Komentari na vest

Vredelo je čekati ih: Frenk zaseo u tenk, Pi Džej pokazao zašto ga zovu Pribrani

D

DakaCZ

pre 7 meseci

Sta je vredelo cekati pokazace se u narednim mecevima da ce ovi igrati isto kao pre derbija a to je bas prosecno ili cak i lose.To sto ste iskoristili sro smo bili desetkovani bez 3 beka i defanzivaca uopste nije realna slika ove dvojice.Zvezda odbranu sinoc igrala samo prvu cet i videlo se kako su ova dvojica izgledala tada.A ovaj sto dolazi videcete kakav je divljak nedisciplinovan i problematican.
c

cikica

pre 7 meseci

ako je tebi lakse,onda ok,sto bi ameri rekli "cope"
d

dlfl

pre 7 meseci

Dok je Partizan samo igrao bez Pantera i Ponitke. A taj Panter sposoban da na jednoj utakmici postigne poena koliko ne mogu sva tro vasa beka zbirno. Sto se tice centra koji ce mozda doci, verovatno si u pravu, ipak si ti upoznatiji sa njegvim osobinama od Obradovica i Savica.

Baskets

pre 7 meseci

Kako ste bili oslabljeni mnogo neigranjem Lazica ajde za Nedovica ali zar nije to bivsi igrac ima 33,34 godine koliko vec za vas su takvi bivsi i jeftini.
m

monteroo

pre 7 meseci

Pi Dzej se jos boji vidi se da nije dugo igrao,igra s rezervom,kao egzum kad je tek stigao ali za jedno 20 utakmica dok se oslobodi,i pocne da koristi sve sto ima to ce biti razbijanje.... ,198,tehnika,razume igru....ne siluje...to u EL nema...nba igrac...za godinu dana mozda dve tesko ce ga partizan zadrzati. Kaminski beton...a moze i da pogodi...prava cetvorka .. Onaj od koga obradovic za dve godine ne moze da napravi ozbiljnog igraca taj nije za EL.
O

Opet

pre 7 meseci

će biti Kaunas..:)
p

parno3

pre 7 meseci

Ovaj Obradović skontao sam ne može da napravi od drveta dobrog ili odličnog igrača Ali je majstor da od dobrog/odličnog napravi vrhunskog.
O

On, ono i ona

pre 7 meseci

Dante je Kengur.

VecaBg1971

pre 7 meseci

Ovi odigrali jednu dobru utakmicu i evo ih u novinama.
d

da da, kako d ane

pre 7 meseci

Brujali su za vas po novinama kada ste pobedili Asvel u prvom kolu. Odmah euforija, osvajanje EL, jutarnji programa (2 televizije)... Bolje gledajte kako će grk d skocka ove vaše rekreativce... Ako ništa, jamb i pivo su uvek opcija
G

Gost442

pre 7 meseci

Treba nam dobar plej i idemo dalje do medalje!⚫⚪⚫⚪⚫⚪⚫⚪⚫⚪⚫⚪⚫⚪⚫⚪
O

On, ono i ona

pre 7 meseci

Valjda do "salatare"?
M

Miloschichi

pre 7 meseci

Nisu Kaminski i Douzer problem sto ce sezona pokazati, oba momka ocigledno imaju kvalitet i to se jasno vidi i morace isplivati kad tad. Mene brinu domaci igraci, Jaramaz, Andjusic, da ne pisem o Trifunovicu, Vukcevicu, Koprivici.. Jare i Andjusic su odigrali ok protiv zvezde zato je je mec protiv zvezde ali kad nema te zelje i hira za pobedom oni izgledaju ocajno ali bukvalno ocajno i uopste ne vidim da ce se pronaci.. dve godine se nadam da ce najvece pojacanje zapravo biti taj Andjusic kao igrac koji je vec u rosteru i ispod radara ali sam totalno razocaran da posle brutalnih partija u Monaku zovek nestane ovako uopste mi nije jasno.. centra smo doveli koji ima energiju i razlupace reket sa smajlijem i kaminskim, jos jedan plej dobar i partizan ce sigurno biti jaci nego prosle sezone, nadam se samo da nece biti prekasno posto je sezona uveliko pocela a mi i dalje sastavljamo tim i krpimo rupe..
b

bl rs bih

pre 7 meseci

Suđenje užasno.
D

Domaci igraci

pre 7 meseci

46 poena za KKP / 29 za Czv su poeni od domacih igraca. A da to pravilo ne vazi ove sezone
k

kOSKA23

pre 7 meseci

Totalno nebitna informacija, odavno to niko ne gleda niti se to vrednuje. CIlj je osvajanje aba i sto vise mesto u EL, pa kako se ko snadje sa rosterom, a koliko ko ima domacih igraca i ko je koliko od njih doprineo nije bitno, koliko Barsa, Real, Baskonija, Monako, Panata imaju domacih? U gotovo svim ekipama el glavni igraci su amerikanci
D

Dozier

pre 7 meseci

A Kako je trojka u sivom odigrala! Bez greske!!!
j

jeste

pre 7 meseci

Ona 2 faula smajlija na blokadama su lepo izmislili...odrasti malo
r

retro

pre 7 meseci

Sta je smajli ?
K

Kraljević Marko

pre 7 meseci

Kaminski je krš od igrača. Neće u EL igrati protiv Čovićeve raspale bande kao sinoć. Uskoro ćete ga ponovo psovati i terati iz JSDP-a kao prošle nedelje. Čoviću, odlazi.
.

. I.

pre 7 meseci

Vredelo je čekati i Perišića. Za sledeću cu nedelju braćo samo Tompson da nam svira, niko više
s

srxx

pre 7 meseci

Došao da gleda utakmicu jer se u tom trenutku našao u Beogradu. Svako želi da vidi i čuje Grobare uživo. Niko vam nije kriv što za vas navijaju Ceca, Jeca, Aca i deca. Draže mi je da dođe na utakmicu neki Hrvat, Nemac, Italijan nego sav mulj našeg društva kao kod vas. Još kad vam sednu u VIP ložu, ma milina. Hahahaha !!!!
R

Republika Srpska90

pre 7 meseci

Kad izgubis dva derbija za redom onda pocnes da se hvatas za to ko je bio na utakmici,dal je hrvat,musliman,jevrej,švabo,šiptar,kinez,španac... U jednoj kući otac navija za Zvezdu,sin za Partizan,deda za Zvezdu unuk za Partizan .. I onda neko dodje i proziva kako su jedni ustaše i franjevci ... a ovi drugi su četnici srbende,stub srpstva i rodoljubi .... Dje granica ...? Sta je s mozgom?
d

deyan

pre 7 meseci

Dolaze nam poznati sportisti širom sveta da vide čudo zvano Partizan. Ko vama dolazi mukice????
A

Alex20

pre 7 meseci

deyan -nama ko je sve dolazio ne moze da stane na listu,nije vas bilo na mapi 10.godina i sad ste se nalozili,daj nemoj da si smesan,klasican oboleli grobos.
g

gost031

pre 7 meseci

Ok, partizan bolji trenutno... Svi dizete u nebesa nesto , meni nije jasno sta... Partizan ima jednu pobedu vise od zvezde u ovom trenutku... Posle ovog kola el moguce da ce opet biti isti.. I partizan je favorit za sve a zvezda igra katastrofalno? Pocetak i jednima i drugima, obe ekipe lose, partizan trenutno manje los od zvezde.. poz
a

all grobar

pre 7 meseci

eto videli smo od vas to dizanje u nebesa, isto kao i vi posle prve utakmice i Asvela. I reprezentaciju u fudbalu na SP smo ispratili kao buduce polufinaliste, pa nas pojedose lavovi. Nit je Partizan bilo sta jos uradio, nit je odigrao ni 10% utakmica, ali svako ima pravo da se raduje i likuje ovim pobedama. Mi cemo ici utakmicu po utakmicu za razliku od vas koji ste vec dobili sve utakmice do kraja u ABA, zajedno sa onom na domacem protiv nas. Samo laik moze da ocekuje da CZ nece imati neki kiks kao prosle protiv Zadra ili Cibone. Isto vazi i za Partizan. Sto se ove dvojice tice, obojica su veoma skolovani igraci, obojica vise igraju na glavu nego na fizikalije i obojica imaju odlican pregled igre u napadu sto daje dodatne opcije za nove kreacije. Sa druge strane jos se privikavaju na sudijski kriterijum i obojica brzo ulaze u problem sa licnim. Za njih se svakako ne treba brinuti, bice to jos mnogo mnogo bolje. Partizan raste i to je najbitnije. NAPRED PARTIZAN!

markomarkovicmarkoni1983@gmail.com

pre 7 meseci

Protiv koga smo do sada igrali mi, a protiv koga vi?
k

kp

pre 7 meseci

Razlika je u tome sto je Partizan fino odigrao protiv Olimpijakosa, i realno nije ni jednu utakmicu izgubio koju je trebao da dobije. Kao sto je Zvezda ispustila koliko utakmica od pocetka. Zalgiris, Monako pa i Partizan, cini mi se 12p na 4min do kraja. U Partizanu i ako lose igra poput Zvezde, se vide obrisi smislenijih napada, dok kod Zvezde ni u jednom momentu ta kosarka ne lici na timsku. Partizan ce u narednom periodu imati nesto laski raspored, a Zvezda tezi. Znaci vec tu ova dva tima mogu poprilicno da se odvoje jedan od drugog na EL tabeli
D

Dzoni-1970-

pre 7 meseci

Ok ako ti je tako lakse...
Z

Znači

pre 7 meseci

Rekoh sinoć da je Frenk odvalio, jednostavno nezaustavljiv, lako poentira jer stvara odličnu poziciju. Čuvaju ga dva igrača i uvek ostaje jedan naš višak na šutu. Intaligentan bez mnogo trošenja poentira, izuzetno precizan i koristan. Mislim staviti naslov Aleksa najbolji sinoć je degutantno. Aleksi svaka čast za sve i sinoć je io veoma dobar, ali ne treba pisati što nije istina. Znači Frenk, pa onda Dozijer, Smajli i Aleksa. Zek je već stara navika i naše blago neprocenljivvo. Čestitke i Danilu odigrao je odličan meč. Sve u svemu bravo svim momcima. Struka je sinoć utakmicu odradila za čistu 10 ku. Navijanje vrh podrška
M

Madrid peta utakmica

pre 7 meseci

Biće opet 2:0 pa 2:3 u F8
R

RealNo1

pre 7 meseci

Камински очај од играча што ће се видјети у јачим утакмицама. Добре партије против Звезде су одраз лоше игре Звезде, а не што је он добар играч.
S

SezonskaJakarta

pre 7 meseci

Autor teksta je prepričao radnju filma (ne, to je cela radnja), napisao da je u pitanju kultni film (kultno delo je ono koje prvobitno propadne na tržištu, u bioskopima, knjiga, ili muzički album, koja se ne proda, ali, kroz vreme, stiče sve jaču, tvrdu bazu poklonika: mjuzikl "Roki horor šou", prva verzija folk horora "The Wicker Man", romani Džona Fantea, albumi Terija Kalijera iz sedamdesetih, etc, a ne "nešto" što je zaradilo blizu sto miliona dolara u godini svog pojavljivanja). Ako je Vil Ferel legendarni komičar, ponestaju epiteti za Čaplina, Džona Kliza, Ričarda Prajora ... Iz filma u tekstu citirana "legendarna rečenica" gotovo je plagijat one koju u "Simpsonovima" izgovara Homerov prijatelj Barni, kasnije glavni lokalni pijanac, kada popije svoje prvo pivo u životu: "Where have you been all my life?!".
s

sokoljanac

pre 7 meseci

A ti si samo jedan tužni, ozlojedjeni tip. Svako dobro ti želim. Pozz
G

Grga Cvarak

pre 7 meseci

Mozda tuzan, mozda ozlodjen, ali dosta stvari koje je napisao su apsolutno tacne. Old Skul nije kultni film nego vise nesto sto bi se u Americi nazvalo klasik. Za ostalo pretjeruje, slazem se.
O

Ogi Srbija

pre 7 meseci

Za Kaminskog i Douzera se videlo da imaju znanje, ali treba vremena! Sto se Jareta tice.... Nema od njega leba, kao ni od Trifunovica, to treba oterati sto pre!
m

mrace

pre 7 meseci

Jare je zmaj i grobarcina, ne diraj Jareta !!! Trifa sinoc bio koristan.
@

@ssss

pre 7 meseci

Jaramaz je van ritma jer nije igrao jedno vreme zbog povrede.Željko ga polako vraća i biće on koristan.Trifa je igrač zadatka i on to korektno radi.Partizan će opet biti brutalna ekipa jer jednostavno ima najboljeg trenera.
b

branko8

pre 7 meseci

Svaki skok i koš Trifunovića vredeo 4 poena.
P

Pivo viski

pre 7 meseci

Frenk Kaminski I Douzer su nase tajno oruzje ove sezone. Sa Brazilcem pod kosem I jos nekim plejem idemo na F4. Tu su Avram, Panter, uvek svirepi Naneli, Zek, Smajli, Jare, Djusa, Trifa.. Balsa. Jos Ponitka se ceka.. Sto bi rekao Bata Zivojinovic: Vreme je da se krece.
D

DV

pre 7 meseci

Samo polako, lozenja bez! Tek ima da se igra, jos 70ak utakmica...nismo ni zagrebali povrsinu. Te paljevine ce sutradan, kod nekog tesnog poraza, prve da pljuju. A bice i pobeda i poraza, zato...lagano, korak po korak i apsolutna podrska za tim i strucni stab!
t

tesi se

pre 7 meseci

tim ce biti samo uigraniji ...vama puno srece...
G

Gazi Zelimire

pre 7 meseci

Strasan tim ima Partizan jos kad dodje Kaboklo....F4 EL siguran a za dalje videcemo...
A

Alex20

pre 7 meseci

F4 siguran 😂😂😂😂😂😂

markomarkovicmarkoni1983@gmail.com

pre 7 meseci

Pi Dzej, Panter, Naneli, Ledej, pivo, viski, Frenk Kaminski. Avram, ?????, PoniTka, Smajli, Brazilac. Ogi (Drezga), Daca (Djordjije), Uros, Tristan, Balsa (Viktor). Ceka se plej-bek:-D
J

Joksa1986

pre 7 meseci

Kao da su EL uzeli :) , polako ljudi tek 5 kolo gdje letite :) , obe utakmice egal pred svojih 20k ljudi, polako...
R

Realno samo

pre 7 meseci

Ako je tebi tako lakse i ako te to teši slobodno piši tako 😂 cuj egal hahahah

darkobabic930@gmail.com

pre 7 meseci

Prva utakmica je bila i više nego egal,zvezda vodila celu utakmicu po 10,15 razlike,ova druga i nije bila baš egal

markomarkovicmarkoni1983@gmail.com

pre 7 meseci

Niti je to zvezda, niti je celu utakmicu vodila 10-15 razlike, prvo smo mi veoma ubedljivo poveli kao i sinoc, uostalom.
T

TP-1

pre 7 meseci

Tesis se. Mozda ti je samo tako lakse,rekose ti ljudi dole. Ovo je katastrofa. Napravljen tim koji ne moze da se nosi sa Partizanom,pogotovo sa Obradovicem. Doveli su novog centra pored Kaminskog koji je odrzao cas kosarke centrima Zvezde. Sezona vec u oktobru zavrsena a EL se samo igra rekreativno kao i sve ove godine za Zvezdu. Nije ni do trenera,ni do taktike...vec samo do lose selektovanih igraca.
J

Joksa1986

pre 7 meseci

Dobro eto ja se tjesim :) , nemojte samo da za 6 mjeseci bude kriv onaj svevisnji :). Do juce Kaminski veze nema sad najbolji centar na planeti, PJ Dozier do sinoc nije plej a sad ima mjesto u rotaciji GSW :) . Eno i Dalas i Boston imaju 3-0, osvajaju sve u trecem kolu NBA lige :) :) :) . Ljudi sezona pocela pre 20 dana, polako, valja odigrati jos 80 utakmica u sezoni, sabiraju s etrofeji tek tamo nekad u Maju naredne godine, zar nista niste do sad naucili...Mozda uzmete sve mozda kao i do sad 1 trofej u tri godine, polako, gdje letite...
b

blek_ket

pre 7 meseci

ma dajte ljudi...dobili smo raspalu Zvezdu, i odmah ovu dvojicu dizemo u nebesa.. nit su oni dovoljno dobri za Partizan, nit cemo mi biti zadovoljni njima u nastavku sezone...nit bi dobili zvezdu realno bez kapitena Pantera, da su oni iole u malo boljoj formi... daj da vidimo tog brazilca jel ce nam pomoci, ili da kukamo za Lesorom i dalje...

markomarkovicmarkoni1983@gmail.com

pre 7 meseci

Koji ti je vrag, sefe?
@

@@@@

pre 7 meseci

Kaminski me je pozitivno iznenadio.

markomarkovicmarkoni1983@gmail.com

pre 7 meseci

Pi Dzej, Panter, Naneli, Ledej, pivo, viski, Frenk Kaminski. Avram, ?????, Ponika, Smajli, Brazilac. Ogi (Drezga), Daca (Djordjije), Uros, Tristan, Balsa (Viktor). Ceka se plej-bek:-D
m

mihajlooooo

pre 7 meseci

Svi u fazonu razigrali se kao da su dosli anonimusi iz Studentskog centra a ne NBA igraci sa preozbiljnim iskustvom i renomeom. Partizan je ozbiljno sklopljena ekipa sto i nije cudno jer su u trecoj godini pravljenja dok je Zvezda u trecem mesecu negde.
b

bgcz

pre 7 meseci

Bitno da su stručnjaci već napljuvali Kaminskog i Jaramaza. Da li vam je jasno da je pre 7 dana na svaki komentar pljuvanja Kaminskog bilo po 5 pluseva i 250 minusa? To i jeste procenat poznavaoca košarke. Sinoć u hali ih je 2%. A tek naši pljuvači, Bolomboja su oterali još sa priprema, Hangu poslali u penziju..Da li je moguce da ne mozete da kontrolišete pogane nagone toliko i da sačekate kraj sezone da ocenjujete?

PFK NIŠ

pre 7 meseci

Mi smo takav narod, pogan... Pa ja imam drugara koji na moju recenicu, da jedan nas zajednicki drug uzeo 200 000 dinara na kladionici, odgovara, a koliko tiketa pao tog dana... Jednostavno postali smo takvi, zlobni, pogani...
@

@ssss

pre 7 meseci

Doktorski su obojica odigrali.
б

браво

pre 7 meseci

за обојицу!!!!