Komentari na vest

Zagrmelo ispred Pionira: Navijači dali vetar u leđa košarkašima Zvezde pred drugi meč finala (VIDEO)

V

Vlade Djurović BBRS

pre 11 meseci

zvezdaši,aj svi da pustimo brkove i tako damo podršku zvezdi....
j

jel video

pre 11 meseci

neko od okupljenih Miroslava Raduljicu?? Porodica i prijatelji ga traže već duže,ako ga neko vidi nek kaže Petruševu,a on će posle da ode do stanice policije....
t

trebalo je

pre 11 meseci

Zagrmeti pre prve utakmice i uraditi sve da se dobije.Sklanjanje Smailagiću da se od trojke zaleti i zakuca u finalu je nedopustivo.Mlak čak šta više sraman pristup igri,izašli kao da igraju totalno nebitnu utakmicu,a ne finale.Nedović bivši atleta ne ide na prodor,za šta li se čuva,baca kamena s ramana od 10m ma sramota,trebalo ih je išamarati na prvom tajm autu
G

Gost1717

pre 11 meseci

Ne vidim da Partizan ima boljeg trenera. Trofejnijeg sigurno da..ali uvek je vodio super skupe ekipe poslednjih 20-tak god. Partizan ima skuplji tim, tj. evroligašku petorku placenu za F4..Exum, Panter, Naneli, Ledej, Lesor..od njih 5, trojica daju svaki mec od starta 15+ poena..a druga dva oko 10. Zdravi celu sezonu, a igraju 35'..oni prave razliku, nekad se razigra Madar, Smajli, Grk od mil evra, Avram, Andja..pa uvek ima 7-8 raspolozenih klasnih igraca. Znaci on je favorit pred sezonu igracki 50%! Zvezda ima samo Fakua, koji je zaigrao u drugom delu..ostalo prosek, bez kontinuiteta, sto je najbitnije..Vidloza ne igra od decembra..sklon povredama, kao i Neda..koji igra toplo, hladno..verovatno slabo trenira, jer je kilav..Filip talenat, ponekad zaigra..ostali baš prosek..Dobric takodje prosek, slab procenat šuta..mucenje. Zvezda na borbenost se drži..neka kvalitet, tj.šut..kol'ko para, tol'ko muzike što kažu..pa sada pamet u glavu od jula sa dovodjenjem igraca..a ne sa Jovanovicem, Holandom, Martinom i Bentilom da nesto ocekuju..
X

X

pre 11 meseci

Transfer blama.
D

Djape45

pre 11 meseci

Tebi koji sediš kući 24/7 je verovatno svaka spoljašnja aktivnost transfer blama.
D

Djape45

pre 11 meseci

Bravo za sve koji su došli, znači dosta igračima ovaj vetar u ledja. Idemo po pobedu sutra !
D

DrvoMama

pre 11 meseci

znaci znaci vidi se po osmehu haha dobric mitarovic ivanovic i nedovic placu od smeha videli 45 ljudi
Л

Лаик

pre 11 meseci

Ово је права прича. Били смо ту и кад смо се борили за голи опстанак и сад смо ту кад имамо дугогодишњу доминацију. Дупла круна је већ освојена, зато уживајте на терену и играјте се кошарке. Заувек Звезда!
g

gagynbgd

pre 11 meseci

Ahahahahaha
а

абвгдђ

pre 11 meseci

Кад сте се борили за голи опстанак било вас 50 на утакмици а кад вас је човке рентирао за његов приватни клуб тад вас је по 1000..
s

sedi

pre 11 meseci

jedan
F

Fuenlabradaa

pre 11 meseci

Partizan je kalkulisao i odmarao tim u 2. poluvremenu. Nemate sta da trazite sutra. Vase sanse su mozda u te 2 revans utakmice. Nemate vi ni tim ni trenera za Partizan.
t

tviter.glavatan

pre 11 meseci

Imas mozak za kafic.
p

pst

pre 11 meseci

Jesi li siguran. Sut i nista vise je varljiva kategorija. Pali ste u drugom poluvremenu fizicki a bili ste odmorni za razliku od nas koji igramo svaki drugi dan. E bato sada krece zlo tima sa 5 igraca koji igraju bez trenera koji je angazovan oko sudjenja. Krece zamor materijala a onda procenti suta idu u pm. Mi sada kompletni. Da vas vidimo junaci a nema Nedovica koji sudi samo Zvezdi. Da vas podsetim zadnja dva derbija sudili Nedovic i Kadum na isti nacin. Dali vetar u ledja. Stize karma zbog logistike.
D

Deki2

pre 11 meseci

Sa takvim strancima, Nedovicem, Mitrovicem, Markovicem i Kampacom kao vodjom ipak je Zvezda morala da pokaze vise.
D

Deda11

pre 11 meseci

Kakvim to strancima? Jel ti pratis uopste kosarku ili lupetas samo? Jos Vildoza nije igrao, pa prema tome ne znam ko ostaje od "takvih" stranaca.
s

sami....

pre 11 meseci

stevpravili ekipu,ne kukajte više...
A

Aca LJotic

pre 11 meseci

Odlicno sad idemo na pobedu ako pobedimo idemo u naredne 2 kuci na 3-1 ako kojim slucajem ne pobedimo idemo 2 kuci na 2-2 a onda j majstorici isto ko i prosle godine.
u

uffffff

pre 11 meseci

vertigo imam od tvog komentara.....
p

podesen

pre 11 meseci

Zvezda ima siri roster i objektivno bolju ekipu 25 %,ali KKP ima boljeg trenera 50%,a u kosarci je trener bitniji nego u drugim sportovima.
g

gunnersi

pre 11 meseci

Auh ala si lupio i ostao ziv. Na osnovu cega si zakljucio da Zvezda ima jaci tim? Na osnovu Markovica, Ivanovica, Raduljice, Ilica, Kuzmica, Lazica, Lazarevica, Dobrica? Da se ne lazemo, jedini igrac Zvezde koji bi mogao da igra u prvoj postavi Partizana je Kampaco, ostali su svi ispod nivoa njihovih igraca. Vildoza je bio dobar na pocetku kad je dosao, Nedovic nazalost deluje da je vec bivsi igrac i to je to, osim Kampaca nema pravog kvaliteta u ovom timu.
T

TP-1

pre 11 meseci

Da li iko misli da Zvezda moze sa nekim amaterom Dobricem da dobije ovakav Partizan? Decko gleda meso,nabada kupus,zato i promasuju celu konstrukciju kad se mec lomi 2X?! Ili onaj rodjeni povredjini Nedovic koji glumi nekog igraca,a ne sme da sutne jer je pre toga sve promasio sem jedne srecno ubacene frljoke od trojke?! Zvezda sem Kampaca nema nikoga i tacka. Mitrovic samo KLS moze da igra i prodaje finte. Partizan ove sezone za klasu bolji i treba to posteno reci i cestitati na tituli!
G

Gost Rider

pre 11 meseci

Druze,niko ne spori da je Partizan bolji..Imaju mocnog Pantera,Ledeja,Lesora,Nanelija.Ali opet je neki moj utisak da im zivot zavisi od suta za tri,mada iskreno dobro ih sluzi
Ј

Јосиф

pre 11 meseci

Ниси далеко од истине! Митровиќ и Добриќ су лимитирани и кошаркашки и ментално за овакве дуеле! Још овај цитатор на клупи!
D

Delija istok

pre 11 meseci

Siguran sam da će energija biti mnogo bolja sutra. Očekujem mnogo bolje partije Nedovića i Mitrovica uz Kampaca to će biti dovoljno za pobedu. Partizan živi od šuta za 3 poena i ako se tu poremete postaju prosek. Ako sutra dobijemo teško njima u Pioniru sledeće dve.
T

TP-1

pre 11 meseci

Ocekujes bolje partije od Mitrovica,ahahahahah...pa Mitrovic moze samo sa FMP da prodaje finte,za ovakve utakmice njegov doprinos je ravan nuli. Na to kad dodamo Dobrica sa sutem srednjoskolca...dobijes ovo od juce. Partizan je stao u drugom polu. i odmarao igrace za drugu utakmicu. Inace bi bili pregazeni sa 30+!
k

krstene akcije nemate

pre 11 meseci

Daj Kampazu loptu pa sta uradi 🤣🤣🤣
g

gost0

pre 11 meseci

Ma tako je druze, bice to dovoljno za pobedu, samo ako u Partizanu ne izadje niko na teren! Pa valjda se nesto pitaju i igraci Partizana?!
1

149

pre 11 meseci

Pa ako su zagrmeli onda to menja stvari.....
D

Dajem kucu

pre 11 meseci

Da sutra ce biti 1:1 i da osvajamo tripletu!
D

Dusko i svi mi

pre 11 meseci

Znamo da ce Zvezda lagano uzeti titulu! Sutra sledi 1:1 i na kraju 3:1 ! U najboljem slucaju Oartizan moze uzeti jos jednu pobedu na srecu i to je to! Zvezda je za klasu bolja ekipa sa sirim rosterom i to ce doneti prevagu! Juce smo odigrali najgori mec sezone ,a Partizan najbolje i jedva su nas dobili kuci! To se vise nece desiti ! To zna i Dusko zato je 100% siguran u pobedu i titulu!
m

merllin_pfc

pre 11 meseci

Roster , Lazic , Lazarevivic , Ivanovic , Markovic ,Ilic , Nesrecni Dobric , Raduljica ,Martin Holand . Zakleo bi se da ima tu i prvotimaca 😲 Jbt pa stvarno vasi rezultati si mnogo veci nego kvalitete ekipe.
M

Moka Slavnić

pre 11 meseci

Zar ultrasi Ćokijeve franšize ne bojkotuju ABA ligu? ahahahahaha cigani i njihova reč
š

šta te boli uvo

pre 11 meseci

Ovo su bili simpatizeri.
n

ne bojkotuju

pre 11 meseci

prostor ispred hale.....
M

Mauro Tasoti

pre 11 meseci

Sklonite decu od vaših malih ekrana.Sutra uveče će se na televiziji pojaviti Zvezdin trener.
D

Don Vito Corleone

pre 11 meseci

Srećom pa se ti nećeš pojaviti. Morali bi da prekinu prenos.
P

Pobeda je resenje

pre 11 meseci

Partizan ce im dati poraz.
3

3:2 za Zvezdu

pre 11 meseci

3:2 Titula Zvezdi
P

Pr

pre 11 meseci

1:3 idemooo Ciganiii
Z

Zvezdas...

pre 11 meseci

Dzaba ova ekipa nema sampionski karakter
s

sutra

pre 11 meseci

2 !
@

@hulio

pre 11 meseci

A tek Zvezda nema sanse da dobije Partizana tri puta u sest dana.
h

hulio

pre 11 meseci

Nije toliko bitno sutra..bitne su te dve iz pionira ..jer ako bude npr 2:2 pa arena..nema sanse da partizan dobije tri puta zvezdu kuci ..isao ih sut plus izostanak vildose..a vildoza nije avramovic ili ostali epizodisti
k

kako bre

pre 11 meseci

nije vazno sutrapa sutra je glavni mec za zvezdu kazes nije vazno sutra ne moze partizan tri puta da dobije kuci ali ocekujes da zvezda nakon 0 2 dobije dve kuci i onda jos jednu u gostima

1992

pre 11 meseci

Tješi se ti domaćine... Haha