Komentari na vest

Vreme curi, Partizan Mozzart Bet pobeđuje: Sve se promenilo protiv Efesa

P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Riki Rubio igra u Nba znam to je bila sala.
a

ako su ruze, procvetace...

pre oko 1 godinu

Andjusa resava Real. u pet marke kume?
E

Eskobar

pre oko 1 godinu

sta se bre vise lozite kad ce Real da vas oduva i aba liga osvaja zvezda i Toliko od Vase kosarke
O

Ognjen Drinski

pre oko 1 godinu

S lakoćom če Real ometlati partizane. Cenim , da će u ukupnom zbiru biti +50 za Reala. Potom sledi prizemljenje glavom o beton protiv Zvezde. Šta ćemo, kada ponovo bude NULA trofeja za Željimira?
a

au jbt

pre oko 1 godinu

nista brate zivot ide dalje e sad sta ce biti sa tobom ne znam ,msm na sujetu psihu itd
R

Rokstedi

pre oko 1 godinu

Polako sinovac
S

Savić Zoran

pre oko 1 godinu

Ja sam cinkario.....
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Protiv Reala ce se videti koliko je Partizan zreo kao tim pre svega takticki a onda i tehnicki.To podrazumeva da ih iz dobro isplaniranih akcija ugrozimo sigurnim poenima ali ono sto dobija utakmice posebno u Evroligi je odbrana.Bice potrebno zaustaviti Tavaresa,Deka,Musu,Hezonju i Jabuselea ostali igraci Reala nisu toliko opasni.Ljulj,Rodrigez,Riki Rubio su iskusni,kvalitetni i dobri kosarkasi ali em su povredjeni pa izasli iz povreda em nisu trenutno igraci koji mogu da ugroze Partizan.Najdzel Vilijam Gos moze da bude x faktor Reala i igrac iz senke koji moze da ugrozi Partizan ipak je igrao u Partizanu poznaje ambijent kluba i prednosti i mane Partizana.On ce sigurno nekim savetima pokusati da pomogne Realovom treneru gospodinu Cus Mateu.Partizanova velika prednost je gospodin Zeljko Obradovic najbolji i najtrofejniji Evropski trener svih vremena a medju boljima je i u svetu.Covek koga ceo svet postuje,ceni i uvazava koji tacno zna kako se sprema ovako velika utakmica a Real je uz Partizan najveci Evropski klub.Bitno je za Partizan da ih od dve utakmice u Madridu dobijemo nekako jedanput ali nece biti lako ni u Beogradu u punoj Areni ipak je Real preiskusna i prekvalitetna ekipa.Moguce je da ce ovo da ode i u pet utakmica a sigurno je 100% posto da ce sudije navlaciti za Real tako da Partizan ceka nemoguca misija ali nadajmo se najboljem.Sportski pozdrav.
h

hahaha au

pre oko 1 godinu

Koji bre Riki Rubio zemljace covek igra u Nba ne u Realu o cemu ti pricas?
O

Ognjen Drinski

pre oko 1 godinu

Riki Rubio... ahahaha. A kako ćete da zaustavite Dzoela Embida? Ovi partizani, baš vrsni poznavaoci košarke.
S

Stavice Real

pre oko 1 godinu

...Katanac na Dodikov privatni klub!
C

Cela Srbija...

pre oko 1 godinu

...UZ REAL PROTIV NAJVECEG ZLA!
G

GrobarKosmet

pre oko 1 godinu

I onda sw pitamo zasto covkins pise saopstenja, pa vi ga braco okupaaste sa ovakvi naslovi!!! Hahahahahahahah
I

Igokea 2008

pre oko 1 godinu

Od 7 mesta aba do top 8, kako je sve lagano kada si projekat napredni
N

Nego sta

pre oko 1 godinu

Kasica prasica drzavna razbijena doveden Najbolji trojkas Evrrolige , sve je to lepo nema sta... Veliki strucnjak Zeljko
R

RealNo1

pre oko 1 godinu

Има ли дан да се не напише неки хвалоспев о Партизану? Не смијем како ће болити приземљење од Реала, па од Звезде.

Avangardista

pre oko 1 godinu

@Realno1 'zvezda' ne postoji a to sto navijas za koga navijas je dokaz koliko si zavodljiv i povodljiv da vjerujes istom onom koji je priljepak svake vlasti, do '90 bio komunjara pa onda SPS-ovac, pa onza 'zuti' itd..tako da pati i kmeci, za bolje i nisi
d

drobilica kicme

pre oko 1 godinu

Pa to se ne pise zbog vas iz železnika,to se pise zbog nas grobara i svih iskrenih ljubitelja kosarke.Druga stvar je sto vi mislite da vam je obaveza da na svaku vest o Partizanu ostavite komentar.
M

Maxbet

pre oko 1 godinu

Bojkot uplata
D

Dingo

pre oko 1 godinu

Da li je lesoru dozvoljeno i u evroligi da igra sa 6 licnih?
@

@dingo

pre oko 1 godinu

Pa ako su sudije javor,boltauzer,petek i pukl onda je njima sve dozvoljeno
N

Nego sta

pre oko 1 godinu

Igokea pobedjuje Penzioneri gube
n

napredni

pre oko 1 godinu

Drzavni projekat .
v

vučkoizam

pre oko 1 godinu

Samo da se zahvalim zna se kome na svemu sto je uradio za nas za ove dve sezone. Realno vise nego bilo koja nasa legenda.
M

MarePFC

pre oko 1 godinu

Cekaj, zar nama nije sve to obezbedio Nordeus? Zbunjen sam sad.
r

radonjizam

pre oko 1 godinu

Neko ima njega, neko Radonju.
a

aca nakaza

pre oko 1 godinu

Znamo svi ko je i da ne spomenes.
C

CZVBG

pre oko 1 godinu

Odlican vam je ovaj naslov teksta,bas nidje veze s vezom.
b

bice plakanja

pre oko 1 godinu

Partizan glatko ispada od Reala, a ABA ligu osvaja Zvezda. jednostavno ne moze sreca doveka da Vas prati. Sada pocinje polako stagnacija partizanove forme. Inace kada je Zvezda 2016 igrala TOP 8 Vi iz Mozarta se niste bas pretrgli sa tekstovima o Zvezdi.
i

inace..

pre oko 1 godinu

dok mi budemo lagano ispadali od reala ti ces za to vreme da gledas u toster i posmatras proces tostovanja hleba..
G

Gost13

pre oko 1 godinu

@inace.. ti to iz iskustva pošto godinama gledaš tostere dok traje osvajanje titula ili?
J

Jagnjilko

pre oko 1 godinu

Mislite kradja u Podgorici.Prvo Egzum nije izveo za pet sekundi a zatim i prelazak Pantera preko pola. Nego dajte jelovnik Zeljka Obradovica, kakva jela kuva Nanelijeva devojka, koju zagonetku nije resio Lesor, ko najvise vremena provodi na tik toku...
a

auuuu

pre oko 1 godinu

Druze je l reano da si toliki mrzitelj svega sto je tudje. Bukvalno imas video gde sudija odbrojava vreme i stigao je do 4 sekunde i tad dante baca pas, ali vama je lakse da kmecite
S

Sta reći

pre oko 1 godinu

Zek je vrhunski najjači konstantno. Džejma nikne kad treba iz pepela. Kevina nisam gotivio, ali je igračina ne srlja više. Matijas energika i ludilo pozitivno naravno Ludak.Dante je mašina niko mu ništa nemože. Smajli i Aleksa au nadošli poprilično. ŽELJKO MAG. sve u svemu timčina su crno beli
p

pop9

pre oko 1 godinu

Ux dobro je,ja se zabrinuo proslo podne a samo jedan text o Kamruncima!
M

Moša Pućko

pre oko 1 godinu

Imaju nešto crno da ti daju
P

Preža

pre oko 1 godinu

Grobari srećno protiv Reala. Čoviću za nauk, bez prave petice se ne igra savremena košarka. Svaka čast Mitru i malom Petruševu, ali oni su krila i to vrhunska. Zvezda u srcu!
0

011.011

pre oko 1 godinu

U Istanbulu sa Efesom i Fenerom izveli 70 bacanja ukupno.Koju bre pricu vi pricate? Drugi tim EL po izvedenim bacanjima 30% poena dali iz bacnja.Slucajno?Pitajte Bodirogu!

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Koliko bacanja treba da izvede najbolja napadacka ekipa u Evropi? Deset po mecu?
9

999

pre oko 1 godinu

A zasto nisu prvi? I zasto se vi zslite na nesto, a Fener i Efes se ne zale? Jel moguce da vas vise boli?😂

Sakur

pre oko 1 godinu

Ti si nasao da spominjes legendu srpske kosarke Dejana Bodirogu,e bedo ljudska,pa vi ni ne zaslujete boljeg predsednika od covica
O

Odgovor

pre oko 1 godinu

Sampioni sapostenja prvi u svetu! Bice saopstenje na Kalisu! Najveci uspeh ove godine The trojka Nedovicha, Kup i 20 saopstenja. Naravno da ne zaboravimo Koreografiju prebacila na publiku tokom derbija u polu praznom Pioniru na kraju derbija ;)
G

Gost III

pre oko 1 godinu

Ne mogu da verujem kakvo ste vi stado. Ćoki vam prodaje muda za bubrege i sve mu besprekorno verujete. Mislim da nije korektno što vam je tek pred kraj sezone objasnio da se ne palite previše na Top 8 kad je mogao na početku. Odlazak Petruševa u policiju je bio predstava za vas. Sad verujete da su se Bodiroga i Glikman urotili protiv kluba za koji navijate. Nekad mi se čini da svi izlazite iz istog kalupa i svi imate pravo na njegovo mišljenje.
D

DDF

pre oko 1 godinu

Ekipa koja ne moze da probije zonu i sutira 30 ili 41 puta za 3 poena nikada nece imati vise od 15-18 bacanja na mecu,ekipe koje igraju pod kosem i u reketu je sasvim normalno da imaju daleko vise bacanja Najveci problem u komentarima je da vecina ljudi ne razume i ne zna takticki kosarku,za njih je samo ko je koliko dao poena,imao skokova,napravio faula,sutirao bacanja,nikada nece reci kako je neko igrao odbranu,zaustavio protivnockog igraca,ne zna da igra u oba pravca,pogresio u preuzimanju igraca,ko je koliko placen i svemu slicnom
@

@999

pre oko 1 godinu

Itudis je se zalio posle tog meca, nema potrebe da izvrces istinu.
@

@DDF

pre oko 1 godinu

A vi igrate kao u reketu? Pa vama je 30% poena bacanja, i ostatak trojke, ne dajete iz reketa ni 20 poena po mecu daj bre nemoj da spinujes ovde i izmisljas.
@

@Sakur

pre oko 1 godinu

Ko ti drma kavez?
@

@vlada

pre oko 1 godinu

Ne znam ko te slagao da ste najbolja napadacka ekipa u Evropi.Prva u EL je Baskonija, a drugo mesto delite Real i vi, i gle cuda i Baski i Real imaju manje bacanja.Kako to sada komentarises?Slucajno vazi?!