Košarkaši Crvene zvezde sa navijačima
Košarkaši Crvene zvezde sa navijačima

Zagrmelo ispred Pionira: Navijači dali vetar u leđa košarkašima Zvezde pred drugi meč finala (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 14.06.23. | 19:16

Crveno-beli izgubili u prvom susretu, pa su najvatrenije pristalice odlučile da im pruže podršku uoči nastavka borbe za regionalni tron

Počelo je dugo iščekivano finale ABA lige između večitih rivala, Crvene zvezde i Partizan Mozzart Beta. U prvoj utakmici crno-beli su došli do pobede 88:80 i tako sačuvali prednost domaćeg terena. Već u četvrtak će, ponovo u Štark Areni (20.00), beogradski velikani ponovo ukrstiti koplja, a navijači branioca trona rešili su da pruže podršku svojim ljubimcima, pošto neće moći da ih poguraju ka pobedi sa tribina ni u drugom susretu.

Tako su se okupili u velikom broju ispred dvorane Aleksandar Nikoliće pred popodnevni trening ekipe Duška Ivanovića i uz pesmu i bakljadu joj dali vetar u leđa pred nastavak serije.

Izabrane vesti

Prisutnima se obratio i kapiten Branko Lazić.

"Hvala mnogo na podršci, hvala što ste došli. Daćemo sve od sebe da odbranimo trofej i koliko već sutra donesemo pobedu. Vidimo se u nedelju na ovom mestu i nadam se da će biti puna hala", istakao je najtrofejniji košarkaša (22) u istoriji tima sa Malog Kalemegdana.

Podsetimo, finalna serije ABA lige igra se na tri dobijene utakmice. Partizan je domaćin u prva dva susreta jer je ligaški deo sezone završio na vrhu tabele, a treća utakmica, zakazana za nedelju od 20.30, održaće se u Pioniru i tada će pristalice crveno-belih moći da podrže Ivanovićeve izabranike i sa tribina.



tagovi

KK Crvena zvezdaKK PartizanPartizan Mozzart BetABA ligaBranko Lazić

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara