Komentari na vest

Vontigo Kamings: Igramo večiti derbi, neredi na tribinama, lete predmeti po terenu, ali ništa ne bih menjao

1

1992

pre gotovo 2 godine

Sramota od derbija. Čega se pametan stidi, Srbin se time ponosi.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!

pre gotovo 2 godine

Odlican intervju i neverovatni Kamings!To su bile godine i bas mi bude drago kad vidim igrace koji razumeju i navijace kad sve odleti u nebo sto se kaze,svaka mu je rec na mestu!
D

Dule O.

pre gotovo 2 godine

I kad ja kazem da je sve ovo krenulo od Vujoševića Srbina,niko mi ne veruje...
I

IvanNis1

pre gotovo 2 godine

Vontigo je bio sjajan kosarkas dok je igrao za Partizan. Uvek siguran na lopti, nikad nije silio kao danas Panter vec sve skolski kako treba.
m

mikan_zec

pre gotovo 2 godine

Najbolje objasnjen stav 95% navijaca Partizana je iz legendarnog intervjua, kad onaj mikan kaze 100 puta više mrzim Zvezdu. Jednostavno, velika vecina navijaca JSD mrzi Zvezdu i to je osnova zasto se i navija za Partizan. Pa pogledajte samo ponasanje te velike vecine, kad su prosle godine mislili da nas dobiju. Salve mrznje. Najuporedivije je sa hrvacanima i njigovom mrznjom prema Srbima.

Avangardista

pre gotovo 2 godine

@mikan_zec E nemoj samo ti bez kluba da pricas o mrznji i tome slicno. Mozda si balavac, mozda se pravis glup i kao ne znas da je ustvari zacetnik citave te price "legendarni" milojko pantic (namjerno malim slovom) koji je svojevremeno rekao da "...nije Srbin ko ne navija za zvezdu"; ma nemoj?! Dalje, nastavak price, barem onako upecatljivo desava se '97, neke 2 godine nakon tzv "oluje": Partizan primio 5 komada u zagrebu a 'alfa i omega' zvezde likuje i slavi kao i velika vecina zvezdasa koje sam imao u okruzenju. I onda dolazimo do ovih sada vremena: 'covke legenda' ubjedi stado ovaca da nije fmp vec zvezda; sve to uz pomoc spin masinerije sa RTS-a, Pinka, Prve kao i ovaj portal. Tako da, cuti jado i pokrij se usima
@

@ avangardista

pre gotovo 2 godine

Zami
T

Tiću

pre gotovo 2 godine

Igračina i naš brat Vontigo Kamings.Milina je bilo pratiti i gledati Partizan tih godina kakva sinergija navijača i igrača i kakva ekspanzija grobarstva.
W

Wtf

pre gotovo 2 godine

History channel.
S

Svinjovujosevic

pre gotovo 2 godine

Ekspanzija mrznje prema Srbima od strane komunista.
S

Shabaz

pre gotovo 2 godine

Nego jel prošlo tih Ostojinih 5 dana, kad će najveće pojačanje. Gde je zapelo oko njive?
G

Grob

pre gotovo 2 godine

Kapiten Panatinaikosa nije dovoljno?
M

Mop

pre gotovo 2 godine

Pa di ti je to najavljeno pojačanje? Mislim već si nik postavio 🤦‍♂️
k

kalabaster

pre gotovo 2 godine

Verovatno ces vec u prvom derbiju videti to najvece pojacanje
O

Objektivac

pre gotovo 2 godine

Kakav je ovo igrač bio fantastičan.Sećam se u to vreme Partizan sa dosta klinaca i jednim maksimum dva stranca.Pokojna zvezda je tada dovodila dosta dobre igrače svetske šampione Rakočevića,Gurovića pa stance kao što su Obina Ekezie,Skuni Pen,Adam Morison,Džerod Henderson pa sećam se kad su doveli mvp-a tadašnje lige Redžija Frimana koji je pokidao tu sezonu u Fmp-u.Mnoštvo talenata su tad prodefilovali kroz pokojnu zvezdu kao što su Nedović,Bjelica ali niko nije dobio pravu šansu i niko se nije iskazao.
K

Kosarkaski Grof

pre gotovo 2 godine

Ime ti sve govori Objetivan si u pm, sta nabrajas sve igrace, nabroj za tu sezonu, sve sto valja vi ste kupili, tih godina Zvezda imala uglavnom lose igrace, klasika ko i svaki Grobar imamo par stranaca i onda i sada, svi ostali su mladi igraci, jesu bili su i tada i sada samo sto su grejali klupu i onda i sada i vodili su se samo na papiru da su tu. Kamings je bio dobar igrac, vidim fuziju sa Igokejom ne spominjes, slabo govoris na tu temu, vidi se da si Dulova skola, ljubav, knjige pare, pare se na kraju traze
T

TzT

pre gotovo 2 godine

I ja se secam najvecih talenata svetskih Vujanica , i Nba Drobnjaka u partizanau, Kamingsa, pa i Palasija iz Nba direktno.Secam se i Ejsia Loa u pokojnom jsd takodje, jedan "jeftin" stranac poprilicno.Na svaki Zvezdin milion tada, pokojni jsd je imao 5 miliona.
S

Svinjovujosevic

pre gotovo 2 godine

Lepo te naucio.

Ima jedan tim

pre gotovo 2 godine

Dule je i napravio NBA Drobnjaka kao i mnoge druge on je dosao u Partizan kao klinac anonimus a nije se vratio u Partizan iz NBA nego iz Taukeramike,a Kamings je lepo objasnio kako je tada radjeno domaci i mladi igraci svake sezone poneki stranac i poneko zvucno pojacanje.
T

TzT

pre gotovo 2 godine

Ma kazem "anonimus" Drobnjak bese.Pusti ti sada ko ga je i sta napravio.Napravila je i Zvezda Vujanica, Tomasevica kojima se vi kitite i Radmanovica je napravila, napravila je i Rakocevica i Nedovica, i Sretenovica, Tarlaca, Stojakovica.Nisam bas siguran da je vasa skola pravila ovakve igrace.Zaista koliko se hvalite, covek bi pomislio da pravite Doncica i Mirotica svake sezone,minimum.

Ima jedan tim

pre gotovo 2 godine

To je bio sistem od mladih neafirmisanih igraca pravio je Dule igracina koji su nosili igru i donosili titule, neki od njih kasnije napravili NBA karijere ,koga ste vi napravili u poslednjoj deceniji. Svaka cast za nabrojane ali to je sve iz stare Zvezde iz nove samo veliki budzet i kupovina igraca tolike pare je Partizan nekada mogao samo da sanja a pravio je cuda u Evroligi.
S

Ssssssss

pre gotovo 2 godine

Gotivan igrac bio, evo vidi se i po izjavi da je korektan. E sad sto su odnosi gori neko sa okolnim narodima posledica je Dukljanina, sejao je sve ono jos pre 20 godina. Da je Radonjic recimo provocirao kao sto je ovaj izjavama i ponasanjem, ko zna sta bi bilo sa nekim kosarkasem Zvezde.
G

Grob

pre gotovo 2 godine

Mrznja je danas gore nego sto je ikada bila a njega nema vec nekoliko godina. Konstante u srpskoj kosarci su mrznja, saopstenja i covic.
G

Gosthjk

pre gotovo 2 godine

Vujosevic bas nije voleo Zvezdu rece Kamings. Ja bih pre rekao da je bas mrzeo Zvezdu, kao i svi navijaci Partizana. Da nema Zvezde ne bi ni navijali za Partizan, ovako su ujedinjeni u mrznji...
1

1992

pre gotovo 2 godine

Ma da, mi se rodimo i mrzimo zvezdu iz nekog razloga i onda počnemo da navijamo za Partizan, eto vaše bolesne logike, koju samo vaš bolesni um može osmisliti. Zlo.
P

Perper

pre gotovo 2 godine

Baš malopre pogledah tuče igrača u duelima Pao-Oly, koliko je tu varnica bilo, pesnice sevale. Tomić kad je cepio Bodirogu. Najluđi derbi u Evropi, uz ovaj naš.
k

kblo7063

pre gotovo 2 godine

d.vujosevic...neosporno odlican trener ali je svojim ponasanjem i izjavama gotovo zauvek pomutio odnose izmedju navijaca partizana i zvezde,posejao je seme mrznje i godine ce proci pre nego se poprave stvari
N

Nazalost

pre gotovo 2 godine

Nikada se nece popraviti.
A

A tvoj covke

pre gotovo 2 godine

On seje seme mira...idi isplaci se.
M

Mutant...

pre gotovo 2 godine

.... iz Laktasa bio i osto!
K

KK Bezanija

pre gotovo 2 godine

Treba kamingsa pitati jel ga sramota sto je igrao u klubu koji sa 50.mil budzeta i 4.mil punterom mora da Bezi iz Srpske lige zbog straha da ne izgubi i domacu titulu kao sto je izgubio ABA od Sampiona C.Zvezde!
A

AR

pre gotovo 2 godine

Trend bezanja je poceo onda kada niste smeli otici u Podgoricu 😬😬😬😬
K

Kk Pobegulja

pre gotovo 2 godine

@Ar Mi na kraju odigrasmo i pobedismo te sezone, vi nikad. Istoriju pišu pobednici, a izdajnici beže.
S

StefiKurvica

pre gotovo 2 godine

Čoveče niste igrali domaci sampionat
@

@AR

pre gotovo 2 godine

Trend bezanja je krenuo ranije kada je DV povlacio ekipu 2013/14 protiv Zvezde sa terena, nema svrhe da spinujes.
G

Grob

pre gotovo 2 godine

Sto lazes da je budzet 50 miliona? Nismo mi sirotinja, budzet je 500 miliona.

JESTE

pre gotovo 2 godine

@Kk Pobegulja | Ma bravo tako treba niste ni pobedili nego se prekinula sezona u kojoj ste bili u nokdaunu i smesila se propast ,nebi imali sanse da pobedite prvo Buducnost u Podgorici a onda Trinkjerija i ekipu u finalu ali ste navodno casniji ,hrabriji i posteniji od svih.
@

@JESTE

pre gotovo 2 godine

Kakvom nokdaunu?Vi ste nas jedva te sezone dobijali dva derbija, na škrge i na sudije, na umor Zvezde u EL.Kad je trebalo bili bi tu vi nokautirani sportski.

JESTE

pre gotovo 2 godine

Koji umor u prvom delu sezone ,ali je istina da vam je tim star i rezultati umora bi se tek videli da je sezona odigrana do kraja ,a nasi bi tada dodali gas kad najvise treba kao protiv Virtusa pobedili u gostima. Pre svega toga Zvezda nije mogla u onom finalu kad je razbijala Buducnost sa Tomicem,u Podgorici je nije mogla dobiti i zato tesko da bi imala ikakvu sansu u polufinalu kao gost, kad u regularnom delu nisu smeli da dodju i odigraju e zato je KOVID bio nemerljivo vredan za Covica.

Немања Земун

pre gotovo 2 godine

Pa rakiju ne bi bacili znaci urin 😂
G

Gost83

pre gotovo 2 godine

Mogli biste da sredite aplikaciju. U dark mode tekst je ispisan crnom bojom što uz tamno sivu pozadinu čini da se ne može čitati.
D

Dachaa

pre gotovo 2 godine

Kakva je to igracina bila,veoma pouzdan igrac.
K

Kao sto kaze

pre gotovo 2 godine

Partizan se voli za ostale se navija.
p

punter 4.mil

pre gotovo 2 godine

Igraci od 3-4 mil. punter,ledej,naneli..itd se valjaju od smeha kad procitaju tvoj komentar! Isto vas tako vas dulo "voli" do poslednjeg evra,tako i svi vasi igraci isto!
S

Samo pare.

pre gotovo 2 godine

To isto i vas crveni trener peva kad mu na bankovni racun legne 4 mil. sns€vra koliko je dobio za ugovor od 2.godine!
K

Kosarkaski Grof

pre gotovo 2 godine

Da li je to i Trinkijeri rekao, a posle ?
m

mk19

pre gotovo 2 godine

Dalaeko od toga da podrzavam bilo kakav vid nasilja na utakmicama, ali neredi, ubacivanje predmeta na teren, vredjanje, i tako dalje, su ucestala pojava na derbi utakmicama vec decenijama, samo se ove sezone to toliko potencira kao nesto strasno. Sada se ne sme ni skandirati uvredljivo da se milioneri koji igraju na terenu ne osete uvredjenim. Obradovicu se nakon plej ofa Aba lige ne prica o kosarci, a svoje ime je izgradio u drzavama gde su neredi na utakmicama jos veci nego kod nas, Grcka i Turksa. Gadjan je dok je vodio PAO stolicama, pljuvali su ga u turskoj u lice, ali nista mu nije smetalo dok je pobedjivao. Ovde smetaju novcici ako se bacaju na teren.
P

Potrazi ga u laktasima

pre gotovo 2 godine

@mk19... Bravo za kom,ugasio si ih,pravo u centar!👌
Z

Zbog takvih

pre gotovo 2 godine

Kao ti nam je i sport i drzava takva kakva jeste-vrlo si NAPREDAN.
@

@mk19

pre gotovo 2 godine

pa upravo zato što su se dešavali neredi u Turskoj i Grčkoj ne znači da treba da se isto desava kod nas...