Rašad Von (©MN Press)
Rašad Von (©MN Press)

Veliko pojačanje Budućnosti: Stigla udarna igla Igokee

Vreme čitanja: 1min | ned. 07.06.20. | 13:27

Potpisan ugovor sa šuerom koji je prosečno beležio 16,5 poena

Nepuna 24 časa pošto je iz Podgorice potvrđeno da će Petar Mijović nastaviti svoj trenerski mandat u Budućnosti, crnogorski šampion doveo je prvo pojačanje. I to veliko – Rašada Vona!

Vest je objavio Vonov agent Miško Ražnatović, a ugovor je potpisan na jednu sezonu. Udarna igla Igokee iz nedavno poništene sezone u Podgoricu dolazi kao naslednik Skota Bamforta. Von je imao strašnu godinu u Aleksandrovcu gde je beležio 16,5 poena, 3,7 skokova i 1,9 asistencija!

Izabrane vesti

Von je ponikao na univerzitetu Nevada, gde je odigrao samo jednu sezonu i beležio 17,8 poena i 4,8 skokova, pre nego što ga je Milvoki 2015. draftovao sa 24. pozicije. U NBA ligi proveo je tri godine i tamo je imao prosek od tri poena i 1,1 skok. 

Kako javljaju podgoričke Vijesti, Budućnost je sada u potrazi za još dva pojačanja – na pozicijama krila i centra. Biće to zamene za Šona Kilpatrika i Hasana Martina. Tokom jučerašnjeg dana pominjalo se da bi novi igrač Budućnosti mogao da bude Erik Grin, ali je ovu vest brzo demantovao njegov agent Marko Jelić. Takođe, od kluba se oprostio i Martins Mejers koji je najavio povratak u Letoniju.

Ozbiljno pojačanje stiglo je u Podgoricu. 



tagovi

Rašad Von

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara