Komentari na vest

Zid u odbrani, malo Teove magije i odlični Rokas oživeli Zvezdu u Milanu

K

Kapitenski

pre 4 meseca

Pre nego sto ljudi napisu nek pogledaju da smo obicno u plusu sa lazom a u minusu bez Laze na parketu i to protiv svih cak i protiv Reala smo imali plus sve dok nije izasao iz igre a u igru usao Nedovic Zvezda je vodila toliko o velikim poznavaocima kosarke kad pisu o Lazicu.
K

Kapetano

pre 4 meseca

Bukvalno najbitniji igrač u ekipi. Povredio se na početku sez, propustio Žalgiris, Monako i Partizan i šta beše bilo? Prošle sezone dok je on tu, mi se borimo za top8, onda povređen za Bajern i Panatu i šta se desilo? Sezonu pre toga isto se borimo i on se povredi i dese se Bajern i Žalgiris u gostima i raspad odbrane? Duško odluči da stavi Lazića na klupu 5ti meč finala - primili 96 poena? U problemu sa faulovima (izmišljenim) protiv Asvela, bio većinu utakmice na klupi i koliko smo primili poena? Pojeo je ove iz Milana sinoć, ok ozbiljna odbrana i Hange i Gidre, ali Laza na preuzimanju ume da zaustavi visoke, bekovima ne da da vide koš. Moramo da uvidimo koliko imamo bolje rezultate sa njim na parketu nego bez njega i verujem da Sfera to vidi jer je inteligentan trener.
P

Pocepali Milano

pre 4 meseca

Tim koji dobija je Teo,Hanga,Lazic,Gedraitis,Bolobmboj sve dok se nije vratio Lazic da nam dopuni odbranu,pokrivanje najboljih plus pogodi kad treba nismo mogli da se sastavimo a sad ne da igramo vec i dobivamo u gostima bez Mitrovica pametnomu dosta glupima je tesko bilo sta dokazati
R

Realan 2

pre 4 meseca

Milanu je falilo 50 poena na terenu... silds, lo, mirota, beron...
Z

Z ve z d a s

pre 4 meseca

Dali smo im da im ne fali. A i vama smo.
@

@zvezdas

pre 4 meseca

A bogme i mi vama, dva puta
Х

Х Х

pre 4 meseca

И нама 40, ево ја гарантујем да би Топић дао 40 поена синоћ, као што ти то тврдиш. Значи добили би смо их 4 разлике.
M

Ma da bre to

pre 4 meseca

Neko je u pon ili utorak ujutru ostavio komentar da ima osecaj da cemo izgubiti od asvela, a dobiti milano. Samo se nadam da je brat unovcio osecaj...realno i oni su bili oslabljeni, a ni mi nismo bas spaseni sa povredama. Kako smo mi bez mitrovica 3 od 4 dobili i to fener, partizan i milano to ne znam, ali samo znam da kad god ocekujemo pobedu mi puknemo lagano. Tako da ne treba se loziti da cemo sad da imamo 5/5 jer igramo samo protiv albe u gostima....jos po gotovo ako dobijemo baskoniju ima da se napravi hajp da cemo samo od reala da puknemo do kraja, a to im ne treba nikako. Ovaj format EL bukvalno je takav da su zasicenje i umor bitni faktori da li ces pobediti, iako si favorit. Evo real....ubedljivo najjaci tim na svim pozicijama....lion 1 razlike, pukli od barse, efes i valensiju posle produzetka (mozda gresim za valensiju ali bilo je tesno) pitanje je veliko i najspremniji i odmorniji kada ce da se povrede....izrabljivanje na max.
A

ABCDE

pre 4 meseca

Znam pouzdano da se niko od igraca ne prati ozbiljno. Da pojacanja maltene nece biti,ali bre ljudi...ne moze ni ovako. Pa dajte nekog pa makar iz Borca iz Cacka. Uskoro nece imati ko da igra. Mora ovaj roster da se dopuni. Greota bre ovo sta uprava radi.
I

Izgubili u derbiju

pre 4 meseca

NEMA DA SE JAVE ONIH STO SU SA 30.MIL BUDZETOM IZGUBILI U DERBIJU SA SKORO 20 RAZLIKE!
K

Kralj123

pre 4 meseca

30 miliona hahahaha,ti si bas u problemu brate
B

B. Grobar

pre 4 meseca

Ajde napisi to brojevima.
D

Decenijasi

pre 4 meseca

Zaista je neprocenjivo kad o kosarci pricaju navijaci fuzionisane igokeje koja je jedini klub u celoj Evropi koji jedne jedine titule i EL video nije zadnjih 12-13 punih godina ili ti vise od cele zadnje DECENIJE,i onda navijaci takvog kluba dodju ovde da pricaju nesto Sampionu Zvezdi o kosarci haha...zaista neprocenjivo!🤣🤫
Д

ДВЕ ВЕСТИ

pre 4 meseca

О победи Звезде. Па ви идите у Моцарт и уплаћујете тикете да финансирају Партизане.
R

Rumeni rumenko

pre 4 meseca

Ovo je bio pravi fajt.Izubijani oni izubijani mi ali pravi karakter i odbijanje naaih igraca da upisu dupli poraz u duplom kolu su bili presudni.Nije bilo lako vratiti se posle soka i lose igre od utorka ali igraci i trener su namestili glave i brutalno dobro odradili posao.Bravo bravo 👏 Zvezdaaaaaa
c

cule87

pre 4 meseca

dodao bih: konačno veliki doprinos Nejpira jednoj pobedi zvezde, od početka sezone...
M

Mon frere Nedara

pre 4 meseca

Drzi se brat moojjj i da se nadamo da nije opasno nista.Opasno dobra igra pre svega odbrana mnogo bolja i odma se videla zelja i u kom smeru ide utakmica.Napred sampioni idemo u nove pobede
j

jel tako

pre 4 meseca

franjini sledbenici se ponadali da ce veceras da se raduju?
R

Rokaaaassseee srbineee

pre 4 meseca

A gde su sad 450 komentara,jel to groBARI u nokdaunu,nije im dobro od velike pobede Zvezde i ovakvog kambeka posle Asvela a svi su ocekivali jos jedan poraz!BRAVO ZVEZDAAAA
D

DakaCZ

pre 4 meseca

Mnogo sam srecan posle neverovatne igre i energije loju su nasi igraci pruzili.Tolike povrede igraca u 30s od Nede Tobija i Luke plus Top aut bukvalno sno ovo izvukli na jak karekter i sa rovitim Teom i Hangom koji se skoro vratio posle dva meseca.Igraci daju sve od sebe i tacno se vidi da nam fali sveza krv bek i cetvorka a upravu ako nije sramota neka gleda i dalje a necemo imati s kim da igramo usled zamora i povreda.
A

Adam Hanga

pre 4 meseca

Jbg Partizan da ima Tea bio bi sampion Evrope ,u najmanju ruku bar u finalu
n

neca malo

pre 4 meseca

ali nema druzeee,samo crNJci
c

cicitt

pre 4 meseca

ali zato ima first 5 Camerun🤣🤣💪💪
J

Ja tebi ti meni

pre 4 meseca

Otišlo bi pola ekipe ili bi verovatno bili na dnu tabele.
M

MNM

pre 4 meseca

Ko još sem Tea baci onakav pas...😲😃 ma idi bre niko živi eto ko.Košarkaški genije!👏😃
S

Sasa1234

pre 4 meseca

Ja ne znam da li neko primjećuje, ali kad Rokas igra Zvezda dobija, bez njegovog doprinosa gubimo redovno...
Г

ГЛАВАТИ.ГОРОСТАС

pre 4 meseca

ЈЕДВА ЧЕКАМ СУТРА ДА БОЛТАУЗЕР ОД ЖЕЉА НАПРАВИ ЧОВЕКА ПРЕОКРЕТА СА 30 СЛОБОДНИХ БАЦАЊА. ГЛЕДАЋУ У КАФИЋУ УДАЉЕНОМ 200 КМ ОД МОГ БОЉЕНОГ ДОРЋОЛА У КОМ ЖИВЕ ПРЕТЕЖНО ДРУГОСРБИЈАЦИ. ПА ПОСЛЕ ОДОХ ПОНОВО МА АЛБАНСКО ПРИМОРЈЕ КОД МОЈЕ БРАЋЕ МА КУПАЊЕ.
К

КОМШИЈАНА

pre 4 meseca

ЈЕДВА ЧЕКАМ СУТРА ДА БОЛТАУЗЕР ОД ЖЕЉА НАПРАВИ ЧОВЕКА ПРЕОКРЕТА СА 30 СЛОБОДНИХ БАЦАЊА. ГЛЕДАЋУ У КАФИЋУ УДАЉЕНОМ 200 КМ ОД МОГ БОЉЕНОГ ДОРЋОЛА У КОМ ЖИВЕ ПРЕТЕЖНО ДРУГОСРБИЈАЦИ. ПА ПОСЛЕ ОДОХ ПОНОВО МА АЛБАНСКО ПРИМОРЈЕ КОД МОЈЕ БРАЋЕ МА КУПАЊЕ.
B

Baki 62

pre 4 meseca

Bravi Zvezdo a Rokas ih je " izroko" !
P

Pedja108

pre 4 meseca

Dobra igra Zvezde, ali je takodje jedan od zasluznijih za pobedu Nejpir. Upravo je igrao kao i u Zvezdi, nikako. Poterale su malo povrede, nadam se da nije nista ozbiljnije. Mozda zbog toga neki imaju vecu minutazu, ali zaista ne mogu da gledam Lazica i Davidovca. Davidovac kao da je pre dva dana poceo da igra kosarku, pa tek otkriva cari. Lazic, koga dosta hvale je izuzetno limitiran igrac. Sa njim na terenu, Zvezda se muci u napadu, malo poena daje, cim izadje odmah se zaigra bolje. Prosto je neverovatno koliko nema osecaja za kosarku. U napadu njega niko ne cuva, jer ne ume da da kos.U odbrani ga uvek isfintiraju, dobra strana veceras je da je cuvao Nejpira, koji je takodje beskoristan. Uglavnom pravi faulove i stalno se iscudjava. Bez obzira na pobedu, glavnu stvar je Zvezda ispustila protiv Asvela, najlosijeg tima od kojeg je primila vise koseva nego od bilo koga drugog. Jedan tim koji hoce zavrsnicu, to mora da dobija rutinski. Pri kraju utakmice je Teo takodje krenuo da divlja, neki prodori ili nerezonski sutevi za trojku. Jeste da odigra neke fenomenalne asistencije ili napravi potez za spicu, ali bi zaista trebalo sa njim razgovarati da ne baca lopte bezveze.
G

Galapagos

pre 4 meseca

Citao sam komentar dok nisi spomenuo Lazica prvi put. Tu sam shvatio da ti veze nemas o kosarci i da je beskorisno citati ga do kraja.
K

Kraljević Marko

pre 4 meseca

Ako ne vidiš koja je uloga Lazića a ne vidiš onda veze nemaš sa košarkom a i nemaš. Odi na boćanje...
2

2 na 2

pre 4 meseca

Odeš lepo da gledaš vrhunski napad i odbranu grobljanske ekipe koju trenira rumeni mag ako te već toliko muči da gledaš ovu Lazića i Davidovca. Nema da te boli glava od "fantastične" igre u krug, pa unazad pa ko šutne. Dosadni ste više sa pričom o Lazić. Davidovac će proraditi taman kad bude trebalo da vratimo instalaciju tamo gde joj je i mesto.
G

Gost 676

pre 4 meseca

Hajde zemljace batali gledanje kosarke.Nije to za tebe.Jednostavno ne razumes.
S

Stomak

pre 4 meseca

Vidi se da si pravi grobar koji se ne pretstavlja tako. Sramota, komentarisi svoj tim.
L

LeBranko

pre 4 meseca

Šta napisa živ čovek, ovo što igra Lazić je redak fenomen, evo večeras je čuvao centre i krila sam samcat, svaki faul na vreme, preuzimanja.On i Deda naprave poso koji se malo na tv-u i svi kao kritikuju, ne može 5 skorera biti na terenu ali od odbrane sve počinje i kad oni dole izmuče njihov napad odma je lakše nama u napadu. Pa nije Sferolulos degenerik da izađe i kaže večeras da je Lazić bio tata igrice.
D

Djape45||

pre 4 meseca

Sta kazu grobari, Čović kriv za Šabazove loše igre u Zvezdi ? Odlična igra, i dalje nam trebaju pojacanja na poziciji 1/2 i 4/5
R

Rokas

pre 4 meseca

proverena informacija iz Čačka, ako Rumeni bude imao manje pobeda od Zvezde u EL, napustice partizan sa obestecenjem:), i nece ni igrati ABA ligu.
x

xezlgzwx

pre 4 meseca

U sledecih 10 meceva (5 EL i 5 ABA) mozemo da se nadamo 10 pobeda. Nece biti lako ali u EL igramo 4 utakmice kuci (Baskonia, Valencia, Barcelona, Zalgiris) i samo sa Albom u gostima. Realno sve moramo da dobijemo osim Barse. U ABA takodje igramo 4 kuci (Borac, FMP, Partizan, Zadar) i u gostima samo u Podgorici. Tu stvarno mozemo uzeti 5 pobeda, ali svakako smemo i u Podgorici rastereceno. Derbi moramo da dobijemo jer je to dupla pobeda ili dupli poraz. Nakon toga dolazi 20 dana odmora da se svi oporave i dodju sebi. Ne znam tacno, ali mislim da niko osim Rokasa i Yaga nece imati reprezentativne obaveze, a mozda ni oni. Jos ako tada dodje Gabriel, a ode Tobey, te ulozimo u neku dvojku u slucaju da budemo dobro stajali u oba takmicenja, mozemo u odlicnoj situaciji zapoceti poslednji deo sezone s opravdano visokim ocekivanjima. Zvuci otrcano ali sledece 4 nedelje su kljucne.
m

ma

pre 4 meseca

Meni Barsa nista nije ozbiljnija od Baskonije.
U

Usud

pre 4 meseca

Smanje se očekivanja i sve dođe na svoje mesto, možda se i desi čudo. Ko normalan može da prognozira, očekuje 10 pobeda zaredom u ovakvom ritmu, s ovakvim zdravstvenih biltenom. Ajde ne budi indijanac kao groblje. Ne zna se koje nekad gori novinari ili navijači.
C

CBR11

pre 4 meseca

Veliko ti hvala Milose ,privilegija je gledati te i u ovim godinama u Zvezdinom dresu. Najbolji plej Evrope svih vremena definitivno ako je neko sumnjao. Bilo je velikih ,ali ovaj je najveci.
P

Paviljonilac1967a

pre 4 meseca

Ja i dan danas govorim i avgustu pricao sa 4 panja domaca,dve lenstine tipa nejpira i simonovica,bjelice nadobudnog,dobro smo zivi. Istovremeno volim da vidim mozgove koji dovode igrace. Imam 57 godina igrao basket i mali vrhunski,ali kumovima,priJateljima sam znao reci batali to jos u 20 tim godinama,pa makar mi iz oka ispali.
m

mastif

pre 4 meseca

samo 2 vesti o zvezdinoj pobedi?
B

Bnm

pre 4 meseca

JAOO EVROPO TESKO TEBI EVO IH KRENULI SU DA GAZE UPPSS U RASPOREDU JE ALBA? BRZO CE SE POKVARITI, STIZE VAM I DUJE DA VAS OTRESE
h

hahahaaha

pre 4 meseca

Zeljko kazu sprema specijal za sutra, o Boze sta sve necu ovde cuti
P

Psi ho

pre 4 meseca

evo posto grobari kazu gurale nas sudije, komsije zelim vam od srca uvek ovakvo sudjenje kakvo smo mi imali danas

Aleksandar Vučković

pre 4 meseca

Pogledaj ponovo prvo poluvreme i kako je odigrao Gilespi. Osim jednog nepotrebno isforsiranog šuta sve ostalo je odigrao odlično. Odbranu je odigrao super, skupljao kad treba a u napadu je pokupio 2-3 lopte. Nije on tako nekoristan kao što se misli.
I

Ime gosta

pre 4 meseca

Ovi iz Partizana nikako ne misle da je beskoristan. Kaminski ga sanja već nedelju dana
e

e

pre 4 meseca

Poslednjih 13 kola,osam igramo kuci,nema sanse da ne udjemo u plej of,a vi pricajte sta vam volja.
B

Bnm

pre 4 meseca

I MI ISTO TAKO SAMO STO IMAMO UTAKMICU VISE I OD SUTRA 2 POBEDE VISE, PA I VI PRICAJTE STA VAM VOLJA
B

Branko8

pre 4 meseca

MOŽE uz 4 na strani
A

Akonkagva

pre 4 meseca

Ti to unapred upisao 8 pobeda? Pa daj odmah plejof, šta da se igra uopšte
m

molim te

pre 4 meseca

da sa ovoliko povreda... ne pisi nebuloze
e

e

pre 4 meseca

Ne pisem ja osam pobeda,ali necemo izgubiti ni svih pet na strani sigurno.
z

za bnm

pre 4 meseca

Izvini,a ko je rekao da vi necete u plej of?
N

Nenadan

pre 4 meseca

Ne znam da li je neko primetio ali je Milano igrao bez 4 startera i novog NBA pojacanja koje je sedelo pored klupe..
m

ma nema veze

pre 4 meseca

bice oni spremni za Partizan pa cemo ih videti
P

Pojačanje

pre 4 meseca

I šta sada? Jel treba da ponavljamo utakmicu ili će nam priznati pobedu? Da li ta pobeda kad neko ne igra manje vredna ili.... Ko je nas pitao što nema Topića, što se Nedović nije vraćao večeras, što smo bili bez Mitrovića, Nejpira, Hange prije...
R

Realno istina

pre 4 meseca

Niko nije vidio osim tebe. Zivis u nekom svom univerzumu. Potrazi pomoc porodicnog psihijatra.
M

Memi

pre 4 meseca

Lo, Beron, Šilds,Mirotić plus novi iz Nba. Malo li je
j

jhonny

pre 4 meseca

Pustio nas Armani nakon partizana, Makabija, Fenera, Hvala
A

Ako p

pre 4 meseca

Pobedimo Albu, Zvezda će biti u top 10, problem je što smo navikli od Zvezde da gubi “lake utakmice”.
N

Nebitan63

pre 4 meseca

Momci bravo na zalaganju i sve cestitke za tako vaznu pobedu.Ako zelimo da imamo neke sanse za barem 10 mesto moramo dovesti nekog ozbiljnog sutera to nam najvise fali.Svaki put kad izadje teo mnogo teze postizemo poene to se vidi iz aviona,nadam se da Nedovic nije teze povredjen jer nam je jako potreban dobar je super.Teo, Nedovic Gedraitis,Bolomboy, Mitrovic i jedan jak trojkas to bi za mene bila Idealna petorka sa kojom mozemo da se necemu nadamo.NAPRED ZVEZDA !!!
B

Branko8

pre 4 meseca

Naročito ako svh 6, uz Tppića, igraju u prvoj petorci.
V

Važno je ne zvati se Sabaz

pre 4 meseca

Sabaz je na pravom mestu sad.. Ovde moze da igra manekenski :). Igra za svaku pohvalu, napokon da odbranimo pik and roll kako treba i pobeda je tu... Svaka cast
I

Immobile

pre 4 meseca

Šta napokon druže? Pogledaj kako su branili pik protiv Partizana i Fenera... Protiv Asvela, Teodosić pod blokadama kao i danas, bez Mitrović, Topića a 4. utakmica za 7 dana. Lyon imao vikend pauze, promenili trenera koji je izgubio svlačionicu... Ovo što Sferopulos radi sa ovako kratkom rotacijom je gotovo naučna fantastika . Pod hitno dovesti beka. To je hitno. Šta su nam Duško Ivanović i Nebojša Čović priredili u tandemu ove sezone, to nisu Žika Anđelković Pauk i Goran Vesić.
@

@ssss

pre 4 meseca

Evo ovi ponovo počeli da se pale na F4.Pre dva dana su terali trenera i govorili kako Teo nema pojma.Uzgred ovo odgovara Partizanu jer im je Armani konkurent za ulazak u osam.Zvezda je tu totalno nebitna.
Х

Х Х

pre 4 meseca

Партизан ће бити иза Звезде, Звезда добија наредна 3 кола, а Партизан губи 2 од тога.
h

haha

pre 4 meseca

jel vam je i ono rutiniranje u derbiju odgovaralo? niti je ko terao trenera a pogotovo Tea tako da idi ti bodri svog Kakinskog, Jaramaza, Andjusica i ako pronadjes Ponitku

Srpski samuraj

pre 4 meseca

Smiri se, klinjo!
@

@ssss

pre 4 meseca

Pa da vi ste poznati po tome da ste u stanju da vežete tri četiri pobede u EL u nizu.Tako da ćete garantovano pobediti naredne tri utakmice.
K

Knele-CG

pre 4 meseca

Koliko si ti dečko bolestan?! Koliko te jede bolest i mržnja. Mislim da te se i kući gade kakav si! Samo te treba žaliti!
Š

Šahbaz

pre 4 meseca

Do kraja meseca je Zvezda ispred partiazia, oni kući mogu možda dobiti Žalgiris a ove ostale sutra Makabi i u gostima Panati i Monako nemaju šta tražiti. I na sve to ima sledi ponovo deranje guzva u derbiju 28.01 neće im pomoći ni SS divizija Javor, Pukl, Boltauzer
V

Veks98

pre 4 meseca

Bolomboy igra sezonu života !Gdje god je igrao bio je igrač za rotaciju.Večeras je bio dosta dobar u odbrani .Koliko puta je samo preuzimao igrača kog je čuvao Davidovac .Svaka čast Rokasu,Teu Hangi i Bolomboyu .Njih četvorica su sami riješili Armani u zadnjoj četvrtini .
Д

Драгиша Мишовић

pre 4 meseca

Ако смо требали да бирамо једну од две победе на овим гостовањима далеко је боља ова јер су ови конкуренти...сад потврдити кући над Басконијом
p

podesen

pre 4 meseca

Armani bez Loa,Sildsa,Mirotica i Berona,cela 1.petorka.
p

pa pazi

pre 4 meseca

ok je plakati
D

Djule13

pre 4 meseca

Koga briga, i mi bez Nedovica, Topica, Jokica, Rakocevica, Jarica i Cirbesa...

VecaBg1971

pre 4 meseca

Pa to je cetvorka a ne petorka 🤣
3

34 titula

pre 4 meseca

Navijače Armanija razumem u potpunosti zato što žale zbog toga što nisu bili kompletni ali Grobari mi nikako nisu jasni.
R

Rokaj Rokas

pre 4 meseca

Ako Bog da pa da i Makabi sutra slavi isto ovako u gostima...
1

156

pre 4 meseca

E jado jadni
G

Goss

pre 4 meseca

Pre bi se reklo malo sudijske magije sramota kakva kradja
Г

ГЛАВАТИ.ГОРОСТАС

pre 4 meseca

Ти једва да знаш да читаш и пишеш.
С

Срб

pre 4 meseca

Па неможе Јавор сваки пут да покраде.
Š

Šiljokuran

pre 4 meseca

Veliki peh ako sad Nedovic na duze bude povredjen...
B

Bnm

pre 4 meseca

DACE BOG DA STO DUZE ODSUSTVUJE I DA VAM SE POSLE SVAKE TEKME POVVREDI PO JEDAN. NIKAD NECU PRECI PREKO ONIH KOMENTARA VASIH KAD JE ALEKSA SLOMIO NOGU ONO VASE GANERSKO KVRCCCC!!! ZATO SVI U GIPSU DA BUDETE!!!
O

Ogi Srbija

pre 4 meseca

sutra gledajte kako igra f4 ekipa, a ne ovo lozenje posle pobede nad ekipom koja je bez 4 igraca igrala. Zeljko je spremio specijal za sve!
P

Psi ho

pre 4 meseca

hahaha specijal… verovatno u odbrani neka specijalka
d

da pitamo...

pre 4 meseca

Jel se on bar lepo obrisao? Ili su jos ostale bele fleke po rumenom licu...
A

ABCDE

pre 4 meseca

Specijal kazes????!!??Ahahahahhahhahhahahhah...gasi internet,imamo pobednika?
N

Nema ih

pre 4 meseca

Nema radosti za jugoslovene veceras
b

banence

pre 4 meseca

ISKREN DA BUDEM IZNENADJEN SAM REAKCIJOM ZVEZDINIH IGRACA. BORBENOST NA KAKVOJ I MI MOZEMO DA POZAVIDIMO, NASI DA SE UGLEDAJU NA ZVEZDINE IGRACE.
B

Boža Badovinac

pre 4 meseca

Veoma važna pobeda, vrlo dobra igra, oni slabi. Ne treba da letimo, mnogo smo pali u trećoj i četvrtoj četvrtini, nudili smo im preokret, ali su bili slabi. Teo ih je huroa ubtrešoj, Hanga u četvrtoj. Sferopulos ni ovi utakmicu nije sjajno vodio. Divljaju Teo i Hanga u napadu, zaboravio do dva minuta pred kraj na RokaŠa. Da smo pogodili dva igrača umesto Nejlira i Tobika, ladno F4.
s

samo

pre 4 meseca

Da su normalno razmisljali,protiv Cedevite bi igrali omladinci,samo zbog te utakmice smo izgubili od Asvela.
@

@samo

pre 4 meseca

izgubili smo jer je Javor odlicno odradio posao
t

tre

pre 4 meseca

sutra 2 dvojke i trebalo bi da smo tu…oly i macabi
a

asi

pre 4 meseca

teo ubedljivo najgori na terenu, spor, predvidljiv, bez suta… pojacani ste Nedovicevom povredom
B

Brine

pre 4 meseca

Idi leči se
b

bgcz

pre 4 meseca

iskreno, pojačavaš nas i ti svojom karmom.
p

psyhhodelija

pre 4 meseca

Okrećete li sad tabelu, prijatelju gde si i to? posle Asvela priče? a mi posle svega i svih muka na pobedu od vas...Sutra Lorenco produžuje krizu! Baskonija mora da padne u paklu arene za 10-tu pobedu !
ц

црно на бело

pre 4 meseca

То вам је највећи успех,кад сте победу од нас...ако ,ако...и треба да се мерите са најјачима у Европи...и тако педесет година уназад.Добро,нисте се мерили,али сте увек посматрали успехе КК Паризан и питали се да ли ћете некад и ви тако.Четири Ф4,прваци Европе,три пута европски куп Радивоја Кораћа...само се мерите,онда ћете ваљда и ви напредовати.
L

Lazar valjevo 7god

pre 4 meseca

Zvezda pod velikim pritiskom u Milanu je odigrala najbolju i najlepsu utakmicu koju sam ikada gledao. Bolomboj 2 zakucavanja za spice i 2 blokade. Gerdajitis u super formi, bravo decko na zalaganju i borbi. Samo da Neda bude dobro.
g

gost1978

pre 4 meseca

prekjuce prestali da prate, od veceras opet f4. Navijaci zvezde
Ц

ЦРВЕНА.ВРАНА

pre 4 meseca

КО ПРЕСТАО ДА ПРАТИ ШАБАНЕ?
u

u el ste vi gosti

pre 4 meseca

proslo kolo da nismo izgubili nastavio bi sa suzama od derbija
j

jhonny

pre 4 meseca

Pustio nas Armani nakon partizana, Makabija, Fenera, Hvala
G

Gooxy

pre 4 meseca

Koliko jos kola do kraja i koliko se mora pobjediti od tih preostalih utakmica???

angry_chainsaw

pre 4 meseca

Pa imaš net čoveče. Još ukupno 13 kola do play off-a, a imamo dosta lakši raspored, ali je jako bitno dobiti Baskoniju u Beogradu!!!
g

gost1978

pre 4 meseca

za plej in morate bar 8 od 13 i to mozda za 10to mesto. Za direktan plej off pitanje da li je dovoljno i 10 od 13
L

Lajavi Krelac

pre 4 meseca

Koliko sam pre početka sezone bio oduševljen što je Nejpir kod nas, večeras sam tri putas srećniji što više nije. Kakvu smo kosku uvalili Mesini još nije svestan...
r

reb8888

pre 4 meseca

...a da, 19 suteva za 3 i 40 za 2 - sve vise se vidi uticaj sferopulosa, svaku smo sutirali preko 30 za 3...
G

G line

pre 4 meseca

Nadam se da i Tobi nije teze povredjen onaj pad je jako lose izgledao… Za Nedovica mi je bas krivo, nadam se da nije nista ozbiljno … Sudjenje opet jako lose na nasu stetu
m

milisav kekez

pre 4 meseca

ae bre celu utakmicu sudije navlaču na zvezdu jedva su pobedili milanezi koji su igralo bez sedam osam glavnih igrači dasu bili kompletni milanezi bi pobedili sa dvaes razliku djabe vam ova pobeda kad cete na kraj da bidnete petnesti na tabelo nemožete bolje od toga a i naviklu ste na to a partizan ce u top osam pa u top četri lel ste ljubomorni
K

Kako te

pre 4 meseca

bre vise nije sramota,sjasi vise i nemoj vise bezati sa casova.
G

Gost007

pre 4 meseca

klinac idi leci se
S

Skola

pre 4 meseca

Ko ti dade svedocanstvo za cetrvrti razred taj nije normalan.
r

rale 2971

pre 4 meseca

Auu Milisave kakva nepismenost
i

isplaci se manje ces piskiti

pre 4 meseca

idalje boli derbi neka neka isplaci se jos malo
o

o

pre 4 meseca

majko sveta
U

Ultras Bg 78

pre 4 meseca

A ti si nepismen,prvo da naučiš da pišeš pa onda komentariši
C

Czns

pre 4 meseca

Imamo cig*nčeta u suprotnom taboru 😅
P

Placiiii

pre 4 meseca

Armani bez 11 glavnih igraca
D

Don Vito Corleone,

pre 4 meseca

@milisav kekez. Predrag Luka ti li si????? 😂🤣😆🙃😂🤣😆🙃😂🤣😆🙃😂🤣😆🙃😂🤣😆🙃😂🤣😆🙃😂
R

Realistično

pre 4 meseca

Prvo pojacanje stize u petak na poziciji 4-5, jos jedno pojacanje treba pa da vidimo sta cemo i koliko mozemo za dalje...
L

Lajavi krelac

pre 4 meseca

Ne stiže ni jedno pojačanje. Sumanuto je bacati novac na tim koji nema šanse da uđe u među prvih 10 i Čović to dobro zna. Sledeće sezone biće mnogo jeftinijih a mnogo ddobrih igrača koji bi da se prikače na lovu iz Dubaija...
7

777

pre 4 meseca

Ko te to slagao ? Od pojacanja ima ali sl sezone Kuzma se vraca iz FMP-a da bude prvi centar za napad na f4!

angry_chainsaw

pre 4 meseca

Da li se otprilike zna ko bi mogao da bude to pojačanje? Pa FKP je doveo naknadno P. J.-a, Kaminskog i Kabokloa, što mi ne bi doveli sada dobrog šutera i pleja, kada imamo velike izgledne šanse da budemo u prvih 10 na tabeli EL, jer trenutno 10. tim na tabeli u EL ima skor 10-10, dok 7. ima skor 11-9!!!
S

Srbija Majka

pre 4 meseca

Koliko sada tek tesko pada poraz od Asvela...jer bi nas to vec gurnulo u gornji dio tabele. Steta...ali nema predaje, i mora se nastaviti u ovom ritmu, pa sta nam bog da. Nejpir je jos jednom pokazao da je ipak greska Crvene Zvezde, i da je bio veliki teg i promasaj kada su ga doveli. Jos jedna odlicna rola Geidriaitisa i kontinuitet koji raduje, i kada ekipa igra lose...takodje Hanga i Bolomboj, uz naravno nezamjenjivog Teodosica...bez kojeg nema organizacije i fluidnosti u igri. Steta za malog Topica i povredu, jer nam itekako nedostaje u rotaciji i organizaciji igre.
r

reb8888

pre 4 meseca

...3 od 4 u drugom krugu, na 3 gostovanja. odigrali samo 9 utakmica kod kuce dok armani, valensija, makabi imaju po 12. samo da nas povrede iskuliraju i ako stigne bar jedno dobro pojacanje bice to ok...promenili smo skoro ceo tim i trenera, partizan ima najtrofejnijeg evropskog trenera i 80% ekipe vec trecu godinu na okupu i bolji su za onu pobedu u prvom derbiju, koju smo mnogo vise sami izgubili. nije sve toliko lose kao sto na tabeli izgleda...
Г

Групни

pre 4 meseca

добра тактика, трула јабука и шугава овца ... још да су Асвел победили , крај им не би видели ...
p

pep

pre 4 meseca

Svaka čast za pobedu nisam očekivao posle asvela bravoooooo
V

Valjevo

pre 4 meseca

Ali kad cela hala, instinktivno, reaguje sa "Uuuu" na asistenciju čoveka koga ne vole i kome zvižde.... Hvala Teo, samo to da si uradio večeras pa dosta!
C

CZV22

pre 4 meseca

Vreme je za potpis Venjana Gabriela.Dosta više sa Davidovcem na četvorci.Tobi ćao zdravo ne znam čemu nam on služi.

angry_chainsaw

pre 4 meseca

👏 👏 👏 👏
P

Psi ho

pre 4 meseca

bravo za pobedu! vratili ste pobedu koju nam je Javor ukrao u proslom kolu… Nadam se da Nedovic nije ozbiljnije povredjen
n

neshha

pre 4 meseca

I posebne pohvale za Lazica i Hangu sto su onom nesrecniku pili krv kad god je bio na terenu,vise nego zasluzeno!
j

jjjjjjjj

pre 4 meseca

E hvala ti Boze , vidi se kako je lakse kada ne sude ABA sudije i Ana Panter, vidi se da su obe ekipe bile na niskom energetskom nivou i da su pune povredjenih igraca, Zvezda je igrala sa 7-8 a Milan sa 8-9 igraca, nije bila neka utakmica a ko moze da ocekuje sa ovim glupostima gde ima 2 dupla kola nedelja za nedelju, i mi kad smo igrali protiv asvela igrali smo protiv ekipe koja jedina nije igrala tog vikenda utakmicu sto se energetski videlo ali takodje se vidi da nemamo sutera i cetvorku i jos sada povredjen i topic a i sa ovim nasim "pojacanjima" kao Gilespi ,covek ako ne zakuca nista sa metar ne moze da pogodi obruc a na terenu kao muva bez glave samo trci tamo ovamo, jos nam se povrede nedovic i Tobi makar da imamo broj a ovako jos broj prave ilic i Lazarevic, previse igraca bez suta, smo mi nije jasno sta je Teo hteo sa onih ispucavanjima u prvih 5 minuta trece cetvrtine gde je zavrsio sutem za 3 5 napada za redom sreca oni imali Nejpijera da ih upropasti kako je nas upropascavao
L

Lokki

pre 4 meseca

Brate popravi tastaturu, nigde tačke nemaš.
R

Realni Arth

pre 4 meseca

Citas naslov i zanemis, jer pitas sebe, da li sam gledao ovu tekmu ili ne, jer naslov nema blage veze sa magijom, sa lepom igrom... itd. Ima samo sa energijom, bravo momci, ali da je bilo leprsavo, lako - nije bilo, mene boli ali zaista boli kad vec imas sansu da se odlepis do neke prednosti od 20 ili vise poena ionda rutiniras lagano uz duze napade privedes kraju tekmu uzmes dva boda i mirna luka. Nego, mi uporno im damo sansu da nas sustignu, da nas dobiju, isto je bilo protiv Asvela i tamo zna se sta se desilo, veceras smo imali i srece da su se oni ispromasili do mile volje od Sabaza pa do zadnjeg. Nista idemo dalje, bas mi je drago da smo dobili, idemobre, dokle imamo sanse pokusacemo za nesto vise!
n

neshha

pre 4 meseca

Bravo,bravo,bravo!!!Svaka cast za momke,5 utakmica u 9-10 dana,fenomenalna borba.Nema mesta nikakvim kritikama veceras,sve cestitke za njih!
G

Gallina

pre 4 meseca

Teo jednostavno majstor, Gidra na oba fronta sjajan! zal za Nedovicevom povredom, podigao je konacno formu igrao sa velikom energijom bas steta… Sudjenje drugu utakmicu za redom ispod svakog nivoa na stetu Zvezde…
S

SSSR

pre 4 meseca

Nema potrebe za komentarima tipa treba nam hitno 2 i 4,jer jednostavno para nemamo i to je to.Stanimo čvrsto iza momaka,to je naš klub,solidni su rezultati,možda se ovo i preokrene,ali svi da bodrimo ono sto trenutno imamo.P.S.MAKABI,FENER,KKP,ARMANI,ko je sledeći?

angry_chainsaw

pre 4 meseca

Trebala bi nam još jedna dobra 4-ka ili jaka 5-ica, vreme je za Venjana!!!
J

Joka M

pre 4 meseca

Hvala igracima na ovako divnoj veveri, lepota kosarke u svim segmentima igre. Napadacka veza Teo, Rokas i Bolomboj sinfonika kosarke i odbrambene zveri Hanga i Lazic. Pa gde cete Sabaz manekeni na tvrdjavu... Idemo dalje
2

25000 Delija protiv Baskonije

pre 4 meseca

25000 Delija protiv Baskonije !!!!
S

SilverSurfer

pre 4 meseca

Prva utakmica ove sezone u kojoj je Nejpir odigrao za Zvezdu 100%.
Š

Šteta zbog Asvela

pre 4 meseca

Teodosić asistencijom sve u hali poslao po burek
H

HIHI

pre 4 meseca

Do katedrale i nazad
T

Toto-ko-tunjo

pre 4 meseca

Sjajno!!! 💪🏻 Šteta što je raspali Asvel počeo da diže formu u par utakmica pre nas. A i nas je poteralo sa povredama. Da mi je ponudio neko jednu pobedu per ova dva meča, oberučke bih prihvatio. Uz ove momke uvek. 🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴⚪
N

Naravno

pre 4 meseca

uvek od ♥️🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍
M

Mikula

pre 4 meseca

Hanga majstor, krade lopte, maltretira u odbrani, daje koševe. Lazić preuzima sve, kao da udariš u zid. Teo i Rokas odlični, Bolomboj standardan... Trener najbolji, sve izmene kad treba, tajm aut na vreme, akcije posle tajm auta... Ovaj da ostane da pravi tim.
W

Wij

pre 4 meseca

Sad vam sve valja? A popljuvacete sve njih posle prvog sledeceg poraza.
F

Fenomeno

pre 4 meseca

Ja sam negde pročitao da se Šabaz vratio u Milano. Vidiš kako lažu ti novinari. Večeras gledam utakmicu, čovek igra za Zvezdu. Nije mi jasno zašto lažu da je u Milanu
6

666999

pre 4 meseca

Имао је и Давидовац 3 скока. Ех среће да је један био у Дунав.
J

Jolr

pre 4 meseca

😂😂
K

KLJAJICEVO

pre 4 meseca

Hahahahahahahaha duhovito, malo brutalno, ali poruka i poenta su jasni. Uz Tobija najbeskorisniji igrac od svih kojo su letos dovedeni
D

Dakara

pre 4 meseca

Nemoj tako, magija Tea bez gledanja ne bi vazila da nije dao tricu iz kornera. Asistencija kola, a pritom sutra ce drustvene mreze goreti sa njom.
m

miki234

pre 4 meseca

Dzaba ce bit i ova pobjeda ako Zvezda ne dovede vise tog beka i cetvorku,ovaj put se provukla jer je Armani objektivno masu oslabljen (Silds ,Lo i Mir.).Mada zamalo da i ovo prospe upravo zbog te skracene rotacije i tih momenata kad fali svjezine i ideja u napadu.Mada me ne bi cudilo da uprava zakljuci da pojacanja nisu potrebna jer eto pobjedio se Armani i sa ovim igracima.Onaj Tobi korisniji kad ne igra.Gedraitis majstor ,kolko se samo covjek bori i kakav posao odradjuje u odbrani.
e

e

pre 4 meseca

A jesi li mozda primetio da nam je falio Topic,da smo otpustili tri igraca,da su nam se dva igraca vratila iz povrede danas,da su nam se tri igraca povredila na samoj utakmici?Gledajte ljudi malo i u kakvim smo mi problemima,ne samo druge.
m

miki234

pre 4 meseca

@e Pa ti sam druze objasni u svom komentaru zasto su potrebna pojacanja.Da upravo zbog povreda, promasenih pojacanja i to ni manje ni vise nego promasili prvog pleja i prvog centra.
e

e

pre 4 meseca

Ma sve se ja slazem sa tobom,ali mani me toga ,oni oslabljeni,a ne mogu da se setim kad smo mi bili kompletni.
J

Joksaaa

pre 4 meseca

Hajde Mozarte jedan tekst o tome ko je opcija za pleja za OI? I ko ce da mesa Amerikance? Micic je na klupi... Teo ima mane na kvadrat ali ko ce na Karija i azdaje? Ko? Ajmo jednu analitiku. Pozz
R

Realno istina

pre 4 meseca

Aleksa ti prolazi kroz mozak. Da mi dodjemo u priliku da sa Amerima igramo za zlato a ko ce POKUSATI da ih mijesa nije bitno. Slazes se?
D

Duke0591

pre 4 meseca

Džokej igra od 1 do 5, nema zime
Ц

Цане

pre 4 meseca

Дефанзивно најбоље вече до сада, фали озбиљан шутер и центар...
G

Gost033

pre 4 meseca

Opet magija pa u sledećoj ništa .
d

d. g.

pre 4 meseca

Konačno konkretan doprinos Šabaza pobedi.
К

Краљ

pre 4 meseca

Гази шампионе !!!
O

Onako001

pre 4 meseca

Bez Teodosića ova ekipa ne postoji. Zvezdi su potrebna pojačanja... dobro je bilo veceras.
R

Realan skroz

pre 4 meseca

Zar ne shvatas da je Teo napravio sebi ekipu,doveo i trenera i naravno da se sve vrti oko njega..a da se vrti sve oko igraca od 37 godina zato i jesmo tu gde jesmo..da li on moze to radi u ekipi koja se bori za top 8?pogledaj tabelu koje su to ekipe..on ne moze da igra vise ni u iednoj od tih ekipa..igra kod nas a mi zato i kesmo tu gde jesmo..
T

Teodosić

pre 4 meseca

je zato tu gde jeste.
B

Bukvar

pre 4 meseca

Jbt na jednu pobedu smo on ekipe koja je na F4 i medju 3 kandidata za titulu:) Daj im AV jos parica, da ostvare davno zacrtan san:)
a

armija

pre 4 meseca

Dao vama, nema se za sve...
M

Ma

pre 4 meseca

ne mora da placa porez i to je to. Ono kao limar.
r

rikoset

pre 4 meseca

Ma da bre, nema se za sve, samo Limaru koliko treba da se zadrzi tim, napadne evropa, i plati rumeni. Toliko:) A daa, oni su evropska avangarda, njima drzava i sistem daju, oni od prodaje karata i donacija koje Limar organizuje prave finansije. Hahahahajaahah
И

Ивановић

pre 4 meseca

Ускоро ће Алба
G

Gost Rider

pre 4 meseca

Ja morao da popijem tri-tace polovinu...Sta nam radi Covic sa inatom,ne razumem da si se oslobodio plate Nejpira i Kuzmica i neces da se isprsis za beka sutera
O

Ok

pre 4 meseca

Kvalitetno kontrolisana utakmica. Malo smo brljali. Brz oporavak povredjenima. Ne treba nam dvojka. Neophodan je plej. Topa nece biti mesec dana. Hiljadu puta ponavljam vratite Uskokovica. Ne treba mu uklapanje. Momak je tu iako trenutno nije. Dete kluba. Treba neko da trci, prenosi loptu, razigrava. Ako je mogao sa Radonkom pre dve sezone razbije umisljene moci ce sada jos bolje. Zvezda ne sme da se osloni na samo dva pleja. I steta je da Hangu trosimo na jedinici. On je ta dvojka.
B

Bsi

pre 4 meseca

I Simonovića!
r

realnosti malo

pre 4 meseca

Zvezdi svaka treća utakmica relativno pošteno suđenje. Nekima je to drugačije a to će se videti i sutra.

Crazy-North

pre 4 meseca

Čoviću spasi sezonu dovedi bre pojačanja.
A

Alex20

pre 4 meseca

Rokas majstor Gedraitis,dati mu sve za sledecu sezonu.
3

34 titula

pre 4 meseca

I na ovoj utakmici je Nejpir bio ubedljivo najgori igrač na terenu. Dobro je Sveropulos uradio što ga je precrtao. Energija koju moraš da ponavljam na svakoj utakmici ako želiš pobedu. Hvala momcima za ovakvo veče a sudije neka se stide,toliko je bilo tendenciozno dok su se Italijani vraćali u život da je to za svaku osudu. Zvezdo v o l i m t e.
e

e

pre 4 meseca

Problem je kad se Nedovic povredi,kao veceras,ostaje samo Teo da sutira,pa se mnogo umara Ipak bi Covic morao nekog da dovede,ako ima nameru da se borimo do kraja.
S

SIoba

pre 4 meseca

Da,jako "tužna" postava kada je Hanga bio na pleju...jbt, nemamo kako da damo koš...nema ko da organizuje, ko da šutne,ko da povuče...Davidovac beskoristan...ali svaka čast momcima! ZVEZDAAA!!!!!!
B

Bar CG

pre 4 meseca

svaka čast....koja borbenost i energija...Teo kapetan lađe
L

LeoLajke

pre 4 meseca

Do sada nisam video prljaviju utakmicu od strane Olimpije. Konačno Nejpir odigrao za pobedu Zvezde....bravo Šabane.
7

777

pre 4 meseca

Drugi covek od odlaska doktorska partija Sabaza!!Kakva igra u odbrani nevidjeno! I vrhunski sut iz igre 2/10! Zvezda ga je gusila a onda im je on pokazao kako se igra(FOTO/VIDEO)
d

djole89

pre 4 meseca

koliko je teo vazan za igru zvezde to je neverovatno
d

d. g.

pre 4 meseca

Želim da uživam u magiji Tea dok još može. Ne interesuju me njegovi pljuvači. Video sam asistenciju i ne moram ništa više.
g

gost033

pre 4 meseca

Kako si je video kad je on magija i to se ne vidi?
O

Ojsa

pre 4 meseca

I da ih covek pita zasto nije moglo ovako protiv one divlje ekipe Asvela,ne bi znali da odgovore. Bravo za pobedu,samo da se Neda i Tobi nisu povredili.
3

34 titula

pre 4 meseca

Ona gorila ih je povredila,za minut trojicu pokosio i nikom ništa.
p

pa ...

pre 4 meseca

Ne može se pored drveta javorovog.
J

Joksa1986

pre 4 meseca

Bravo momci. Svaka pobjeda u EL na strani, na gostovanju je veoma, veoma, veoma vazna, tako da...Živela Zvezda, Živela Srbija.
I

Istine radi...

pre 4 meseca

I da smo dobili raspali Asvel bili bi na 10/11.I sve bi bilo otvoreno.Ovako standardno jedan korak napred,pa onda nazad tri
?

?

pre 4 meseca

хвала на услузи
L

LK

pre 4 meseca

A jel se sad opet lozite na f4 pitam za druga
Ц

Цане

pre 4 meseca

Апсолутно...
n

neshha

pre 4 meseca

Kazi drugu da moze da...
C

Comi81

pre 4 meseca

Tek sad se vidi koliko je šteta zbog onog kiksa protiv Asvela...Primiti 100 poena od onakve ekipe je tragedija.Čović se i dalje inati a svi vide da ovdje fali još jedan šuter i pravi centar !

angry_chainsaw

pre 4 meseca

Nadam se da će se Čović dozvati pameti, koliko ujutru!!! Bek I centar Čoviću!!!
L

Luka994

pre 4 meseca

Ostaje velika žal za Asvelom. Komentator vrhunski, galami ali ni približno kao onaj na Partizanovim utakmicama.
K

Koš i lična

pre 4 meseca

A porazi pre Asvela? Ne sme se baš svake sezone izgubiti prvih deset utakmica.
a

ajmo sad

pre 4 meseca

teo magija, F4, jos dva pojacanja i tu smo.. i ne zaboravite bolji raspored od partizana,na kraju krajeva i bavimo se samo njima..
Q

Qnde

pre 4 meseca

Ova Evroliga je namestena sem tako! Protiv Asvela uopste ne igramo odbranu, ljudi nam se setaju do kosa, 50 poena nam dali za poluvreme, a protiv Milana ozbiljnija igra, zategnuta odbrana, sve kako treba, zar nije malo cudno? Mozda mora neka tekma da se odigra i za kladionice?
T

To se zove

pre 4 meseca

potcenjivanje protivnika i opustanje, nikakve teorije zavere jednostavno svo unapred racunali tu pobedu
A

A možes

pre 4 meseca

i ti da se smirila zapali popusi jednu.
S

Samo

pre 4 meseca

Sreca da no je krenuo sa zonom.

Sakur

pre 4 meseca

To ti je kada neko ima srece da im svi glavni igraci ne igraju pa onda gostuju makabiju u pioniru....
g

gg31

pre 4 meseca

Evo ti maramice, obrisi suze s lica i još ponešto.
4

46663

pre 4 meseca

@gg31 to nesto je urmazaspenje na njegovoj faci
a

ast

pre 4 meseca

Ne znam da li ste cele prosle godine odigrali jednu jedinu,da protivnicima nisu falili najbolji igraci.Onda ti to nije smetalo.
Б

Блудимир

pre 4 meseca

Не знам да ли си приметио, изашла је малопре вест Чеси мучили Данце 30 минута... Могао би и тамо да оставиш овај исти коментар, као папагај... Тупак
O

OKEČUKE

pre 4 meseca

Ali se to nigde ne spominje...Severna Koreja
M

Milenko J

pre 4 meseca

Iskreno nista bolje nismo igrali nego u Francuskoj protiv Asvela,nego se Milano bez sildsa i loa raspada,to im je 99 % ekipe,njima mirotic i ne fali,al bez one dvojice ne postoje kao tim//...Sve je ovo dosta lose,i tanko,glupe greske i dalje ,izgubljene glupo lopte..Napier pokazao da je nikakav igrac i da je sreca sto smo ga se otarasili..
j

jhonny

pre 4 meseca

Pustio nas Armani nakon partizana, Makabija, Fenera, Hvala
P

Pibe92

pre 4 meseca

Za ovu pobedu se zahvalti Sabazu licno. Nije mi jasna uloga Davidovca nikako. Dobijes Armani a izgubis od Asvela, bez zivaca cu ostati, na pobedu protiv Baskonije kuci kako znamo i umemo.

VecaBg1971

pre 4 meseca

Od prvog minuta smo bili na ekstaziju, gde je ta energija protiv Asvela?! Onako odigrati a 2 dana kasnije pojesti duplo jaci Milano,ja ne verujem sta sam gledao. Ovakva borbenost i kidanje od prvog minuta nisam video skoro od nas. Da smo igrali protiv Asvela sa ovakvom energijom ubili bi ih bar 20 razlike. A da, pozdrav za Nejpira.

Sakur

pre 4 meseca

Duplo jaci milano ahahahaha
m

mykonos23

pre 4 meseca

Iznenadjenje realno, bas smo lose selektirana ekipa, centara nigde, nema 4ke nema trojke nema kos getera teo ne moze sam
B

Brale

pre 4 meseca

Cetvorke i zamene Bolomboju nema ok, ali da kazes da nemamo trojku? Jel si dobro druže? Rokas,Lazić (koji pokriva od 1 do 3) i Hanga(isto kao Lazić) su šta? Fali bek šuter i igrač koji ce da pokrije pozicije 4 i 5
S

Stvarno

pre 4 meseca

se ne razumeš u basket.
M

Mirt

pre 4 meseca

Jel živ Sakur?
L

Luja

pre 4 meseca

Tek sad su neshvatljive one igre protiv Olimpije i pogotovo Asvela. Strahovito psihički labilan tim.
C

Cccc

pre 4 meseca

Sad se videlo da nam Nedovic i ne treba pored njega protivniku je lako igrati košarku. Želim mu brz oporavak i da što pre pronađe novu sredinu.
D

Dr yu

pre 4 meseca

Nedovic bio odlucan do povrede,sta bukaznis?
p

popko

pre 4 meseca

Lo ,Mirotic,Shildsd,Beron......bez njih Armani u rangu Krke
L

Lepi Fika

pre 4 meseca

Najzad prava Zvezda. TIM. Rokaj Rokase.
K

KK Crvena zvezda

pre 4 meseca

Jel borbena i hrabra? Šteta što se ne loži na Top8.
Р

Реалан

pre 4 meseca

И зашто се оваква одбрана није играла у уторак??? Не треба бити нескроман, нисмо реално ни очекивали више од једне победе. Имамо добар распоред, до задњег кола једино Реал у гостима немамо шансе, остали мечеви углавном код куће уз гостовање Алби, ако бисмо добили бар 7-8 од 13 мислим да имамо шансе за плеј ин...
8

8:5

pre 4 meseca

do.kraja nije ni blizu play ina..
K

Knezbg

pre 4 meseca

Jel Nejpiru stigla porodica?
7

73

pre 4 meseca

Još i Makabi sutra da upotpuni lepo veče...
1

156

pre 4 meseca

Hahaha samo sanjaj
R

Realno istina

pre 4 meseca

Pa sta reci. Kao preko trnja do zvijezda. Kao da je neko sudijama rekao na poluvremenu da je mnogo a ne malo sramotno suditi ka u prvih dvadeset minuta.
G

Gost Rider

pre 4 meseca

Ne mora bas Real da izgubi od Valensije kuci,to nam ne odgovara nikako
t

toliko o tome

pre 4 meseca

daviDOvac 3 poena, zicla standardnih NULA
n

neshha

pre 4 meseca

Da li ti gledas utakmicu ili citas statistiku???Lazic u 4/4 zrtvovao dva faula da spreci dva zicera Vojtmanu,da ne pricam kako je cuvao njihovu spoljnu liniju i centre prilikom preuzimanja.Bukvalno ostavlja kosti na parketu u odbrani,njegov posao nisu poeni.Ako nesto doprinese,odlicno,ako ne nije ni bitno.
B

Bida

pre 4 meseca

Neznase koje veci krs od obe ekipe
R

Realno istina

pre 4 meseca

A mi nas krs mnogo volimo. A kakav ste vi krs od podjeljene tribine....pa onih sa stekom ispod tribine.
I

Ivan FCRS

pre 4 meseca

Jedna od najboljih utakmica u odbrani Zvezde koju sam gledao. Postavlja se pitanje zasto je to izostalo na prosloj utakmici, kada su sposobni da igraju ovako. Bolomboj i Gidraitis su zveri u odbrani.
M

MAVERICKS

pre 4 meseca

Sapke brat ljubim ga u prljav vrat maksimalno ispostovao...BASKONIA MORA DA PADNE U PUNOJ ARENI
g

gost1233

pre 4 meseca

Još jednom dokaz da je odbrana najbolji napad. Sad me još više krivo za poraz u utorak ali to je što je ima još da se igramo. Valjda će Čović da dovede nekog neće moći bez beka.
m

milisav kekez

pre 4 meseca

au opet će danas uništi zvezda ajase ponado dace milano da pobedi sutrace makabi da stavi katanacna našklub željko odlazi
1

156

pre 4 meseca

Aj beži bre tamo ti nisi Grobar
M

Mirt

pre 4 meseca

Sta kazu grobari, sabaz 30 poena, ha,ha,haaaa, pa pojeli su odbranu veceras i malog Sabana!
g

gosto

pre 4 meseca

није шабаН имао 2/17, али не бунимо се ни за ових 20% и три слободна јахахахаха ❤️🤍
N

NoviNar sam ja

pre 4 meseca

Drugi covek od odlaska doktorska partija Sabaza!!Kakva igra u odbrani nevidjeno! I vrhunski sut iz igre 2/10! Zvezda ga je gusila a onda im je on pokazao kako se igra(FOTO/VIDEO)
9

9m

pre 4 meseca

Saće bivši jehova snimiti specijal za specijalce i ispričati svoju verziju paralelnog univerzuma
1

17117171

pre 4 meseca

BRAVO BREEEE !!! Ja mislim da smo mi jedini klub na svetu koji i kad vodi 25 razlike ja nisam siguran u pobedu.. Gedraitis kakav doktor, Teo magija, Bolomboj kakva zver.. Sferopulos je gospodin, mi smo tim realno za zadnjih 5 na tabeli ali ovo sto on radi sa ovom ekipom..svaka cast, mada mozda taj poraz od Asvela odluci sezonu ali videcemo, nije taj Asvel los pobedice on jos nekog favorita.. Sad nam ide Baskonija kuci pa Alba pa Valensija kuci tu moramo sve 3 pobede nema izgovora. Sudije necu da kom, tuzno je za gledati sta nam rade. ZIVELA ZVEZDA ZIVELA SRBIJA !!
k

konj

pre 4 meseca

armani bez Loa i Sildsa je suvi prosek sto se i vvidelo
I

Ivan82

pre 4 meseca

Mi smo čudo.Šteta što najverovatnije nećemo da prodjemo.Voleo bih da grešim.
R

Reč je reč

pre 4 meseca

Hvala Nejpiru jer je večeras dao više doprinosa u korist Zvezde nego dok je igrao za nju.😂😂😂
B

B.C

pre 4 meseca

Ee da smo dobili Asvel ovo bi bila večeras velika pobijeda! Ovako , drago mi je jedino zbog Nejpira , dobro da smo ga se riješili.
B

Burek

pre 4 meseca

Bravo breeeee sad da se dobiju Španci i Alba, pod obaveznoooo
m

matoriekspert

pre 4 meseca

Jel F4 sada izvesniji?
V

VuleMađija

pre 4 meseca

BRAVOOOOO!!!!!
1

123466

pre 4 meseca

Fmp se raspada kroz sezonu bukvalno i imaju samo 1 pobedu manje od nas
/

////

pre 4 meseca

Ratnicki odigrano sa skracenom rotacijom samo je jos Hanga trebao da namlati onog sto ne zelim ni ime da mu pomenem.
г

гостттт

pre 4 meseca

ТАКО СЕ ИГРА И БОРИ ЗА КЛУБ
z

zv23

pre 4 meseca

igracima svaka cast,sa eurokup ulaganjima 9 pobeda u euroligi,a bice ih jos...sramota za upravu sto ne dovede barem dva euroligaska startera i ucini ekipu konkurentnom za plej-in..

Sakur

pre 4 meseca

Al ste razbili c tim armanija svaka cast
Z

Zivkovic

pre 4 meseca

Dajte nam Real Madrid da se igramo!
O

Ogisa ogisa

pre 4 meseca

Moze li Asvel?
Ž

Živkoviću

pre 4 meseca

Paljevino. Eno vam Asvel pa se igrajte.
S

Sascha 2010S

pre 4 meseca

Hvala komsije !!!
B

Burek

pre 4 meseca

Hvala vama što ste nas pustili, kako tvrdite :)))
K

Knezbg

pre 4 meseca

Mislim da ćeš da pukneš od muke. Haha
g

gg31

pre 4 meseca

Hvala i vama što gaće niste navukli, i nemojte, stiže Aba derbi uskoro 😆
Ч

Чокот

pre 4 meseca

Нема на чему. Играмо за себе.
K

Knezbg

pre 4 meseca

Auu eksplodoraćeš od muke. Haha
J

Jaaaa

pre 4 meseca

Svaka čast momci - idemo dalje 💪
u

uplakani

pre 4 meseca

Mesina je gori trener čak i od našeg rumenog
g

gost1978

pre 4 meseca

kosarkaski murinjo, jedino sto ke dingospo za onog primitivca
z

zamisli

pre 4 meseca

da zvezda vaskrsne i osvoji ove godine evroligu, zatvori oci na sekundu i zamisli to slavlje.. e rumeni je to slavio 9 puta..A i Mesina isto..Plus reprezentacija
i

igor978

pre 4 meseca

Mesina igra bez Mirotića, Šildsa, Loa i Berona, sve pakleni igrači, recimo da mu fale 4 od najboljih 6 igrača. Zamisli partizan bez Pantera, Nanelija, Ledeja i PJD. Ne bi smo mogli da dobijemo ni pola timova iz ABA lige
A

Asad

pre 4 meseca

Ajmo Makabi
D

Djordjoo

pre 4 meseca

Nema potrebe za time,nismo mi oni!