Komentari na vest

Venecija dobila Kabokla na sudu, sad traži da se poništi ugovor sa Partizanom

B

Bosko cz forever

pre 4 meseca

Oduvek su bili lopovski i prevarantski klub sa raznim mahinacijama i petljanjem.Ovo je jasan znak za Evroligu i pravi primer onog sto je juce celnik El pricao o vestackim tvorevinama koje preko noci pumpaju pare zarad rezultata i projekta koji kosta milione i mora da se opravda.Nadam se da od sledece sezone ovakvima nece biti mesta u eliti.
S

Slaba odbrana

pre 4 meseca

Bosko cz forever-Kaže čovek koji navija za klub koji je prošle godine prošao kao bos po trnju jer je muljao u dva navrata.Sačekaj da vidimo šta će na kraju da bude pa onda nešto mudruj...
m

mpsd

pre 4 meseca

Tako je izbacito Veneciju iz svih takmičenja..... Bravo
H

Herkul

pre 4 meseca

Ukoliko je vest tacna, ABA liga kao deo FIBA, mora da po hitnom postupku pokrene arbitrazu ugovora po kome ovaj igra u njoj!
0

0601234

pre 4 meseca

ABA je van FIBA sistema. Inače, ovo je presudio lokalni talijanski sud, nema veze s FIBA.
M

MJS

pre 4 meseca

A da li može ABA odmah i titulu da Vam uruči za ovu i sledeću godinu??? Ili možda odmah da streljaju Željka i Kobokla!! Vid sa svojom legendom,pa nam javi preko excel tablice!!!
S

Sombor

pre 4 meseca

Pa ovo mi poznato od pre tacno godinu dana sa Kampacom.Kako ste se samo sladili,ali vas gospodja Karma bas voli.
O

Ojo

pre 4 meseca

Da se ponište sve utakmice gdje je igrao i suspenzija kluba.
H

Haha

pre 4 meseca

Preposteni klub,celu istoriju na muljavinu idu,sad da se ponisti ugovor,da plate kaznu i EL da reaguje i da ih kazni kao Zvezdu prosle sezone. Ali tu je preposteni mag Bodiroga koji nece nista da uradi,odnosno nece da ih kazni,i da ne zaoboravim da ga j...m u usta jako!
8

88

pre 4 meseca

Nebojšaaaaaa, tableteeeeeee!
g

gost111

pre 4 meseca

vi tamo u mozzartu sramota je kakve svinjarije dozvoljavate
Z

Zijani

pre 4 meseca

Sad nije čista glava neće noći dobro da igra..mora da plati,možda mu i zabrane da igra,ode sve nema šanse da igra kao da ne mora da plaća ništa jednostavno je tako:))
Z

Znači

pre 4 meseca

Kaboklo je igrač Venecije.
p

pep

pre 4 meseca

Ovi cigani su stvarno dno dna pa neće nas niko kazniti i možete jedino da puknete od muke pa ne mulja o mi ko vaš čovke pa da nas suspenduju stvarno vam je iq baš nizak
N

Najverovatniji epilog

pre 4 meseca

Oduzeće vam sve bodove u EL otkad Kaboklo igra tj.0!
Х

Х Х

pre 4 meseca

Ви нешто причате? Па види коментаре за Кампаца прошле године. Ал ево, брзо се вратило. Надам се праведној казни, јер сте прошле године моралисали. Да сте поштени, сви би рекли, нека казне сада и нас. Овако сте лицемери, као и увек.
V

Victor Ikpeba

pre 4 meseca

@pep Menjas nadimke ali vrtis celi dan taj isti komentar o necijem koeficijentu inteligencije, dok si toliko nepismen da oci bole... Limitiran si sine, ne pokusavaj pametovati jer bas ti ne ide ..
S

Slavuj

pre 4 meseca

Kao mušice su navalili, stvarno neki nemaju mjeru.
в

всс

pre 4 meseca

Видим да гробари овде сеире и као не тиче их се, али су две ствари јасне: 1. ово може да се догоди и Партизану са неким играчем и немој после да кукају због тога (а догодиће се), 2. Бруно Кабокло се показао као неко ко не поптује уговор, баш га брига, и самим тим је нула као човек, а то значи и да ће као такав остати убележен у свету кошарке!
D

Dorcol

pre 4 meseca

Toliko mrzite Partizan da cete da umrete od muke sto cemo biti na 6mestu a vi 13!Samo spinovi na svakom portalu! AL je vazno da je,, Hrabra i umorna Zvezda izgubila,, Zvezda preumorna posle duplog kola,, Zvezdu omele povrede,, Javor unistio Zvezdu,, Svi su krivi sem vase uprave igraca! Svi drugi! Zamislite se malo dokle vise?!

Sakur

pre 4 meseca

Jel ti vidis kako mi igramo kakvo crno 6 mesto,ako budemo u 10 da pevamo
Z

Zijani

pre 4 meseca

Možda 6ti u ABA ligi..odnosno bićete 6ti kao što ste otišli u Kaunas isto tako:)))
z

zzzzzzzz

pre 4 meseca

To na kojem mestu će ko da završi ne može da opravda ovo što se dešava. Prodali ste moral za nekoliko pozicija više u evroligi koji zapravo ne donose ništa. A i ne znam koliko si siguran u toliko razliku. Plus čudo nisi napisao plasman u aba ligi sad, odjedanput nebitno. Obrukali ste se za sve pare, napustili svoje principe u ove tri godine i sva priča koja je krasila vaš nekada veliki klub je pala u vodu. A i tih par pozicija više ne biste dobili nikad da nema Boltauzera i Sretena Radovića da poguraju po koju utakmicu. Šteta što ne može svaku da sudi neko od njih dvojice ili Hordov ili Pukl jer vam je sa njima skor savršen, a bez njih - u jakom minusu
G

GLAVATI.ATEISTA

pre 4 meseca

Ali dorcol hahahahahhahahahahahahhahahahahahahahhahaha, dorcolac 200 km udaljen od dorcola iz komunističkog naselja.
m

makiš ada

pre 4 meseca

bravo dečko nema potrebe više komentarisati, a da sad će tužba od čovića i plakanje po jutarnjem programu.
d

demoga

pre 4 meseca

nije ovde pitanje, da partizan ima ista da plati nema, ovde je pitanje morala, gde im je skauting sto ga nisu pronasli pre venecije nego tek kad je bio jedan od najboljih igraca na svetskom, huskanje igraca protiv kluba da bi presao kod njih, necasni ljudi. Kazu zeljko je legenda, mozda sportska, ljudska jako upitno, pogledajte mrznju njegovih igraca, nije tu u pitanju samo zvezda nego svi, pogledajte ponasanje ledeja, nanelija pantera, lesora, prema protivnicima, pogledajte njihovo ponasanje kad su bili u zvezdi ili sad evo lesor u panati drugi ljudi, pa njegovi graci pokazuju ku... ka publici i on se posle pita gde su to navijaci videli, u zvezdi je presednik zlo, al je sportski sektor ok, u partizanu je sve zlo i puno mrznje, pa pogledajte zeljko u porazu i sve vam je jasno, manipulator A klase, prvo vam ovde prodaje price da se nema para, ove godine ipak vidimo da itekako ima, ma da je to bilo jasno svima, i nije problem sto para ima neka mu, problem su konstantne lazi i manipulacija tog coveka, jel onda se malo zapitas, ako imas medju najjacih 6 budzeta i tu negde medju najjacim ekipama, kakv je onda uspeh top 8? onda to nije uspeh nego realnost, ono sto je radio dusko vujosevic e to je bio uspeh i nerealno nesto, al tako zelimir stvori alibi, eto nije do njega on radi sve sto moze itd, a ispadne od tuti frutija ta 5 puta vecim budzetom. Grobati mu veruju i nadam se da će jos dugo, ma da racunajte da je zeljko tu dok ima para, a para nece biti jos dugo, realno kosarka nema profita, ko je lud da konstantno daje svoje pare a da nema nikakav dobitak, okej je to sezonu dve al konstantno od toga nema nista
N

Nepismen si

pre 4 meseca

Stavi tacku negde.
P

Pedja108

pre 4 meseca

Samo administrativni problemi? Znaci, normalno je da bilo koji igrac pod ugovorom moze da ode kad hoce i gde hoce? Ako se ponisti ugovor, takodje sve utakmice gde je pomenuti igrao dati pobedu protivnicima sluzbenim rezultatom 20:0. Naravno uz novcanu kaznu za marifetluke.
t

tobiiiiiii

pre 4 meseca

jedino pravno gledano moglo da bude posteno.
R

Realno samo

pre 4 meseca

Razumem da mrzis Partizan i da imas 12 godina otp, ali probaj razumeti da je Partizan dobio dozvolu od FIBE i od Uleba, to sta Kaboklo ima sa Venecijom, Partizan i EL apsolutno ne zanima.
R

Realizam

pre 4 meseca

@realno samo To tvoje "otp" govori da ti imas celih 14 godinica...
S

Sale dorcol

pre 4 meseca

Njemu je odobreno da potpise za Partizan zato se i cekalo a to sto je italijanski arbitražni sud doneo takvu odluku nije obavezujuca jer je fibina iznad svih sudova drzava! Da mu nije odobreno Partizan ga nikad ne bih potpisao!
i

ivko svemirko

pre 4 meseca

Ne kaki, ti znas ko je iznad koga
B

Bon.Jovi_985

pre 4 meseca

I Fiba i Palakanestro acoje propise moraju d usaglase sa medjunarodnim sudskim propisima. Ako dobiju talijani na sudu, njega će da suspenduju i da ga rebnu po džepu ali nisam siguran ša mogu partizanu. Ako kkp ima dozvolu od Fiba onda su ini zaštićeni u svakom slučaju
J

Jerkovic ghetto

pre 4 meseca

@Sale Partizan ga nikada ne "biH" potpisao??? Sale, Sale...zasto nisi pohadjao osnovnu skolu? 🤡
O

Ogi Srbija

pre 4 meseca

Ovde sve pravnik do pravnika i strucnjak, do strucnjaka, idite bre motajte kablove za 300 e i sendvic, pa pravac Zeleznik!!! Jos ne upoznah navijaca fmp-a koji ima IQ veci od sobne temperature!!!
G

Gost ali bukvalno

pre 4 meseca

U pravu si, ali samo zbog toga što se družiš i upoznaješ samo sa onima koji su isti kao ti ili malo iznad tebe.
Z

Zadar -16

pre 4 meseca

Sad kad im jos i EL rebne debelu kaznu zbog otimanja igraca Veneciji na silu i muljanja sa papirima,ima da narednih 10 meceva u EL igraju pred praznim tribinama i da plate 3-4 mil kazne,uhh sto mi drago!👌
M

Miki Durlan

pre 4 meseca

Sad jos napravi kokice i kreni da gledas film koji pustas u glavi🤣
i

igokeasi...

pre 4 meseca

...sad lepo pakujte krmokla i vracaj nazad u veneciju odakle ste ga oteli,pravda uvek pobedi na kraju.
N

Nedeljko Kokot

pre 4 meseca

Tako je Venecijo ruke vam se pozlatile,konacno da neko stane na put ovom Zlu sto na silu otima igrace svim timovima zadnjih 20-30 godina za redom,setimo se samo Vujanica,Robertsa,Jove Stanojevica,Luke Bogranovica...itd itd i mnogih drugih koje su na silu otimali iz Zvezde a da dinara platili nisu jer im je tadasnja vlast i njihov boris to omogucili da nesmetano to rade decenijama u nazad ziveli na tudjoj muci,e sad ce konacno platiti zbog toga i morati na sud kako i dolikuje!
f

fd

pre 4 meseca

Samo sanjaj pa ti ne znaš koje veze sve mi imamo. Ma ne može nam niko ništa. Gazi sve pred sobom.Plačite
x

x112

pre 4 meseca

Sta je sa tobom?
N

Noleeeeeeee

pre 4 meseca

Ajmo sad mi da tuzimo Madara kls-u
p

paaaaa

pre 4 meseca

tuzite.
N

Naporni ste

pre 4 meseca

Zvezda nije kaznjena ni zbog Kampaca ni zbog Vildoze.Zvezda je kaznjena zbog launch papira oko dugovanja.Dobila je zabranu kao u fudbalu sto dobijaju klubovi da ne dovode nikoga tokom prelaznog roka.Kada Fiba da LOC igrac je slobodan to je Partizan cekao mesec dana.Sta briga Zvezdu ato se Vildoza sudi jos sa Baskonijom
@

@sve si rekao

pre 4 meseca

frazu "lazni papiri" koriste neznalice,prevaranti i lazovi.Oni koji to nisu,navedu konkretan podatak.Recimo-igrac Venecije sa VAZECIM ugovorom potpise za drugi klub protiv volje maticnog kluba.i to POTVRDI SUD.To rusi pravni sistem na kome pociva ne samo evroliga vec i ceo profi sport.Jedino ne znam sa koje strane Drine ce poslati uplatnicu?u laktase,u bg?
k

krle23

pre 4 meseca

Ne vredi ti to njima da dokazujes, oni teraju svoju pricu... isprani mozgovi veruju da su oni nek nadljudi avangarda kojioj je sve dozvoljeno. Zvezda da je muckala sa papirima bila bi izbacena iz el, a kaznjena je zbog kasnjenja placanja igraca i to retrko aktivno naprasno kad je pobedila dva puta partizan i kad je trebalo da dodje polonara, i kad je kampazzo dosao. Dakle zvezda je kaznjena jer nije ispostovan plan otplate duga igracima i treneru radonjicu, sto njje falsifikat paira vec nepostovanje rokova za sta nikada niko nije kaznjen a postoje klibovi koji imaju i vece probleme od onih koje je zvezda imala, svi duguju pa i real.
@

@krle

pre 4 meseca

Znaci nije zbog toga sto je kasnila a prijavila da je platila.Znaci zbog Partizana hvala sto mislis da smo toliko veliki klub da odlucujemo o kaznama u evroligi.Nema onda sta da se pise bice i Venecija kaznjena zbog napada na Partizan
e

exe

pre 4 meseca

Gledajte samo grobare kako se brecaju, od onih istih sto su pisali da će zvezda morati da plati obeštećenje za Vildozu i Kampaca, naravno to je još jedna bila Laz i sad oni nas uče o ovom slučaju?
m

miki34

pre 4 meseca

Kako sada stoje stvari Kaboko ce morati da plati odstetu Veneziji i to je to. ima da plati ko zna koliko presesce mu partizan. Neko uporedjuje vildozu sa kabokom sto veze nema. Vildoza dosao iz nba direktno u zvezdu jer klub nije racunao na njega, posle se pojavila baskonija i trazila da igrac plati deo procenta od ugovora sa zvezdom sto je obijeno jer nije bilo osnova. U ovom slucaju igrac pod vazecim ugovorom samovoljno napusta klub u kojem je registrovan i odluka je jasna. Ali to naucilo da otima...
D

DrvoMama

pre 4 meseca

On je bio slobodan igrac papir kaze Kao sto je i vildoza bio haha
Z

ZnqciiiiiIiiii

pre 4 meseca

Venecija je zvanicno dobila dokument koji govori da je igrac jednostrano prekrsio dogovorene uslove sto automatski znaci da je sa njima imao vazeci ugovor (jer da nije ne bi izgubio spor). Sada ce biti zanimljivo kako ce Fiba reagovati na ovo pritivpravno otimanje igraca...
M

Ma da bre to

pre 4 meseca

Cekamo odluku gospode. Zvezdi je zabranjeno da registruje igraca 3 meseca jer nije na vreme izmirila obaveze, ako jebto za 3 meseca, onda je ovo otimanje za 13....
S

Sve si rekao

pre 4 meseca

Samo si pogresio jednu stvar Kampaco nije igrao zbog laznih papira iz Zeleznika da su dugovanja izmirena prema bivsim igracima a nisu a ne zbog placanja Kampaca kako je igrao Aba
z

zv23

pre 4 meseca

partizan ce platiti milionsko obestecenje veneciji,i ko zna koliko euroligi da Brazilac ne bude kaznjen,jer za ovo sto je uradio 3 meseca je smesna kazna.Pa,po njemu i savicu,mogu da uzmu bilo kojeg igraca bilo kom klubu,bilo kad,bez i da pitaju?ako je tako,euroliga bo prestala pravno da postoji
z

zaaaZV

pre 4 meseca

upravo tako. Ako ovo prodje, nastupa otimanje i haos za bilo kog igraca...
C

Czz

pre 4 meseca

A kako maceha babaroga (citaj bodiroga) zabrani onomad Kampacu da igra zbog spora a svom sinovcu moze sve ? Ma svi ih mrze a to sto imaju tretman bolji od reala to su zasluzili titulom iz proslog milenijuma nate
T

TP-1

pre 4 meseca

Ma Venecija moze samo da duva. Ne znam sta pokusava. Prica slicna kao gani za Vildozu i Kampaca...nema nista od ovoga.
N

Nije

pre 4 meseca

I ne moze biti. Vildoza i Kampaco nisu imali ugovore VAZECE vec su bili slobodni igraci koji duguju svojim bivsim klubovima pare zbog odlaska u NBA jer su pristali na takve ugovore.
n

nijeEe

pre 4 meseca

ni blizu.
g

gostgist

pre 4 meseca

vildoza i kampaco su dosli kao slobidni igraci u Zvezdu,iz NBA,nez ikakvih obaveza prema tamosnjim klubovima.Imali su odredjene obaveze prema klubovima iz kojih su dosli u NBA.zbog toga su Kamoaco i Zvezda surovo kaznjeni.Ovo sada je mbogo,mnogo,veci prestup.Igrac sa vazecim ugovorom sa Venecijom je bukvalno bez ikakvog obzira,i zakonskog osnova,na nagovor partizana otisao iz kluba.Da vidimo kako ce reagovati euroliga?
Х

Х Х

pre 4 meseca

А нама си се подсмевао прошле године?
r

reb8888

pre 4 meseca

...ako nekome i dalje nije jasno zbog cega su klubovi otisli u evroligu i napustili fibu, ovo je najbolji primer. dovoljno je da si dobar sa nekim u fibi, da ti potpise papir i da lagano otimas igrace bez posledica. ovi sto pokusavaju da porede sa vildozom, mesaju babe i zabe...
З

Значи...

pre 4 meseca

...ово је у реду, иако је имао уговор са бившим клубом? С друге стране, Миротић је лош човек? Ок.
d

da da, kako da ne

pre 4 meseca

Jak mi sud, nema šta. FIBA dozvolila registraciju i sad će da arbitrira u korist Venecije.
L

Logicno

pre 4 meseca

Da nije imao ciste papire iz Fiba ne bi mogao da se registruje sve ostalo su gluposti.I Baskonija je tuzila Vildozu pa je promenio 2 kluba do sada
@

@logicno

pre 4 meseca

...ta dva slucaja nemaju nikakve veze. a papire iz fibe je mnogo tesko dobiti. imao ih i kampaco od prvog dana.
L

Logicno

pre 4 meseca

Kampaco je odmah I registrovan za Zvezdu kako je igrao Aba ligu a zabrana je zbog falsifikovanih papira da su igraci placeni a nisu
N

Novak87

pre 4 meseca

Ali kako ovde branite Partizan a prošle godine osuđujete Zvezdu za kampaca od prvog teksta.
B

Bnm

pre 4 meseca

ZATO STO JE PARTIZAN CEKAO ZELENO SVETLO FIBE MESEC DANA ZA BRAZILCA, A ZVEZDA JE OTELA KAMPACA A NIKOG OD NADLEZNIH NIJE PITALA NISTA. POTPISALA UGOVOR PA POSLE 24H POCELA DA ISPASTA. ZASTO JE TAKO BILO PITAJ TVOG PREDSEDNIKA KLUBA. KOD NAS JE SITUACIJA CISTA, KABOKLO JE NAS AL CE MORATI SAM DA PLATI VENECIJI TROSKOVE I TO JE TO!
@

@ BNM

pre 4 meseca

Voleo bi i ti da si u pravu. haha
g

gost23 #

pre 4 meseca

@bnm Od koga je to Zvezda otela Kampaca ?
z

zvezdasrbijasmederevo

pre 4 meseca

mozda lune scekic i zlatko gabrilovic mogu da pomognu
S

See

pre 4 meseca

Naviklo to da otima, krade pa bog
S

Srbija 1999

pre 4 meseca

Hahaha....Zoc magija !