(MN Press)
(MN Press)

Veliki udarac za Partizan: Bez Kevina Pantera u Atini

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.01.24. | 12:11

Najbolji igrač crno-belih zbog povišene temperature ostao u Beogradu

Strašan udarac je pretrpeo Partizan Mozzart Bet, a da utakmica u OAKA areni još nije ni počela. Na megdan Panatinaikosu će bez najboljeg pojedinca. Prema saznanjima Mozzart Sporta, Kevin Panter neće igrati duel 22. evroligaškog kola.

Amerikanac ostaje u Beogradu, pošto se razboleo i njegov izostanak će smanjiti pre svega napadačke opcije treneru Željku Obradoviću. Kako je potvrđeno našem portalu, razlog što Panter neće igrati naredni meč je povišena telesna temperatura.

Izabrane vesti

Panter je ove sezone u elitnom takmičenju prosečno beležio 14,2 poena, 2,5 skokova i 2,2 asistencije po utakmici. U prvom meču sa Zelenima postigao je 13 poena u Beogradskoj areni. Taj duel Parni valjak je dobio posle produžetka (92:87). Zanimljivo je da je prošle sezone Partizan slavio u Atini, ali sad su okolnosti drugačije, jer je PAO formirao daleko snažniji sastav koji se posle 21 kola nalazi na četvrtom mestu na tabeli, dok je srpski predstavnik prethodni put u gostima dobio meč pre mesec dana, kad je bio bolji od Valensije.

Osim Kevina Pantera, crno-beli će u glavnom gradu Grčke biti lišeni i pomoći Alekse Avramovića. Reprezentativni bek se vratio treninzima, međutim, još nije u potpunosti spreman za takmičarske izazove.



tagovi

KK PartizanEvroligaKevin PanterKK PanatinaikosPanatinaikosPartizan Mozzart Bet

Obaveštavaj me

KK Partizan
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara