Komentari na vest

Željku Obradoviću ponuđen ugovor do 2026.

N

New Order

pre oko 1 mesec

Šta se bune ovi iz predgrađa oko Željka i njegovih ambicija, plate i budžeta. On je ovde da uzme svoju desetu i da zaokruži priču. Normalno je da traži garancije da će imati budžet za osvajanje, makar da proba. Ne zadovoljava se on okretanjem ka ABA još pre N. Godine. Zna se ko je tu da se okreće. Treba zadržati nosioce, nadograditi sa nekim ozbiljnim igračima tipa Hezonja, Marinković, Hauard ili slično. Rasteretiti Pantera, pa po decimu.
S

SSSR

pre oko 1 mesec

Hoćeš li prodati dedinu njivu,tatinu kuću ili razbiti dečiju kasicu zarad Željkove titule,li će to AMINOVATI ON.
@

@kkp

pre oko 1 mesec

Ko god da daje pare Partizani traži za uzvrat i neke rezultate. A rezultata nema. Ni sportskih, a ni onih "drugih". Veliko je pitanje da li će hteti da daju još novca. To će biti i odlučujuće u priči oko ostanka Željka.
O

Objektivac

pre oko 1 mesec

Najjači su iznajmljeni navijači što pišu 1 trofej za tri godine a treća godina još uvek traje!!!Šta će biti ako kojim slučajem Željko osvoji i ove godine kao prošle ubedjivo najvažniji trofej ABA ligu?Da ne pričamo o tome da je za jednu godinu sa Partizanom napravio veći uspeh u Evroligi nego pokojna zvezda i sada fmp za celo svoje postojanje a to je makar jedan pobeda u top 8.
D

Dex15

pre oko 1 mesec

4X3 ...znaci 12 milki bato. ima se para, ima se s cim. Vijecito ugnjetavani ...PARTIZAN
"

"viječito"

pre oko 1 mesec

🤡🤡🤡🤡🤡
S

Sleepy Joe

pre oko 1 mesec

Ti si mu knjigovođa, pa izbrojio. Ja mislim da dobija više, jer jedan je Žoc i vredi kao trezor Jorgobanke Tabaković.
B

Bvb

pre oko 1 mesec

Koci jer mu treba jos veci budzet i trazi garancije. Sledece godine ce na Pantera, Ledeja i Nanelija da doda bar jos dva tri ekstra skupa igraca u rangu ove trojice.
O

Oh yeah

pre oko 1 mesec

Ako bude tako častim. Vidi, mislim da će se raditi nova priča sa istim budžetom, ali drugim igračima. Od ovih ostaće možda samo Ledej i Kaminski,kao četvorka, ne petica. Panter možda, ali samo možda. Kada bi bio oslobođen igre na pleju mogao bi biti baš dobar, ali troši se mnogo, a i odbrane skupljaju na njemu jer je jedina velika pretnja. Slabo je top igrača u timu, nema puno pomoći, pa protivnici to mogu.
S

Sigurno

pre oko 1 mesec

Ostaju Panter, Ledej, Kaminski, Kaboklo i Koprivica, svi ostali su slobodni.
M

Megaloman

pre oko 1 mesec

Zaista mi nije jasno ovo botovanje limenki na svaku vest o Obradoviću. Ja vest o njihovom treneru nisam ni pročitao, jednostavno me ne interesuje. Čovek mi je čak i gotivan, staložen, radan, solidan trener, ali trener je suparničkog tima i ne interesuje me. Eventualno samo kada bi prozivao Partizan, ali on to ne čini. Šta misle da postižu time? Toliko.
P

Pa trener Zvezde

pre oko 1 mesec

Kao što si i sam rekao nema nikakve komentare o Partizanu. Željko priča o nekoj deci sa tribina, pa priča o tome kako on moli navijače da budu mirni i staloženi, onda priča kako čuje vređanje sebe i svojih igrača, a onda ne čuje vređanje Nedovića, Čovića itd. Realno, Željko je težak ljigavac i zato ga ne volimo,a Vi se tripujete jer je uspešan, a realno uzimajući u obzir budžet i ostvareni uspeh sa tim budžetom, on Vam je najgori trener u poslednjih 30 godina.
D

Deka PG

pre oko 1 mesec

Što radi Željko u Podgorici na ručku sa Veskom Barovićem i DPS kadrovima, koji su maltretirali Srbe u CG i mrze nas iz dna duše? Jedan čačanin sa takvom bagrom. Biće da se sličan sličnom raduje
a

a Milo

pre oko 1 mesec

navija za zvezdu. Dobro ona je rip🙏⚰️ since 2011, tako da to sa vama nema veze.
T

Tukini

pre oko 1 mesec

To što Žoc ostaje je i dobro i loše. Loše je što ćemo i dalje gledati mučenje, odvratnu košarku, dobre igrače koji nezadovoljni odlaze iz Partizana itd. Ono što je dobro je što će se nastaviti ozbiljno ulaganje, pa će Sferopulosov Fmp u evrokup i neće moći da dominira kao kad su nam igrali Vrabac, Obrad Tomić, Magdevski, Andrić, Cvetković itd. Muka nama za gledanje, muka Fmp-u bez trofeja.
d

donca1988

pre oko 1 mesec

mozete da ga mrzite.ali cinjenica ko je tata u evroligi...

Искрено речено

pre oko 1 mesec

😂😂😂у чему???
L

Luja

pre oko 1 mesec

Dogodine će biti tata i u EC.
N

Nikola 1818

pre oko 1 mesec

Svaka vest vezana za KK Partizan ima neuporedivo vise komentara nego za Zvezdu, pitanje glasi zasto Zvezdasi vise komentarisu vesti vezane za najveceg rivala nego za svoj klub, neverovatno prosto, prosto svaka vest ima minimum 100-200 komentara, i vecina minusa je kada neki Partizanovac ostavi komentar... A za sve one koji pisu kako ova stranica vise tekstova pise o Partizanu, pa ciji su oni sponzor Partizanov ili Zvezdim, znate gde ima vise Zvezdinih vesti, ali vam se ovde ocigledno vise svidja... SP
M

Melo89

pre oko 1 mesec

Prijatelju ista ti je situacija i sa vasima i nasima. Potpuno ista. Razlog? Zato sto smo Srbi. Samo da komsiji crkne krava, a kako ce meni biti to je nebitno...
S

Soksksjwjw

pre oko 1 mesec

Jednostavno! Gledaj to kao klik žurku! Ovde bolja zabava!
U

US GRABUS

pre oko 1 mesec

Melo@@ Nije vise da komsiju srkne krava. Vec odavno je, da crkne komsija. Pozz.
a

ajmoOvako

pre oko 1 mesec

Prijatelju onda bi bilo jednoumlje. Komentarise se sve oko utakmice,pre,posle uopste. Drugo redakcija naslovima diktira, kako ce komentari izgledati. Ovde ej cak vise i humora nekada,sto je ok. Drugo primer Zvezdas napise i to cak ni upola los komentar a istinit tipa Zeljko ima 1 titulu za tri godine ,Vi histerisete. Kad Vi navijaci Partizana isto To napisete plus drvlje i kamenje na istog tog Zeljka pospete i terate ga iz Partizana to je ok. gde normalnost tu.Ovo je rivalstvo,e sad sto neki kukaju non stop to je vec za medicinu i psihijatriju problem.
R

Realizam

pre oko 1 mesec

Jedan trofej za tri godine i mnogo više uspeha u evropi od ovih što su se naosvajali ‘trofeja’. Neka bude da i jedni i drugi želimo da ostane Željko. Mi zato što je najbolji, a vi zato sto ćete uzimati ‘trofeje’. Napred Partizan.
И

Истина...

pre oko 1 mesec

... добро је овако. И дан данас се зна ко је шта освојио, а немам појма ни ко је био топ 13 прошле сезоне.
B

Boya

pre oko 1 mesec

Tako je, da ne menjamo ništa, 7-1 za Zvezdu u titulama u ove tri godine, neka ostane taj odnos do '26. a vi se i dalje palite kako super statirate u EL
S

Sale Kg

pre oko 1 mesec

@Realizam Tebi je Top 17 Cipiripi kupa uspeh? Uspeh je Zvezdino polufinale Cipiripi kupa pre 10 godina, Top 17 mogu i ja da osvojim sa 20M.
n

ni

pre oko 1 mesec

titula 300🥪 tvojih, ne vrede ko jedna od mojih...
S

Sale Kg

pre oko 1 mesec

@in Objasni šta znači ovo? Ne razumem. Verovatno jedna od vaših parola koje kao da je smišljao petogodišnjak.
K

Kao gost

pre oko 1 mesec

Željko donosi EL i to je njegova najveća vrednost i to nam treba.
0

09999

pre oko 1 mesec

Super. Za tri godine jedan jedini TROFEJ. LOGICNO je da ostane I ponovi taj USPEH😂😂😂
M

MileJe

pre oko 1 mesec

Ali zasto se ti bavis trenerom u klubu za koji ne navijas nije mi jasno?Ako su navijaci Partizana za njega,zasto mislis da im je bitno u zivotu tvoje misljenje?
I

Izracunaj

pre oko 1 mesec

Nije za tri jer treca jos uvek traje, tako da se ne zna da li ce biti od moguce 3 ABA titule osvojiti jednu ili dve. Domacu ligu Partizan nije igrao dve protekle sezone, to je Zvezdi sigurica, a kup takodje nije takmicenje koje bas privlaci nekoga. Interesantna je samo ABA koju je Obradovic izgubio prve sezone kada se vratio u Partizan.
g

gost4

pre oko 1 mesec

u nasoj zemlji se na finansije i ekonomiju gleda kao na filozofiju, svako ima pravo da kaze sta misli u jutarnjem programu. gadno je kad te provale u evropi pa te kazne pa ti zabrane da dovedes kampaca pa je onda kriv neko iz partizana
P

Pa da

pre oko 1 mesec

kakve to veze ima sa Savićem i oartizanim? Taman posla.
P

Prdoje

pre oko 1 mesec

Prava istina je, čeka se finalizacija ugovora, šuška se da je do 2032. Neću ni biti živ do tada. Ali tko bude živ, e taj će uživati.
N

Najveća

pre oko 1 mesec

Institucija ove igre KK PARTIZAN.
A

AV Partizan

pre oko 1 mesec

zna se ciji signal se ceka... Jednog visokog coveka.
j

javite se bre

pre oko 1 mesec

pa sto cutite ,sto ne vicete sa tribine ?? ili si i ti u gradjevinskoj firmi sever pa cutis ??
T

Tuzni Ciga

pre oko 1 mesec

Molim vas napusite aprililili,ne,zelim aprililili
M

Milid

pre oko 1 mesec

Sto svi pisete o tim trofejima, okej, uzeli ste ih vise od kad je Zeljko preuxeo partixan ali je zato taj isti partizan prosle sezone bio glavna atrakcija za sve ljubitelje kosarke, o tome su svi koji prate evroligu pricali, ajde neka se prica tako o zvezdi hahahah…
K

Kolorado

pre oko 1 mesec

Da li se bilo koji sport igra zbog atrakcije ili zbog trofeja? Ako vam je stalo da budete samo atraktivni idite u cirkus a ne na sportski teren?
L

Lnknjvhvg

pre oko 1 mesec

Lepo je to oko hajpa sine! Ono Bastijan, dok palme njišu grane, Strina,Dino, ujka Toni...Lepo..Atrakcija....
D

Dex15

pre oko 1 mesec

hahahahaahah upisacu se
G

Guh

pre oko 1 mesec

Katanac na igokeu za spas srpske kosarke
M

MileJe

pre oko 1 mesec

Kako ono kaze onaj vas navijac na tv-u:"Partizanu je najveća zvezda Obradović,a Zvezdi Čović." Eto tako,svi neka prate i navijaju za svoje:)
V

Valjak i armija navijaca u glas

pre oko 1 mesec

VISEGODISNJI UGOVOR PA POSLE FOTELJA - DIREKTOR ILI PREDSEDNIK. LEGENDA JE TO ZASLUZILA.
M

Mpmnjbjbbh

pre oko 1 mesec

Legenda zvana Đed katanac...
П

Па...

pre oko 1 mesec

...сад чека да легну паре, па ће онда да потпише из љубави.
M

MileJe

pre oko 1 mesec

Ako.Ne vaćarimo,ne krademo,volimo sport...
М

Марјан

pre oko 1 mesec

Нисам сигуран да Шоне леђендица има толико времена...
П

Па...

pre oko 1 mesec

...то причате већ 10 година, нисам приметио да вас било ко схвата озбиљно.
N

Neka je sa srecom

pre oko 1 mesec

Super......bice jos stariji i ludji......vise ce da se izoblici kada se izdire na igrace. Potpisite ga dozivotno da normalni ljudi uzivaju gledajuci starca kako se rumeni i dere na sve i svakoga.
B

Bnm

pre oko 1 mesec

I SRCEM I DUSOM UZ ALBU DA POBEDI U NAREDNOM KOLU EL.
P

PFC

pre oko 1 mesec

Sta da se radi kad ste vi 16. morate sad nas da gledate🤡🤡
N

Najbolji Trener....

pre oko 1 mesec

....ZVANI JEDAN TROFEJ NA SVAKE 3-4 GODINE I POTRISENIH 100 MIL!
I

Igor1234g

pre oko 1 mesec

Nek ostane na tom jednom trofeju,boli vas evroliga što se priča o Partizanu borba za vrh,pune tribine... a vi u top 16 😂😂😂
I

Igor 96

pre oko 1 mesec

Tuzno je sto nisi svestan svoje gluposti
S

Samo 1 trofej

pre oko 1 mesec

Znaci to je taj "najbolji trener" galaksije od 3mil po sezoni sto za pune Tri godine provedene u klubu i potrosenih preko 100mil narodnih para jedva uspe da osvojo samo JEDAN TROFEJ,to je stvarno uspeh za udzbenike kosarke definitivno u negativnom smislu!
D

Dejan 1452

pre oko 1 mesec

Nema veze jedan trofej bitno je da dobijemo A licencu i da nastavi evropa da priča o Areni,Partizanu...
@

@dejan

pre oko 1 mesec

Klasicna grobarska filozofija. Ajde da nam neko nesto da pa da pokazemo kako smo opasni. A da izborite to nekad na terenu? A ne, ne umete vi tako
T

Top 13

pre oko 1 mesec

CELA SRBIJA UZ ALBU DA POBEDI U SL.KOLU U EL I POSALJE IH NA TOP 13.
i

igor1989

pre oko 1 mesec

O velicini Zeljka govori i to(ne samo to-za tupsone) da se vise cigani cimaju od potpisa i imaju kompleks nego sto se grobari raduju. P.S. Da je neznalica, ne bi ste se vi plasili njega i pljuvali ga. Ali crkoste od kompleksa!!!
H

Hulio

pre oko 1 mesec

Pokemonu zasto jos ovaj tvoj rumeni nije potpisao ? Da ti kazem ceka budzet ,tu nema ljubavi ...nego zato si ti i ostali pokemoni ..
V

Voždovac

pre oko 1 mesec

Usrasmo se od straha, gaće nam se tresu od bivšeg trenera koji teroriše igrače i uzme 1 trofej za 10 god.
G

Gostgost

pre oko 1 mesec

Mi se cimamo? Covece, od 11 trofeja osvojio 1, Zvezda ima 9/10 osvojenih trofeja otkad je on tu. O cemu ti pricas? Neka vam ostane on doveka sto se nas tice.
П

Па...

pre oko 1 mesec

... колико видим, људи се спрдају са њим. Спрдња и мржња су два различита осећања.
K

Knnkbjbzvvz

pre oko 1 mesec

On nije bio neznalica.On je najtrofejniji evropski trener.Sad je neznalica.Vi igrate košarku za koju nemate igrače.Ono 11/9 trojke bude jedna od 10 kao sinoć.Nama odgovarate savršeno.Nama je zanimljiv jer kuka kad izgubi, a gubi često.
t

trener urlanja

pre oko 1 mesec

Obradovicevo urlanje (mahom na srpske igrace) postalo je zaštitni simbol ovoga Partizana. Na svaki potez, uspešan ili neuspešan, slede dobacivanja, vriska, psovke, drzanje za ruku, pozivi da se priđe "na krtitku" ili zakucavanje na klupu. Nekada sou pocne cim se igac pojavi na parketu. To toliko bode oci pa igraci gledaju u prazno dok Zeljko urla (doslovno) i jedva cekaju da sednu , pokupe platu i prave se da je sve OK. Neke igrace po deset utakmica drzi za nosenje kisele vode i peskira, pa ih digne da igraju (kao "taktički razlozi" itd) . Na strance manje šilji vokabular, mada bi Panteru recimo mogao sa "skida najmilije" kako igra, a koliko je enormno plaćen. Malo se izivljavao i nad Kaminskim, ali sve je to nista u odnosu na Avramovica, Trifunovica, Andjusica, Kopricicu ili Smailagca. A taj Samilagic je najblji primer prevazidjenih Zelkovi metoda - on nesretnik i inace ima problema sa raskorakom izmedju borbenosti i onoga sto objektivno moze. Ali Obradovic ga je dodatno urusio, Ucinio ekstremno dekoncentrusanim i isprepadanim. Pogledajte na sta lici njegova igra od nove godine. Zamislite Obradoviceve metode da je u reprezentaciji umesto Karija. Koje bi mesto sa onim timom uzeli na zadnjem SP na Filipinima? Pa to bi bila druzina izgubljenih i nervoznih igraca nad kojima urla i "mase bicem" trener cije su metode nekada donosile trofeje a danas ih ODNOSE.
5

56789

pre oko 1 mesec

ZATO SFEROPULOS MAZI IGRACE ZVEZDE PA TOP 16 ZAKUCANO
V

View

pre oko 1 mesec

Kako te ne mrzi da ovoliko pišeš. Legitino je da ti se neko ne sviđa a to se napiše u par reči....
@

@56789

pre oko 1 mesec

A vi 4? Pardon 14 🤣
b

bas

pre oko 1 mesec

Sinoc sam bas to gledao u Podgorici. Ma na Avramovica vristi sta god uradi. Da tricu - ne valja. Ne sutne - ne valja. Sutne - ne valja. Ode u prodor - vadi ga na klupu...Naravno da strancime ne sme tako. Imaju jake ugovore - samo će da ga bojkotoju ili da odsede na klupi i adios. A niko im lovu ne moze uskratiti. Verovatno je sa godinama istopio zivce, a i svestan je da, realno, rezultati ne odgovarju budzetu i ambicijama.
d

dezurn1kr1vac

pre oko 1 mesec

Druze navedi mi jednog igraca koji je zavrsio igracku karijeru i koji je rekao da je imao lose iskustvo sa Zeljkom i da ga je ovaj "maltretirao" ili sta god ?? Jednog .. A ja cu da ti navedem 100 njih koji su odusevljeni radom sa njim i jos 100 njih koji žale zbog toga sto nisu bili njegovi igraci ! Pokrij se ušima i ćuti 🫡🤫
L

LXXII

pre oko 1 mesec

Ko o čemu mozzart o uštipcima. Raspišite konkurs o prijemu novih novinara.
K

Kup u Nisu

pre oko 1 mesec

Jedini trener u celoj Evropi koji sa 30 mil budzetom i 3 mil panterom po sezoni u zadnje tri godine koliko je u klubu osvojio samo JEDAN trofej od mogucih 10 koji su bili u opticaju,a jos na sve to cak 2 puta u 3 godine pobegao iz lige zbog straha da ne izgubi triplu krunu od Nebojse kao sto je to bio slucaj predprosle sezone!
G

Grr

pre oko 1 mesec

Tri godine? Nazad kod učiteljice, pa ponovo dan, mesec, godina...
@

@Grr

pre oko 1 mesec

Bolje ti odi nazad kod uciteljice
J

Jedan Trofej

pre oko 1 mesec

Jel zna neko informaciju,ima li u celom svetu jos koji trener poput zocoglua da je za pune Tri godine provedene u klubu sa najvecim budzetom u celoj Evropi jedva uspeo da osvoji samo JEDAN TROFEJ i to teskom mukom a sve ostalo Pogubio,a da je imao 70% veci budzet od svakog protivnika sa kojim je igrao,ja mislim da u celom svetu nema takvog trenera!
5

56789

pre oko 1 mesec

OSVOJIO JE VISE TROFEJA NEGOKK ZVEZDA OD POSTANKA
s

srka

pre oko 1 mesec

Ja bih više voleo da se vrati Dule Vujošević. Ali jbg, u ovakvoj političkoj konstalaciji snaga, to je naravno nemoguće.
K

Kaciga

pre oko 1 mesec

Ne moze Dulo radi na N1 kao politicki analiticar i umetnicki kriticar.
з

замало на тој

pre oko 1 mesec

телевизији да Дуло насева Шонета,ал се гмаз из Железника тактички повукао у мишију рупу....
U

Ububininono

pre oko 1 mesec

U taj bi se tek nadavio!
N

Nisam gost

pre oko 1 mesec

Pored tih 6euroliga trofeja sto postujem Obradovic je jedini trener u Evropi kojem se ne zna plata za protekle dve godine i za sledece dve.U stvari "zna se" ima 40k rsd koje prima preko kkOFI..."izvinjavam se"
P

Panteru maleni

pre oko 1 mesec

9 Evroliga je osvojio najveci trener u istoriji Evrope i Partizanov je :))
E

Extrndion

pre oko 1 mesec

Ds li su produženi ugovori sa Boltom? Puklom i Javorom ?
P

Pedjahn

pre oko 1 mesec

Pitaj vlasnika kluba za koji navijas(onaj mutant nastao gasenjem blazenopočivse Zvezde).Ali samo da ti predstavi u EXCEL tabeli posto samo tako razumete.
н

нису

pre oko 1 mesec

ал је зато продужен уговор са Сантрачем из Вршца,на задовољство клуба подно потпорног зида...
H

Heroess

pre oko 1 mesec

zamislite situaciju da ode, odma ni bilo kriva vlast, teska bolest. znaci rumeni ili ostaje ili kriva vlast koja ga oterala, nema sredine
у

уморни партизановац

pre oko 1 mesec

За 3 године списканне десетине милиона евра - 1 трофеј АБА узет и ништа више. Изгубио два финала АБА лиге од Звезде. Изгубио три финала купа Србије и финале српске лиге. Испао из Евро купа у четвртфиналу на свом терену од турског полуанонимног тима много јефтинијег. Прокоцао серију са Реалом погрешним одлукама , а ове године има велику шансу да не узме ништа и буде око 15 места у евро лиги. То је препорука за нови уговор? А ови који кажу Жељко увео Партизан у Евролигу. Не. Увела га забрана играња руским тимовима и велика лова Евролиги да прими српси тим. А зна се ко даје лову. Успут - за три године ни један српски таленат није се појавио у Партизану. Странци држе игру и тим. Па, сретан нови уговор и нових десетак цигли за буџет од државе.
K

Komentator

pre oko 1 mesec

Željko nije došao u KKP iz ljubavi, nego zato što ga niko nije hteo. A i da su ga hteli, niko normalan mu ne bi dao milion evra po sezoni. Umesto da se nogama udara u dupe od sreće i proba da odškoluje srpske klince, on ih upropastio. Ali nema veze. Koga zabole za našu decu, bitno da država kupuje glasove i mir na tribinama.
p

podesen

pre oko 1 mesec

Pojma ti nemas,sta kazes molion evra godisnje.A Bruno 800 000 e a Zoc milion.Sine na skener glave ali sto pre.
T

Trener od 15mil.

pre oko 1 mesec

ZNACI PORED ONIH 9 MIL STO JE DOBIO ZA ZADNJE TRI GOD,TO JE SAD JOS 6 MIL ZA NAREDNE DVE!
@

@

pre oko 1 mesec

tako je, evo ga novi sinisa Mali , razumes se u cifre ko Marica u k.....
ф

ффф

pre oko 1 mesec

Молим вас напишите "Априлилили"
D

Djinobili

pre oko 1 mesec

Da se nije vratio ne bih znao da je toliko mali
G

Gost nedragi

pre oko 1 mesec

Zato si ti veliki. Ono,baaaaaaas veliki...!
C

Cemer i jad

pre oko 1 mesec

Kako mucenici sa severa pokusavaju da unize ovakvu velicinu u svakom smisli, od koje i najbolji medju vama svetlosnim godinama udaljen. Mnogo vam slabo to ide.
s

south

pre oko 1 mesec

Ako Partizan uzme ABA i ove sezone, da li ce navijaci kluba iz zeleznika da pricaju da je uzeo samo 2 trofeja za 3 godine?
A

Apriliöilililiöiiiii

pre oko 1 mesec

Prvi April hahaha.
D

Decenijasi

pre oko 1 mesec

Uzece igokea titulu u ABA isto ko sto ste redovno uzimali zadnjih 12-13 god koliko ni jedne EL i titule videli niste,e isto tako ce te i sad!
A

Alex20

pre oko 1 mesec

Vau,koliko ti trebalo to da smislis?A ako ne uzme da li ce se to smatrati uspehom za 3 godina koliko je ovde?😀
C

Cigojner

pre oko 1 mesec

Do sada ima i dve izlobirane specijalne pozivnice (jedna za EL, jedna za EK kad ste bili sedmi na Jadranu). Na leto stize i treca. Ko kaze da nema rezultata. Zbog toga je i doveden.
s

south

pre oko 1 mesec

@Decenijasi, imas filing?
Z

Zijani

pre oko 1 mesec

Dere se samo na domaće igrače,ima najskuplji tim ikada na ovim prostorima i samo jedan trofej i gadan lik ovako
S

Sin_Nebojša

pre oko 1 mesec

Ovo je FENOMENALNO.. Trebali ste doživotni ugovor.... Kao navijač Crvene Zvezde nisam mogao čuti lepše vesti?
V

Valter 2

pre oko 1 mesec

On nigde više i ne bi mogao da bude trener. Nijedan ozbiljan klub ga nije htreo ni pre tri godine pa je zato i došao u Partizan. Nije sigurno zbog ljubavi nego je samo u Beogradu mogao da uzme ogromne pare. U svakom slučaju, ovo je odlična vest za navijače Zvezde jer ovaj košarkaški Murinjo je debelo na zalasku karijere.
N

Nxdb

pre oko 1 mesec

Hahahaha
E

Evo necu ni

pre oko 1 mesec

Citati komentare posto 90% su od narikaca iz komsiluka...
K

Kaciga

pre oko 1 mesec

Citaj komentare na Zvezdinim vestima jer tamo su tvoje narikace iz Zagreba.
A

Alex20

pre oko 1 mesec

Da li ima nesto a da nas vi ne kopirate,zna se ko su narikače i zbog cega,sekta isto znamo ko je i zbog cega,sto isto koristite sada vi.Mnog ste bolesni i za sramotu ne znate.
M

MNM

pre oko 1 mesec

Aprilililiii aprilililiiii aprilililiiii:))))))
T

Tlacitelj

pre oko 1 mesec

Procvat na svim poljima, uzeo tip jedan pehar. Dabogda ti i drugi mandat bio isto tako uspjesan i pun procvata. 🤣🤣🤣
M

Milojko Arsenic's

pre oko 1 mesec

Koliko boli navijače kluba iz železnika sve ovo da se videti u komentarima svaki put a znamo i zašto. Uz Željka Partizan je opet na mapi Evrope i sve više poštovan u Svetu. Znaju oni vrlo dobro i da je Partizan mnogo bliži licenci uz Željka nego bez zato ga neprestano godinama i vređaju. Kada za godinu,dve Evroliga bude zavisila samo od licence jedina opcija da je igraju biće im da mole Partizan i Željka za oprost. Zato što više budu kopali sebi ovako rupu to će im se klub pre opet ugasiti.
b

brrrrr

pre oko 1 mesec

Kako sad to brate? Zar nije Partizan svetski bred, sta ce mu Zeljko da ga vraca na mapu. Pa za vas valjda svi znaju, evropski Boston Celtics-i, institucija, parni valjak, Ostoja, Tegeltija, Zeljko Pantic
R

Realni Arth

pre oko 1 mesec

Mozda ti tako mislis, ali veruj mi ne, sta ce da boli Zvezdasa ko ke trener Partizana, pa mi nismo vi bre, mj volimo Zvezdu, ali ne mrzimo druge! Mrznja je vas simbol, koji ce vam doci glave, ili vec vam dosla a niste svesni! Znaci za 3 godine 1 trofej, a Zeljko trener, znaci dokaz da sve u zivotu ima svoj rok! Licno mislim da je ostareo, a jednu drugu stvar ne vidite, ova je bila poslednja godina da ste videli ovakav jak tim Partizana , a isto i Zvezde, sad ce sve da promeni pa bas da vidimo kako ce biti! Zeljko nikad nije trenirao nijednu ekipu koja je imala limitiran budzet. Samo da ti kazem nemoj da se cudis ako bude odbio, e tad ce da krene lavina tipa tvog i Pantivmca komentara zto sto isti mi izgledate, zreli za ustanove dusevne bolesti!
a

arroyo

pre oko 1 mesec

svet je lep kada sanjamo
K

Kaciga

pre oko 1 mesec

Partizan moze da dobije A licencu samo zajedno sa Zvezdom ili nikako, pricamo o klubu koji se finansira iz budzeta Republike Srbije i za ciji budzet garancije daje drzava, ako drzava dozvoli da mi svi placamo a da nas u Evropi predstavlja Jugoslovensko sportsko drustvo na cijim utakmicama se okuplja hrvatska elita a zvizdi se srpskim osvajacima medalja onda se kosarka vise nece ni igrati, probusicemo loptu.
T

Teška posla

pre oko 1 mesec

Ako pebedimo Albu, potpisuje u protivnom...
e

ecka siti

pre oko 1 mesec

Ovakav slucaj nije zabelezen u istoriji sporta... Coveku koji za 3 sezone osvoji jedan trofej a pritom ima jedan od najjacih budzeta u evropi, se nudi ugovor na jos 3 godine!? Pa svakog drugog trenera bi išutirali iz kluba, a ovom se ulizuju...
z

zasu

pre oko 1 mesec

Klopu je trebalo 4 godine da osvoji prvi trofej i uspostavi sistem. I onda je krenula zetva trofeja. Tiha voda breg roni, nema nista preko noci. Zato se i plasite i drhtite, i molite se da ne potpise.
S

Sinisap

pre oko 1 mesec

Aprilili ljudi😅

bebs

pre oko 1 mesec

tooooooooooooooooooooo, OBRADE OSTANI OBRADE OSTANI
h

ha_ha

pre oko 1 mesec

Ugovor sa KK Ofy do 2026. mesecna plata 58.850,00 rsd.
P

Plus

pre oko 1 mesec

Znači ništa od trofeja do 2026.
M

Maxxx

pre oko 1 mesec

ACIKA DAJ NAM PARE INACE CEMO DA REKETIRAMO
O

Ojo

pre oko 1 mesec

Jel iz ljubavi ugovor ili ?
V

Voždovac

pre oko 1 mesec

Kao navijaču Zvezde, bilo mi je drago kad se Obradović vratio u srpsku košarku da podigne rejting. Ali kad sam video da se istresa samo na srpskim igračima, počeo je da mi se gadi. Bivši šampion, nula od čoveka.
J

Jfj

pre oko 1 mesec

E ako si nam rekao
V

Voždovac

pre oko 1 mesec

Šta nije istina druže? Ovo što sam ja napisao kaže svaki iskren Grobar, koji plaća sezonsku i nije na Ostojinom platnom spisku.
c

cv

pre oko 1 mesec

za 3 godine uzeo samo 1 trofej lol bas je dobar trener nema sta
D

Dorcolac

pre oko 1 mesec

Ostani Rumeni zele ti to sve Delije! Kome nebi odgovaralo pojma nema o Kosarci covek je sa najskupljim timom u istoriji ovih prostorao uzeo 1 od 9 trofeja, pa da imaju boljeg trenera uzeli bi 8 od 9 nama Zvezdasima milina
B

Bnm

pre oko 1 mesec

NIJE 1 0D 9, VEC 1 0D 5 DO SADA ODIGRANIH. TAJ VAS I BOLI NAJVISE. LIGU DIPL.ING MASINSTVA VALJDA ZNAS DA NE IGRAMO. NAMA JE DOVOLJNO DA IMAMO TRENERA KOJI IMA VISE OSVOJENIH TROFEJA NEGO TVOJ KLUB ZA 80 GODINA... TEK CE VAS BOLETI OVAJ NOVI UGOVOR, SAMO POLAKO.....
d

d.g.

pre oko 1 mesec

Kako da produži ugovor kad je do sad radio na reč? I šta Partizan ima sa tim kad mu platu obezbeđuje Ofi?
A

AV partizan

pre oko 1 mesec

Aco daj nam parice...
E

Eto sta je

pre oko 1 mesec

Ceka se garancije usnice za najveci budzet u istoriji Srbije

Bojank91

pre oko 1 mesec

Uh odlične vesti za Zvezdu
T

Tiću

pre oko 1 mesec

Plaču panteri iz železnika jedan čika im je ugasio klub i naterao ih da navijaju za privatni klub čoveka koga su prezirali.Sad će morati da gledaju kako im drugi čika ubija lažnu dominaciju sprovedenu nad Vrabcem,Djokom Šalićem,Obradom Tomićem,Karahodžićem,Gegićem,Koprivicom i ostalim čuvarima vatre.
A

Aebre

pre oko 1 mesec

Najveći evropski trener u istoriji!
O

Objektivac

pre oko 1 mesec

Verujte braćo grobari da se iznajmljeni navijači jedu u sebi zbog ovoga jer znaju da ovo znači nastavak rasta Partizana!!!Živeo Partizan i majka Srbija!!!
Г

Групни

pre oko 1 mesec

добар и логичан потез !!!!
J

Jöle 39

pre oko 1 mesec

Ajdeeeeeee🖤🤍
p

parzieravfmp

pre oko 1 mesec

da l se ovi fmpovci zajebavaju ili su bolesni, da l oni stvarno misle da Partizan ima veci budzet svake god dovode 17 igraca i menjaju 3 trenera, nego ste vi navikli da vama igra Perperoglu, a nama djoko salic, pa ne moze doveka tako
M

Mikula

pre oko 1 mesec

Najgori trener Partizana u novijoj eri skuplji od Filpovskog, Džikića, Trinkijerija, Čanka, Božića, Šćepe.... Od svih zajedno i plus mu je budžet veći od svih gorih pomenutih zajedno, a rezultati isti što znači da se samo šlepa na staru slavu, veze čovek nema svi redom ga deru.
e

exe

pre oko 1 mesec

Kada cemo saznati njegovu platu kao sto smo saznali Baharovu ili je to tajna?
g

gost1978

pre oko 1 mesec

pustite vi zoca, nego vi nama objasnite po kom osnovu je naser djiga srbin
ј

јел зна неко

pre oko 1 mesec

како се тачно изговара име оне Турске екипе где тренутно ради црногорски Грег Поповић???
Ц

ЦЗБГ

pre oko 1 mesec

Жељко, да нам останеш што дуже!!!
о

остаће

pre oko 1 mesec

у теби довољно...
G

Gosttt

pre oko 1 mesec

Opa, otvorice se glavni sponzor, ide Partizan na broj 1 po budzetu u EL.
P

PROMENE u SASTAVU

pre oko 1 mesec

Pokušati zadržati ceo tim, jedino, uz dužno poštovanje prema svima, umesto Smitha, Anđušića i eventualno Jaramaza, dovesti Vanju Marinkovića i naći ulogu Drezgiću.
K

Kebara Luka

pre oko 1 mesec

Zašto ćutiš i ne kažeš koliko zulumćar prima para, uzmi Željko Majkl Džordana, Majkl Džordana.......
1

1234567899

pre oko 1 mesec

potpisi zeljko da uzmemo jos jedan trofej u te 3 godine!
D

DzoniLik

pre oko 1 mesec

Da nije prvoaprilska fora kojim slucajem? :)
P

Porota

pre oko 1 mesec

Jeste, ostaje u KKP do kraja života
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

Plata? Bilo čija iz Partizana? Bilo kom sportu? Tajna dražavna jer držva sve plaća.
и

исто као што

pre oko 1 mesec

нигде не може да се нађе статистика Пеђе Стојаковића из периода кад је играо за звезду....
T

TzT

pre oko 1 mesec

Pre ces naci najzakopanije blago sveta, nego plate kod jsd-ovaca da saznaš.
б

боље брини

pre oko 1 mesec

о плати Барака Бахара ....
d

donca1988

pre oko 1 mesec

mnogo manja nego sto igraci zvezde primaju u fudbalu.od drzave.jos vam navijace placaju da cute da drze glavu u pesku...
d

donca1988

pre oko 1 mesec

mnogo manja nego sto igraci zvezde primaju u fudbalu.od drzave.jos vam navijace placaju da cute da drze glavu u pesku...
@

@ssss

pre oko 1 mesec

Naravno da plaća država kada je državni klub.Tako je isto i sa klubom za koji ti navijaš.Samo što se u tom klubu vrti malo veći novac.Da bi to shvatio moraš malo da napregneš mozak,ako ga uopšte imaš?!
h

ha_ha

pre oko 1 mesec

Brate svi su na 500e u dinarskoj protivvrednosti a ovo sto im daju preko na ruke svi vracaju klubu posto su svi tu iz ljubavi prema samoprozvanim Celtics-ima i najboljem treneru u univerzumu
g

gost4

pre oko 1 mesec

kad je "legenda" zaboravila da je umesto kod Sarape poslala finansiski izvestaj u EL nadajuci se da je kod Marica, pa je posle Partizan bio kriv sto je zvezda kaznjena. Moze svako da lupi sta god misli po tom pitanju
D

Dzoni-1970-

pre oko 1 mesec

Sto ste se pomamili Covicevi botovi?
8

87

pre oko 1 mesec

Tako je!!!!! 💪💪
n

nerobiancoo

pre oko 1 mesec

Ugovor na 3 godine ( do 2027. ) .
s

sad ce coki

pre oko 1 mesec

sferopulosu do 2032 ugovor
G

Gost Gro Bar

pre oko 1 mesec

Željko odlazi; uništio si srpske igrače i Partizan (sportski i finansijski) !
а

а у ствари

pre oko 1 mesec

Ци ган штура....
R

Rokas

pre oko 1 mesec

sve pise samo ono najbitnije ne 😂😂 pa realno ko bi mu sad dao ovoliko sem gradjani Srbije
O

ONLY GOOD VIBEZ

pre oko 1 mesec

A da neki Zvezdaš napiše u komentaru da je sjajno to što se najtrofejniji evropski trener ikada vratio u srpsku košarku?
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

Koja korist od toga?
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

A i kako se to vratio u srpsku košarku kad je dva puta pobegao iz srpske lige?
P

Prti

pre oko 1 mesec

Bilo bi sjajno ali cinjenice su da od kad se vratio - 2 puta istupili iz domace lige - Slave Hrvate - Mrze Srbe
X

Xao

pre oko 1 mesec

Evo ja sam zvezdaš i drago mi je što je Željko rival.
Г

Гробар54

pre oko 1 mesec

Како,када они виде, до под брдо!Брдо и иза брда, не постоји за такве!
K

Kaciga

pre oko 1 mesec

Srpsku kosarku? Vratio se u Jugoslovensko sportsko drustvo Partizan, u ABA ligu i evroligu, jedino srpsko u vezi cele price su pare iz srpskog budzeta jer srpsku ligu sa gadjenjem odbija da igra ali se na pare ne gadi.
e

exe

pre oko 1 mesec

Mogu da zamislim da je u pitanju zvezdin trener, odma bi o plati pisali.Darjan bi to odma metnuo u naslov, Odma bi bilo u naslovu, sad nikom nista ..
2

2905

pre oko 1 mesec

Kako moze da produzi nesto sto nije ni potpisao? Da li pregovara sa onim ko ga je i doveo pre 3 godine ili cete manipulisati da se Savic i Ostoja bilo sta pitaju?
H

Haha

pre oko 1 mesec

Deset domacih takmicenja gde imao najveci budzet i samo jedan trofej.
M

MiskoR

pre oko 1 mesec

Sve je to okej sa marketinske strane, ali da li je sa finansijske ??? Jer ako se ulaze toliko para , a za 3 god osvoji samo jedna ABA liga to mozete i sa bilo kojim drugim dosta jeftinijim trenerom. Drugo on zna da radi samo sa neogranicenim budzetom nece da dovodi neke igrace da ih razigrava i pravi igrace od njih vec hoce odmah dobrog igraca . Tako da ako vam je to interes onda je i nama Zvezdasima ok mi se slazemo
G

Gost 1234

pre oko 1 mesec

A komsije se taman ponadale da ce otici Zoc :) jer i oni znaju dok je Zoc tu nema zime za Partizan.
G

Gost997

pre oko 1 mesec

Koji vi poremecaj imate da vam 1 teofej u 3 godine i peskir sa natpison top 8 predstavljaju nemanje zime
h

haha!

pre oko 1 mesec

Nema zime? pa dobro, ako vama nije zima za ove tri godine, Alimpijevic, Radonjic, Ivanovic, Sferopulos, da sudije nisu pogurale, ne bi uzeo ni taj jedan trofej, jedino u cemu je uspesan, to je da mu ne daju tehnicke koje zasluzi, dobije status najboljeg trenera godine bez trofeja, mnogo nelogicnosti ali dobro, bitno je da za vas nema zime, avangarda 🤣
B

Baxter88

pre oko 1 mesec

Zoc veliki mag, gde on dodje tu trofeja vise nema, kao i Hari Kejn u fudbalu! Gde oni dodju, trava tu vise ne raste...
G

Gost 1234

pre oko 1 mesec

Nemojte se nervirati toliko oko trofeja, lose utice na zdravlje:) Naravno da je dobro kada je Zoc tu jer se zna da on radi najbolje za Partizan, a trofeji ce doci polako :)
l

ludilo..

pre oko 1 mesec

"Poznati detalji novog ugovora" saznase samo da je na tri godine Znaju koliko je Baharov ugovor bio, ali mediji naravno za ove tri godine ne saznase koliko je plata, Obradovica, cudno je ta medijska slika gde se samo o ugovoru zeljka ne govori
u

ue coa

pre oko 1 mesec

Obradoviceva plata je po starom ugovoru bila oko 1 miliona eura po sezoni.
l

lol12

pre oko 1 mesec

Plata?
в

већа од твоје

pre oko 1 mesec

сигурно....
B

Baxter88

pre oko 1 mesec

Znaci resio sef da posle FKa sipa jedno 50M za 2 sezone i u KK, ma sta ima veze sto je veliki mag osvojio 1 trofej za 3 sezone, bice bolje...
M

Ma da...

pre oko 1 mesec

50 miliona u dve sezone? Pa njima je toliko sad za sezonu dao. Moze samo vise
П

Пикасо

pre oko 1 mesec

Неће нико без пара да ради у данашње време,ради жоц али за велике паре...
j

joksa..

pre oko 1 mesec

a plata? ah da nista...zabranjeno ,najveca tajna Srbije
m

milos obiliiccc

pre oko 1 mesec

Ako mozemo da dobijemo otp i iznos ugovora po godini.Posto nas sve zanima za koliko love se voli Partizan?
K

Kad

pre oko 1 mesec

Sam video sa kim se sastao pre utakmice, smučio mi se. Ne zna se ko je veći srbomrzac. Prvo Kukoč i Rađa, pa sad ovi. Neverovatno.
a

asdffdsa

pre oko 1 mesec

Ja ne znam sta bi ste vi pisali da je on uzeo 5 trofeja a mi 1 kad ga ovoliko velicate za samo jednu aba ligu koju su im iovako navukle sudije. Posle ove sezone za njegovog mandata,Zvezda ce imati 8 trofeja a on 1. Uf da,i imali ste taj plejof u kome ste zamalo bili prvaci Evrope,i imate onaj Evrokup koji ste osvojili u cetvrtfinalu isto protiv Burse.
H

Haha

pre oko 1 mesec

U osmini finala, sa Zocom i 12 miliona do osmine finala Evrokupa. Odmah procvat prve sezone i nula trofeja.
R

Realno samo

pre oko 1 mesec

Koliko puta ste vi bili prvaci Evrope u kosarci? A da, prvo kolo ove godine hahaha pobedili Asvel pa rekli idemo na f4 😂😂😂
c

cigannnnn

pre oko 1 mesec

potpuni procvat a uzeli jedan trofej hahahahahahahahahaha
г

гм

pre oko 1 mesec

понудити му уговор на дуже време,какве две године
Г

Гробар54

pre oko 1 mesec

Које две сезоне?Дати му могућност да он сам напише број сезона,а најбоље, док жели да се бави тренерским послом!
e

etrance

pre oko 1 mesec

Naravno ni rec o plati.
E

Exe

pre oko 1 mesec

Da je zvezdin trener bio u pitanju, odma bi se i cifre spominjale, sada nista oko toga...
S

SAČEKATI KRAJ SEZONE

pre oko 1 mesec

Šta ako u EL ne izborimo Play-in, a u ABA ispadnemo u polufinalu plejofa?
Z

Zijani

pre oko 1 mesec

Znači ako je za 3 god uzeo jedan trofej..za još dve će isto ostati na tom jednom,super:)
Z

Zna se

pre oko 1 mesec

Naravno ceka se da ACA odresi kesu , reketiranje nikad nije prestalo.
M

Marinko Ilic Trnjaci

pre oko 1 mesec

Hajd valjjda uspe bar jos jedan trofej uzeti. Rumenoglu.
P

Pa kako

pre oko 1 mesec

Zar on ne radi bez ugovora?
O

Ognjeeeen

pre oko 1 mesec

Sto te to brine?
G

Gostujuci domacin

pre oko 1 mesec

Ne - on je doneo procvat. 1 trofej od 10 u opticaju i za sada negdecoko 60 kila potrosenih. Ali atmosfera?
P

Predrag80

pre oko 1 mesec

zar jos i ne placa karte...
r

rea

pre oko 1 mesec

Pa mora imati zvanično na papiru, nadam se da ti kao veliki poštovalac i poznavalac Excel tabela znaš da je ugovor o radu obavezan između poslodavca i zaposlenog?
@

@rea

pre oko 1 mesec

Devojčice, znamo mi sve to, nismo operisani. Dečko je samo hteo da kaže da Željko laže da radi za džabe
@

@ rea

pre oko 1 mesec

...ako te pamcenje slabo sluzi, najbolji ikada je rekao da radi bez ugovora, da je njemu rec dovoljna. i to je drzalo vodu 3 godine i vama nista nije bilo cudno, kako neko radi bez ugovora o radu? i sada se produzuje taj ugovor na rec. mnogo ste vi naivni kada treba u svoje dvoriste da pogledate.

bebs

pre oko 1 mesec

REA kako onda on kaze da radi bez ugovora, kao i da panter se ne placa param iz budzeta, to je sve papiroloski ok po tvojoj logici
r

rea

pre oko 1 mesec

Slikovito je pričao o tome da radi bez ugovora, to što su vučićevi i čovićevi sledbenici opčinjeni delima te dvojice, pa veruju samo u "dela" je nešto drugo. REA nije žensko ime, već računovodstveni pojam, koji bi opet poštovaoci Excel-a trebalo da poznaju.