Vilijan potvrdio: Priča je završena, gotovo je sa Čelsijem!

Vreme čitanja: 2min | ned. 05.04.20. | 18:43

Može da krene lov na jednog od najaktraktivnijih slobodnih igrača

Ako se sezona u evropskom fudbalu nastavi, Vilijan je obećao da će je odraditi do kraja. Ma kojeg datuma da se bude igralo. Pa čak i ako mu istekne ugovor koji traje do 30. juna. A ako se ne nastavi, Brazilac je završio sa Čelsijem.

To je danas i sam potvrdio.
„Završena je priča sa Čelsijem. Svi dobro znaju da mi ugovor ističe za nekoliko meseci i da će teško biti produžen. Čelsi mi je predložio novu saradnju na dve godine, ja zahtevam minimalno ugovor na tri godine. I tu je priča završena, nema više pregovora sa Čelsijem“, rekao je Vilijan.

Izabrane vesti

Čelsi se i dalje drži politike da se igračima koji napune 30 godina ne nudi saradnja na duže od godinu dana. Vilijan sada ima 31 godinu i zato mu je ponuđen ugovor na dve sezone. On to smatra potcenjivačkim, nalazi se možda u najboljim godinama karijere i želi neki dugoročan ugovor. 

Ovo je jasan signal za sve one klubove koji su zainteresovani za Vilijana i koji žele dobro igrača bez plaćanja obeštećenja. Barselona je već godinama zainteresovana za Brazilca i taj interes se nikad nije ohladio. Sada ima idealnu priliku da ga angažuje bez obzira na zategnutu finansijsku situaciju u klubu. Ali tu nije kraj...

Još nekoliko klubova neće propustiti šansu da dovede sjajnog Brazilca. Među njima je i Pari Sen Žermen koji ga zove od prošlog leta. Juventus i Inter su uvek u pripravnosti kada je neki igrač džabe, a spekuliše se da su zainteresovani čak i gradski rivali Arsenal i Totenhem u kojem je Žoze Murinjo koji je i doveo Vilijana u Čelsi...

Ko god da uzme Vilijana, neće pogrešiti.

(FOTO: reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara