Veličković: Moramo jače ako mislimo nešto da uradimo ove sezone

Vreme čitanja: 2min | sub. 24.11.18. | 20:09

Iskusni kapiten crno-belih analizirao uzroke poraza od Crvene zvezde

Kapiten Partizana Novica Veličković posle dužeg vremena se vratio na teren i to u derbiju. Delovalo je u jednom trenutku da bi iskusni krilni centar mogao da bude iks faktor u ovom meču, ali je u nastavku utakmice Zvezda u svim segmentima nadigrala najvećeg rivala.
“Jako nam je teško, derbi uvek nosi neke posebne emocije. Mi tih pet šest loših minuta smo imali u trečoj četvrtini i to je danas presiudilo. Treba da sada tokom ove pauze učimo i radimo. Da iskoristimo da svaki igrač krene od sebe da radi još više i jače da bi napredovali kao tim individualno ako hoćemo nešto da uradimo ove sezone. Žao mi je zbog ove atmosfere, ćestitam protivniku na pobedi”, rekao je Veličković novinarima posle utakmice.

Vratio si se na teren posle duže pauze?
“Ja sam u suštini dosta naporno radio da bi pomogao ekipi. Probao sam danas da pomognem saigračima, dugo nisam u takmičarskom ritmu iako toi nije opravdanje. Za mnoge je ovo prva utakmica tog tipa. Osećam se dobro”.

Izabrane vesti

Šta je presudilo u onoj Zvezdinoj seriji na početku treće četvrtine?
“Namesti se tako igra. Nije tu bilo ni previše naših brzih šuteva ili loših odbrana. U suštini, taj naš pad su oni prelomili svojim iskustvom. Tu bukvalno tri, četiri vezana šuta I ode meč u drugu stranu. Nije tu bilo neke namere, jednostavno, tu su okrenuli utakmicu”.

Navijači su poveli dugo posle utakmice?
“Mi imamo jednu od najboplkjih publika u Evropi. Oni sun am najveća podrška i mi treba da niima pružimo satisfakciju pobedama. Partizanova publika razume košarku i bodri i kad ne ide”, zaključio je Veličković.

Foto: MN Press


tagovi

Novica Veličković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara