Komentari na vest

Vrhunac Evrobasketa - večiti derbi evropske košarke za zlato

k

kiksi

pre preko 1 godinu

Visedecenijsko rivalstvo.... veciti derbi? Ko vam pise ove tekstove, do pre 20 godina Spanija i Francuska su bili evropski prosek.
Z

Zvornik

pre preko 1 godinu

Pad interesa u Evropi za košarku je vezan za loša zatvorena takmičenja. Manji centri nemaju se za što boriti niti stvarati košarkaše. Kantu, Varese, Čačak, Zadar
M

MVPČAČAK

pre preko 1 godinu

Mi srbujemo,nećemo strance u repki.Oni i jedni i drugi puni stranaca,igraju finale,baš ih briga.Mi možemo da se uhvatimo za uši i da igramo,večeras.
M

MVPČAČAK

pre preko 1 godinu

A pri tome,ne smetaju nam stranci u ženskoj košarci,u rvanju se ponosimo zlatom koje su nam doneli naturalizovani SRBI,protiv kojih nemam ništa,u atletici nam momci i devojke donose medalje a da nisu SRBI,KOJE JA JAKO GOTIVIM.Ali ne,u košarci ne može.Pitam se,da nismo malo postali licemerni...
B

BurekizTepsije

pre preko 1 godinu

Francuzi lagano !💯
B

BicuSlobodan

pre preko 1 godinu

Večiti derbi????!!!! Pa do pre 20 godina oni su u košarci bili druga liga posle Srbije, Litvanije, Grčke, Rusije.... Ne može nikako to biti večiti derbi.
6

6756868

pre preko 1 godinu

Ma bmk
D

Djolee95

pre preko 1 godinu

Navijam za španiju zbog dobre kvote 😀
B

Bon Jovi

pre preko 1 godinu

Šampionski DNK sa strancima u timu. To je i nama za nauk dok ne bude kasno. Ako nemamo kvalitet moramo ga dovesti sa strane jer je kontinuitet rezultata bitan i to rade pametni a te priče o "našoj školi" ostavite za anale ili će i naša košarka završiti na polici pored Hrvatske.
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Оћемо Србе,јер ово је Србија.Нек играју и деца од 16 година,па нек стасавају у асове.Нећемо странце,нећемо да будемо национална мањина у својој земљи.
1

1992

pre preko 1 godinu

Rezultat nije bitan, sport sam po sebi nije bitan toliko koliko mi o tome pričamo. Jesu li Švajcarska, Austrija, Švedska, Norveška sile i u košarci, i u vaterpolu, i u odbojci, i u rukometu, i u fudbalu itd. Nisu. To samo male siromašne zemlje i narodi u nedostatku svega drugog pale se na sportske rezultate.
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Битни су резултати,али не пресудни.Зашто Француска,Немачка итд славе кад постану Светски шампиони у фудбалу? Норвешка,Швајцарска итд па па и нису неке спортске нације,бар не у најпопуларнијим спортовима. Битан је и резултат,колико год да сте јака економија,замисли лудницу у Енглеској ако постану Светски шампион у фудбалу.
1

1992

pre preko 1 godinu

Bitna je zbog "hljeba i igara" i ni zbog čega više...

619_miliona

pre preko 1 godinu

Veliki derbi! Dve velike sportske nacije! Steta sto vecina nas nece gledati utakmicu jer veceras su tri velika fudbalska derbija Milan-Napoli, Lion-PSZ i Atletiko-Real. Katastrofalna poseta na Eurobasketu, kosarka apsolutno nikog ne interesuje u Evropi. U Nemackoj trecoj fudbalskoj ligi ima vise publike nego na utakmicama Eurobasketa.
P

Pavlee

pre preko 1 godinu

Pa vozi Miško da gledaš preprost sport zvani fudbal u kojem Srbija ne znači ama baš ništa. Gledaj i uzalud se nadaj, da će nas neko u svetu pohvalit kao fudbalsku naciju.
G

GostGrobar

pre preko 1 godinu

Sta onda komentarises kosarkaske vesti? idi gledaj fudbal, citaj i komentarisi na fudbalskim vestima. Koliko god bila u senci fudbala, kosarka ima svoju vernu publiku :)