Komentari na vest

Željko vratio emociju i titulu, sada će pokušati da zadrži i igrače

Bojan Urosevic

pre 11 meseci

@klub iz laktasa Lucic u Bajern ima 800 hiljade kakva 2 miliona pa Bajern da moze Lucicu da da platu od 2 miliona godisnje mislis da nebi napravili konkurentan tim nego bi igrali sa ovim igracima Koji su nivo EUROCUP.

Bojan Urosevic

pre 11 meseci

@..... Jesi bas toliko siguran da ce vas Bodiroga pozvati u EUROLIGU ne bi bas reko vise mi se cini da ce Valensija ostati u EUROLIGU i poziv dobiti Turk Telekom Welcome to 7 Days EUROCUP.
P

Predsednik je

pre 11 meseci

Najavio povecanja budzeta Partizana i drasticno bolji tim . Tako da opet titule necete videti! Niko nam nece prici po po budzetu kao i ove sezone nema sanse da nasugrozite nas! Mirotic ,Laprovitola,Klujburn,Pengos Luca....
N

Novinar Anonymous

pre 11 meseci

A kakav je sada feeling, 100% pobedjujete?
a

all grobar

pre 11 meseci

"Željkov povratak u Partizan je samoubistvo" tako su pre 2 god. govorili mnogi kosarkaski radnici. Dolaziš u tim sa 2-3 igrača, tim razvlačen po domaćim i stranim sudovima, sistematski uništavan od države. Ali uz sve to, budi se nada, Grobari prepoznaju povratak pravog čoveka. To prepoznaje i najveći protivnik, polako se uvlači strah, počinju saopštenja, jutarnji programi, usnica proziva za porez, jednom recju zlo i mulj žele da prekriju jedinog osvajača Evropske titule. Malo im je što vredjaju Željka, onda kreću napadi na Bodirogu i Savića, Ostoju i Glikmana, svi su krivi samo onaj zločinac koji je pustio 150 Albanaca cvećka. Svaku utakmicu u ABA ligi su prekinuli, naravno isključivo pri vodjstvu Partizana, a pre toga pozivali na opštu mobilizaciju i sprečavanje sudijske kradje (pod kradjom oni podrazumevaju kad Partizan u 15min ima 2 igrača sa lične, mora da bude 3 jer su nas samo u tim slučajevima dobijali ove godine). I dalje se nižu saopštenja, a Zoran i Željko ćute, zlo trpi još veću bol uskraćenu odgovorom. Izmišljaju se podmetanja, tužakanja, snimljeni razgovori, a čopor koji prati zlo poveruje u to, bez da se pita dal su ih tužili Radonja i Holins (i još neki) ili ih je Savić tužakao. I onda na kraju dodje i to finale. 3 utakmice u Areni, prekida 0, bez gadjanja igrača CZ, bez pljuvanja i unošenja u lice. Mada je to i logično kad se pogleda ko sedi u prvim redovima u Areni za razliku od onih rijaliti zvezda u Pioniru. I onda vrhunac dolazi posle 3 utakmice i saopštenjem u 4h ujutru, za sve su kriva ona 4 iz drugog kluba. Trebaš biti bez obraza i sa čoporom nerazmišljajućih da tako nešto izjaviš. Sve što ste radili, vratilo vam se na najlepši način, pred 22 i kusur hiljada navijača koji su utrčali na teren i nijedan vaš nije taknut. Nazivali ste najvećeg trenera Evrope Turčinom, znate samo za 2005, a zaboravili ste 95,96,97,98 i 99, zaboravili ste da vam je sve izlazne transfere omogućio on, time što ste ga tako nazivali od vaših ste i napravili Kalinoglua, Bjeloglua i Guduroglua. Sve o čemu je pričao nazivali ste licemerjem i dizanjem tenzija, al sve vam se vratilo na najlepši mogući način. PS po jednom ćete se upisati u istoriju svetske košarke - odlazak u policiju.
f

fgh

pre 11 meseci

Ti zivis u oblacima mala....
О

Овај број минуса

pre 11 meseci

може да значи само једно-да су Небојшини ботови,ипак,примили плату за месец Фебруар.
h

haha

pre 11 meseci

Verovatno mislis dolaze silni milioni od drzave i pravi se najskupli tim u ustoriji kosarke na ovim prostorima. Premalo cenite Obradovica kad smatrate cudom sto je sa takvim timom uzeo ABA ligu.
E

Eto sta...

pre 11 meseci

Tragedija jednog drustva 50 miliona evra potroseno....
S

S.P

pre 11 meseci

Dugo je Mordor pretio zlom, srednjom zemljom koja je odolevala vremenu i maraku, dolaskom zlog carobnjaka Sarumana koji zeli jedinstveni prsten za sebe posejao je zlo, mrznju i bes koja se gomilala godinama i konacno je uzeo prsten za sebe ali kao svaka prica jedna druzina prstenova se samo malo povukla i skuplja snagu spremna da zada udrac i vrati svetlost i rados naroda.....
k

koliko glup komentar.

pre 11 meseci

Ne treba deci davati pristup internetu
N

Nagradno

pre 11 meseci

Nagradno pitanje, kako se zove klub sa ovih prostora koji nikad nije ostvario nijednu pobedu u doigravanju u evroligi tj u Top 8 a “takmicio” se u evroligi (da ne kazem statirao)? I taj jedan jedini put kada su slucajno uspeli da se uguraju u Top 8 kao naravno 8. odmah su pocisceni sa 0:3. Da li neko zna, pitam za druga?
m

matoriekspert

pre 11 meseci

A šta je nagrada za tačan odgovor? Da li ej to možda majica sa likom Nedovića koju nose svi teroristi iz sportskih hala, na čelu sa anonimnom četvorkom? Ili je to pak stolica koju je visoko iznad glave podigao DM čuveni direktor Telekoma? Ili orignialna maramica još mokra od suza čiji su vlasnici , stariji bračni par iz Železnika? Ako kažete šta je nagrada, ja ću vam dati odgovor- tzv KKCZ a suštinski FMP 2.
д

да, да...

pre 11 meseci

...имам и ја наградно питање. Како се зове клуб који је 3 пута био последњи у ЕЛ и једном последњи у ЕК? 😂😂😂
.

.....

pre 11 meseci

Klub koji vas je prestigao sa dve titule više u državnom prvenstvu. Grobarske hepo kockice se pale na ABA trofej koji je najnebitniji u poslednjih 10 godina jer će i jedni i drugi igrati Evroligu.
h

haha

pre 11 meseci

Kako se zove klub koji je za 13 godina Evrolige samo tri puta bio u top 16 pored Budivelnika, Splita, Olimpije, Nanterea i raznih Pojaka? Svake pete godine dobili jedno gostovanje a ostala gubili vec na Surcinu.
C

Cinjenica

pre 11 meseci

Drzavni projekat je to....
Ц

Ципирипи куп

pre 11 meseci

Још кад би 29.објавили да се ови други селе у ЕК...филинг би био прави!Иначе,позивница за следећу сезону је милион еура...
E

E moj ti...

pre 11 meseci

Nadas se a?
m

matoriekspert

pre 11 meseci

Polako, neka ih malo neka se nadaju, osveta se servira hladna. Šta su sve pisali i baljezgali za Bodirogu , ne bio im ja u koži!

Kalčopolista®

pre 11 meseci

Titula titulaaaa slavice seeee titulaaaa PARTIZAN JE SAMPIOOOON peva cela SRBIJAAAA
V

Vinetu

pre 11 meseci

Nikada nijedan naš tim nije imao suđenje i logističku pomoc kao Partizan ove godine (i u Evroligu i u Aba ligi). Logistiku da ne pricam, dok se NBA finale igralo na 2-3 dana oni su sa Studentski Centrom, Cedevitom imali nedelju dana pauze. Dok su sa Realom igrali, ovi igrali domaću ligu, dok Partizan nije Aba itd. Dobro su igrali ali ni približno vanserijski kako se piše.
ц

црно на бело

pre 11 meseci

То ти само једно говори...огромна величина клуба који није продао душу и име зарад брисања дугова као неки 2011...није вам било битно како ћете се звати, на којој адреси ћете бити,само да скинете Партизан са трона...морало је то коначно да се врати...
z

za crno na belo

pre 11 meseci

Ogromna velicina kluba koji je uzeo EL trofej jednom u zivotu,a dotadasnja vlast gasila Zvezdu dok je zaista nije ugasila. I vi to velicate. Zvezda je ugasena ciljano,a bila je mnogo veci klub mnogo pre vas. Inace i Split i Cibona su veci od vas,ne znam da l to shvatate,samo sto nemaju pomoc drzave ko Zvezda i Partizan pa su tu gde su. Pravili ste uspehe samo dok je Tadic bio tu i uzimali titule u nizu godinama,a kad se promenila vlast umalo vas ne ugasise. Sigurno bi bili ugaseni i "fuzionisani" da ne bi ovog sto mu pevate da vas ugura u EL. I sad ste vi kao institucija,najveci klub na ovim prostorima itd itd. Zasto lazete sami sebe i ne postavite stvari onakvim kakve zaista jesu. Kako se vlasti menjaju tako se klubovi smenjuju na tronu. Uzeli ste titulu posle 10god i na koji nacin? Nenormalno velikim ulaganjem,uz pomoc drzave i najboljeg trenera svih vremena. Dajte samo malo realnosti,jer nije na odmet. Sinoc je pobedio bolji tim i cestitke na tome. Samo nemoj da se lazemo kako ste najveci,jer to niste. Mozda i jeste u Srbiji i to je diskutabilno,ali na balkanu sigurno niste. Jos jednom cestitke na trofeju,ali bez licemerja i velicanja kluba koji 10god nije uzeo trofej zahvaljujuci usni i trenutnoj vlasti koja vam je na kraju taj trofej i omogucila.
д

да, да...

pre 11 meseci

...Партизан Игокеа никада није продао име 😂😂😂 а тек душу....
V

Vladimir035

pre 11 meseci

Reče navijač KK Rekreativo Drukersa iz Železnika koji su odlagali utakmice po 6 meseci dok im se igrači ne oporave. Dva tima u istoj ligi, ne poštuju pravila lige (sponzor), otkazuju prethodno zakazane termine za igranje finalnih utakmica, igraju sa neregistrovanim igračima, šalju lažne excel tabele, puštaju plaćenike da uleću na teren kako bi isprepadali protivničke igrače (a sami se isprepadaju), idu da prijave pokušaj ubistva za obično odgurivanje, imaju turneju po svim televizijama sa izmišljenim pričama... Jesi li ti realan?
b

brine

pre 11 meseci

Samo da gospoda iz kkp objasne odakle novci za takve igrače,ili igraju za semenke kao i do sada ili će novac koji su skupili za porez usmeriti za plaćanje igrača
S

Svetlo u tunelu

pre 11 meseci

Odakle novci? Iz istog izvora iz koga se vama sipa već 10 godina. Naravno da finansira država, da se ne pravimo naivni. Ove godine je Partizan dobio ravnopravan tretman sa Zvezdom i to se odmah vidi po rezultatima i atmosferi. Gledajte stvari sa svetlije strane, neki novi klinci će krenuti da treniraju košarku jer su videli atmosferu na utakmicama Partizana i Zvezde i videli su majstore ove igre poput Kampaca, Pantera, Vildoze, Ledeja, Dobrića, Smailagića, Nedovića, Avramovića...

Bojan Urosevic

pre 11 meseci

Dala je drzava na oba tima ali ne moj da zaboravis da je Partizan ove sezone od ulaznica zaradio 6 miliona evra plus 1,4 miliona od EUROLIGU -500 000 Wild Card to je 6,9 miliona zarada to je minimum 50% ovogodisnji budzet.
b

bn39

pre 11 meseci

Partizan je svih godina dobijao priblizno isto para a rezultat je bio nekonkurentnost u Aba ligi i Evrokupu. Kad je dobio najveci budzet u istoriji kosarke na ovim prostorima konacno uspeo da uzme Abu i da pobegne iz prvenstva Srbije. U fudbalu je svota takodje slicna, jedino ako mislite da je Gasprom srpska firma.
B

Bole-bg

pre 11 meseci

Jos da vratimo EVRO TITULU i to je to, veliki si PARTIZANE.
P

Pozdravimo

pre 11 meseci

CRNO - BELE SAMPIONE !!!
i

istina

pre 11 meseci

niko ne moze da zabrani kk projektu da veruje u basne
L

Laktasizan

pre 11 meseci

E mucenici ccc...koliko se samo raduju jednoj aba koju Zvezda osvaja vec 11 godina za redom,ali dobro treba ih razumeti,nije lako kad si veciti gubitnik i luzer i kad tvoj tim za koga navijas titule i EL video nije preko pune Decenije,tesko je to podneti zaista....
C

Capo di tuti capi

pre 11 meseci

Ovo kad ti pises je tebi najteze hahahaha
A

Al,

pre 11 meseci

Ovo novo saopstenje?
M

Mi

pre 11 meseci

Navijamo za PARTIZAN, vi za FMP i to je to.
?

?

pre 11 meseci

6 titula aba lige za zvezdu a pises 11 vezanih titula? Hahaha
h

hahaha 1

pre 11 meseci

A ti u stvari plačeš dok ovo pišeš....mukice
k

koji klub

pre 11 meseci

Jel racunas 11 titula zvezde sa fmpom? I u to slucaju ima tek 8. Kako je moguce 11 vezane titule?

Bojan Urosevic

pre 11 meseci

Pa Kako Partizan I'ma 7 a vi 6 akonate je osvojali 11 godina vi ste Aba ligu osvojili 2015 godine prvi put a igrali ste od pocetka prvi ste pobegli iz Jedinstvenu ligu SRBIJE sa kojom ovaj sadasnji KLS NEMA nikakve veze.

Delija

pre 11 meseci

Posle emocije da li je vracen POREZ?
B

Bida

pre 11 meseci

Otpisaonam vas vodja isto ko vama xaxaxa
p

pa zadrazo ih

pre 11 meseci

ih josh kad igrali eurokup pa nadogradio pa zadrzao prosle godine najbolje pa nadogradio pojacanjima i ovo ce da bude 3.godina da zadrzi najbolje i dovede pojacanja jos. prosto neverovatno
B

Bokiiiiiiiii

pre 11 meseci

Zeljko Obradovic je trener koji se zahvaljivao predsedniku na budzetu , To ni jedan trener nije radio u istoriji
d

dadad

pre 11 meseci

Ali ta priča da PArtizan ima veći Budžet smešna priča.
p

prve promene

pre 11 meseci

Umesto Papapetrua stize Vlada Lucic.
k

klub iz laktasa

pre 11 meseci

Oce evo ga sve trci hahah... covek ima 2.mil po sezoni u nemackoj,samo se nadajte hahah
d

d. g.

pre 11 meseci

O ostanku igrača ne odlučuje Žoc, Ostoja i Savić već Vučko.
t

tanlete

pre 11 meseci

nemoj plakati brate bice sve u redu uz tebe sam
@

@d.g.

pre 11 meseci

Vazi pile uplakano, hoces cokoladicu da ti dam ali da obecas da ces da prestanes da places?
g

gostbre

pre 11 meseci

pozivam sve grobare da na nasim vestima uopste ne lupamo minuse na njihove komentare......to bi im bilo jos teze od titule
P

PFC

pre 11 meseci

Željko, svaka čast na sezoni. Teško je i opisati šta si sve napravio i time nama, navijačima Partizana, priredio nezaboravne trenutke. Vratio si se kad je najteže, u ambijent koje ne treba posebno ni opisivati, svi vrlo dobro znamo. I pored toga, držao si se gospodskih manira. Iskreno, na tome ti se najviše divim. Ostati tako pribran na sve provokacije i nasrtaje može samo neko ko je istinska veličina. Ali, računam da si ti znao šta te čeka i da je i to bio jedan od načina tvoje borbe za pravdu i istinu. Drugi segment je tvoje košarkaško znanje i inteligencija. Okupio si ekipu, miks mladih i nešto iskusnijih igrača. Bez mega zvučnih imena i transfera. Naravno, znali su svi ti igrači kakva im se prilika pruža, da rade s najboljim, da napreduju i da će sve to jednog dana i dobro unovčiti i zadovoljiti i tu, egzistencijalnu, potrebu. I tako je i bilo. Zato se sad pola Evrope otima za tvoje igrače...Nije teško naći snimke i pogledati pa uporediti i uočiti astronomski napredak klinaca kao što su Madar i Smailagić, pa eksploziju Lesora i Egzuma, glazuru koju si dao na Panterove i Zekove sposobnosti, precizne i bitne uloge Nanelija, Papapetrua, Avramovića, napredak Trifunovića, priprema malog Drezgića za veliku scenu...ma svi su žestoko napredovali. Srpska košarka će sasvim sigurno ozbiljno moći da računa na Trifunovića, Smailagića, ali i Koprivicu (šteta zbog onih povreda i nezgodne bolesti) i Tristana koji je ogroman potencijal i koji je, i pored male minutaže, sigurno mnogo naučio pa ni ovo s NBA draftom ne treba da čudi. Sve ove momke uklopiti u skladan tim koji je odigrao antologijsku, prvu svoju sezonu u EL, nije bilo lako i zaslužuje ogroman respekt. Samo splet krajnje nesretnih okolnosti omeo je ovu družinu u osvajanju EL, mada je i 6-ta pozicija i ulazak u Top 8, samo po sebi podvig. Šta god da bude u nastavku, a očekujem još veći i bezobrazniji pritisak domaće kuhinje koja uništava Partizan čitavu deceniju, tebi naklon do poda.
k

krojač

pre 11 meseci

Trifunović i Smajlagić nikada neće postati igrči za velika dela. Kao ni Petrušev, sve su to limitirani igrači!
v

vladan czbgd

pre 11 meseci

nije željko nego vučko koji je gurnuo veliku lovu
G

Goss

pre 11 meseci

Ti si navikao da vama gura pa sad tražiš razlog samo da umanjiš titulu moćnog partizana
G

Grohotom se smejem

pre 11 meseci

...."moćnog partizana"...koji preko Decenije ne zna sta je to titula i evroliga!
K

Kalcopolista.

pre 11 meseci

Mene bi iskreno bilo sramota da navijam za Miloradov privatni klub koji sa 40 miliona budzetom cak 10-11 godina titulu i EL video nije!
K

Kiki Golub

pre 11 meseci

Samo ti plači i ne brini se za KK Partizan
n

neba4ra

pre 11 meseci

Duško Ivanović: "Idemo svi na odmor sutra" Zeljko Obradović: "U ozbiljnim klubovima sutra počinje da se radi" Napominjem da Obradović nije znao šta je Ivanović rekao neposredno pre njega na konferenciji za štampu, nego su jednostavno i jedan i drugi odgovorili na isto pitanje novinara "Šta sutra?"
p

placite

pre 11 meseci

Limenke, suzama i patnjom se hranim
T

Toto-ko-tunjo

pre 11 meseci

Ah, taj aparthejd...
a

ah ta

pre 11 meseci

tvoja ramenca, sigurno dizes bar 250 grama laganica.
@

@ah ta

pre 11 meseci

ne brini ste,ima on snage da dize tvoju staru redovno....
K

Kupili titulu

pre 11 meseci

STIZE JOS 40-50 MIL.OD PRVOG COVEKA SRBIJE ZA KLUB KOJI EL I TITULE VIDEO NIJE PREKO DECENIJE!
S

Sima Arauho

pre 11 meseci

Najjeftinija godisnja 200 €.Realno.
S

Sekundarac

pre 11 meseci

Po meni 19000 din ove sto su bile 13
d

doce

pre 11 meseci

Nije vratio zeljko* vec drzavne pare na celu sa AV jer nije vise zanimljivo 10 god isti klub da je sampion,to je sasvim normalno,zbog izborne volje manjine da i oni malo prodisu...
P

Pravi naslov.

pre 11 meseci

Acika ce pokusati da zadrzi igrace
O

Ognjeeeen

pre 11 meseci

Kukajte kukajte samo kukajte, sad kad je ravnopravna bila borba.A prethodnih godina kad ste radili sta ste hteli tad vam je sve bilo potaman.E pa ne moze se uvek tako…
@

@ssss

pre 11 meseci

Vidim da ovde opet preovladavaju tupavi komentari tipa”spiskao 50 milki za titulu” i slični.Bolje bi vam bilo da se pripremite kako ćete gledati vaš voljeni klub kako igra Kup Anđe Arbutine pošto ćete teško ove godine igrati EL zbog Turaka koji žele da učestvuju u ovom takmičenju sa svojim trećim klubom.A što se Željka tiče i prošle godine je mogao u svojoj prvoj sezoni da vam uzme titulu i uzeo bi je da niste tri puta prekidali odlučujuću utakmicu.Svako ko se razume u sport zna da je stvaranje tima proces i da se tek u trećoj sezoni očekuju rezultati.Željko ih je napravio u drugoj.U sledećoj će ako bude para i sreće verovatno napasti Evroligu.A vi možete da gledate i uživate i da navijate za vaš klub koji će verovatno igrati Evrokup.Pa se tu pokažite kakvi ste navijači.Grobari su bodrili svoj klub i u Evrokupu.Bio sam prisutan na dosta utakmica tako da mogu da tvrdim da je tako bilo.Nešto sumnjam da ćete vi bodriti vašu Zvezdu ako ne bude igrala Evroligu.
A

AHAHHAHA

pre 11 meseci

Ti znas da cemo igrati Evrokup? e moj ti, dzaba se nadas mukice pakosna
E

Entel

pre 11 meseci

Mi nemamo kao jsd za kup Andje Arbutine 15 miliona i da nas demolira Bursa.To se samo jsd daje.
1

10.god bez EL

pre 11 meseci

Zvezda ce sl.sezone igrati EL isto kao sto je vasa fuzionisana igokeje igrala prosle godine,cisto da te obavestim da znas! Kupicemo i mi licencu isto kao sto je vama AV kupio za proslu godinu!
T

TzT

pre 11 meseci

Bilo vas u EK po 5 soma prosecno, na onoliku Arenu.Sreca pa ima arhiva da se proveri inace bi i tu mitomanisali.
Ц

Циркус

pre 11 meseci

Па дечко по твојој причи Душко тек има пред собом 2 сезоне, а с обзиром да ће му следећа бити прва у којој ће он да селектира екипу значи да има још 3. У следеће 3 сезоне да освоји аба лигу и изједначиће свој успех овде са вашим највећим тренером универзума. Некад је једноставно боље прећутати.
k

kk.Bezanija

pre 11 meseci

Morace predsednik srbije opet da im naspe jedno 50 miliona za najveci budzet u evropi i na balkanu,jer oni ocigledno sa ovih 35.mil koje su dobili prosle godne ne mogu nista da urade kad su cak dva puta morali da Beze iz nase lige zbog straha da ce izgubiti domacu titulu od Covica i Zvezde,to je cinjenica!
J

Ja i ti

pre 11 meseci

Koliko ti imaš godina, klinac..
@

@bezanija

pre 11 meseci

Upravo tako kako si napisao,pravo u centar! Pa ne zovu njih svi za dzabe Naprednizan!
@

@kk.Bezanija

pre 11 meseci

Sipaaaaaaaj, nek boli jos jaceeee
F

Fuzija laktasi

pre 11 meseci

Pa upravo zato ih i zovu kk.Bezanija iz laktasa!
j

jel vam to

pre 11 meseci

Novi naziv,niste vise fmp?? Koja he nova adresa da se opet otpisu dugovi drzavnoj sponzorusi?

Bojan Urosevic

pre 11 meseci

Cinjenica je da smo Ove sezone od ulaznica zaradili 6 miliona evra i od EUROLIGU 1,4 miliona kad se odbije wild card 6,9 miliona cista zarada to je 50% + ovogodisnji budzet a koliko ste vi imali zaradu.
c

citer

pre 11 meseci

Neobično nema nijedno saopštenje.
O

Ogi Srbija

pre 11 meseci

Fmp-u zelim da bude bar ucesnik top 8 Evrokupa, najskuplji tim ikada u Srbiji i sjajno 14 mesto u Evroligi, da nije bilo navlacenja i muljanja u Aba ligi, ni tu finale ne bi videli. Jesu li izasla saopštenja, sta se ceka?
J

Ja i ti

pre 11 meseci

I plus Kampaco, Nedovic i Vildoza, ukupno neto plate skoro 4,5 miliona... A pričaju o Partizanu...
g

glok

pre 11 meseci

Zoc sam 4.5.Nista straSno.
K

Kostur ekipe

pre 11 meseci

Po meni od stranaca treba da ostanu Naneli, Madar, Panter, Exum. Od domaćih igrača Alen, Balša i Avram. To su sedam igrača. Potreban jedan centar, dve četvorke i ostalo po meri.
L

Laktasi 2007

pre 11 meseci

Kakav samo "svemirski uspeh" laktaskog kluba,sa 45mil.budzetom jedva jedna ABA osvojena i cak DVA Bezanja iz lige pred Zvezdom,a jos na to kad se doda preko Decenije bez odigrane EL i titule,to je stvarno najveci negativan rekord u istoriji kosarke u celoj Evropi!
@

@Laktasi 2007

pre 11 meseci

Ne mozes vise da zadrzis bol
t

ti pokusavas

pre 11 meseci

Da nesto pametno kazes,znas da je to opasno po tebe,povredices se,ajd nazad kod ovaca i dodika.
p

plakala je,

pre 11 meseci

molila me,tim životom da ne živim,šta sve nisam pokušao,nisam mogo da se smirim.......🏁🏁🏁🏁🏁
H

Heroes.

pre 11 meseci

Sve je lako kada imas drzavu iza sebe...
@

@Neroes.

pre 11 meseci

Vidis da nije. Pukli ste ko zvezcka.
И

Исток Пфк

pre 11 meseci

Види Herpes, најбољи показатељ односа државе према Партизану је ова финална утакмица. Арена спорт која припада Телекому Србија, на утакмицама где је Партизан био домаћин, тон је био утишан на минимум, ништа се из хале није могло чути, док су звездине утакмице преношене тако што су се коментатори толико слаби чули јер је звук из пионира одваљен на максимум. Плус синоћне плакање оног квази стручњака је непосиво. А о спину како је Партизан потрошио 50 милиона можете да тешите једни друге, да сперете срамоту, јер сте имали скупљи тим од Партизана а узели један куп.
B

Bida

pre 11 meseci

To vi heroesi najbolje znate jer radite za drzavu jel takoooo
B

Bida

pre 11 meseci

Ooo vise javljate sto vam vidje bese na zlatibor da zive stivam vidje salju decu u sabac da biju ljude pravuste sns herpesi
m

mile led

pre 11 meseci

Pa zeljko se zahvalio predsedniku na konferenciji, e moji vi, znaci stize jos dzakova para...a ti narode gladuj
A

Aleksakg

pre 11 meseci

Zeljko se zahvalio drzava koja je pomogla i jednom i drugom klubu...nemoj biti kao Coki, pricaj kako je tacno receno a ne da spinujes. Uz to je i dodao da bi on voleo da se javno kaze koliko je ko dobio...
G

Gosthjk

pre 11 meseci

Dajem ozbiljan novac onome ko napise pravo ime i prezime baustelca nepismenog koji se potpipuje kao gema.
N

Napredni milioneri

pre 11 meseci

JOS 30.MIL OD DRZAVE NA ONIH 35 STO SU DOBILI PROSLE SEZONE I SVE JE ONDA MOGUCE.....
c

coki976

pre 11 meseci

osvoji nigerija
T

TzT

pre 11 meseci

Magijo ulipao si 50milki za 2 sezone i jednu Aba titulu.
T

TzT

pre 11 meseci

jao sta ja pisem gluposti, koliko me boli ova Partizanova titula peku me oci od suza.
9

999

pre 11 meseci

To je opet bolje nego CZ ove godine sto je ulupala 94 miliona i osvojila Kup, a opet se izblamirala u EL.
p

pakao

pre 11 meseci

spiskao si 60mi, i samo kup Slavice Cukteras,
h

hulio

pre 11 meseci

Sada drzava da ispuni obecanje za skracivanje budzeta jer dve godine ne postuju drzavu ne igrajuci srpsku ligu ...pa neka mole po instagramu da im uplate donacije hahagagagaga
P

Preokret mozga

pre 11 meseci

Kakve veze ima KLS sa državom Srbijom? KLS nije pod patronatom KSS dakle krovne kuće košarke u Srbiji. KLS je udruženje košarkaških klubova u Srbiji u kome vodeću ulogu igra čovek koji direktno kontroliše dva kluba, a indirektno i više njih. Ironija je da je upravo taj čovek urušio košarkašku ligu Srbije jer se opredelio za podršku Jadranskoj ligi.

Dragan Arsenovic

pre 11 meseci

PARTIZAN JE ŠAMPION....HA,HA
k

koolerski

pre 11 meseci

jel to Covic rekao jutros na pinku kod Sarape.citiras svog idola.

Sakur

pre 11 meseci

Drzava jos nije dala nagradu za top 8 evrolige,jer znamo kako je u fudbalu grad beograd dao 5 miliona evra zvezdi za predstavljanje u evropi
D

Decenijasi

pre 11 meseci

@Sakur... A sta treba drzava opet da vasoj fuzionisanoj igokeji da 50 miliona ko prosle godine a titule i El videli niste preko pune DECENIJE!
a

all grobar

pre 11 meseci

Nerealno je ocekivati da svi nosioci ostanu. Mnogi od njih su svojim igrama podigli i svoju cenu i postali mete mnogih klubova. Ali, ne treba sumnjati u Zeljka i njegov izbor, jer sigurno je da je i nas strucni stab pratio tudje igrace tokom sezone. Videcemo, pocinje vrelo leto, prvo razgovor sa sadasnjim igracima, pa onda nadogradnja ekipe. Siguran sam da cemo sledece godine imati siri roster. Na kraju, nazalost broj nasih igraca koji bi eventualno mogli da dodju u Partizan je veoma mali.
z

zauuzeto ime666

pre 11 meseci

Ja mislim da je vrijeme za Vanju opet, bas je sazrio, i evo na primjer umjesto Danila koji jeste sjajan suter , ali ni u tom smislu nije uspio da se nametne ,mnogo je promasivao, a za Vanju znamo kada udje u seriju 4,5 trojki veze bez problema, a da ne pricamo kolilo je jaci na ulazu od Danila , i ovako fizicki, u svakom smislu..
s

svasta..

pre 11 meseci

50 miliona potroseno za jednu titulu...
P

Potrošač

pre 11 meseci

10 godina izdašnih budžeta protraćeno za učestvovanje u Evroligi.

Bojan Urosevic

pre 11 meseci

Ma pogresio si nije 50 Miliona Partizan I'ma veci budzet od NBA timove a koliko ste vi potrosili za ove 10 godine da glumite statiste i sparing partnere u EUROLIGU nego spremaj se polako I'ma Bodiroga jednu poruku za vas u petak a ona glasi 7 DAYS CIPIRIPI EUROCUP.
s

svasta...

pre 11 meseci

kakav je to bum i cudo kada dovedes najskuplje igrace evrolige,?? taj Naneli je bio najbolji trojkas evrolige u istoriji, panter sa 14pp u evroligi,

PFK NIŠ

pre 11 meseci

Jel skeletor krenuo za Transilvaniju? To bi mu ionako bilo prirodno staniste zbog lepote kojom pleni, i jel se mnogo slavilo na Kalemegdanu? Sta pricao Branko mesar, pakuje kofere za NBA?
д

да, да...

pre 11 meseci

...Лазић има више трофеја него ЈКК Партизан 😂😂😂
g

gostbre

pre 11 meseci

ne volim da hvalim funkcionere ali moram da pohvalim ostoju i savica koji su uspeli da dovedu zeljka i iskoriste njegov dolazak da klub totalno reorganizuju i postave ga na zdrave noge...uspeli su da potaknu navijace da ponovo osete da je moguce a tad oni ne pitaju posto je...sve u svemu novi temelji
д

да, да...

pre 11 meseci

...сигурно су га они довели 😂😂😂 не морам ни да напишем ко га је довео.
Z

Zdrave noge

pre 11 meseci

A samo poreski dug milijardu dinara... Voimja oca!
M

MiskoR

pre 11 meseci

Imenom i reputacijom uspeo da dovede igrace???? Ok ajde na stranu to ali nismo deca uspeo je dobrim ugovorima da ih privoli ko veruje drugacije onda stvarno nije bas kako treba. Ajde sad da vidimo koga ce zadrzati i ako vam ostane dobar deo igraca mislite da je zbog njega hahaha Svako normalan i ko prati kosarku treba da zna ako vam Panter ostane koja lova je u pitanju ,a ne da pada na pricu ostao je zato sto je hteo da postigne sa partizanom jos bolje rezultate hahahahahah
D

Drvodelja

pre 11 meseci

Naravno da svaki igrač prvo gleda novac koji može da zaradi jer karijera je kratka i mora se obezbediti materijalna sigurnost. Međutim, ako pogledaš recimo Nanelija, verovatno je imao mogućnost da igra u drugom klubu za sličan novac. S obzirom da je radio sa Željkom u Feneru, verovatno je da je taj odnos koji je izgrađen uticao da se opredeli za Partizan. Igrač sigurno gleda ko je trener sa kojim treba da radi narednih godinu dana.
E

E sada

pre 11 meseci

Penzioneri pravac javna kuhinja. Slede novi drzavni milioni.
N

No Joke

pre 11 meseci

Najvise drzavi, kakvom Zeljku
P

Padaj silo i nepravdo

pre 11 meseci

Ostali ili ne, ovi momci će biti zauvek zapamćeni... Uprkos teroru, provokacijama, krađama, nekim teškim porazima i svega što je bilo ove sezone.. Ovi momci su sve to prevazišli i vratili Partizan na vrh gde mu je i mesto i tako materijalizovali svu ljubav navijača Partizana koju su oni, bez ikakve sumnje, zaslužili.. Hvala vam svima do jednog!!!
k

ko o cemu.....

pre 11 meseci

Ahahhaa kojem teroru? a vasi su najvise provocirali upravo nesrecnici...
д

да, да...

pre 11 meseci

...издржите, легенде, све ће се ово једном лане звати 😂😂😂
P

Popsi

pre 11 meseci

Kakav mag. Otresao ekipu preplacenih argentinaca iz nba pojacanim domacim igracima za koje je uvek bilo para da ostanu i sledecu sezonu u Zvezdi u odnosu na Partizan, protiv coravog i celog drzavnog aparata. Najveci si Zeljko !
g

gonz

pre 11 meseci

Najveci budzet u istoriji Balkana jsd imao.Stvarno cela drzava protiv njih.Zamisli da nije?Jokic i Kari bi bili tu pride.
n

nije njegova briga

pre 11 meseci

To je briga vlade Srbije....
l

legionar993

pre 11 meseci

Dimitrijevic,Marinkovic,Lucic,Milutinov,Kapusta,ima dosta zanimljivih i slobodnih igraca koji bi mogli doci,svakako ocekujem dobar Partizan i jos bolju sezonu.
m

milena11.11.

pre 11 meseci

Ako država da duple pare u odnosu na ovu godinu onda ostaju,u suprotnom razlaz.
g

ghosti

pre 11 meseci

Nije realno da svi ostanu, ali verujem u reči Željka na konferenciji, da se ide u pregovore da okosnica tima ostane i sledeće sezone. Nama su preko potrebna i pojačanja, zvezdu smo juče dobili sa 8 igrača, cele sezone igramo tako, mora da se menja da imamo u rosteru barem 15 igrača ako stvarno mislimo da idemo u iskorak kao što je najavio Ostoja - na fajnal for.
F

Fußballspieler

pre 11 meseci

Da li će zadržati igrače zavisi od volje jednog čoveka koga redovno prozivaju sa tribina a na čiji uticaj što im je utrpao ogromne pare u klub nisu uopšte gadljivi. Generalno, a odnosi se na oba kluba, nije dobro što se ceo sistem ili projekat zasniva na tome da se utrpavaju ogromne pare i nagradjuje nerad celokupnog sistema koji nije u stanju da stvori igrače nego moraju da se preplaćuju polovni stranci (pre svega mislim na američke košarkaše). Zbog toga nam reprezentacija više od 20 godina nije osvojila ni jednu zlatnu medalju a došli smo u situaciju da i pored najboljeg košarkaša na svetu nama uspeh predstavlja čak i poneko srebro ili bronza. Naravno taj Jokić je vanserijski igrač, unikat, koji nije sistemski stvoren nego nam se desio. Osim njega mi nemamo nikoga ko odkače od ostalih bilo gde u svetu!
a

asi

pre 11 meseci

Pa dobro,deset godina i gubitak Abe tvog kluba je trebalo da od tebe napravi kosarkaskog patriotu. Kako nisi to bio kada je kod vas bilo 9 stranaca.
4

446

pre 11 meseci

Zeljko Pantera kako znas i umes zadrzavaj,nema takav igrac u EVropi..nema zamene,ostali su zamenljivi,Vanju marinkovica i DImitrijevica iz Uniksa pod obavezno...papapetru ide,andjusa ide..
C

Cuj da zadrzi igrace

pre 11 meseci

Nece moci on nista da zadrzi vec drzava ce ih zadrzati skakali ko macke na dzjigericu kad su osvoile posle 10 godina bruka
Ž

Žeks 82

pre 11 meseci

Novac je tu glavni faktor slavlja ...
p

pakao

pre 11 meseci

Nadam se da su svi u klubu uvideli da vise se nesme ponoviti da igramo celu sezonu sajednom 5-icom . Posto je Smajli dugo bio povredjen. Moramo imati dve 5-ce i dve cetvorke prave. S tim da Balsa bude treci centar i eventualnu Tristan treca cetvoirka. Obavezno jedan plej i jedna trojka
O

Ostoja im

pre 11 meseci

isekao tenk i reciklirao u limenke ...
G

Gaj Kasije Longin

pre 11 meseci

Poštovanje svima ali Pantera i Ledeja moraju zadržati. Prosto su nezamenjivi!
F

Fußballspieler

pre 11 meseci

Samo tog Ledeja ako zadržite potopite ga u Domestos do oktobra zajedno sa onim ukrnjanim šorcom!
@

@fuzbal

pre 11 meseci

Niko ne bazdi kao vi, cela tribina, anti sapun ekipa vam je glavna na sipki. Pranje zuba kaznjava se bicevanjem na severu.
G

Grobari Jug 1970

pre 11 meseci

Hvala drzavnom vrhu! Da nije njihove pomoci nikada se Partizan ne bi vratio na vrh! Izvinjavam se i zbog neodgovornih pojedinaca sa Zapada i Istoka zbog neumesnog skandiranja! Na Jugu se to nikada nije culo niti ce!
P

Pfc

pre 11 meseci

Nego Ostoja jeli se platio porez što su navijači sakupljali
G

Gost13

pre 11 meseci

Zato sto ima puno para, Zvezdi opet odlazi brdo igraca, a Partizan koji nema para ce probati da i trecu godinu zadrzi svoje igrace. Kakav je to faktor ljubavi i rada sa Zeljkom.
H

Hronologija

pre 11 meseci

Koliko ste platili Kampaca mogli ste tri dobra igrača da dovedete. Gde vam je Raduljica, gde vam je Kuzmić, dva ne baš jeftina igrača ne koristite u igri. Šta vam radi Holand, gde je on nestao? Imali ste promašaja u formiranju ekipe, skupo ste plaćali pojedine igrače. Sami ste krivi.
k

kakotosad

pre 11 meseci

Neće Mozart da ih raseljava dojavama.
S

Srdjan88

pre 11 meseci

Nikada necu prezaliti raspad Zvezdinog tima iz sezone 15/16. Vratio je i Radonjic i titule i emocije, bio prvak i ABA i KLS igrao top8 ali mu klub nije zadrzao nijednog stranca. Napustao nas je Miler, Cirbes i Kinsi. Sva trojica, plus Guduric. Sto tada Vucic nije dao novac da se zadrzi taj tim, gdje su tada bile pare? Niko od tih igraca nije otisao da ima milionske plate, i opet nije bilo para da se zadrze. Nikada Zvezda stranca dvije sezone u Evroligi nije imala. Jedna i cao. Samo su Berona od bitnih produzili. Mada igrao se EK, cim je odigrao sezonu u EL otisao je. Sada opet odlaze svi, mada i treba jer je napravljana takva papazjanija proslog ljeta da mora ozbiljan restart da se uradi. Svako leto jovo nanovo. A Partizanu ako se omoguci da zadrzi Pantera i trecu sezonu...pa o cemu mi imamo pricati. On sada vredi minimum 2.5 miliona po sezoni. Bez problema ce dobiti taj ugovor gdje god da ode.
L

Lom

pre 11 meseci

I opet trebaju pojačanja klasični plej i centar
G

Gostgost

pre 11 meseci

Vratio je emociju, titulu su vratile sudije, a igrace ce da zadrze pare. Ako je ova ekipa iz ove sezone kostala 35 miliona, a jeste, ako ih zadrze i nadograde, lagano idu na najveci budzet u Evropi. A to je vec bolesno, jer je kosarka neprofitabilan sport, i jer mi kao zemlja ne bi trebalo da sponzorisemo neciju igracku sa 50 miliona evra godisnje, jer za te pare moze mnogo korisnih stvari u drzavi da se uradi.
z

zeleznik

pre 11 meseci

Kmèeeeeeeeee...jel igrao frikampi finale?? Dobro uzeo kampi sedam milioncica i osvojio KLS protiv svoje rezervne ekipe malo li je🤣🤣🤣🤣
9

999

pre 11 meseci

A zamisli tek sta se moze sa 76 miliona.. Kad bi ta slucajna cifra usla u budzet, sta bi se sve moglo zavrsiti..
R

RealnoSamoRealno

pre 11 meseci

Samo 35 miliona? Lagali te, 135 miliona je bio budzet ove godine, a sledece 235. Tek ces da se stresiras
g

gost 123457

pre 11 meseci

To se radi već 10 godina za fmp ali bez rezultata u EL. To ti ne smeta već je sada problem što Partizan dobija približno kao vi.
A

Andrej Cicvu

pre 11 meseci

Dacu ja jos vise para za sledecu sezonu.
d

djdj

pre 11 meseci

i vas i njega i emociju
i

i mi i tebe

pre 11 meseci

i sve tvoje zensko sto imas
b

bond

pre 11 meseci

Sve je vratio sem poreza za šest godina. Zanimljivo
P

PaGost

pre 11 meseci

Reče navijač čiji fk duguje 75 miliona evra. Šta ćemo sa tim porezom?