Luka Vildoza (© Star Sport)
Luka Vildoza (© Star Sport)

Vildoza: Večno ću biti zahvalan Zvezdi

Vreme čitanja: 2min | uto. 14.11.23. | 16:40

Argentinski internacionalac pričao o periodu koji je proveo u dresu Crvene zvezde

Iako je proveo nepunu jednu sezonu u dresu Crvene zvezde, Luka Vildoza ne zaboravlja šta je uspeo da uradi u crveno-belom dresu. Baš se u Beogradu vratio na evropsku košarkašku mapu. O periodu u Srbiji pričao je za Evrohups.

Izabrane vesti

Vratilo mi se samopouzdanje, naročito zahvaljujući periodu u Crvenoj zvezdi. Tamo sam se osećao odlično – navijači su mi pružili strast koja mi je bila neophodna, a i saigrači su mi mnogo pomogli. Zato ću im večno biti zahvalan i uvek će mi nedostajati. Sada sam ‘drugi’ igrač. Osećam se mnogo komfornije u napadu, ali i po pitanju fizičke spreme, baš sam napredovao“, rekao je plejmejker.

Posle sezone u Crvnoj zvezdi, preselio se u Atinu, tačnije postao je deo novog projekta Panatinaikosa sa Erginom Atamanom na čelu.

Bio sam siguran da sam doneo pravu odluku prelaskom u Panatinaikos jer sam znao koje će još košarkaše dovesti. Čim je trener Ataman ozvaničio svoj dolazak, nisam imao dilemu. On je stigao sa razlogom – da stvori kvalitetan tim i vrati PAO tamo gde i pripada. Možemo da stvorimo nešto veliko, ali smo još na početku tog puta. Imamo pregršt kvalitetnih igrača, ostaje nam da se uigramo i biće onda sve u redu“, rekao je Vildoza i dodao:

Svako od nas (igrača Panatinaikosa) ima sopstveni ego, ali smo se okupili sa razlogom – da pobedimo. Koja god da je uloga košarkaša u ekipi, svako će napraviti bar po neku ‘žrtvu’ ne bismo li trijumfovali na meču, osvojili neki turnir ili ligu. To pokazuje kakvi smo mi zaista, što je uvek dobro“.


tagovi

KK Crvena zvezdaLuka Vildoza

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara