Željko Obradović (© Star sport)
Željko Obradović (© Star sport)

Žoc ne računa na Zvezdinu pomoć: Da se spremamo za plej-of ABA lige

Vreme čitanja: 2min | pon. 08.04.24. | 21:12

Trener Partizan Mozzart Beta prokomentarisao činjenicu da crno-belima treba pobeda Zvezde kako bi ostali u igri za plasman u plej-in Evrolige

Okončao je Partizan Mozzart Bet ligaški deo ABA lige ubedljivom pobedom nad Zadrom, a sledeći izazov je u Evroligi protiv Valensije. Potencijalno meč sezone u elitnom takmičenju, ali da li će to zaista biti zavisi od Crvene zvezde koja mora da pobedi Efes u četvrtak kako ostavio crno-bele u igri za plej-in.

Neverovatan splet okolnosti je doveo do toga da klub iz Humske mora da gleda ka večitom rivalu, ali trner Obradović se ne osvrće previše na tu činjenicu. Kako ističe na konferenciji za medije... gledaće samo sebe i svoju ekipu.

Izabrane vesti

"Nema šta da komentarišem. Spremićemo se za meč protiv Valensije da pre svega poštujemo naše navijače, koji će sigurno doći, da poštujemo sami sebe, protivnika i igraćemo sa najvećim ambicijama tu utakmicu. To je jedino što možemo da uradimo", rekao je Obradović.

Osvrnuo se potom na meč protiv Zadra.

"Znamo da je bilo bez rezultatskog značaja, ali smo odigrali ozbiljno. Izgledali smo sveže i razigrano. Sledi plej-of, znamo da nas čeka Igokea, a pre toga imamo meč u Evroligi. Period ispred nas moramo da iskoristimo da se spremimo za taj plej-of", dodao je Obradović.

Kratak komentar posle meča dao je i trener Zadra, Danijel Jusup.

"Očekivao sam iskreno više od nas večeras, ali falilo nam je raspoloženih igrača. Partizan je preiskusan, ihvatio sve promašaje i zasluženo pobedio. U plej-ofu igramo protiv Budućnosti, smatram da tu imamo šta da kažemo. Nama je problem ritam, ali moramo da zgledamo bolje", rekao je Jusup.



tagovi

Željko ObradovićKK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara