Zek Ledej (©Star Sport)
Zek Ledej (©Star Sport)

Zek Ledej definitivno ne igra protiv Olimpijakosa

Vreme čitanja: 2min | čet. 28.03.24. | 18:51

Očekivano

Najavljeno je da verovatno neće igrati pošto se nije pojavio na treninzima u utorak i sredu zbog problema sa letovima, pa je zaiskrio tračak nade pošto je odradio trening u četvrtak pred utakmicu, ali sada je definitivno jasno - Zek Ledej ne igra protiv Olimpijakosa!

Sa njim će van ekipe biti i Ognjen Jaramaz. Tako je Željko Obradović odlučio pred jedan od najvažnijih mečeva za crno-bele u finišu prve faze Evrolige. Partizan Mozzart Bet moraće bez jako važnog šrafa za unutrašnju igru i generalno razradu taktičkih zamisli i to će biti obaveza više za ostale, da probaju da nadomeste njegov izostanak.

Izabrane vesti

Ledej je posle utakmice u Barseloni dobio slobodno kako bi se vratio u SAD zbog smrti oca. Željko Obradović je na treningu pred Olimpijakos rekao kako je Ledeju rečeno da dođe na trening u utorak ujutru, ali je on u Beograd stigao tek u sredu popodne zbog problema sa konekcijskim letovima za Srbiju. Uspeo je da odradi trening sa ekipom na dan utakmice, ali to nije bilo dovoljno da ipak konkuriše za tim večeras.

Suštinski, Partizan Mozzart Bet će meč protiv pirejskog kluba igrati sa Džejlinom Smitom, Aleksom Avramovićem, Džejmsom Nanelijem, Danilom Anđušićem, Pi Džej Doužerom, Kevinom Panterom, Alenom Smailagićem, Urošem Trifunovićem, Mateušom Ponitkom, Balšom Koprivicom, Frenkom Kaminskim i Brunom Kaboklom.

Partizan Mozzart Bet ima 14 pobeda iz 31 utakmice i eventualni trijumf nad Olimpijakosom mnogo bi značio za plasman u plej-in i eventualnu borbu za deveto mesto, koje donosi prednost domaćeg terena bar u prvom meču novog mini-turnira.



tagovi

Zek LedejOgnjen JaramazKK PartizanPartizan Mozzart BetEvroliga

Obaveštavaj me

KK Partizan
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara