"Ženski Suarez:Ema ujeda Viktoriju"
"Ženski Suarez:Ema ujeda Viktoriju"

Ženski Suarez u Hrvatskoj: Košarkašica u borbi za loptu ujela protivnicu

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.01.15. | 17:00

Ema Šimunić ostavila otiske zuba na desnoj nozi Viktorije Čehok

Ženski Suarez:Ema ujeda ViktorijuI to se dogodilo - dobili smo ženskog Luisa Suareza u košarci. Dolazi iz Hrvatske, igra za Podravac iz Virja i zove se Ema Šimunić. Naime, prema tvrdnjama predstavnika Ženskog košarkaškog kluba Koprivnica, Šimunić je u borbi za loptu navodno ugrizla Viktoriju Čehok.
“Posle pogledanog snimka utakmice i ožiljka na nozi naše igračice, jasno je da je igračica Podravca u maniri Barsine devetke ili legendarnog Majka Tajsona nesportski namerno ugrizla našu igračicu prilikom borbe za loptu, ostavivši tako vrlo dobre sudije ove utakmice i sve prisutne u dvorani u neverici. Kako se to nije dogodilo prvi put, možda bi neko od nadležnih trebao da reaguje? Ne ponovilo se!", stoji u objavi na Fejsbuk profilu ŽKK Koprivnice.

Trener košarkašica iz Virja, Ivica Molnar, kaže da nije dobro video spornu situaciju.
“Bio sam daleko, vodila se borba za loptu, ne znam kako to može biti ugriz. Sudija je bio blizu i nije ništa dosudio. Hteo bih bolje da vidim tu situaciju, ali boje se da daju snimak na uvid. Čuli smo i priču da je jedna naša igračica na ranijoj kup-utakmici takođe ugrizla igračicu Koprivnice. Tražimo da se utvrdi šta se tačno dogodilo, a ako sve to nije istina, onda to neće biti dobro ni za koga, a najmanje za košarku. Tražićemo dopunske izveštaje s nedeljne utakmice”, poručio je Molnar.

Izabrane vesti

(FOTO: Screenshot/jutarnji.hr)


tagovi

Luis SuarezKošarkašice

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara