Komentari na vest

Venecija sprema žalbu FIBA zbog Kabokla: Nepravedna i sporna odluka da mu se uruči dozvola na Partizanov zahtev

b

biceBAT

pre 7 meseci

Pa grobari su omiljeni u bat procesima. Oni jos klobucara isplacaju,a tek dula. Jugosloveni su cudo,sve tudje vole da uzmu i da ne placaju.
R

Reč je reč

pre 7 meseci

Ne vezano za Partizan i ovog igrača ali menadžerima i igračima koji se ovako ponašaju mora da se stane u kraj.Ako si potpisao ugovor moraš stati iza tog potpisa. Šta bi bill recimo da je taj isti igrač dok je igrao za reprezantaciju slomio ruku? Da li bi on i menadžer pristali da klub raskine ugovor tak tako? Sigurno nebi. Još jednom kažem nevezano konnkretno za ovaj slučaj ali tim muljanjima mora da se stane u kraj inače će ovo uhvatiti maha i svaki jači klub će otimati igrače manjim klubovima kada im se nakrivi patka.
r

reb8888

pre 7 meseci

...vidim da iz nekog razloga mnogi pisu o kampacu. cisto podatak onda, i kampaco je dobio isti papir od fibe da moze biti registrovan za zvezdu...
K

Kraljević Marko

pre 7 meseci

Treba pustiti da Kamboklu odigra par utakmica u EL a onda ih prijaviti zbog malverzacija oko potpisa. Zna Zoki lepoglavi, kako se to radi.
3

34313

pre 7 meseci

Prijavi ih Covicu ti ko Zoran Savic sto je nas drukao pa da imaju zabranu.
P

Premudri

pre 7 meseci

...neka se jave Mišku da im objasni kako sve može...🙂
P

Premudri

pre 7 meseci

A da ne mogu da mu se jave…
G

Gallina

pre 7 meseci

Imajuci u vidu koliko su u partizanu na ovakve stvari ispravni govori dovoljno jedno prezime recimo Madar
V

Vamos

pre 7 meseci

Campazzo
@

@ Vamos

pre 7 meseci

Da li ti je to dovoljan pokazatelj da se ne treba smejati tudjoj nesreci ili ona druga ko drugome jamu kopa …?
A

Ahha

pre 7 meseci

U sto bi voleo da im se desi kao nama sa Kampacom bas zbog toga sto su bili ljige i cinkarili Zvezdu prosle sezone za Vildozu,Kampaca,Topica...od srca im to zelim!
M

Ma

pre 7 meseci

Pusti to jeli Grk popricao sa Bjelicom?
@

@ Ma

pre 7 meseci

Siguran sam da jeste, povredio je list a ne jezik, tako da moze da prica sa trenerom… Nego reci ti meni sta se desava sa vasim mail-om? A i dokle se stiglo sa dovodjenjem najveceg pojacanja koje je EL videla?
M

Ma

pre 7 meseci

@ma Aha znaci list povredio, zelim mu brz oporavak i da sto pre zaigra.
@

@Ma

pre 7 meseci

Tacnije obnovio povredu lista
o

ovde je

pre 7 meseci

Samo pitanje jel on uopste potpisao nesto ili ne? Ako su italijani isplatili obestecenje Ulmu 75 000eura kako je moguce da on potpise "predugovor"? Na isti nacin gde oni ne placaju arenu, ne placaju poreze drzavi koja im daje odredjeni deo budzeta? Odredjeni deo pod navodnicima jer nikad nisu prikazali svoje finansijsko poslovanje sto su u okviru zakona duzni. Jos jedna stvar da po svim validnim ugovorima/dogovorima/zakonima oni za Kosarkaski klub Partizan imaju samo 18zaposlenih... Samo 18 zaposlenih ljudi u organizaciji KKP? Ej. Zvezda ima 54 coveka za koje placa poreze i doprinose ovoj drzavi. Sve na mutno, sve na bucku. Ali polako sve ce jednom da se okrene (kao onaj centar sto je dobio na Bat-u kkp za sezonska primanja 700k$ a odigrao 5-6 utakmica) i onda cr normalna i sportska Srbija da ozivi. Samo taj kancer da se ukloni.
a

ako su ruze, procvetace...

pre 7 meseci

zvezda ima 53 rodjaka i clanova porodice doktora, koje placa gle cuda drzava.

МС

pre 7 meseci

Momak,ko si bre ti? Ili još bolje šta si?? Da li ti pored svojih legendi Terze i Čovketa, imaš vremena,snage i obraza,da gledaš u komšijsko dvorište!!!! Ali za košarku,nakupovali ste kao nikad,doveli trenera kao nikad,pa ga šutnuli posle 20 dana... I u fudbalu slična priča... Valjda ćete na kraju ipak shvatiti i priznati: Belodedić,Pančev,Prosinečki,Najdoski,Šabanadžović,Savićević je naš...mi Srbi nemamo taj fudbalski gen!!!! A što se KKP tiče,samo lupetaj,čupaj kosu i pati!!!! Imamo istinske legende u klubu,o zato smo institucija!!!!
D

DrvoMama

pre 7 meseci

Brzo smo zaboravili slicaj Luka Vildoza Hahahaha
Z

Zaza Paculia

pre 7 meseci

Slucaj Luka Vildoza ne postoji! Barem ne postoji za neki drugi klub koji je zeleo da ga registruje. Vidim da je Partizan zvanično objavio Kabokla, znaci dobili su papir OD FIBA, i tu se sva prica zavrsava. Nije mi jasno kako je neko potpisao predugovor ako je placeno obestecenje za njega 75k eura. Inace koliko znam, Partizan je dva puta odbio Kabokla, znaci da je stanje na trzistu lose...
G

Gallina

pre 7 meseci

Slucajevi Vildose i ovog sada nisu isti, osim sporne situacije kao sporne tacke… mislim da partizan ovde ne moze da bude u problemu tipa da plati neku kaznu ili tako nesto iz razloga sto izgleda ima dozvolu Fibe… druga stvar treba da brine navijace partizana a to je ocigledan problem sa karakterom igraca
V

Vl@dimir

pre 7 meseci

Могу управи водовода само да се жале
t

tre

pre 7 meseci

madar?
V

Venecija

pre 7 meseci

Moze da bude ljuta samo sama na sebe zato sto nisu odradili ugovor kako treba i zbog ovakvih saopstenja a i svega sto su radili u medjuvremenu verovatno ce ih FIBA izbaciti iz svih takmicenja.Pokusavaju da se nadju u centru paznje a nebitan su klub i u Italiji...
P

Pitam se

pre 7 meseci

Odakle ti imaš uvid u ugovor? Ili slepo veruješ medijima?
D

DV

pre 7 meseci

Meh, tako smo se i mi busali vezano za Madara...pa eno ga, normalno igra sva takmicenja.
Z

Zaza Paculia

pre 7 meseci

Pa naravno da normalno igra, situacija je u kosarci prosta. Ukoliko zarada kasni, igrac ima pravo na izlaz iz ugovora koji se uvek dobije u tim situacijama. Celoj ekipi se kasnilo sa placanjem na kraju sezone, bilo im je najavljeno, svi su na to pristali, malo se oteglo ali je isplaćeno. Mada je zeleo da ostane, agent mu je rekao da moze da mu donese milionski ugovor u Euroligi, on je trazio povecanje u Partizanu, MNOGO MANJE od onoga sto ima sada, oni su se nasli uvredjeni, jer su Panter i LeDey vec pojeli budzet, i onda su kao odustali, a on je samo presao na osnovu kasnjenja zarade.
Y

Yebach

pre 7 meseci

čović im pisao saopštenje
H

Haha

pre 7 meseci

Ma jok bre,najposteniji klub na svetu nikad nikog ne bi zajebao nikog to su oni pogresili,ipak ce na kraju biti naslov kako je partizan platio transfer,naravno od narodnih para.
O

Ojsa

pre 7 meseci

koliko smarate i jedni i drugi sa državnim parama u oba tima se sipaju nenormalne državne pare džabe se prepucavamo, oba tima mi plaćamo. oba tima su državni projekat
I

Itlaija

pre 7 meseci

Obeštećenje je 200 hiljada evra i to je ono na šta su najviše besni u Veneciji. Plata igrača je 800 hiljada evra. Čitajte malo izvore van Srbije, jer je sve mnogo transparentnije.
r

rea

pre 7 meseci

Meni ovde ništa nije jasno - transfere ozvaničava FIBA, a glavno kontinentalno takmičenje, koje jedino i ima smisla igrati, ne priznaje FIBA-u kao organ. Ko tu koga zajebava? Znači, Paritzan je mogao da potpiše Kabokla i bez FIBA odobrenja, pa da on igra samo EL kao takmičenje koje nema dodirnih tačaka čelnom košarkaškom organizacijom?
M

Mauro Tasoti

pre 7 meseci

Teoretski jeste tako ali nema smisla dovoditi tako skupog igrača samo za Evro Ligu a u isto vreme ponovo fali petica za ABA ligu gde Partizan više nema pravo na kiks.
0

009900

pre 7 meseci

Dosta cudna situacija bice ovde jos peripetija agencija sad odjednom kaze kako nije imao ugovor vec predugovor. Kaboklo nije ispao fer prema klubu dogovorio je saradnju sa njima potpisao ugovor i posle dobrih partija na svetskom prvenstvu ne zeli da igra za njih.
i

igor978

pre 7 meseci

Pravo ne poznaje reč FER U odnosima Klub-Igrač već samo obaveze koje su potpisane. Venecija ima veze sa političarem, lik pere svoje greške ovakvim saopštenjima zbog svog rejtinga. Koliko ste ovakvih saopštenja pročitali od strane KK Partizan (Madar) i FK Partizan (Asano, Dijabate) kada su njima uzimali igrače zbog propusta onih koji vode klubove? Sve se okreće u krug rođaci, za neznanje se plaća
P

Poruka

pre 7 meseci

Italijani, nema ništa od toga. Njima se može sve što požele. Imaju pare jbg.
d

dsfd

pre 7 meseci

Na tvoju žalost imamo mnogo mnogo para.
@

@dsfd

pre 7 meseci

Tebe kada bi okrenuli naopako iz dzepa ti ne bi ispalo ni 200 dinara 😂😂😂 ajde ne lozi se sine, ne blamiraj se 🤡
N

Nažalost

pre 7 meseci

Ne puštaju komentare gde pišem o tome odakle pare. A valjda svi znamo jbg.