Miroslav Nikolić, Androić i Željko Obradović (©Starsport)
Miroslav Nikolić, Androić i Željko Obradović (©Starsport)

Žocova pomoć Šćepanoviću: Androić u stručnom štabu Partizana

Vreme čitanja: 2min | uto. 07.07.20. | 08:25

Dugogodišnji pomoćnik Željka Obradovića imaće istu ulogu i u crno-belom taboru kada Šćepanović preuzme crno-bele

Čeka se još samo zvanična potvrda, ali je već sada jasno: ukoliko ne dune neki uragan i okrene situaciju za 180 stepeni Vlade Šćepanović će biti Partizanov novi šef struke. Međutim, sudeći prema pisanju Sportskog žurnala, imaće i veliku pomoć direktno od legendarnog Željka Obradovića, pošto će mu u radu pomagati i iskusni Vlada Androić, dugogodišnji pomoćnik popularnog Žoca.

Obradović je posle rastanka sa Fenerbahčeom najavio da će uzeti godinu dana prekopotrebnog odmora pa se tako nije mogao ostvariti san Partizanovih navijača da se na klupu tima vrati čovek koji im je doneo titulu prvaka Evrope 1992. godine.

Izabrane vesti

Međutim, sa Androićem na klupi sasvim je jasno da će dobar deo Obradovićevog iskustva biti Šćepanoviću na raspolaganju kad zapne.

Androić je inače i sam bio jedan od kandidata koji se pominjao za Partizanovog šefa struke, bili su tu i Vlada Jovanović i u manjoj meri Zvezdan Mitrović – čak i Dejan Milojević, mada je to bilo nerealno jer je on već sve ugovorio za selidbu u SAD – ali se uprava na čelu sa predsednikom Ostojom Mijailovićem i sportskim direktorom Nikolom Lončarom na kraju odlučila za Šćepanovića.

Mlad trener, svakako rizičan potez, ali tu dozu rizika trebalo bi da umanji baš to što je Androić došao da bude tu i došapne nešto ako ustreba. Jer teško da je Šćepanović mogao da dobije boljeg prvog saradnika. Mentora tako reći. A pride, ako baš bude bilo gusto, ne sumnjamo ni da će obojica moći da se obrate za savet i samom Obradoviću. Gledaće on ove sezone crno-bele, to je sasvim sigurno.


tagovi

Vlade AndroićVlado Šćepanović

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara