"Duško Vujošević"
"Duško Vujošević"

Vujošević selektor BiH!

Vreme čitanja: 1min | uto. 21.03.17. | 12:16

Zvanična potvrda u četvrtak

Duško VujoševićGlasine kruže već neko vreme, ali čini da se je posao završen i da će Duško Vujošević i definitivno preuzeti funkciju selektora košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine. Kako saznaju banjalučke Nezavisne, vest će zvanično biti potvrđena u četvrtak na sednici Upravnog odbora Košarkaškog saveza BiH sa jedinom temom - izbor novog selektora.
"Mislim da smo pronašli selektora. Ukoliko se ne desi nešto nepredviđeno, trofejni Duško Vujošević od ove sedmice će biti novi selektor BiH", rekao je izvor iz KS BiH blizak Nezavisnim.

Razgovori sa Partizanovom legendom već su obavljeni, a Vujošević je navodno izrazio spremnost da nasledi Damira Mulaomerovića, koji je tu funkciju napustio u septembru prošle godine posle neuspeha u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Izabrane vesti

Vujošević je već obavljao ulogu selektora u Srbiji i Crnoj Gori, potom i samostalnoj Crnoj Gori, ali je najveće uspehe imao u Partizanu sa kojim 12 puta bio prvak države (prvo SFRJ, pa posle SCG i na kraju Srbije), a pet puta i najbolji na Jadranu. Vodio je i Crvenu zvezdu, Oksimesu, Brešu, Pistoju, Pezaro, Radnički Beograd, moskovski CSKA i sada francuski Limož.

Pored Vujoševića, u najužoj konkurenciji za selektora "zmajeva" su bili Nenad Marković, Dragan Bajić i Adis Bećiragić.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

košarkaška reprezentacija BiHDuško Vujošević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara