Emanuel Teri (©Starsport)
Emanuel Teri (©Starsport)

Vreme promena u Zvezdi: Emanuel Teri uskoro bivši

Vreme čitanja: 1min | pet. 25.12.20. | 14:04

Posle dolaska Lendrija Noka...

Pre tri meseca Crvena zvezda je predstavila Emanuela Terija kao centra koji će zameniti Lendrija Noka, sada obrnuta situacija. Noko će ipak zaigrati u crveno-belom dresu pošto je posle detaljnih pregleda na “Mejo“ klinici u SAD utvrđeno da je sanirao zdravstvene probleme zbog kojih isprva nije mogao da bude član ekipe. Sa druge strane, njegov dolazak znači i kraj Terijeve avanture u Beogradu.

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao MOZZART Sport Crvena zvezda će u narednim danima - ili čak i satima - raskinuti saradnju sa 24-godišnjim američkim centrom što je potez kakav se već neko vreme očekivao.

Izabrane vesti

Jer uprkos sjajnim fizičkim predispozicijama Terijev doprinos Zvezdinoj igri prosto nije bio dovoljan za pozitivan utisak. U Evroligi Teri je u proseku beležio 5,6 poena po utakmici uz 4,4 skoka i 1,1 blokadu za 18,51 minut na terenu. U Jadranskoj ligi okruglo četiri poena po meču uz 4,6 skokova na 15,1 minut po utakmici. Međutim, kad u jednačinu uključimo i veoma lošu odbranu i jednodimenzionalna rešenja u napadu utisak postaje još gori, pa će Nokov zadatak biti da sada popravi Zvezdinu igru pod obručima.

Sve pod nadzorom novog šefa stručnog štaba Dejana Radonjića.

Vreme promena u Crvenoj zvezdi. Navijači se nadaju pozitivnih.


tagovi

Emanuel Teri

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara