Savić (© MN Press)
Savić (© MN Press)

Zoran Savić: Tražimo četvorku, centra i pleja, dovodimo nekoliko Amerikanaca

Vreme čitanja: 1min | pet. 14.07.23. | 14:51

Direktor Partizana o potezima u prelaznom roku

Pređeno je više od pola puta, samo što se kraj ne nazire. Dobar deo poslova oko formiranja tima Partizan Mozzart Bet je završio, što potpisima starosedelaca, što dovođenjem novajlija, međutim, tek se očekuje da bude aktivan na košarkaškoj pijaci.

Makar još trojica igrača će pojačati sastav Željka Obradovića, kako bi se napravio tim za koji navijači veruju da bi mogao da napravi iskorak u odnosu na prethodnu sezonu, posebno u Evroligi, i domogne se Fajnal fora. Naravno, i za projektovanu odbranu trona u ABA ligi, te napad na trofeje Kupa Radivoja Koraća i prvenstva Srbije.

Izabrane vesti

Izvesno je da među budućim novajlijama neće biti Luka Božić, iako bi deo Grobara voleo da vidi asa Zadra u crno-belom, međutim, najkorisniji igrač osnovnog dela ABA lige, nije u planovima Partizan Mozzart Beta, otkrio je Zoran Savić, sportski direktor kluba iz Humske.

Što se tiče dolaska Luke Božića u Partizan mogu da kažem da to nije moguće. Imamo milion drugih stvari koje moramo da završimo. Tražimo centra, četvorku i plejmejkera. Gledamo kako da dovedemo nekoliko Amerikanaca i to je to“, pojasnio je Savić za portal Antena Zadar.

Dosad su nove ugovore potpisali kapiten Kevin Panter, Zek Ledej i Aleksa Avramović, iz Bajerna se vratio Ognjen Jaramaz, a iz Panatinaikosa je stigao Mateuš Ponitka.

Prvo moramo da pričamo s igračima iz prošle sezone i kako da im produžimo ugovore, pa ćemo tek onda pričati o ostalim stvarima“, dodao je Savić.


tagovi

Zoran SavićKK PartizanPartizan Mozzart Bet

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara