Komentari na vest

Vujošević: Ozbiljna greška Partizana što nije zadržao Lesora i Madara

G

General Bubreg

pre 12 dana

Ugasio spostvene bubrege sa koka-kolom.
O

Ostoja_Limar

pre 13 dana

Bravo genije! Kako produziti ugovore igracima, a nemas A licencu i nisi siguran da ces igrati Euroligu i sledece sezone! Ispao bi pametniji da je precutao!
T

Torbicis

pre 13 dana

"nemas a licencu" Pa oni su stigi u klub kada smo igrali Evrokup genije!!!
K

Kako to

pre 13 dana

Kako smo onda produzili ugovore sa Panterom i Ledejem na dve sezone kada se jos uvek ne zna sta cemo igrati tu drugu sezonu u Evropi?
R

Rodman93

pre 13 dana

Koliko uništenih života, djetinjstava i psiha je napravio ovaj čovjek, vidi se najbolje po komentarima i to me raduje. Samo zato što je 15 godina košarkaški terorisao dva kluba i jednog malog čovjeka. Toliko ih je upropastio da je morao da interveniše režim.
S

Sale Kg

pre 13 dana

Da se kladimo da je 3 puta više uništio živote partizanovih navijača jer ih je ubedio da su nepobedivi, a onda kada je usledio obrt... više ni lekovi ne pomažu! Poslednje nade su uložili u Žoca ali i on ima 1 trofej za tri godine, ne cvetaju mu ruže nikako.
D

Džoo

pre 13 dana

Nevaspitani lažov i prevarant

bebs

pre 13 dana

kaze bilo bi ravnopravnost u deljenju, pa zar ova fukara stvarno misli da se ne secamo sta se od zvezde radilo za vreme njegovog i tadijinog drugovanje. smece ljudsko

Dobro pamtim sve

pre 13 dana

Ja se secam sta se Partizanu radilo ucenjen i nateran da prisutpi regionalnoj ligi ukinuli mu sve sponzore sto je trajalo sve dok Dule nije otisao a i Zvezda je imala svoj projekat i tada sa dobro poznatim nazivom.
P

Pedja2002

pre 13 dana

Mislis na besomucno utrpavanje novca od drzave u projekte Sagadin, Sakota, Pesic...?
R

Rale97

pre 13 dana

Jedno je kad neces a drugo kad ne mozes...
G

Gostivar

pre 13 dana

@Rodman93 Batali prepisku. Sve te komentare ostavlja jedan te isti lik. Pa mozes da vidis po sklopu recenica da je ogranicen i uz to ga placa Mozzart da baca koske.
H

Hvala ti Nebojsa

pre 13 dana

...sto dusmani od tvog dolaska u Zvezdu jednu jedinu titulu i EL videli nisi skoro Deceniju ipo,to je unisteno detinjstvo i traume dozivotne za ove iz igokeje sto se raduju top 12 u EL.

Dule

pre 13 dana

Vi to isto niste videli jos duze za vreme Duleta, sa Zvezdom su se cesto u deceniji ipo igrali ostali domaci timovi jer je to bilo takmicenja za respekt dok ga nisu ukanalili ovi mnogi koji su mrzeli Partizan.
H

Haha

pre 13 dana

Slusaj ga ovaj takozvani trener koji je mogao da trenira sa partizan,a sa strane svugde dobijao otkaze posle nekoliko meseci,seti se samo CSKA jedan od najjacih klubova u Evropi sa najvecim budzetom,ovaj se tu nije zadrzao ni do polusezonu. E lako je bilo trenirati ovde klub kome je sve islo od cistacica do talenata,lako je bilo da se osvaja kad je drzava davala samo jednom klubu dok se najveci rival gasio,lako je bilo sa batinjanjem,upadanjem u svlacionice,gepekovanjem i tako vise od decenije,a kad se stvari promenile u Srbiji i kad je i drzava resila da da i Zvezdi i kad se pojavio Raznatovic pa nisu mogli talenti da se uzimaju kako se njima dige,e kad je video da vise ne moze da "dominira" i da rivala u Srbiji,onda je uhvatio maglu,a grobari ovde to predstavljaju kao da ga neko oterao,
T

Torbicis

pre 13 dana

Drzava davala samo jednom klubu,a vi ste u tom periodu imali daleko skupljeg trenera od Duleta-Svetislava Pesica!!! Kao i mnoge skupe strance!!!
E

Ee

pre 13 dana

Cuj ovog skupe strance,toliko skupe da nije ni najuza rodbina nije znala za njih,a setimo se te skupe Zvezde kad je igrala sa klincima i bez sponzora ili kad je joj je glavni sponzor bio "Kokta",a secamo se tog vremena kad je jedan stranac (ne mogu se setiti imena) direktno presao iz Zvezde u partizan jer je dobio bolju ponudu koju Zvezda nije mogla da isprati,toliko o toj skupoj i "Evropskoj" Zvezdi. A i predhodnih godina Zvezda je dovodila igrace za koje niko nije cuo pre nego sto su dosli u Zvezdu pa su posle imali solidne ili odlicne Evroligaske karijere kao sto su Djenka,Beron,Lorenco Braun,Panter...i jos dosta takvih igraca,a setimo se i koje matorce je dovodila Zvezda kao sto su Sofo,Peperoglu,Mo Faje,sad Teo,Hanga i jos mnogo njih,a onda pogledajmo partizan i koga je on dovodio zadnje 4 godine i to je da ste svake godine zadrzavali kostur ekipe,a Zvezda nikad nije imala para da zadrzi bitne igrace evo tako je od kad Zvezda igra EL.

Mile

pre 13 dana

To su ti anonimusi i potroseni igraci Perperoglu sa 3 Evrolige pa izvinite pun je prosle sezone bio roster ,,potrosenih" igraca Reala i matorih nosioca drugih timova pa oni zbog toga nisu bili jeftini kao sto ni Naneli u Partizanu sada nije jeftin.Ne bi rekao ni da je Djenka bio neki jeftini anonimus pre Zvezde imao nekoliko NBA sezona u Golden Stejtu i Filadelfiji mozda Zvezda nije imala para da zadrzi roster 3 sezone mada je drzala ali je imala i da njega i jos neke vrati pa cak i po nekoliko puta nazad.
P

Prava istina

pre 13 dana

Pa ovako da objasnim ljudima,odete lepo na Google pa kucate: prtizan fuzija igokea,procitate prvih par linkova sto vam izbaci i sve vam odmah bude jasno ko dan koji klub je prvi fuzionisan na ovim prostorima i ne postoji jos od 2007 god! Internet je cudo,pamti pravu istinu i posle skoro 20 godina i ne mozes je izbrisati i poreci nikako ma koliko se trudio!
H

Hahahah

pre 13 dana

Ala ti patis sto tvog kluba vise nema.
J

Jel ti lakse

pre 13 dana

Ajde priznaj molim te, jel te manje boli ako te pobedi Igokea nago Partizan? Evo znaci mi smo od tada bivsi Partizan i predsednik kluba nam je dosao iz Igokee da nam bude predsednik novog Partizana Beograd i nasi igraci su dosli iz nekadasnje Igokee i postali igraci Partizana Beograd jer mi u stvari nismo vise Partizan nego Igokea. Jel tako bilo ili se to desilo nekom drugom? I taj vas predsednik kluba se tu zapatio, pustio korenje da vise ni motkom ne mozete da ga oterate.
s

spiritus movens

pre 13 dana

Prica o reprezentaciji Srbije u prvom licu (apstraktno "mi"), a izjasnjava se kao Crnogorac i anatemise Srbiju oko dogadjaja s kraja osamdesetih i s pocetka devedesetih, (nepravedno) svaljivajuci kolektivnu odgovornost ceo jedan narod. Decenijama polarizuje drustvo i mesa se u unutrasnje stvari nase zemlje.
S

Samo istina

pre 13 dana

@roamimg druze jedno je uspeh kada imas nekog ko bi tebi bio filijala u drugoj zemlji, a jedno je kada ti se klub ugasi i drugi klub uzme tvoje ime. Partizanovi pehari su na partizanovoj adresi,a pehari nove zvezde u Zelezniku.
J

Jbuvuvu

pre 13 dana

A Mile Doduk pocasni predsednik..Od Prodaje Telekoma 5 miliony..sisate 2 drzave?!
h

haha

pre 13 dana

Bolje 2 sise no jedna
S

Samo istina

pre 13 dana

Ali problem nije ko je pocasni, problem je u tome sto je Nebojsa Covic predsednik FMP-a koji je ustupio svoj klub zvezdi, sta vise nije ga ustupio nego samo promenio ime. Valjda je to gore nego da ti je neko pocasni predsednik.
k

kmeeeee

pre 13 dana

ma da, kod vas je sve cisto k'o grobarske suze
Z

Zbogom EL

pre 13 dana

CESTITAM IGOKEASIMA TOP 12 I ISPADANJE IZ EL,NAZDRAVIMO UZ EFES🍺
P

Panter Kevin

pre 13 dana

Cestitamo FMPu na 16. mestu i nazdravimo uz Efes i da uvek imate takav rezultat i da igrate tako kao sa Efesom!

PFK NIŠ

pre 13 dana

Ugasio si zvezdu pokojnu i sada navijaju za FMP, i zbog toga imamo maloumno - debilne komentare, svakog dana...
B

Buvuvuvu

pre 13 dana

Dulo cenzus...30000 glasova...Pa to malo vise od jedbe Arene...vaki mislilac
S

Sale Kg

pre 13 dana

Zato je Ostoja uzeo pare od partije i uložio u partizan, a pošteni grobari kojima se gade partijske pare nisu hteli da dolaze da prate tim koji je napravljen na takav način pa je Arena zvrjala prazna na svakoj utakmici EL!
O

Ok

pre 13 dana

Kakvo pravo ima guru da pominje bilo sta oko kluba koji je tuzio na sudu do poslednjeg Eur ljubavi. Ko izvlaci ovu mumiju iz zaborava. Covek koji je sejao mrznju a radio je u oba kluba koje zavadjuje. Jel to onaj covek koji je lakoverne huskao na ulicu i protiv drzave. Taj je kolko se secam dok je imao koristi pominjao neke Srebrenice nicim izazvan po Bosni. Interesantno nije lezao u rovovima da brani drzavu kao ja ima rezervnu. Sklanjajte to zlo od ociju postenih ljudi.
G

Gorostas

pre 13 dana

Najviše verujem ovom ateisti sto navlaci gnev na srpskog patrijarha
G

Gorostas

pre 13 dana

I Jehovinim svedoku. Nikad nisam bio na utakmici ali sam svaki dan na Tviteru. Sve sam cup u kaficu.
D

Dembele

pre 13 dana

Dusko svaka cast na svemu ali nisi trebao da ugasis CZV. Srpski derbi nam je sada sa Megom umesto sa CZV kao sto je bio obicaj. Mozda bi trebao da se izvinis navijačima Zvezde koji su zeljni navijanja za svoju Zvezdu.
r

roming

pre 13 dana

ali je dulo prvo ugasio kk partizan, koji je postao Igokeja
D

Dembele

pre 13 dana

https://youtu.be/6N-9Je8Gmpw?si=Hynms4Gi5YQz5UJZ Ovo sam napisao zbog ovog linka u kome predsednik FMPa Nebojsa Covic koji svom klubu menja ime. Sto znaci da je to i dalje FMP. Mozda sam lose razumeo.
N

Nosorog

pre 13 dana

Imaš na internetu krivicnih ognjenog Saso DANILOVICA usvojenog sina Jugoslovena ateiste Vujosevica kada Laze Igokea i Partizan su jedno.
G

Gost1111

pre 13 dana

Dule je ugasio zvezdu, a Zelimir ce da ugasi FMP2 pa ce da preimenuju Megu, Hemofarm ili FMP1 u zvezdu. Samo ne znam sta ce da urade sa roze bojom dresova posto Misko nece da se odrekne te boje. Verovatno ce dresovi da budu crveni,roze I beli.
H

Huvuvuvuvzcr

pre 13 dana

Pa kaki ste obda kad gubite 3 utakmice...hahaha..kilavci od 30 miliona..filozifija kako da se ubulji Žoti...pa Zvezda je imala 100 utakmica na tu jednu loptu
L

Lesor

pre 13 dana

Ma ko Vas sljivi FMPeovci kad nemate pare. Ko Vam je pa poznat ? Teodosić i Davidovac pluskvamperfekat. Panterica, Naneli, Pi Dzej svetske zvezde.
M

Mjv

pre 13 dana

Sve vas pozdravlja Dejan Radonjic!
H

Hvala ti Nebojsa

pre 13 dana

Znaci ovo je onaj 'general' sto ga magistar kosarke Nebojsa vratio na fabricka i poslao u Rumunsku trecu ligu nakon cega negov klub iz laktasa titule i EL video nije vise od pune DECENIJE sto je rekord za Ginisa! Hvala ti Nebojsa i puna podrska👍

Bojan Urosevic

pre 13 dana

Sine tvoj preimenovani i ugašeni klub period izmedju 1998 i 2015 osvojio 3X kup Radivoja Koraća to su mu bili jedini trofeji za 17 godine.
@

@bojan

pre 13 dana

...sta? tada drzava nije unistavala jedan klub a gurala drugi i te fore? nikakvih problema da se prica o zlatnim danima i u kakvoj konkurenciji su se osvajali trofeji, kao sto je sada cesto slucaj?

Jelte

pre 13 dana

E tu sam vas cekao gospodo Zvezdasi vas mnogo zanimaju cifre bar sada koliko ima Zeljko a ne zanimaju vas koliko je dobio vas unistavani klub kada je bio projekat Evropska Zvezda javno su priznali Pauk ,Vesic i kompanija za 4 godine samo 20 miliona evra.
d

dr.Nebojsa

pre 13 dana

OVAJ NI U RUMUNIJI NITI JEDNE TITULE NIJE MOGAO OSVOJITI!
N

Naxel

pre 13 dana

@Dr.Nebojsa Prica se da je Predsednik Rumunije, Klaus Johanis veliki navijac Dinama iz Bukuresta i da je vrsio pritisak na celnike KK Kluza kao i na samog Duloa 🤡
D

Djenka i Markus

pre 13 dana

Jel ovo onaj "legendarni strucnjak" i bivsi trener igokeje sto je plakao kad je shvatio da gubi titulu od Covica i Zvezde u onom legendarnom derbiju kad su ih Djenka i Markus skolovali od kosarke i to na njihovom terenu,eno ima na TouTubu i dalje taj video,svako moze da pogleda, kako su mu pune oci suza 2-3 minuta pre kraja kad je shvatio da Zvezda osvaja titulu..neprocenjiv osecaj😂
R

Rodman93

pre 13 dana

Legendarni stručnjak koji je ugasio jedan klub, legendarni stručnjak koji je ugasio mnoga djetinjstva i ugasio bilo kakvu vezu navijača nekadašnje zvezde sa košarkom. Legendarni stručnjak kog je crvenkasti režim morao da otjera iz zemlje da bi ćoki legenda sa svojim efenpejom bio šampion. Đe ste tu vi? Nemaaa vas.
Z

Zeljko1212

pre 13 dana

Oseti covek potrebu da kaze nesto novo, mora da je legla rata od Ostoje, jer koliko se secam pljuvao je po njemu i Partizanu zbog para, inace sam mislio da se kod njih igra zbog ljubavi, poduza lista onih koji su trazili pare preko Bat-a pa navedemo kapitena Kecmana, kapitena Macvana,Militinova,Trinkijerija, pomenutog Dula, tako da bolje se covek vrati u politiku u kojoj je bio do pre nekog vremena, inace pljuvao je i političare kad je bio trener, tako da Dule je najmanje pozvan da komentarise druge nego da drzi jezik od sramote
R

Rodman93

pre 13 dana

Za vas je jedina njegova "sramota" to što vam je ugasio klub i što vas je natjerao da navijate za privatni klub ćokija iz predgrađa glavnog grada protiv koga je porodica pokojnog premijera podnijela krivičnu prijavu.
J

Jbjuczctcz

pre 13 dana

Ovaj je sad šef Kk Paćo Travel...Odvozi i dovozi do Aerodroma...Vozio neki dan đeda Memeta iz Karšijake..
n

niko igokei...

pre 13 dana

...ne moze da zabrani tu cinjenicu da ih dr.Nebojsa sa Zvezdom redovno oducava od kosarke u svim mogucim derbijima vise od cele pune zadnje Decenije, i da drze apsolutni negativan rekord u celoj evropi,tako sto niti jedne EL i titule videli nisu poslednjih 13 godina za redom,to je ta njihova "slavna" istorija kojom se toliko ponose,to treba uvek napominjati!
T

Top 12 klub

pre 13 dana

Jel ovo naj sto ga je doktor kosarke Nebojsa poslao u penziju u Rumunsku Transilvaniju da tano ganja grofa Drakulu!
R

Rodman93

pre 13 dana

To je onaj što vam je ugasio klub, pa ga je zbog toga crveni režim stavio na listu za odstrijel. Tačka.
D

Decenijasi

pre 13 dana

@Rodman93 Pozdravio te doktor Nebojsa,to je onaj majstor zbog koga vi ne znate sta je to EL i titula jos od vaseg osnivanja 2007 pa do prosle godine!
P

PzKM

pre 13 dana

@Decenijasi, j t "doktor, koliko si samo ogranicen kad pises da nismo osvojili nijednu titulu od 2007, a mi jos sedam godina posle toga bili prvaci. Pravi si zvezdas!
N

Napaćeni.Bosnjo

pre 13 dana

Evo ga bosnjak navijac Partizana.
G

Gost7364

pre 13 dana

Vidi fmpovaca ko g...na,po tome sto pisu vidi se da su im mozgovi isprani,ponavljaju sve iste lazi i gluposti kojima su ih dojili i jos uvek doje.Dule im je unistio detinjstvo,a Zeljko ostatak malih,mizernih zivota ispunjenih mrznjom i zavisti!
k

kk.Decenija

pre 13 dana

@Gost7364 Ono kad navijac jedinog kluba u celoj Evropi koji titule i EL video nije punih 12-13 poslednjih godina prica nesto o kosarci i EL haha, neprocenjivo🤣
B

Bjubjboblbk

pre 13 dana

Ne diraj mi trenera! Ne diraj mog đeda Žotu! Zanose mu svi mošnice u krivini a on mučenik 1 trofej u 3 godine...Još otvorio Travel Paćo Agency...Neki dan bila,tura poslastičara iz Karšijake da gleda,Jaramaza..Kažu nema to u njih.
z

zasu

pre 13 dana

Dule i Zeljko su dva dozivotna kompleksa crveno belih. Uvek im se narusi zdravlje kad ih vide i cuju. Jedan im je upropastio detinjstvo i ugasio klub, pa su napravili novi frankenstajn. Drugi je osvojio sa Partizanom ono sto oni nece dok postoji civilizacija. A njima je idol covke legenda.
П

Па...

pre 13 dana

... исто тако и ви патите због Човића. А кад видите Радоњу, знате шта вас чека.
z

zasu

pre 13 dana

Patim zbog nepostenog coveka? Patim zbog trenera koji nije nista osvojio van aba lige a jedino je osvajao kad je imao budzet kao svi ostali timovi zajedno?
M

Mjv

pre 13 dana

I jednog i drugog je pozdravio Dejan Radonjic.
i

ime gosta

pre 13 dana

Ne samo budzet veci nego svi ostali zajedno, vec i celu logisticku podrsku, sudijsku organizaciju. Nekaznjavanje od strane sudija i saveza za grickanje, stipanje, psovanje i tucu sudija. Setimo se Vrsca samo. Otimanje najboljih Zvezdinih igraca. Promena pravila za registraciju igraca preko noci itd, itd, itd...

Kbkbibibu

pre 13 dana

Nemoj tako sa Źexim se obožavamo sprdati! Dobiti Žexa 3x nije isto kao dobiti Čanka...Neka,Žexa on je naša šansa...Čak i Dulaga kaze da je ovo moralo bolje, ali onako dukljanski uvijeno..m
L

Legendarni general DV

pre 13 dana

Po komentarima dusmana vidi se da i sad pate i ne mogu zaspati sta im je covek godinama radio sa 2-3 strana igraca i kako je ih je unistavao i ponizavao i da nije silom sklonjen da bi mezimica propuzala koliko bi uspeha i titula i F4 doneo ovaj kosarkaski genije. Hvala ti za nezaboravne velicanstvene trenutke i pobede i neka ovi nesretni misevi poklone se i MIRNO rekreativci pred generalom!
А

А...

pre 13 dana

... какве победе? 3 пута сте били последњи у ЕЛ.
J

Jbibuvfcr

pre 13 dana

Nije on silom sklonjen.Njemu je istekao ugovor.A da kenjao protiv vlasti...A državni sluzbenik..Probaj u Belgiji, SAD, Nemačkoj to isto pa ćeš dobiti guess what- nogu u dupe!Da se ostavimo zamena teza...
L

Legendarni general DV

pre 13 dana

Po komentarima dusmana vidi se da i sad pate i ne mogu zaspati sta im je covek godinama radio sa 2-3 strana igraca i kako je ih je unistavao i ponizavao i da nije silom sklonjen da bi mezimica propuzala koliko bi uspeha i titula i F4 doneo ovaj kosarkaski genije. Hvala ti za nezaboravne velicanstvene trenutke i pobede i neka ovi nesretni misevi poklone se i MIRNO rekreativci pred generalom!
С

Статистика

pre 13 dana

Једини тренер Звезде који има негативну статистику против Жељка Обрадовића је Вујошевић.
И

И...

pre 13 dana

...ми смо планирали долазак Милутинова у његову Звезду, али неко није дозволио.
K

Kralkević marko

pre 13 dana

A kakvo je vrijeme uKluuž , Dulo?
G

Gorostas

pre 13 dana

Grok grok cke cke grok grok grok cke cke nemam slavu boljim Albaniju
J

Jöle 39

pre 13 dana

Čovek koji je uništio mnoga detinjstva i čije se posledice osete i dan danas. Veliki Duško Vujošević
П

Па...

pre 13 dana

...последице његовог рада се и даље осећају. Мржња коју је посејао даје плодове увек и свуда. Последњи пример је напад групе НН лица на гробаре на Новом Београду.
J

Jbinitctct

pre 13 dana

Čovek koji je uveo istibsku mržnju u domaću košarku i uveo Čovića s druge strane u ring.Pre Cenzusa u košarci sitna peckanja, podbadanja..Bog sveti zna zasto je to radio...
D

Dule reci mi ovo

pre 13 dana

Kako mislis "ako budemo" , a ovamo Crnogorac i Jugosloven i "Srbija je kriva za rat"? Stari demagog, perfidni.
d

d.g.

pre 13 dana

Ne reče jel mu Partizan isplatio dugove ili moraju na sud. Svoje igrače teško zadržava i Real a kamoli neko drugi. Primeri: Hezonja, Tavares, Musa.

Kalčopolista®

pre 13 dana

General Vujosevic! Covek koji elje unistio mnoga detinjstva i mladosti!
9

95

pre 13 dana

Ako je Dulesku uništio detinjstvo i mladost nekome onda je Čovke uništio život svima vama. A posebno Dulou od Transilvanije
X

Xao

pre 13 dana

I grobarske mozgiće
П

Па...

pre 13 dana

...и није баш. Много више детињства је уништио доктор машинства.
G

Gost9

pre 13 dana

Ti si sine upropascen za sva vremena.
1

12345m12345

pre 13 dana

koje spinovanje, nista strano za roming trenera... ma da nije i pantera stvorio obradovic? kad je vec lesora "stvorio"...
Д

Да...

pre 13 dana

... Лесора, репрезентативца Француске, освајача ЕК и дупле круне у Србији, створио Обрадовић. Исто као што је Ивановић створио Кампаца.
E

Esnajder

pre 13 dana

Zvezdasima svako jutro klecaju koljena kad vide Zoca na portalu, jutros kad je Dule osvanuo na udarnoj, vratili su svi u krevet.
R

Realni Arth

pre 13 dana

Nadam se da imas nesto vaznije u zivotu, i da ti je sport kao sporedna stvar, zadovoljstvo, pa i to navijanje! Covece dragi, zdravlje, porodica, posao, e onda sto ostane vremena moze da se gleda sport. Ako mislis da svet se gleda sa tvog aspekta gledanja onda ti hitno treba neki dobar psiholog da se vratis normali! Ako imam dobro zdravle, porodicu, dobar posao, more/skijanje, pa sport definitvno samo za ubijanje vremena. Dok je bilo normalno pratio sam kosarku, fudbal skijanje, vaterpolo, odbojku, rukomet....itd, ali sve je to nestalo 1990-91, od tada, nema sporta, sve je biznis, zato smiri se, nikom ne klecaju noge ni od prvog ni od drugog, to jest mozda tebi, jer nemas sa cim da se bavis, i onda lupas nebuloze! Zivela Zvezda do 1991, sve posle toga NO COMMENT!
С

Сигурно...

pre 13 dana

... Обрадовић је освојио заиста много трофеја против Звезде.
j

joksa34

pre 13 dana

Dzaba vam novci moji sinovci
H

Hayvan

pre 13 dana

Najveca greska je sto imamo trenera koji je nesposoban normalno da razgovara sa mladim igracima. Koji igrac je napredovao s njime?
Z

Zeljko krivac

pre 13 dana

Ove sezone je jako lose rasporedjena uloga i hijerarhija u timu, tj lose rasporedjeno ko ima neo kredit, kome se kredit dozira i na kome se bez svake osnove glumi autoriter preko svake granice.
G

Gost6748

pre 13 dana

To sto se lazno predstavljas,govori o tvom maleckom mozgu i ljudskom kvalitetu=0! Blage veze sa kosarkom nemas,ni ti ,ni 80% fmpeovaca.
o

objektivan

pre 13 dana

Matori, ne bih da sumnjam u tebe, ali Lesor u redu, Egzum nije bilo ni teorije, a mali, pokvareni jevrej, pa direktno zbog njega smo izgubili par utakmica, Fener mu je spremio sut kartu, precenjen igrac.
I

Ihuhubuvv

pre 13 dana

Sram te bilo, rasisto!!!
G

Grobarcina

pre 13 dana

Pssstttt 🤫 fmpeovci
И

Игокеа

pre 13 dana

Пссст, Игокејци.
N

Ne smem ni da zamislim

pre 13 dana

KKCZ da je zadržala i ovde ću navesti samo igrače koji su bili smešni pre dolaska u Zvezdu i koji igraju u EL, da ne pišem Micića, Bobija ili neke ranije igrače: Panter, Lorenco Braun, Lesor, Beron, Dobrić, Kalinić, Gudurić, Stefan Jović, Lojd, Petrušev, sa još trenutnim Teom, Nedovićem, Bolombojem, pa mi bi svake godine bili favoriti za osvajanje EL, a mi kukavci svake godine se oprostimo od najboljeg igrača, a ovi bi sve da zadrže.
P

PzKM

pre 13 dana

Smesan si, kakve je sve igrace imao Partizan u odnosu na te vase. Ne da ne biste bili prvi favoriti svake godine nego nikad ne biste osvojili EL cak i sa svima njima.
@

@pzkm

pre 13 dana

koje ste druze imali igrace u zadnjih 5 godina?
Z

Zitalo

pre 13 dana

Micic je kod vas bas procvetao, sigurno se i dan danas kaje sto je uopste i bio. Lesora ste optuzili da vam je unistio sezonu. Ne da ne biste igrali F4, nego bi i dalje cekali na tu prvu playoff pobedu. Jednom mali, zauvek mali.
Д

Да...

pre 13 dana

...Мицић код нас уопште није процветао са освојеним свим трофејима. Зато су у Партизану многи процветали, не освојивши ништа.
z

zuzu

pre 13 dana

Sve će to narod platiti.
M

Milos9876

pre 13 dana

Bukvlano iz privatnih dzepova placeni igraci partizana, a ti pises kao da si ti licno platio. ni porez ne platis kad cistis sneg zimi na ulici!
T

TzT

pre 13 dana

Koliko je za neke stvari Vujosevic u pravu, pa toliko i ne.Oko Lesora se slazem, oko Madara ne.Ok Egzum je morao da ode Nba zove, nema tu dilema.Zanimljivo je da niko ne pominje Papapetrua koji daleko više fali od Mađara.Da obrazložim, možda ne toliko ofanzivno, ali on je bio polivalentan igrač i defanzivno je čuvao više pozicija protivničkih igrača.Ove sezone partizan to nema.
U

UPDP

pre 13 dana

DALEKO vise (od malog) ne fali sigurno.
n

nazovite stvari pravim imenom , bez straha

pre 13 dana

Krah . Realno. Sa ovakvim timom, publimkom, trenerom i jasnom podrškom vrha Evrolige... ova sezona u Evroligi je krah za Partizan
T

TD

pre 13 dana

Ako smo mi doziveli krah, vi ste pravi potop i kataklizmu.
G

Gost321

pre 13 dana

@TD Zasto?? Pa obe ekipe nisu prosli u sledeci krug a pri tome vi imate veci budzet za bar 5-6mil tako da ne moze biti veci krah sigurno
T

TD

pre 13 dana

Uopste nije tacno, vi i ove sezone imate vise para od nas. Ko je ono dobio sest miliona evra od/preko KSS?
2

24.232

pre 13 dana

Sta znaci ovo ako budemo?! Covek je iz CG, radi u CG klubu gde je zaposlen, kakve veze on ima sa Srbijom?
о

овом човеку је

pre 13 dana

више стало до Србије него теби тастатура литијашу....
K

Kaciga

pre 13 dana

Covek je jugosloven kao i svi partizanovci, ni meni nije najjasnija ova izjava, mozda je kao Milovan Djilas pod stare dane postao Srbin ili je odlaskom Mila sa vlasti ostao i bez Crne Gore pa sad kao Kurd luta svetom bez zemlje.
U

UPDP

pre 13 dana

Svi Partizanovci su Jugosloveni?! Kakav idiotizam.
Г

Геџа - Србијанац

pre 13 dana

Украде ми коментар. Има он своју државу од 2006. године, и нека му је. Подршка Србима доле, а оваквима далеко лепа кућа...
K

Kaciga

pre 13 dana

UPDP Jugoslovensko sportsko drustvo Partizan? Jel ste Srbi ili Jugosloveni? Pazi ne iskljucujem da ima i neki neobrazovani Srbin da u zemlji Srbiji navija za Jugoslovene zajedno sa Radjom i Kukocem.
F

Fef

pre 13 dana

Opet ova haringa nesto smatra
l

lekar

pre 13 dana

Na lecenje, ali pod hitno.
G

Gorostasa kafedzija

pre 13 dana

Brzo u kafic
b

bljakkk

pre 13 dana

Mogu da zamislim kako bi Dulence kukao i plakao da zvezda ima ovoliki budžet i da je htela da dovede Mirotica na sve to, zamislite šta bi pričao, a vidi ga sad... Neverovatno koliko licemera ima tamo u tom klubu
M

Maree11

pre 13 dana

Pa Zvezda poslala ponudu Miroticu
Č

Čuj

pre 13 dana

Ovog, jugoslovena.
T

Tim snova

pre 13 dana

Micic, Bogdanovic, Lucic, Nikola Jovic, Jokic //////////////////////////////////////////////// Avramovic, Marinkovic, Dobric, ???, Milutinov //////////////////////////////////////////////// Stefan Jovic, Petrusev
P

PsdczKM

pre 13 dana

Egzum, madar, Avramovic Panter, Marinkovic, Jaramaz/Andjusic Naneli, Papapetru, Trifunovic Ledej, Smailagic, vukcevic Lesor, Kaminski, Koprivica/Kaboklo
a

ahaa

pre 13 dana

U prevodu partizanka drzavna mezimica treba da zadrzi sve igrace i niko ne treba da ide
g

gostgg

pre 13 dana

pa tako radi ozbiljan klub , za razliku od nekog gde se igraci vise zadrze na aerodromu nego u klubu
b

bljuc

pre 13 dana

Dajte siromasima jeola Embida sledece sezone
t

teska bolestina

pre 13 dana

LUDILO, ONI MISLE DA MOGU I TREBA DA ZADRZE SVE IGRACE MISLE DA SU REAL I BARSELONA, CSKA,
P

Pa dobro

pre 13 dana

Nije to rekao, rekao je da pre nego što su igrali kako su igrali, da je trebalo potpisati ugovore, mada je i to lupetanje. Hajde ti znaj da će baš ti neki igrači tako odigrati pa da unapred potpišeš?
u

ushwh

pre 13 dana

Pa otisao je Exum, Papapetru... Lesora niko nije hteo pre Partizana. Madar ne bi otisao da ima drugog menadzera.