Komentari na vest

Završeno glasanje: Dubai u ABA ligi!

A

Alexandra's

pre oko 2 meseca

Ovo je vrh vrhova pad Padova dje Djenova and Dubai 👀
h

hahahahaah sad se Zove

pre oko 2 meseca

dubai liga.
M

Mighty King

pre oko 2 meseca

To bi bilo baš super, nema potrebe sprdati. Što bih bio vezan za ime ABA? Zna se koliko se naslovnbo ime plaća u svetu sporta. U košarci svaki evro dobro dođei put je ka samoodrživosti.
s

sasaalek

pre oko 2 meseca

Sto se mene tice,ovo je kraj.
S

Sheemey

pre oko 2 meseca

BG, Zagreb, Dubai, sve profi likovi iz naš kraj. Budućnost, Partizan i Cibona. Ma pravimo ligu ko bombona. Znači danas Beograd sutra Dubai nema jači s kešom u EU kraj. NBA mož samo da gleda i preda titulu šampiona sveta!
P

Pst

pre oko 2 meseca

Ovo je igra da se ovi uvedu u el a jedan nas gurne iz el. E moji vi i to za sicu. Rekao Bodiroga. I kad ga na jesen sutnu otuda. Sta onda. Ovo je poruka da je ABA indijanska liga.
K

KIMI 85

pre oko 2 meseca

Zemljace, ako je komentar uspesno prosledjen asministratoru, i ako ga ne objavis, onda lepo obrazlozi zasto, a ne da ja i bilo ko drugi pet puta pise jedan te isti komentar, odvaja vreme, ne vredjam nikog, a objavljujes komentare sa uvredama i omalovazavanjem.
O

Ok

pre oko 2 meseca

Komentar ti nije u skladu sa navijackim stavom nekih ljudi.
С

Сале2323

pre oko 2 meseca

А Клуж ништа, јел'? Остаје Крка са оном смешном салом и то ако победи у баражу АБА2 лигаша. Дајте Клужу онда кроз АБА2 наредне сезоне да игра, па ако се пласира у АБА1 супер. Ово да се ограничи на 6 тимова из исте земље, то Србија није смела да прихвати, мада пошто држава код нас доста у спорт даје, а Хрватима и Словенцима је то забрањено због закона ЕУ, онда је и разумљиво зашто тако.
J

Jtd

pre oko 2 meseca

Ako part i zvezd ostanu bez licence sto ce se verovatno i desiti postaje upitan plasman u el. Verovatno je to jedan od razloga sto je part bio protiv. Treba napomenuti i poslovicnu neslogu crnih i crveno belih koja bi verovatno eskalirala u nekoj formi kls lige gde bi se tukli ko rogovi u vreci a ostali nesrecnici bi bili taoci. Srpskoj kosarci treba reset na svim mogucim nivoima i verovatno ce nas kao i u svemu na to naterati okolnosti a ne nase odluke
n

ng

pre oko 2 meseca

partizan nije protiv
B

BOJKOT

pre oko 2 meseca

Apsolutno sam protiv ove odluke.
d

dokon ti,dokon ja

pre oko 2 meseca

S`obzirom na obzir,bez obzira u obzir,da to sve,uzmemo u obzir,ne dolaziš u obzir.
H

Hhahahahaha

pre oko 2 meseca

"glasanje"...... Hahahahahahaha
B

Baxter88

pre oko 2 meseca

Neverovatno za koje smesne pare smo im dali mesto a oni puni ko brod! Umesto da za 3 sezone trazimo bar 15M evra i da se to fino podeli na klubove koji su bili ZA, ovim uzdrzanima i onima koji bojkotuju dati burek i cao!
Č

Čerčil

pre oko 2 meseca

Nije problem što su ušli u ABA sistem, ali što nisu kroz ABA 2 ligu izborili mesto u ABA ligi!?
T

TB iz Proslosti

pre oko 2 meseca

Sve ovo su Zvezda i Partizan radili 2002-03 kada su od Djindje uzeli pare da prodaju srpsku ligu i udju u ABA. Sve se vraća sve se placa.
R

Rale72

pre oko 2 meseca

Misliš zvezda,pošto je Partizan bio protiv jadranska lige,ali je bio ucijenjen da neće igrati evroligu ako ne bude igrao jadranska ligu
4

45fht

pre oko 2 meseca

Nemoj stavljati partizan u isti kos.partizan nije htio aba ligu brate!
4

45fht

pre oko 2 meseca

Nemoj stavljati partizan u isti kos.partizan nije htio aba ligu brate!
P

Pst

pre oko 2 meseca

Ne znam da li je taj ucijenjen ili nije htio to su vasi problemi.
Z

Zoki959

pre oko 2 meseca

Dubai kulturološki i geografski više pripada Azijskoj populacije nego Evropskoj , zar nije prirodnije da recimo onda igra Tursku ligu !!!
K

Kako to?

pre oko 2 meseca

I Srbija ne izlazi na more pa igra Jadransku ligu?!
D

Da ali

pre oko 2 meseca

Ali turci se ne prodavaju, za smešne pare.
P

Pozitivna Geografija

pre oko 2 meseca

Makabi I Fenerbahče su iz Azije,dosada nije smetalo.
i

iz sljivika

pre oko 2 meseca

Što da ne, kad su im navijači već odavno stigli zahvaljujući migrantskoj politici dotičnog.
S

Suza suzu stiže

pre oko 2 meseca

Mislili da će moći doveka da država pumpa pare i desetostruko veće nego ostatak lige zajedno i da budu večiti šampioni i vice šampioni, a sad kad udje Dubaij krenula je odmah kuka i plač!
U

U zamrzivač odoše

pre oko 2 meseca

Pantebari i Igoslije na aparatima! Nazad u hladnjak sa svojih 30 miliona duga, i jedni i drugi.
B

Bravo za Dubai

pre oko 2 meseca

I srećno u tovarenju državnih projekata!
G

Gostgost

pre oko 2 meseca

Ko je ocekivao drugacije? Partizan uzdrzan da moze posle da kuka i optuzuje druge, a i oni su za.
E

E moji zvezdasi

pre oko 2 meseca

Odavno ste do bola. Srbujete, pišete svašta, iskrivljujete istinu, spinujete do bola. Bila je ovde polemika o sinu i evo vam najboljeg primera: njegov klub dao 2 glasa za Dubai, a on okrenuo na Partizan. Svoje ni ne pominje. A siguran sam da je poslao more srbujucih komentara pod sto nikova. Spineru, voljno i ustani kada pominješ Partizan.
j

ja sam jaaa

pre oko 2 meseca

Glasalo se da udju, ali to ne znaci da ce i igrati jer svih 11 clanova mora da se slozi oko transformacije lige do kraja Juna
D

Dejček

pre oko 2 meseca

''Para vrti de burgija de burgija de burgija...'' bolje da mislim o Turbo Saki nego o ovoj vesti...hmmm Branka Branka
D

DS1989

pre oko 2 meseca

Ja kao navijac Zvezde mogu da kazem svaka cast sto su barem uzdrzani bili dok su ostali klimali glavom... Inace svi su preneli da je Partizan bio protiv a nije bas tako nego uzdrzan ali kao sto rekoh i to je bolje nego da su za kao nasa uprava sto je sramota. Vestacka Aba liga uskoro i vestacka EL i uskoro prvak Evrope postaje Dubaji koji dolazi iz Azije. Cirkus.
e

e

pre oko 2 meseca

Sto svaka cast,da sutra mogu u svakoj varijanti govoriti,kako su oni bili bas za ovo ili ono.Vecito nesto fantaziraju,klub bez stava,pa makar bio i naopak.Najgora vrsta.
@

@e

pre oko 2 meseca

A koliko si ti zaosta na skali od 1 do "e"?! Znaci ako se neko pobuni protiv neceg nenormalnog, on nesto fantazira. Sve je smisljeno.. Ali zemljace, ono sto nisi "video", vas vlasnik ima dva kluba u ovom takmicenju, i OBA su glasala ZA! Za sicu ulazi Dubaji koji ce samo profitirati, a mi cemo biti poligon za razigravanje.. Zamilsi samo, zajebasmo celu Wvropu, svi se tukli da uzmu Dubaji u svoju lugi, ali mi smo ih zeznuli, mocnih par miliJona za 3 sezone... e da, ali ne dolara, vec evra, posto to menja poprilicno sliku, sad je ok, kako napisa autor teksa...
s

samo

pre oko 2 meseca

pocetak kraja evrolige... uvertira za gluposti koje nadolaze i koje ce polako ubijati evropsku kosarku
M

MVPCACAK

pre oko 2 meseca

Pa logy da Partizna nije za, imace konkurenciju po budzetu...
l

logy????

pre oko 2 meseca

каква креативност у писању....
S

Srbin crn i crven i beo

pre oko 2 meseca

Zvezda i Partizan,dva kluba ciji navijaci zive za tu ligu za takve meceve,dva kluba i navijaci koji prave atmosfere kakve ne pravi niko na Svetu,dva kluba od kojih se samo spektkla ocekuje,E,jedan od ta dva kluba mora da strahuje da li ce uopste igrati da bi Dubai koji do juce ni koseve nije imao dobio zagarantivano mesto!!!!! Taj bolesni zapad i rodjenu majku bi prodao za saku dolara!!!!
P

Perun91

pre oko 2 meseca

Jesi citao tekst do kraja ili si samo prirodno nervozan? Lijepo pise da NECE imati uticaj na plasman klubova iz ABA u EL.
@

@Perun91

pre oko 2 meseca

ajde on sto ne cita, ali ovi sto mu lajkuju su jos gori
i

iz sljivika

pre oko 2 meseca

Perune, naravno da neće uticati jer su već planirali da nas i jedne i druge izbace u Evrokup, pod izgovorom da odande ako zaslužimo možemo da uđemo u Evroligu.
@

@srbin crn i crven

pre oko 2 meseca

...sada je zapad bolestan i rodjenu majku bi prodao a dubai ulazi u aba ligu. vecito nam zapad kriv a mi se selimo svaka 2 meseca za 2000 dinara i da ne nabrajam dalje sta sve.
M

Milossss

pre oko 2 meseca

Meni nije jasno zašto naši klubovi igraju ovo takmičenje? Zbog el i para? Serem se na te pare i el,alo mi smo drugi na svetu! Nama treba naša liga naši klinci igrači da tu pravimo novog jokica teodosica bogdana divca danilovića itd . Ovo je cirkus ,šta sve Srbi rade za pare,ovo je haos.
A

ABA LIGA

pre oko 2 meseca

Drugi ste jer igrate Aba ligu ,inace bi igrali po skolskim halama Cacka,Subotice,Smedereva...
P

Predstavi se

pre oko 2 meseca

Da si zvezdas. Nemoj se ovde kriti pod onim - naši klubovi. Nimalo ne sumnjam da će Čovic da se ogrebe o ove Arape, nema šanse da neće.
@

@milosss

pre oko 2 meseca

...to je toliko naivna prica da je smesno. cim se pojavi neko pribliznog nivoa o kome pricas sa 18 ce da se prijavi na draft i da ode, ili u nekog evroligasa ili cak na koledz. ako zvezda i partizan kao evroligasi i sa nikada vecim ulaganjima ne mogu da zadrze talente koji se pojave ( petrusev, vukcevic, topic...), kako da to urade bez evrolige kada budzeti budu nekoliko puta manji? to su neki snovi koji nemaju nikakvog osnova, slicno onome da se u fudbalu ponovo uvede pravilo da igraci ne mogu da idu do 27-me.
@

@ABA LIGA

pre oko 2 meseca

A kakve hale imaju Krka, Mornar, Split, SC Derby igra u Moraci jer nema ni takvu, Igokea, jel su to bolje hale od nasih po Srbiji? I da li su te ekipe bolje od nasih pa da podizu kvalitet lige? Mi vec sada imamo 5 klubova koji igraju ABA Ligu, a imali bismo i vise da nas nije kocilo pravilo o max. broju klubova. Ako bismo igrali srpsku ligu mnogi bi se jos pojacali, a i gde to ima da svi klubovi imaju slican kvalitet u jednoj ligi. Eno Nemacka koja je prvak sveta, kakva je njihova liga, jel bolja nego sto bi bila srpska?
K

Koja je razlika

pre oko 2 meseca

A ovako igramo po skolskim halama Hrvatske i Slovenije
K

Kikili

pre oko 2 meseca

Jesu li povecali finansijsku injekciju na kraju?
k

kkp493

pre oko 2 meseca

Kakva smejurija, platis 6 milki i igras odmah ligu ne verujem da su vise platili od 2 milke po sezoni, samo mi nije jasno to kad se podeli na klubove, kakva korist nema ni za punterovu i teovu platu, ako partizan i zvezda ne dobiju licence mogu da kace katanac odmah, i sto je jos gore ovi ce da skupe sve naj igrace pa ce da se puse za aba titulu svi....
e

e

pre oko 2 meseca

Jaka titula.
d

d.g.

pre oko 2 meseca

U ovoj aba igra ko stigne:Bugari, Mađari, Makabi ali ne i Zlatibor jer je previše Srba. Nek vide koliko je Dubai spreman da plati za titulu. Mogao bi i tu neki petro dolar da padne.
D

Dubai Airlines

pre oko 2 meseca

Ne vidim u čemu je problem. Liga se zove Jadranska, a koliko znam mi ne izlazimo na Jadran. Prema tome ništa bolji nismo od Bugara, Madjara i slično.
A

AK10

pre oko 2 meseca

Zlatibor kao šampion ABA2 koja je u sistemu ne može da igra ABA ligu, a ovi uleću direkt.. Lakrdija
M

Mikac678

pre oko 2 meseca

Glavno da je samoproklamovani najsrpskiji klub na svetu u njena filijale ili obrnuto, glasala za ulazak arapa 🤣🤣🤣
G

Gde pise

pre oko 2 meseca

Da je dat Glas? Mozda Cibona nije bila za! Odakle sve znas?
S

Siledzobitebuf

pre oko 2 meseca

Zar nije vec ucestvovao tim sa bliskog istoka - Makabi. I to u vise sezona. Ajde da kazemo da je Nimburk kako-tako iz regiona Srednje Evrope, ali Makabi to sigurno nije. Ne kazem da je situacija sa Dubaijem ni dobra ni losa, ali nije nista sto se vec nije desilo.
Ц

Цопе

pre oko 2 meseca

....
B

Brato

pre oko 2 meseca

Ma nije moguce.
D

Džukela klasična

pre oko 2 meseca

Evo ih Srbi sa "štokholskim" sindromom, kao žao im što su Arapi uleteli lovu u Evropu. Žalite Zapadnu Evropu koja nas je bombardovala, ubijala, tlačila, gleda nas i dan danas kao nižu rasu. A pljujete po Arapima i ostalim Azijatima koji nam nikad loše nisu uradili ništa, ne nama nego nikom. Kako mi je drago što propada bolesni lopovski nacistički lgbtq+- Zapad
M

M. R.

pre oko 2 meseca

Tako je, nisu oni nama ništa, samo nam nekoliko vekova bili gospodari (ne, Osmansko carstvo nisu bili samo Turci)...
X

Xcx

pre oko 2 meseca

I neka je. I bolje. Nek se ubrza pad ovog sporta i ne samo ovog. Da bi nesto novo pocelo aktuelno mora da se srusi. Da se iscrpi i onda opet da imamo normalnu evropsku kosarku jer ovo je jos otkad su 90% zatvorili prohodnost u EL postala americka prcija.
Z

Zeljko1212

pre oko 2 meseca

Hahahaha, protiv kao Partizan, a Ostoja bas za mozart pricao kako je za Dubai u Aba ali da ce traziti veca sredstva, to je to. Oduvek su bili pravedni i posteni, ovo sam rekao sarkasticno
R

Rodman93

pre oko 2 meseca

Da bi bio sarkastičan, moraš biti inteligentan, a ti to nisi, tak da...
Z

Zeljko1212

pre oko 2 meseca

RODMAN93 za tebe sam licno Nikola Tesla, a sto se tebe tice inteligentan si kao i nadimak
ј

још да уђе

pre oko 2 meseca

Замалек из Египта и звезда држи пола АБА лиге...
3

31djaba

pre oko 2 meseca

Arapi su unustili evropski fudbal sad ce i kosarku.
G

Gost997

pre oko 2 meseca

Znaci Zelimir ide, Zvezda mu konkurencija, sad joa Dubai, dize on sidro cim se pokabi opasna ko kurencija. poznat je po tome
N

Nemanja02888

pre oko 2 meseca

Vi ste jedini konkurencija Asvelu i Albi 😂
N

Ngf

pre oko 2 meseca

Nadaj se
P

Puna podrška

pre oko 2 meseca

Samo treba da izbacimo hrvatske klubove koji se blamiraju samo i štete nam
P

Pr

pre oko 2 meseca

Kakav jajarski pristup KKP
U

UPDP

pre oko 2 meseca

Nas je pristup jajarski, a vas nije iako ste im dali 2 glasa?!
н

не него

pre oko 2 meseca

су били уздржани за разлику од оба ФМП-а који су добили директиву да гласају ЗА...
J

Ja1982

pre oko 2 meseca

A zasto jajarski...zar treba neki tim iz Emirita da igra Aba ligu...Zasto nisu otisli u neku drugu zemlju,pa zato sto niko nece uljeze u svojoj ligi,jedino kod nas ima jajara koje bi bulju prodali za malo para...
z

za 1982

pre oko 2 meseca

Pa sto nisu onda glasali protiv?
H

Hong Kong

pre oko 2 meseca

Kao što se nekada išlo na Zapad po pare, vrlo brzo će se tako ići u Arapske zemlje a Kina će biti nova Amerika. Vreme radi za nas. Živi bili pa videli
M

Mislim na KKP

pre oko 2 meseca

ZASTO NISMO glasali PROTIV?
N

NoName1

pre oko 2 meseca

Zato što ste jajare. Da za deset godina možete da kažete kako vi niste glasali. Eto zato.
S

Smesno..

pre oko 2 meseca

Sad ce ovi da kazu jao Bravo Ostoja glasao si protiv Dubaija a iza zatvorenih vrata taj Ostoja glasa protiv Zlatibora i Borca Srpskih klubova a traži najviše para da njima ide od Dubaija
S

Samo jako bre

pre oko 2 meseca

Iskreno se nadam da će Azijati sve pokupovati što valja i sve preuzeti od najvećih lopova na svetu Vatikanaca. Mnogo zla ste naneli srpskom junačkom narodu koji je vekovima prolio reke krvi u odbrani Hrišćanstva a vratili ste nam otimačinom svete Srpske zemlje i hrišćanskih svetinja u ruke terorista. Divna vest i nadam se da će tek da preuzmu sve u Evropi (a već su). Evropa je propala ko žeton, zadnji trzaji
R

Rodman93

pre oko 2 meseca

Da, da, a azijati dolaze da sade tulipane i da titraju mu*a Srbima pravoslavcima. Nabijali na kolac 500 godina i ti se takvima raduješ, e moj ti...
B

Bejlisa

pre oko 2 meseca

Hvala na obavestenju, necu je vise gledati
g

grobarske lazi

pre oko 2 meseca

Igokea2 nije glasala za Dubai samo radi fore i javmosti, ali sve vreme su trazili najvise para da idu njima
D

Deyan

pre oko 2 meseca

Bitno da su od fmp-a dobili dva glasa....
U

UPDP

pre oko 2 meseca

Opet spinujes, botino...
A

Aba gazde prodane duse

pre oko 2 meseca

Samo Partizan radi moralno. Ostalima zinulo dupe za novac
B

Babaroga

pre oko 2 meseca

Lova i moć se sada već sigurno i ubrzano seli na Istok. Imaju 5 milijardi ljudi, sve moguće resurse, ogromnu populaciju, tehnologije i sve ostalo. Evropa će biti smešna u godinama pred nama. Dovoljno je reći da su Amerika i Evropa učestvovali sa 70% BDP posle 2. Svetskog rata, sada 30%. Azija preuzima sve, hteo to neko da prihvati ili ne tako je kako je. Mi tu možemo da se pozicioniramo jako dobro ako budemo pametni. Inače prodor Kineza ka Evropi je ostario Sloba kada im je rekao da će Kinezi sve preuzeti jer nas je NATO bombardovao. Nekada su se svi smejali Kinezima, sada isti prave najskuplje telefone uskoro i automobile i sve drugo
M

Milos29

pre oko 2 meseca

Ti očigledno imaš iskustva sa azijatima, kakve su oni gazde i o njihovim radnim navikama? Puno sreće :* Samo se ti pozicioniraj dobro :)
C

Cristiano

pre oko 2 meseca

Idemoooooooo, pare sve na ovom svetu pokvarise, samo pare pare pare, nista vise vredno ni sveto nije, kakva tradicija, baze navijaca i ostalo, samo lova radi posao i nazalost sve zivo kvari…SRAMOTA!!!
R

Realnoo

pre oko 2 meseca

Zašto u tekstu ne napišete koji je klub jedini bio protiv ulaska Dubaija u ABA ligu? Partizan. Naravno onaj ,,zli" Partizan koji gle čuda jedini uvek diže glas protiv nečega što nema veze sa sportom nego sa njegovim uništavanjem. Svi ostali su veliki samo na praznim rečima.
I

Ijuu

pre oko 2 meseca

Sto ne napisu da je Partizan jedini protiv Borca glasao? vi za sramotu ne znate
B

Blade123

pre oko 2 meseca

Kada je neko protiv onda taj glasa protiv a ne bude uzdržan pri glasanju!Samo ste prećutno dali saglasnost.I sad prodajte maglu o poštenju?!Sram vas bre bilo!
d

d.g.

pre oko 2 meseca

Napisali su. Budućnost protiv, a mutant iz Laktašaa uzdržan.
D

Delija sam i prezirem ABA ligu

pre oko 2 meseca

Partizai je bio “uzdržan” na glasanju.Da ti prevedem na srpski-to otprilike znači ni “za” a ni “protiv”.. Jedini tim koji je otvoreno bio protiv ovoga je Budućnost koja se zbog toga demonstrativno nije ni pojavila čime je pokazala otvoreni prezir prema celoj ujdurmi.. Kapa dole Djetići! Najveće ste Srbende!
@

@iju

pre oko 2 meseca

ne protiv borca,nego protiv paketa Borac,SC Derbi i ne znam koje treće ekipe da budu u vlasničkoj strukturi. tako da nemoj da lažeš
b

bvb

pre oko 2 meseca

Bukvalno pise da KKP nije glasao uopste, a da se iz Buducnosti niko nije pojavio. Hoces da ti nacrta neko iz redakcije?
B

Bravo Partizane

pre oko 2 meseca

crno/beli nisu glasali !
o

ostoja muceni

pre oko 2 meseca

blago tvom mozgu
o

ostoja muceni

pre oko 2 meseca

blago tvom mozgu
v

vec znamo

pre oko 2 meseca

protiv Dubaijia ali uzece njihove pare...
F

Filip98888

pre oko 2 meseca

Sto ne smeta da navedete koji je klub bio protiv, kada su svi objavili?
Г

Групни

pre oko 2 meseca

"није гласао" није исто што и "био против", то су два појма, али ти појма и немаш
K

Katastrofa

pre oko 2 meseca

KATASTROFA ZA SRPSKU I REGIONALNU KOSARKU,OVO JE KRAJ ABA LIGE!!!
S

STRAŠNO

pre oko 2 meseca

i pored fudbala naseg, reprezentacije i celog seoskog fudbala i NBA i rukometa ostalog jos jedno prvenstvo koje prestajem gledat...
N

Nanas

pre oko 2 meseca

Sva ta prvenstva objavise da prestaju postojati posle ovog tvog posta....,toliko su se potresli
F

Fc Porto

pre oko 2 meseca

Zbogom kosarko, zbogom fudbalu ,od sad pa nadalje gledam samo bilijar 😉
D

Dejo 74

pre oko 2 meseca

Kraj košarke
P

Pjer

pre oko 2 meseca

Znaci vise nije regionalna liga! Mislim da je vreme da se okrenemo sopstvenom prvenstvu, da se klubovi privatizuju i da lepo igraju srpski klubovi. Ej, 2. na SP, mi igramo regionalnu ligu, veze sa vezom nema!!
g

guh

pre oko 2 meseca

Da li ovo znaci da ce jedan od dva fmp napustiti takmicenje