Komentari na vest

Volters kritičan: Moramo bolje; Simonović: Nismo bili pravi iz objektivnih razloga

u

uzicanin

pre preko 2 godine

Imaš jednostavno ekipu koja ti nikako ne leži, od 2015 CZ nema pobedu Albom. Isto tako možemo reći da Armaniju ne leži Zvezda i da uvek imaju dobar rezultat ma gde igrali. Tako da život ide dalje, što kukate.

NeregistrovaniGrobar

pre preko 2 godine

Verovatno kukaju zato što su mislili da su mnogo jači nego što jesu i da mogu do top 8. 😂😂😂
k

kekekeke

pre preko 2 godine

Kako ce Zelimir da vas odere, bice to milina za gledati :)

Bürgermeister

pre preko 2 godine

I Makabija nije hteo sut, dali su samo 11 dvojki za celu utakmicu, to je razlog nase pobede. I sad treba da kazemo sta? Da smo mi zasluzni za 11 dvojki Makabija a da Alba nije zasluzna za samo 24% trojki koje smo imali?
V

Voip

pre preko 2 godine

Ovo je bila ona utakmica gde su svi bili beskrvni, bez energije. Oni se bolje kretali i pokupili brdo nicijih lopti. Plus lose sutersko vece i zavrsi se kako se zavrsi. To je ona noc kad protivnika hoce a tebe nece. Idemo dalje momci. Dobili ste podrsku na kraju utakmice sto znaci da publika prepoznaje zelju i trud. Odmor pa Mornar.
n

nole.

pre preko 2 godine

kaze lik oni pokupili brdo nicijih lopti, a samo Kuzmic imao 10 ofanzivnis skokovo posle kojih je davao koseve
d

d.g.

pre preko 2 godine

Simonovicu jesi li i ti izasao iz povrede posto ne mozes nista da pogodis. Kalinic sinoc 0 od 8 za tri protiv Cedevite 0 od 10 za dva. Sto je mnogo mnogo je.

NeregistrovaniGrobar

pre preko 2 godine

Dakle dečko koji igra najkonstantnije u EL kritikuje objektivno i ne traži izgovore, a jedan od najlošiji samo traži izgovore. Simonoviću nisi ti za tim koji hoće da igra EL. 😂😂😂