druge priče,može da gubi sad 50 godina sve šalje kući koga god hoće,zanavek ostaje ovo.
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Koliko znam Marko Pesic je rodjen i odrastao u Nemackoj. Da, vise je Nemac nego Srbin.
G

Gostik

pre preko 1 godinu

manite se ovih hvalospeva vise
P

Pesicc

pre preko 1 godinu

Ista je to zemlja Srbija idemo do zlata idemo do Berlina!!!