Zek Ledej (© Star Sport)
Zek Ledej (© Star Sport)

Zek Ledej večeras debituje za reprezentaciju

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.02.24. | 13:27

Košarkaš Partizan Mozzart Beta oblači dres Azerbejdžana

Ono što se prošlog leta šuškalo je danas dobilo i zvaničnu potvrdu. Košarkaš Partizan Mozzart Beta Zek Ledej je zvanično postao reprezentativac Azerbejdžana, objavio je tamošnji savez. Krilni centar crno-belih je bio u Bakuu gde se priprema za mečeve pretkvalifikacija za Mundobasket 2027. godine.

Zvaničan debi u dresu Azerbejdžana imaće večeras u Švajcarskoj gde igra protiv tamošnjeg nacionalnog tima, potom je na rasporedu meč u Bakuu protiv takozvane države Kosovo. U grupi se još nalazi i selekcija Irske.

Izabrane vesti

Ledejevo ime se nalazi na zvaničnom rosteru Azerbejdžana, a stoji da će nositi broj 11 za razliku od Partizana gde nosi broj dva.

Podsetimo da je još letos Ledej bio u glavnom gradu Azerbejdžana gde je dobio pasoš, a samo se čekao konačan poziv selektora Tamira Bahašijeva koji je sada i stigao za mečeve u februaru.

Podsetimo da je Ledej među osam reprezentativaca koji trenutno igraju u Partizanu. Za nacionalni tim Srbije igraju Aleksa AvramovićUroš Trifunović, Balša Koprivica i Ognjen JaramazMateuš Ponitka je otišao za Poljsku, Džejlin Smit za Hrvatsku, a Bruno Kaboklo je u Brazilu.


tagovi

Zek Ledej

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara