Komentari na vest

Zoran Savić: I dalje mi je neverovatno kako je Zvezda mogla da potpiše Kampaca

g

gost124

pre preko 1 godinu

Nedovic i Luka milionski ugovori, znaci 2igraca-2mil...sa druge strane 5-6 igraca sa prosek milion-5-6milke i sada mu nesto cudno kako u Zvezdi jos neko za milionski ugovor???
f

forzzazvezda

pre preko 1 godinu

Zorane nekadašnji delijo, bio si klasa igrač ali funkcioner si jako loš a što je danas jako biti lako da budeš još gori čovek!
g

glok

pre preko 1 godinu

Meni i dalje neverovatno da covek koji je zaradjivao 3-4 miliona godisnje, i najtrofejniji je i najskuplji evro trener, dodje u EK ekipu.
K

Karasi iz Calme

pre preko 1 godinu

To su casovi ljubavi ( dok se ne dodje do suda) , to je avangarda, to su stipendije, hranarine, dobre knige I karte za pozoriste.Niko od njih nije u Partizanu zbog novca, niko.

OSC

pre preko 1 godinu

Kada je dosao pricali ste da ga niko drugi nije hteo da nigde nije mogao da radi sada se ovo ne bas i ne poklapa ,ako ga niko nije hteo pa je pristao da dodje u Evrokup ekipu onda je logicno da pristane za manje para. Primer Zvezde jos interesantniji Pesic kao najskuplji trener dosao je u fenjerasa Aba lige koji nije imao pravo nastupa u sezoni 2011/12 ali Covicevim kombinacijama se to izguralo kasnije izgurani prvo u Evrokup pa u Evroligu iz sezone u sezonu budzet rastao dizali se standardi idalje se dezi odakle koga je briga.
P

Princip

pre preko 1 godinu

mi se pitamo kako jos uopste postoji nk partizai?! ogroman porez drzavi nije placen. a sto se ne zna ko zna koliko dugova.
V

Vamos

pre preko 1 godinu

Postoji KK Partizan, najveći!
Z

ZV

pre preko 1 godinu

Ckopivatagla
d

djurisilo

pre preko 1 godinu

Sva kultura navijaca Crvene Zvezde u jednom komentaru.
K

Kemp

pre preko 1 godinu

Možeš li ti da daš demant ili da priznaš , da li je istina da si zvao ove klubove zbog Zvezde?
m

matoriekspert

pre preko 1 godinu

Jeste, zvao ih je.Ne samo njih nego i Kurtija,Zelenskog, Bajdena... sve one koje vi kao pravi srbi mrzite.... Da li ti stvarno veruješ više pudlici nego svojoj zdravoj logici?
R

Realni Arth

pre preko 1 godinu

Pa naravno da je zvao, da ih nije zvao, pa to bi bilo sad saopstenja do bezsvesti, cinkao Dubljevic za tvoju informaciju, i sta sad Grobari? Ne prilici sportistima da se bave ovakvm niskim stvarima, ali sta je, tu je, hoce da se uvlaci Grobarima jer svi znaju da je bio Zvezdas do koske! Nekadasnji bas uspesan igrac, razocarao si vise nego Covic i Mijailovic u duetu!

Marko Pavlovic

pre preko 1 godinu

Kraljina
0

008

pre preko 1 godinu

Brabonjak!
B

BD

pre preko 1 godinu

Žumance.
I

Ion Popalesku

pre preko 1 godinu

Samo truju, bacaju koske da ih raja glodje a njima milina. Sede zajedno po kafanama a klubovi placaju. Isto je sa truležom iz fudbalskih klubova. Leba i igara. A ti se rajo pali i nasedaj.
k

konačno neko normalan

pre preko 1 godinu

U ovim komentarima. Bravo brate
z

zoki poturica

pre preko 1 godinu

uvek ih je bilo
c

cao cao

pre preko 1 godinu

a kako je Ostoja poptisao sve vase strance i kukvca zoca?
P

Prosto

pre preko 1 godinu

prvo dovedes evroime za sportskog direktora, legendu evropske kosarke. Onda dovedes najboljeg trenera Evrope. Tada njih dvojica poture svoja ledja i autoritet pa potpisu EL igraca i za Evrokup. Kao grobar takodje mislim da su dobili i koji procenat vise od trzisne vrednosti. Ove godine kad igramo EL + legende placamo po trzisnoj. Ko bi letos rekao da ce Zvezda ili Partizan potpisati Kampaca? Po meni igrac sa vecim renomeom nije doso u SRB. Ako hocemo da jurimo F8 moraju ozbiljne pare. Sem ako nisi Dule Vujosevic pa igras sa 2 stranca(jednog dovedes kad je sezona pocela), i to one za koje niko nije cuo do tada, izbacis svake godine po nekog novog klinca i zaradis nesto na njemu, ili dovedes domaceg igraca u padu (Raduljica, Musli, Macvan, Rasic), s ovim zadnjim odes i na F4, i prvi put udje u reprezentaciju i odigra bitnu ulogu u srebrnom timu.
b

bebs

pre preko 1 godinu

ledja i autoritet u vidu 500 k e, fin autoritet nema sta
Z

Zn

pre preko 1 godinu

Da li mu je jasno kako su oni doveli Pantera, Ledeja, Exuma, Lesora, kad su igrali samo Aba ligu i u nikad jacem Evrokupu ispali od Burse😂😂😂, pa to je 14 puta nelogicnije. Sta je cudno za ekipu koja je 6 puta zaredom prvak i dugogodisnji Evroligas
Š

Šta je čudno....

pre preko 1 godinu

Od tog Evroligaša nikakve koriste,klub bez imena,tradicije,AMBICIJA u EL!!! Pametnom dosta! Čak je i jedna Bosna,koje više nema bila prvak Evrope u košarci a vi ni među 8 ekipa,NIKADA!!!
P

Plejaut

pre preko 1 godinu

Dal ćeš ovo isto da tvrdiš kada nakon 2 sezone i potrošenih 30 miliona (Zvezin budžet za 4,5 sezona u EL) ostanete na 0 titula. Mislim znamo mi ambicije vašeg "najvećeg"... Skrcaš 100-nak miliona da bi ostvario ambicije.
Z

Zoranov bot

pre preko 1 godinu

Zoki majstore ti si najbolji i svi Grobari te podrzavaju. Ne nasedaj na provokacije i znam da citas komentare nego glavu gore i do sveukuone pobede.
x

xmxmxm

pre preko 1 godinu

Zorane tužibabo,u petak vas vraćamo na fabrička podešavanja.
D

Djape45

pre preko 1 godinu

A nije neverovatno što je 7. tim aba lige doveo 2 startera f4 el ekipe iako je ta ekipa htela da ih zadrži
G

Gost123321

pre preko 1 godinu

A nije neverovatno sto vam je oprosteno 20 mil duga zatim kupljena Evroliga od Cibone za deset miliona zatim obezbedjen najveci budzet u istoriji srpske kosarke i tako vec deset godina za redom ,samo carter letove placate par miliona po sezoni kao da ste NBA tim ..Zadrzali ste najbolje domace igrace i niko nema para da ih otkupi koliko jake ugovore imaju i plus dovodite 8 evroligaskih iskusnih proverenih igraca svake sezone i opet dzabe

Gx

pre preko 1 godinu

@Gost123321 Tako je oni redovno iz sezonu u sezonu vracaju bivse igrace i po nekoliko puta a mi vratili Andjusica kakav god da je Zeljko i njegova vizija tima da mi imamo te pare vratio bi Vestermana,Jaramaza,Gosa,Lucica,Milutinova ,Lovernja... sigurno barem nekog od nabrojanih ili vise njih .
O

Objects in Rearview Mirror Appear Closer then

pre preko 1 godinu

Ono kad ni sam sebi ne veruješ šta pišeš... Zadržani domaći igrači sa jakim ugovorima koje niko ne može da kupi? Sem Petruševa ne znam ko je eventualno mogao kod vas da dođe, a dečko je znao da mu kod Obradovića nema napretka pa uzeo i lovu i napredak u karijeri. Da niste možda hteli Kalinića, Nedovića? Nekog iz aktuelne ekipe? Davidovca... E pa vreme kad ste krali igrače je prošlo. Imate one vaše pa ih dovodite. Nego izgleda im dosadio kikirki. Doveli klinca iz Reala za dž, pa onog iz Amerike, pa slovenca... Al vi ste hteli titulu za godinu, dve. Daće Bog da je ne vidite još 10 za početak zato što ste licemeri.

Protiv propagande

pre preko 1 godinu

Inace je Zvezda poznata kao najbolji klub za razvoj mladih igraca koliko ih je izbacila do sada za nepunih 12 godina i po vasim recima redovnog igranja Evrolige iako je imala sve resurse finansijske i monopol nad talentima. I jednom da se razbije taj mit Partizan je uzimao talente ali nista vise od Zvezde,FMP starog ,Hemofarma ,Radnickog itd pogledajte junirske reprezentativce recimo 2005. od svih njih nacices ponekog koji je kasnije igrao u Partizanu.
G

Gost jesam

pre preko 1 godinu

I meni je neverovatno kako je partizan mogao da potpiše: Obradovića,Pantera,Ledeja,Smilagića,Eksuma,Nanelija,Vukčevića... Zaista Neverovatno! Naša dva Argentinca koštaju mnogo manje nego ovi vaši nabrojani,a to što su bolji od njih,to si ti kriv Saviću,ne znaš da izabereš...
K

Kvasac

pre preko 1 godinu

Pa bre ako nemas pametnija posla a ti brini o tome
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Пита се око Кампаца,а питају се и гробари како је Звезда крива што сте промашили са скупим странцима.
G

Gostić

pre preko 1 godinu

Zorane Saviću,nije mi jasno kako je moguce da Partizan nije kaznjen sto je sam iztupio iz lige?!!
k

kompenzacija

pre preko 1 godinu

Evo , posto ti nije jasno ,da ti objasnim. Real dugovao neke pare Luki Doncicu. Sa druge strane Kampaco duguje Realu priblizan iznos. Luka kao veliki zvezdas predlozio Kampacu da ode u Zvezdu a on da oprosti pare Realu, a Real Kampacu. Jel ti sad jasno? Trojna kompenzacija. A i Nole je to pogurao preko svojih veza.
Б

Блок

pre preko 1 godinu

И књига Аце Лукаса је продата у Кини у 100 000 000 примерака,јер он кад је читао књигу његовим језиком и стилом у кинеском дневнику у 19:30х Кина се одушевила и велики део тог новца је отишао у КК. Кампацо воли Лукасове песме и више пута је био у Арени на концерту и одатле исто паре ...од Кинеза тј од књиге
m

matoriekspert

pre preko 1 godinu

Ovakovu budalaštinu ne bi mogla ni Vesna da smisli! Vaša dijagnoza progresira?
P

PFC

pre preko 1 godinu

Samo istupanje svih sportskih selekcija, iz svih takmičenja, može spasiti Partizan. U ovakvoj konstalaciji snaga svaki drugi vid borbe je osuđen na propast. Previše su jaki, sve je u njihovim rukama, a kompleksi (odavno prerasli u mržnju) samo jačaju (nikad neće oprostiti znak jednakosti između reprezentacije i Partizana kod najvećih reprezentativnih dostignuća, kako u bivšoj zemlji, tako i kasnije, a što se primarno odnosi na sportove koji nas planetarno identifikuju: vaterpolo i košarka). Dakle, istupiti, pa koliko košta neka košta, a sigurno će biti manje u odnosu na to što nam spremaju zatežući omču oko vrata koja je tu već 10 godina.
T

Top Gun

pre preko 1 godinu

Moja ideja je bila da se priključimo nekim drugim ligama. U svim sportovima. Koliko je izvodljivo drugo je pitanje.
S

SizofrenijaPotpuna

pre preko 1 godinu

Meni nije jasna ovlika kolktivna deluzija jednog dela navijaca Partizana. Drzava da hoce da ugasi Partizan, odsekla bi dotok novca. Cao - zdravo bi bilo. Ne bi imali da plate tetkicu a ne Obradovica za trenera i sve strance koji igraju. Partizanov istup iz svih takmicenja i drzava koja reaguje znaci gasenje Partizana. Ne znam kako ljudi ne shvataju da su i Zvezda i Partizan drzavni klubovi. Drzava ako hoce da ih likvidira likvidira ce ih, PS. Drzava platila partizanu licencu + Partizan se namestio na penal samo takav ne igranjem KLSa prosle godine i nikom nista. Odsekao bih ja i jednim i drugima drzavni budzet pa neka se snalaze.
d

di su nasi novci

pre preko 1 godinu

@Top Gun a ko ce da finansira te klubove u drugim ligama posto drzava sigurno nece ako se ne trakmicis u drzavnoj ligi
j

jaaaaaaa

pre preko 1 godinu

doveli ga posto ga niko drugi nije hteo kao sto je i sam rekao neko kako vi dovedoste Egzuma, Nanelija i ostale milionere
m

matoriekspert

pre preko 1 godinu

Ma problem sa Kampacom će biti kad istekne zabrana EL, jer on za ovaj 1,8 milion igra samo ABA i KSL a sve ostalo ide doplata!
z

zeljkoglu

pre preko 1 godinu

Neko prospe cak 9 miliona samo na pantera i trenera,a neko ko se mnogo bolje razume u kosarku poput N.Covica za 4.mil dovede i kampaca i Vildozu,ko zna zna,ko ne zna on place,uvek bilo i bice!
G

Gost241

pre preko 1 godinu

I meni je nevjerovatno bilo kad sam cuo od Covica da si ti taj koji zove celnike Eurolige i cvili zbog Kampaca. Pa zove rukovodstvo Valensije i huska zbog malog Topica. Reko izace Savic da demantuje Covica. Pozvace i one ljude koje je Covic naveo (da je Savic zvao) da urade isto. Od Ostoje kao politicara i Covica bivseg politicara moze svasta da se ocekuje u javnosti. Ali, ti kao bivsi reprezentativac mislim se, pa nije spao na tako niske grane da se bavi tim stvarima. Vodice se onom sportskom "neka pobjedi bolji" mene ne zanima ko i protiv koga igram. Kad ono sa druge strane brda MUK. E moj Savicu, tuzna ste prica.
B

Bingole

pre preko 1 godinu

Za sve imaju objasnjenja samo za svoje novce nemaju.Ali pogledajte samo kako oni to drsko govore.Bili sedmi u ABA ligi, igrali evrokup i doveli Pantera za tri miliona (dve sezone), Lesora i Zeljka Obradovica kao najskupljeg trenera Evrope. Pazite vi to,dovedes najskupljeg trenera Evrope iliti najskuplji strucni stab u evrokup i niko se ne zapita odakle im finansije.Gomila evroligasa mu nudila ugovor a on dosao u evrokup ekipu.Najbolji igrac F4 evrolige tada (Panter) dodje za 1.5m po sezoni u evrokup iako su ljudi iz Armanija izjavili da ne mogu da isprate visinu ponude koju je dobio od Partizana.Lesor osvojio evrokup cini mi se i trebao u evroligu ali dosao opet u evrokup.Ove sezone doveli kapitena Panatinaikosa Papapetrua,najboljeg trojkasa evrolige Nanelija,doveli Egzuma,Le Deja,Madara i sve igrace koje su imali zapazenu ulogu u svojim evroligaskim timovima i ne pitaju se odakle i kako. I kada saberete celi tim, smem u kucu svoju da se kladim da Partizan daje vece pare na mesecnom ili godisnjem nivou za plate.Ali to uporno potenciranje Kampaca im je maska.Zvezda ima skupljeg igraca kada gledas kao jedninu ali kada saberes plate svih igraca vise daje Partizan. A ovoj drukari zelim da se njegovom timu vrati tako kako rade. I nadam se da ce im drzava zavrnuti slavinu i stisnuti za porez da im ne uspe mutan plan oko licence jer su zasluzili da bankrotiraju.
l

lesak

pre preko 1 godinu

Meni nije jasno kako si uspeo da potpises Obradovica najaceg trenera u Evropi,dva igraca Olimpije koja su te godine igrali fajnalfor evrolige si uspeo da ubedis da dodju i igraju Uleb kup,kako si ubedio najboljeg igraca Panatenaikosa da dodje,pa 6-tog pika sa drafta tj.igraca Barse,jos mnogo sto sta..pa se cudis kad ti kazu da vratis konju glavu...niko bre nije lud..Pricas o igracima Zvezde,sad ti kazem 3 puta su jeftiniji od partizanovih..izuzev Kampaca..pa svi igraci Zvezde su igraci koji su u zadnje vreme imali najteze povrede(prednje ukrstene ligamente)i kao takvi su jeftini na trzistu(Martin,Bentli,Nedovic,Ivanivic,Mitrovic,Kuzmmic itd.)E sad Kupis vajld kartu dovedes najaceg trenera,najbolje igrace i kukas,stvarno je mnogo
T

TraJan83

pre preko 1 godinu

Pa,kako se kupuju igraci sa F4 EL uz kupovinu wildcard za EK i za EL,i odakle pare za najsvemocnijeg trenera u univerzumu...,bitno da ti je to jasno...,nego kad ces da nam objasnis kako se placa porez?
X

X

pre preko 1 godinu

Kako Vam je neverovatno gospodine Savicu, Vildoza amigo dosao da igra za 3 argentinska steka u Hacijendi a Kampaco kad je cuo da je Kusturica snimao film o Maradoni na Marakani rekao je Stizem i ja!
g

gunnersi

pre preko 1 godinu

Kukaj Zorane, kukaj. U petak jos glasnije.
d

derim

pre preko 1 godinu

Čekamo saopštenje od prepoštenog Nebojše. On je jedini koji ne kuka, ne optužuje nikoga i sve radi pošteno i transparentno.
D

Diva

pre preko 1 godinu

A stvarno, odakle pare za Kampaca? A da, sirota zvezda u borbi protiv svih.
H

HorseHead

pre preko 1 godinu

Upravo zato su i sabotirali kampaca kod celnih ljudi EL jer ih dr.Nebojsa odradio za medalju i doveo ga u Zvezdu,a oni onako iz besa zbog toga odmah sredili kod babaroge i gilkmana da ga kazne da ne moze da igra iako je sve bilo placeno bivsim igracima do dogovorenog roka!

Sakur

pre preko 1 godinu

Aj objasni kako ih je odradio i kako je doveo kampaca
N

Nakur

pre preko 1 godinu

isto kao i vi pantera od 3-4 miliona!
T

Trojka nedovica

pre preko 1 godinu

Hteli i oni da dovedu Kampaca pa se zeznuli jer su potroslili cak 10.mil budzeta na samo 2 coveka,panter placen 4.mil a zeljko 5.mil pa nisu imali dovoljno za Kampaca,zato su iz besa kad su videli da je Covic uspeo da ga dovede sredili sa gilkmanom da mu vestacki zabrane da igra u Everoligi kao clan Zvezde,to vam je to ukratko!

Sakur

pre preko 1 godinu

mi 10 za dvojicu vi 7 za jednog
L

LoLo

pre preko 1 godinu

Nije dala milione Panteru, već je uzela vrhunskog igrača za iste novce...
A

Aebre

pre preko 1 godinu

Mnogo vece novce...Kampaco zaradi za 6 meseci 600 hiljada vise od Panterove godisnje plate pa to je kriminal
R

Radamelo

pre preko 1 godinu

Kriminal? Zasto je kriminal da imamo skupljeg igraca nego vi? Odnsono zasto bi vi kao ekipa koja igra 2. evropsku ligu imali skupljeg igraca od nas koji igramo 1. evropsku ligu?
R

Radivoje K

pre preko 1 godinu

Neko daje intervuje za italijanske medije, dok je nekome domet jutarnji program na pinku i hepiju.
d

dr.Nebojsa

pre preko 1 godinu

Neko osvaja redovno titule i igra EL preko jedne pune decenije a neko isto toliko jedne jedine titule i EL video nije!
A

Alo lice

pre preko 1 godinu

Uporedjivati bivseg reprezentativca sa Covicem je smesno, uporedi predsednika partizana sa Covicem, ovo ostalo je smesno sta uporedjujes...
G

Goxxx902

pre preko 1 godinu

I sta si tacno hteo da kazes?
S

SUNĐER BOB

pre preko 1 godinu

Što kako? Zvezda je najveći klub na balkanu, jedan od najboljih u evropu..a i imamo pare!😆
x

xezlgzwx

pre preko 1 godinu

Kako ste vi doveli igrace sa F4 Evrolige nakon 7. mesta u ABA? Hoce li i Zadar ili mozda Mornar tako ili ste to samo vi u mogucnosti?
g

gooxy

pre preko 1 godinu

Zato sto kampaco kosta kao zajedno panter,ledy,lesor i papapetru a za kusur kupis urusa
s

slusajgooxy

pre preko 1 godinu

Kampaco kosta 1,8m. Ako ostane sledecu sezonu kostace 2,5m. Mi nismo duzni da placamo Realu, to je duzan igrac koji ce nas zbog toga verovatno i napustiti. Ali ajde budimo iskreni, OVE SEZONE, otprilike Kampaco kosta 1,8m, Vildoza 1m, Nedovic 1m, ostalo je sve od 600k na nize, i to dosta nize, ukljucujuci i trenera. U KKP, takodje otprilike, Egzum ima 1m, Madar ima 800k, Panter ima 1,5m, Papapetru ima 1m, Naneli ima 1m, Ledej ima 1m i Lesor ima 800k-1m, a da ne govorim o Obradovicu koji ima 2,5m. Ovo ti sad iskreno pisem, bez ikakvih losih namera, uzmi i izracunaj slobodno koliki su budzeti. Zvezda ove godine ima oko 7,5-8 miliona neto plate, sto znaci oko 13m budzet. Partizan ima 10-11m neto plate sto znaci 17m budzet. Sramota je sto pokusavate da poredite ove plate i onda jos dodajete za primer Holanda, Bentila i Martina koji svi imaju plate identicne Avramovicu, Andjusicu itd., zato i igraju tako nakaradno svi navedeni. Pratimo svi kosarku, znamo ko je imao kakve ponude, posebno kad su odabrali da dodju u Evrokup iz Evrolige...
3

32123132

pre preko 1 godinu

ispravka - ne kosta kao zajedno, ali vredi vise nego ovi zajedno

Sakur

pre preko 1 godinu

Al ovaj izgovor kako ste doveli igrace sa f4 pa kao uporedjuju sa kampacom ahahaha
m

mrk123456

pre preko 1 godinu

Ali pazi racunicu Vildoza i Nedovic imaju samo 200k vise od Madara? Covek dosao iz nekog Hapoela, covek pre Partizana igrao Ls, ili da imaju istu platu kao Lesor? Auuuu rodjenii..
s

slusaj dalje

pre preko 1 godinu

Da jer Vildoze nije bilo na mapi neko vreme, naravno da ako ostane i sledece sezone mozemo odmah racunati da ima barem kao Panter platu ako ne i vise, ali govorim kako je OVE SEZONE. Zato nama najbolji igraci, kao npr Panter, Beron, Lojd, Lesor, Volters, Kalinic, Holins itd. dolaze kad su u medjuprostoru ili se tek pojavljuju na sceni a vi igrace dovodite kad su na svojoj maksimalnoj ceni, i to neke dok igrate drugorazredno takmicenje sto automatski znaci da im nudite dosta vise nego ostali klubovi. A za Madara se jasno znalo kakav je talenat, druga je stvar sto pod Zeljkom on stoji u mestu. I Petrusev je dosao ovo leto za sicu jer ga nema nigde, ali ako ostane i sledece sezone ocekuj da ce inati platu kao Madar sada. I pusti me s tim pricama, Hapoel, Metropolitan, Wolvesi litvanski i sta ja znam, jasno znaju americki skauti ko su talenti u Evropi i ti igraci su na ceni! A da se vratim na pricu, dokaz da mi nemamo mogucnosti i podrsku rezima kao vi, osim naravno vaseg poreskog duga, jeste to sto, i drzi me za rec, od Vildoze, Kampaca i Petruseva ce maksimalno jedan igrac ostati od leta, kad im budemo morali dati ozbiljne plate, jer nam Vucic te pare nece dati, a vi tako i dovodite i zadrzavate igrace vec 2 sezone, a verujem da ce i Panter, Egzum, Ledej, Papapetru i Lesor ostati i sledece sezone. Sto se Nedovica tice, on nigde nije ni imao niti mu je iko nudio platu vecu od 1m. Sportski pozdrav!
k

kontraslusaj

pre preko 1 godinu

Sve ovo sto si napiso je tacno za navijaca Zvezde. Prvo, mozda Zeljko ima 2,5 al za 3 god. Znaci nauci da delis. Drugo, Madar da bude vise placen od Ivanovica (koji ni u Buducnosti nije igrao za male pare) i Petruseva je u najmanju ruku smesno. I jos sigurno je Dobric vise placen, a mozda i Mitrovic. Trece, vaseg trenera ne spominjes, a on sigurno ima visoku platu jer ima i evro renome, a i znanje. Sve kad se sabere razlika u platama oba tima nije veca zbirno od 1m. Necu da kazem kog jer to niko zivi ne zna. Al treba pogledati i prihode i tu ces lako doci da ako prosecna kaeta kosta 1.500din(a kosta vise) Partizan po utakmici prihoduje vise 140.000E pa puta 17. Naravno veci su i troskovi Arene od Pionira. Jos jednom ponavljam razlika u platama igraca je mala.
s

slusajkontra

pre preko 1 godinu

Nemoj da se salis, imao je u Feneru 3m, nudili su mu klubovi i vise, razumljivo je da je u svom klubu Partizanu prihvatio manju platu, ali u iznosu od 2.5m, eventualno 2.2m sto neki izvori navode, a ne sigurno ispod 2m, ili kako ti pises ispod 1m. Bukvalno je smesno sta pises. Nije on dosao nakon nekog sramocenja ili losih sezona, on je i dalje na vrhuncu. Nikola Ivanovic, Filip Petrusev, Ognjen Dobric i Dusko Ivanovic nemaju ni priblizno tolike plate, to je sve na pola miliona i nize, 400k je Mitrovicev maksimum. Jedino Dusko MOZDA ima 600k ali to je 4 puta manje od Obradovica. U racunicu za Arenu racunaj da ste je dobili besplatno od drzave, kao i licencu, a i to je deo budzeta. I pre nego sto pocnes sa poznatim grobarskim pricama kako su u KKP male plate ali im Ostoja daje bonuse iz svog dzepa da se razumemo, ne postoji njegov dzep, nista sto je dato nisu njegove pare niti njive, niti nekih anonimnih navijaca Partizana, to je ravno gaspromovom sponzorstvu, dalje u tu pricu ne zelim da ulazim jer to ne razume samo onaj ko ne zeli. I ja nemam nista protiv da razlika u budzetima bude i par miliona u korist Partizana, svakako bih voleo da dobijemo i jedni i drugi visgodisnju licencu i da imamo budzete od 30m+, ali dosta mi je ovih kukavaca poput Savica posebno uz sve sto se desava izmedju dva kluba. Sve u svemu, cela prica je pocela jer je Zvezda izvisila kad je trazila pomoc od drzave za dugove igracima i trenerima, a pre toga je platila porez. Dok je ocigledno mogla kao neki da ne plati porez i da Kampaco, Polonara i verovatno jos neki centar sad igraju i da vijamo vrh Evrolige, a ne top 8. A ove rasprave nemaju smisla, ni na srpskim ili italijanskim televizijama, niti u komentarima. Jednostavno Zvezda je naucila lekciju da nije potrebno osvajanje ABA za ogroman budzet i licencu te da placanje poreza uopste nije obavezno. Samo videcemo hoce li vaziti ista pravila ako kojim slucajem Partizan uzme ABA i Zvezda nagomila 8m evra poreza. Ovo sve je bez pominjanja sramotnog napustanja KLS prosle godine. Da npr. Virtus, Panatinaikos, Barselona, Monako, Crvena Zvezda ili bilo ko, napuste svoje domace takmicenje, mislis li da bi im drzava dala i 1 evro sledece sezone a da oni pljuju po istoj drzavi i svim svojim rivalima i spinuju u svakom intervjuu? Da skratim, dok je takva situacija, sramota je da se Savic, Mijailovic, Obradovic ili bilo ko iz vaseg kluba javlja u medijima s ovakvim izjavama. Sportski pozdrav!
g

gooxy

pre preko 1 godinu

Slusaj druze dug kampaca prema realu neko je platio a kampaco nije sigurno.platiti realu 2.8 miliona a igrati za 1.8 nema smisla i on to nije iz svog novcanika isplatio.uplivale su vam pare istresli ste silu para na kampaca samo jer se covic zainatio.drugo ko da vjeruje covicu za visinu plata kad imate dokazano duple ugovore za igrace,kao u marketima dio na racun ostatak na ruke.taj vildoza je vec imao ime i dobro poznat kosarkas i prije koliko je bio u top formi??petrusev dosao iz efesa.onda i zna se koliko su neki drugi klubovi nudili da taj igrac predje kod njih al ne on se odlucio za manje 300k samo da igra za zvezdu.nebitno je ali vi ste poceli bacati bombe oko ugovora,panter 5 miliona zeljko 3 po sezoni i za ostale igrace.
G

Gekas

pre preko 1 godinu

Meni je gospodine Savicu neverovatno kako ste vi preko noci od okorelog zvezdasa postali najveci partizanovac. Cirkus xD
I

Istinaaaa

pre preko 1 godinu

Evo meni je neverovatnije da ste doveli dva f4 igraca da igraju Evrokup, ako cemo realno...
p

perinco

pre preko 1 godinu

Ta dva igraca kostaju kao pola Kampaca!I to bez obestecenja Realu!!!
S

Sta pricas ti..

pre preko 1 godinu

Kakvo crno obestecenje Realu????
o

on prica...

pre preko 1 godinu

o tome da mora Realu da uplatite odstetu za kampaca,a ne da slusate vaseg doktora
S

Spiritus movens

pre preko 1 godinu

"Ponekad je bolje igrati rang ispod i graditi ekipu postepeno“ - rece SD kluba koji je "preko noci" od 7. mesta ABA lige napravio tim za F4 Evrolige.
E

Enzo

pre preko 1 godinu

reče čovek ovo i ostade živ :D
a

aezakmi

pre preko 1 godinu

"Situacija je veoma teška, svi računi su blokirani, a nije nam cilj ulazak u stečaj. FMP postaje KK Crvena zvezda Beograd. Zvezda ustupa ime u vremenu trajanja reorganizacije, a to je pet godina", rekao je novi predsednik Zvezde. Ne znam zasto se ti javljas da odgovaras Savicu kada znas kako ste preko noci obrisali dug od 13m a bili ste poslednji u ABA ligi.
G

Gostyyy

pre preko 1 godinu

I nama je neverovatno kako je Partizan mogao da potpise 7 Kampaca (Panter, Ledej, Naneli, Egzum, Papapetru, Tristan, Avramovic). A tebi Zorane to nije cudno?
G

Gost 1346

pre preko 1 godinu

... pa Lesor,Madar...!
M

Milan Bgd

pre preko 1 godinu

Znaci Tristan kosta i zaradjuje kao Kampaco. E sad sam sve cui, nadmasili ste sebe.
S

Svi kad saberu

pre preko 1 godinu

Vrede pola ugovora Kampazza!
@

@milan bgd

pre preko 1 godinu

...naravno da ne zaradjuje kao kampaco ali sigurno ne igra za neku sicu kako neki uglavnom pokusavaju da prikazu. kao i ostali mladi u partizanu, smajli - dosao kao kuzmic posle dve sezone u GS a za njega ste pricali da igra za ogromne pare. madar - dosao kao najbolji mladi plejmerker u evropi, zlato na u-20 i najbolji asistent. koprivica - 2-3 mesta ispod petruseva na draftu, to najbolje govori o njegovoj ceni. sve su to dobro poznati mladi igraci, niko nije "pronadjen", kao recimo bjelica u austriji...

Igy

pre preko 1 godinu

Ma to je sve isto Petrusev Mvp Aba lige pre 2 sezone presedeo na klupi dvostrukog sampiona Evrope prosle sezone ali je bio tu, i sa druge strane Koprivica koji je igrao samo na koledzu prosla sezona u Partizanu mu je prva u seniorskoj kosarci uopste bas mala razlika.
r

rea

pre preko 1 godinu

Ti svi pobrojani igrači imaju zajedno malo jača GODIŠNJA primanja od samog Kampaca koji je "težak" 1.8 miliona za 6 meseci.
M

Motel Radmilovac

pre preko 1 godinu

A najneverovatnije od svega je " kako upokojiti vampira". 2011 upokojen, i stalno menja oblike. A najgore od svega ljudi veruju da je živ čovek.