Demarkus Kazins (©AFP)
Demarkus Kazins (©AFP)

Zaboravljeni Demarkus Kazins bi da se vrati u Kingse

Vreme čitanja: 2min | čet. 10.11.22. | 17:34

Sa željom da ih uvede u plej-of posle više od deceniju i po

Spisak slobodnih NBA igrača i dalje je bogata. Nju je nedavno napustio Dvajt Hauard koji karijeru nastavlja u Tajvanu, a novom klubu nada se Demarkus Kazins.

Zaboravljeni četvorostruki Ol star javno je priznao da bi voleo da se vrati u Sakramento Kingse, klub u kojem je igrao najbolju košarku karijere pre nego što su ga povrede osakatile.

Izabrane vesti

“Voleo bih da se vratim u Kingse i pomognem im da zaigraju ponovo u plej-of“, napisao je Kazins na društvenim mrežama.

Nekada velika nada američke košarke nema klub od kraja prošle sezone, kada je bio član Denvera. U Kolorado je stigao 21. januara, kada je prvo potpisao prvi desetodnevni ugovor, posle čega je dobio još dva iste dužine, pre nego što je 25. februara dobio saradnju do kraja sezone.

Posle odlaska iz Kingsa Kazins nigde nije igrao ni blizu tako dobro. Proveo je jednu sezonu u Nju Orleansu, potom u Golden Stejtu, da bi nastupao još za Lejkerse, Hjuston, Kliperse, Milvoki i pomenuti Denver.

Kingsi su ovu sezonu otvorili sa skorom 3-6, s tim da je u četiri od šest neuspeha razlika bila pet poena ili manja. Lider franšize je Domantas Sabonis. Zajedno sa Dearonom Foksom i Malikom Monkom, Kazinsovo prisustvo moglo bi da poveća šanse da se ekipa koju sa klupe vodi Majk Braun vrati u doigravanje prvi put još od 2006. godine.


tagovi

NBA ligaDemarkus KazinsSakramento Kings

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara