""
""

Bez kazni za skidanje sakoa, Veličković udaren po džepu zbog vređanja i pretnji sudiji

Vreme čitanja: 1min | uto. 13.05.14. | 16:17

Prvotimac Mega Vizure moraće da plati 172.500 dinara

Čelnici Košarkaške lige Srbije doneli su odluke kojim su drastično kaznili učesnike utakmice 8. kola Superlige između Crnokose i Mega Vizure. Naime, košarkaš Mege Novica Veličković moraće da plati kaznu u visini od 172.500 dinara zbog nesportskog i neprofesionalnog ponašanja, ali i vređanja arbitra meča. 

Veličković je kažnjen sa 57.500 dinara zbog toga što je zaradio isključujuću grešku, ali i sa dodatnih 115.000 dinara zbog pretnji koje je uputio sudiji Miliji Vojinoviću prilikom dosuđene diskvalifikacione greške i izlaska sa terena. 

Izabrane vesti

Međutim, ono što je zanimljivo je da nisu izrečene kazne trenerima Dušku Vujoševiću i Miroslavu Nikoliću za skidanje sakoa na meču Partizan - Radnički. Do sada su disciplinci Superlige primenjivali praksu da kažnjavaju trener zbog skidanja sakoa, ali su sada odstupili od te prakse.

Osim Veličkovića, po džepu je "udaren", i to sa iznosom od 57.500 dinara i košarkaš Crnokose Bojan Stanojević, takođe zbog isključenja, dok će Miroslav Radić morati da plati 23.000 zbog tehničke greške.

Crnokosa je takođe loše prošla - 115.000 dinara moraće da uplati zbog loše organizacije redaske službe i neadekvatnih reakcija osoblja, nesportskog ponašanja gledalaca, vređanja i psovanja ostalih učesnika utakmice, ali i ubacivanja raznoraznih predmeta na teren.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Milija VojinovićSrbijaNovica VeličkovićKošarkaška SuperligaKK Crnokosa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara