Komentari na vest

Više neizvesnosti, ishod isti: Srbija dobila, vratili se Teo i Kalinić, Marjanović kao protiv petaka

0

0211

pre gotovo 3 godine

Igramo potpuno drugačiju košarku nego ostatak sveta, takva lakoća, lucidnost.. 6m ljudi a lagano možemo da sastavimo tim za neku od medalja. Šta je talenat. Ja sam iskreno prezadovoljan. Iskreno bilo mi je krivo za Jokića jer bi puno značio ali.. SVI ovi momci su naše suvo zlato, i daj da srušimo svaku prepreku i da odemo na OI. Jedva čekam :)
G

Gost113

pre gotovo 3 godine

Za kvalifikacije otpadaju najverovatnije Davidovac, Marinkovic i Ilic. Dakle: Teodosic, Jovic, Micic, Avramovic, Dobric, Andjusic, Milosavljevic, Lazic, Kalinic, Bjelica, Marjanovic i Petrusev. Eventualno se Kokoskov odluci na Davidovca pre Avramovica ili Andjusica, ali u svemu ovako nekako ce izgledati i ovo je sasvim dovoljno da ovi momci obezbede Tokio!
G

Gost2234

pre gotovo 3 godine

davidovac će ići pre lazića,kao bekap opcia bjelici na četvorci.
G

Gost113

pre gotovo 3 godine

Lazic 99% odlazi na kvalifikacije jer je i sam Kokoskov uocio da je iznimno koristan za utakmice gde su rezultatske klackalice. Mnogo su korisniji za ozbiljnu pricu Lazic i Milosavljevic nego Andjusic... To su momci sa iskustvom i pravi sampioni!
C

CzBgg

pre gotovo 3 godine

U slucaju da zbog povreda ili lose spreme ne budu spremni za OI Lucic, Guduric i Nedovic, bice zanimljivo videti ko ce tu da upadne. Tipujem na Avramovica, Davidovca i Milosavljevica, dok Dobric ide svakako.
F

FilipZecevic

pre gotovo 3 godine

Bobi Mvp
B

Bzzz

pre gotovo 3 godine

Kako ja gotivim ovog Davidovca, izvuce carape, procelav, lucidan, lagan, igra vise pozicija. Kao da gledas nekog lika sa basketa u kraju ali bas u pozitivnom smislu, kvalitetan igrac iako nece ici na OI znacice za kvalifikacije.

MILAN1989

pre gotovo 3 godine

Stalno nasmejan,kad ga vidis odmah znas da je dobar lik
G

Ghost17

pre gotovo 3 godine

I negoduje na svaku sudijsku odluku koja nije u njegovu korist.
T

To

pre gotovo 3 godine

ih uce cim kao mali dodju u zvezdu
V

Vozdovac

pre gotovo 3 godine

Mnogo volim ove momke koji vole i postuju svoju zemlju i narod i tu su, igraju, bore se. Imace od mene kao i uvek svu mogucu podrsku, verujem da mogu do medalje i bio bih ponosan na novu medalju. Cuda su svakako moguca, desavala su se i desavace se pa ako eventualno budemo i sa amerima igrali imamo cemu da se nadamo, jaki svakako jesu ali su i oni ljudi. I njima moze da stane sut, da im se neko povredi, nas moze sve da krene, napred Srbijo !