Komentari na vest

Vratio se Golden Stejt! Dončić stao, Klej rešetao za šesto finale od 2015. (VIDEO)

L

Lik iz klake

pre gotovo 2 godine

Mnogo bi voleo da gsw uzme ovo zbog belog...deluje ovako da je teska bratina, nadam se da ce doci da igra ep iako je prosle godine izjavio da treba da razmisli da li moze jos da doprinese rep ili je vreme za penziju.
b

bakayoko

pre gotovo 2 godine

Samo da se nadovezem na Bjelicu. NBA je veliki biznis, i kao takav u aneksima ugovora izmedju tima i igraca, tacno se zna uloga svakog igraca ponaosob. Trener unapred zna prakticno minutazu za vecinu igraca, pogotovo da li je starter ili ne, i jos dosta tih nazovi "sitnica". Takve stvari u plej-ofu jos vise dodju do izrazaja. Recimo, Dzordan Pul je svaku utakmicu imao skoro identicnu minutazu - oko 28 minuta. Isto tako Oto Porter ima ugovorom obezbedjenu minutazu, pa je takoreci njegova povreda zasluzna za vecu minutazu Bjelice.
Z

Zbaj

pre gotovo 2 godine

Doncic je klasa tu nema price, ali momak mora da poradi na svojoj fizickoj spremi, ima bar 10 kg viska. Kada bi smrsao vjerovatno bi bio agliniji u odbrani. Steta da ovakva klasa od igraca ne dostigne svoj maksimum. Inace Dalas isto ce biti sa njima sto je bilo i sa Denverom, igrali su finale konferencije, a onda nece nista uraditi, jer ovo nije kvalitetan tim. Sto se GSW-a mislim da Boston ima sanse protiv njih, ali opet bih rekao da je GSW favorit, a Miami ako prodje mislim da nemaju nikakve sanse.
C

Celtics

pre gotovo 2 godine

Osvaja Boston!
N

Nesmajnik

pre gotovo 2 godine

Strasnu ekipu ima Golden Stejt, igraju ludo dobro
S

Slaba odbrana

pre gotovo 2 godine

Doncicevi poeni nemaju nikakvu tezinu,ne postoji na terenu,prolaze pored njega kao pored turskog groblja,moze i 50 da postigne al odbranu ne igra,dok sa druge strane grizu.Centar Golden Stejta pokupi sve lopte 20 skokova,unistio ih je,a Boban sedi na klupi.Probaj ne kosta te nista,zakuca maltene iz mesta,u 90 posto slucajeva i dodatno slobodno bacanje jer se bar dvojica okace oko njega,kad god je dobijao priliku postigao bi 10-15 poena,ne mozes tek tako sutnuti preko njega a ni proci.Evo Ker otkrio Bjelicu na 20-30 razlike i odmah se njegova uloga promenula,dobio 20 minuta,sasvim pristojno odigrao.
B

Bobaaaaan

pre gotovo 2 godine

Boban prosto ne moze da igra nba. Pogotovo play off gde se igra jos jace nego u regularnom delu sezone. Da se razumes u kosarku ukapirao bi to. Istina,ubaci on 10-15 poena. Ali koja je korist od toga kad preko njega za to vreme prime 30? Covek prosto ne moze igrati odbranu,bukvalno stoji kao cunj. Da se razumemo,obozavam Bobana,ali treba biti realan. On prosto ne moze da igra nba! Ne kazem ni da je los igrac,jednostavno takva gradja i konstitucija mu ne dozvoljavaju da igra u NBA! A ako ces da se sada hvatas za to da je u Evroligi bio najbolji igrac. Razlika izmedju nba i evrolige je 3 sekunde u reketu! Boban moze da igra odbranu u EL zato sto nisu ista pravila kao u NBA!
G

Gost13

pre gotovo 2 godine

Burazeru a preko Pauela ne prime? Prime preko njega i Klebera 50 sa tom razlikom da ovi dvojica poene ubace svaki 10 meč.
n

nemanja1512

pre gotovo 2 godine

bravo beli majstore odlican nocas,idemo jos bolje u finalu.