Komentari na vest

Zoran Savić: Trenutno ne pregovaramo ni sa jednim igračem

P

PETOKRAKA MEZIMICA PUNA NOVCA

pre preko 1 godinu

MORE SIKTER BRE TI I OSTALI SECIKESE.
G

Gost Pele

pre preko 1 godinu

Provaljen si, to si pričao i za Tristana. Mogu da se kladim da dovodite jednog a možda i dva veoma skupa igrača.
T

TREBA POJACANJA ,NE IGRAJ SE !

pre preko 1 godinu

TODORIC JE ZA TEBE BIO MAESTRO !
V

VALJAK I NAVIJACI

pre preko 1 godinu

NE PREGOVARATE , MA SKLONI SE. VIDELI SMO KOLIKO SMO ,,JAKI". DAJ BRE FALE NAM TRI IGRACA. PLEJ , BEK I CENTAR. OVO SAD NIJE DOBRO ,NIJE !
K

KK IMT

pre preko 1 godinu

Saviću, što kažu klinci, da se ne ljubimo. Čega si ti Sportski direktor ? Za silan novac koji dobijaš, za šta ? Pa Lončar je makar iskopao sa parama koje ima, a imao ih je mnoooogo manje, jednog Markusa Pejdza sa Severne Karoline koji je otišao ispod radara u USA , niko ga nije hteo, pa kakav god da je igrač , kod Anrea je igrao odlično, pogotovo drugu sezonu kada mu je Trinki crtao specijale sa duplom blokadom da istrči na 3 poena, to je radio jako dobro, ipak je to igrač Roja Vilijamsa bio 4 godine. Koga si ti našao za male para a da radi posao? Pa Lendejl ? Loki je za tebe profesor. Pa Trinki što je doveo Tomasa, Mozlija i Voldena , zamislite ti i Željko šta bi on uradio sa ovom lovom u kojoj se vi kupate! Sunce ti poljubim. Kada vidim naš stručni štab, povraća mi se, kao NBA smo, sede njih 5 za šta? Niko ne sme Željku da suflira tokom utakmice, smeo je samo Itudis. A Trinkijeriju je Aca Matovič visio na ramenu, a ovj ga sve slušao. imao sam godišnju kartu i sedeo sam tik iza klupe. Pogledajte igru koju igrate, užas. sRAM VAS BILO
p

podeden

pre preko 1 godinu

Daj ostavku nesposobnjakovicu jedan,sa platom preko 300 000 e.
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Našoj sreći nema kraja, Partizan nam u nekoliko dana dva puta L'že J'ja.
n

nikolay

pre preko 1 godinu

Jako kreativno za nekoga ko ima 9 godina. Bravo mali
A

Atomska bomba

pre preko 1 godinu

Posle debakla od Zvezde dva puta u nedelju dana, Partizan dovodi veliko pojačanje, vraća se Vrabac ej.
G

Gromki aplauz

pre preko 1 godinu

Skrcali ste silne pare i napravili ispodprosecnog evroligasa, sramno
N

Nogometaši

pre preko 1 godinu

Grobari večeras slave, ušli su u polufinale SP. Ako neka ih neka se dečki malo vesele posle sinoćne tuge.
G

Gostujući

pre preko 1 godinu

Naravno da slavimo, drazi su mi i ti likovi nego lazni projekti sa svom mogucom drzavnom logistikom koji su se posle deset godina igranja sa strancima u prvoj sezoni sa vise od 6 domacih igraca izigravaju patriote. Vasih ruku delo za tih deset godina se vidi u rezultatima svih reprezentativnih selekcija u svakom sportu.
G

Gost43

pre preko 1 godinu

,,Cergaru" usli CRVENO BELI decki PROSINECKI. E VALA NEKA , BOLJI SU OD TURSKE DELIJE.
B

Bob.f

pre preko 1 godinu

Da mi vratimo Duleta i resimo problem...Pa nek budemo u Aba i peti ipak bi to bilo fer prema svim iskrenim navijacima Partizana..
J

Jel smem da pitam

pre preko 1 godinu

Koja je poenta dovodjenja onog Brodzijanskog ili kako se vec zove?
D

Dorsi 3.mil

pre preko 1 godinu

DORSI KOSTA 3.MIL€,KO CE TO DA PLATI? JEL OPET NAROD KO ZA PUNTERA?!
G

Gost7890

pre preko 1 godinu

a ko placa vildozi nedovica pa hoce jos kampaca
P

PRAVI SRPSKI PRVAK EVROPE !

pre preko 1 godinu

KK PARTIZAN POSTAO EVRO PRVAK SA 100 % DOMACIH IGRACA. PRAVA STVAR !
P

PRAVI NAVIJAC PARTIZANA NE PROFITER

pre preko 1 godinu

A NE PREGOVARAS ,MORE NAPUSTI KLUB. NEKA MAESTRO TODORIC ZAUZME TVOJE MESTO . KAKO TI VODIS KLUB TAKO MOGU I JA PROFITERU !
g

gilipter

pre preko 1 godinu

Predlazem da dovedete drim tim pa sta kosta neka kosta, ako brate vi ste institucija i treba. I onako ste jako dobri sa Amerikancima u smislu sponzorstva i tutorstva.
h

hahahahaxhahha

pre preko 1 godinu

Vidim ovde se priziva Dule, sa ekipom koju nije selektirao, pa Ledeju bi u momentima besa dok ovaj ne radi nista u odbrani slomio stolicu od ledja.
G

Gostm

pre preko 1 godinu

a sa trenerom
G

Gostujući

pre preko 1 godinu

Nece Zeljko otici dok ne ispuni ono zbog cega je dosao, nemoj mnogo da brines i pazi da za koju godinu ne budes navijao za trecu inkarnaciju tvog voljenog kluba
G

GostNik15

pre preko 1 godinu

Priča da kao ne pregovaraju, ali u stvari pregovaraju sigurni.. klasične spin priče
J

Jtd

pre preko 1 godinu

Da probam da objasnim ovima koji pitaju koji domaci igrac, nema ih, naravno da ih nema. Ko je "zasluzan" sto ih nema. Vi verovatno mislite da izadju na ulicu, uzmu domaceg igraca i stave ga u tim. Treba raditi sa njima, pravilno ih selektirati, izgraditi sistem...a ko je sve to unistio, partizan i zvezda udruzeni sa kss jer ako od njih krece dobro isto tako ide i lose. Sigurno nije borac cacak ili tamis. Gde su ti veliki treneri da naprave sistem, sta je uradio zoran savic za mladje kat partizana, nista, ne zanima ga a skoro dve godine su tu. Sta ce biti sa topicem, projekat, verovatno u zvezdi nista, negde mozda da...Tako da svaki put kad neko kaze koji domaci igrac neka pomisli zasto ih nema. Ne pregovaraju kaze, pa dokle covece da pregovaras, koliko da ih dovedes a nisi sposoban da shvatis da ti je jos u pocetku trebao jedan i pet pa onda sve ostalo. Sad kao trazite dva???!!!...stvarno bre savicu veze sa vezom nemas, interes imas
K

Koan

pre preko 1 godinu

Malo je nepošteno stavljati u isti koš Zvezdu i Partizan po pitanju stvaranja domaćih igrača.U istoriji Partizana ne postoji igrač ,koji je bio reprezentativac,da je kao klinac ušao u klub i napravio značajnu karijeru.U Zvezdi su to bili Kapidžić,Slavnić,Rakočević..U Partizan su dolazili ili po direktivi ,kao što je na ovim stranicama pisano pre neki dan ili su to bili već delimično ili potpuno oformljeni igrači.
d

dtj

pre preko 1 godinu

Pojma nemas, mladi igraci stasavaju u megi i fmpu a punu afirmaciju sticu i u Zvezdi i u Partizanu naravno ukoliko ih alavi menadzeri ne posalju odma preko na prvu jacu ponudu. Sport je generalno svuda u svetu pa tako i kod nas u velikoj krizi jer za sport su potrebni naporni treninzi i ljubav a od danasnjeg coveka ostade samo lenjost i bleja i zivot u komforu bez vecih napora ako je moguce. Buljenje u telefone i kompjutere se podrazumeva spzen mozak u najavi ne vidi zivotni smisao u sportu. Siromastvo u ovoj zemlji odnosi talente jer su klubovi bankrot, nema sponzora nema podrske na lokalu za male klubove da makar i rekreativno okupe decu i sa njima da rade. Nema vise basketa iza zgrade niti fudbalice na male golice pa misli sta hoces ali svi veliki igraci su upravo tako poceli.
A

ARMIJA NAVIJACA

pre preko 1 godinu

HITNO DOVEDITE DORSIJA DA SPASITE SEZONU ! HITNO REAGUJTE !
A

Ahahahah

pre preko 1 godinu

Samo ti sanjaj. Evo sam što nije. Dorsi dolazi kod nas, da budemo u top 8.
T

Tumbas

pre preko 1 godinu

Pregovarajte sa Gagijem Milosavljevicem i dajte mu kapitensku traku !!!
g

gost x

pre preko 1 godinu

Zvali su Gagija, on nije hteo. Pametnom dosta.
h

hehehaha

pre preko 1 godinu

A šta kaže dr.Kon? ima li korone u ekipi
_

_001334.1173a01207fd4b9abb041709937e314f.1623

pre preko 1 godinu

Kralju, pa gde ti ova glupost pade na pamet?! 😂😂😂
G

Gostujući

pre preko 1 godinu

Tako nam je to braco kad nam zvezdasi kroje sve, od predsednika pa do sportskog direktora
B

Barbar

pre preko 1 godinu

Primitivizam.
N

NoName 1

pre preko 1 godinu

Znači pregovaraju. Isto je ovo pričao i za Tristana, Ledeja, Lesora...
S

Srpski samuraj

pre preko 1 godinu

Gde si, Zvezdas? 😁
К

Косингас

pre preko 1 godinu

Колико неуверљиво лаже овај човек?
D

Dzikic

pre preko 1 godinu

Bolje bi vam (nam) bilo da ste u pregovorima ne sa jednim, vec sa dva igraca... Ovaj Partizan ne ide nikuda...
k

kidzic

pre preko 1 godinu

Bolje bi vam bilo da se pokrijete usima sto vas trpi ovaj narod i sto gleda izivljavanje koliko se trosi na dovodjenje stranaca iz sezone u sezonu. Cime ste vi to zasluzili? Pa nista osvojili niste, bili ste projekat za osvajanje evrokupa pa corak. Ni jedan ekonomista u ovoj zemlji ne moze da me ubedi da mozete da pokrijete troskove i da niste u minusu. Vi u minusu a svake naredne sezone novi kamion para za autobus stranaca i opet duplo golo i nikom nista teraj dalje. Moj klub je zbog takvog ponasanja morao da prodje razna ponizenja i da napravi fuziju sa fmpom vi ne morate, to je ta kosmicka grobarska pravda.
X

X

pre preko 1 godinu

@kidzic Rece VISEGODISNJI TOP 27...
F

Firga

pre preko 1 godinu

Pregovarajte sa nekim trenerom. Moja zelja je Velja Perasovic ili Dimitris Itudis. Itudis bi uticao da se Papapetru popravi.
P

Purgeru

pre preko 1 godinu

Vama ni Fil Džekson iz najboljih dana ne može da pomogne.
G

Gost81

pre preko 1 godinu

Ma Dok Rivers
M

Mauro Tasoti

pre preko 1 godinu

Mozga bez.Ali nisi ti kriv, kriv je onaj ko te je pustio iz Laze.
N

Niš PFK

pre preko 1 godinu

Bitno da si doveo Ledeja, covek ocajno igra odbranu a u napadu kad se lomi igra kao srednjoskolac... Brodzijanski u Huventudu kidao, protiv Partizana bas, a sada ne zna dvokorak... Zato Ledej pocinje senku da baca na onog pekara u telu kosarkasa Lazica, sa bezobrazlukom i prljavim potezima.
S

Svedok

pre preko 1 godinu

Vidis da je taj Lazic kod vas lizali bi mu patike. Igracina za velika dela. To sto vi domace igrace koristite za mahanje peskirom vas problem. Puko vam Zoc mora da opravda potroseno eno krenuo da drzi politbiro do pola noci.
M

Mauro Tasoti

pre preko 1 godinu

Pregovarajte brate,rasterajte još ovih par domaćih igrača.Digne se u nebesa neki tamo Amerikanac za koga su čuli samo pasionirani ljubitelji košarke pa onda dobijemo novog Egzuma,Nanelija,Ledeja,Pantera i slične koji nam redovno kodaju živce.
G

Gost929

pre preko 1 godinu

Koji domaci igrac ima kvaltet da igra u Partizanu? Smailagic, donekle Andjusic, Tristan nije domaci, a Avramovic povredjen. Trifunovic kad udje svakom navijacu se digne kosa na glavi, decko vola u dupe pogoditi ne moze. A kog domaceg dovesti, a da ima kvalitet o da hoce da igra ovde za manje pare nego u inostranstvu. Lucic placeniji nego Panter, igraci tipa Lalinoc igraju za jos vece ugovore. Nedovic je u Zvezdi prvenstveno jer je sklon povredama i ako ima veliki kvalitet zbog toga ga izbegavaju veliki klubovi, ostali domaci igraci u Zvezdi i nisu nesto tu su da nadopune roster. I nemoj mi poceti Dobric, decko je ocaj koji je sasvim slucajno pogodio tri suta sinoc koje i ozbilniji igraci od njega obicno mase. Na trzistu nemas ozbilnih domacih igraca, oni koji imaju kvalitet su preskupi. Nije problem sto je igrac stranac nego sto je ekipa lose selektovana previse ofanzivaca, a akcija za iste nemamo, odbrana ocaj. Ledej na primer nije napredovao za pedalj od kako je dosao, u odbrani katastrofa, a u napadu oscilira.
R

Relanooo

pre preko 1 godinu

Nije da branim ove jer je igra blagi ocaj, i nema na vidiku mogucnosti da su ovi igraci uopte sposobni da poboljasju odbranu. Ali koji je to domaci igrac dovoljno kvalitetan, a da je dostupan Partizanu? A gde su igraci koji imaju priblizan potencijal Bogdanovica pa da ti igraju. Za nas je talenat Trifunovic, a decko je realno plitak i u napadu i u odbrani. Ni u Zvezdi ti nemas neke domace igrace izuzimajuci Nedovica, oduzmi njega i svi ti domaci igraci bi bili topovsko meso u EL. Mene bi poraz od Zvezde isto bolio i da ih 12 domacih, sa tim sto bi poraz bio ubedljiviji.
M

Mauro Tasoti

pre preko 1 godinu

Nije da branim Trifunovića ali dečko igra za par hiljada evra a npr.Naneli i Egzum za par stotina hiljada.Trifunović ima 21 godinu i treba mu minutaža i da mu se da malo sloboda u igri.Mislite kako hoćete ali Trifunović ne bi odigrao lošije nego što igraju Papapetru,Naneli,Egzum, naša skupa i zvučna pojačanja
b

bgcz

pre preko 1 godinu

najviše volim što još uvek mislite da su Dobrić, Davidovac, Lazic, Kuzmić neki amateri a oni vas oduče od košarke. Kuzmić je zatvorio Lesora u finalu. Lazić vam zaključava bekove a Dobrić i Davidovac vam decu prave. I Gudurić vam je bio samo da popuni roster :)
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Kap kiše u okeanu za Kamerun na Balkanu, koga briga ko noćas plače, SIPAJ NEK BOLI JOŠ JAČE, SIPAJ NEK BOLI JOŠ JAČE.
N

No

pre preko 1 godinu

Nanali je covek prestao da igra ozbiljnu kosarku vec prosle godine,dosao je u Partizan da uzme jos koji evro i tutanj negde sledece sezone. Exum!? ne vidim razlog njegovog dolaska kao i ovoga jadnog Slovaka. Panteru zabraniti vise da udje na parket.
p

prti

pre preko 1 godinu

Naneli prosle godine prestao da igra ozbiljan basket? Jesi siguran da si gledao kako je covek igrao prosle godine. Statisticki NAJBOLJA sezona u zivotu!!! Pokidao kao nikada do sada. Sta sve ljudi pisu a nisu jedan mec odgledali. Enzum truba igrac? Covek 5 pik na draftu sine. Eksplozivan i jak prvi korak kao retko ko u Evropi. Da nije imao te povrede koje su ga osakatile Partizan ne bi video ni na TV-u. Panteru zabraniti ulaz u dvoranu? Covek svuda gde je igrao donosio ozbiljan benefit samo vama ne valja? Ljudi iz Milana izgoreli sto nisu mogli da ispariraju ponudi Partizana posle f4. Nije do igraca nego toksican klub koji ima trenera koji je veci od kluba i kome niko ne sme nista da pisne. Da je bilo ko drugi na klupi dobio bi otkaz jos pre 2 kola ali ovom ovde nema ko da da otkaz on je njih doveo ne oni njega. Coveku svaka cast za karijeru ali kada izadje na konferenciju sa cukom od 50k eura tu se prica zavrsava. Jebiga u tim godinama umesto lagan zivot, treninzi, deca unuci on splavovi, belo, devojcice... Ne nije to gospodin ne pomazu tu titule, poslovni uspesi gospodin si kada imas patriahalno i kulturno ponasanje 24h a ne samo kada ulazis i izlazis iz hale.
C

Chevu123456789

pre preko 1 godinu

ovaj opasno lagi! I prosle godine je isto pricao pa dovodili igrace za milionske ugovore (koji nemaju pojma)
V

Vrati konju glavu

pre preko 1 godinu

ZORANE!
I

Idemo redom

pre preko 1 godinu

Prvo mora Mačvan da vrati🐴🐴🐴🐴🐴
O

O tempora

pre preko 1 godinu

Znaš li ti nesrećo ko je Zoran Savić? Znaš li gde je igrao, za koga i šta je ostvario?
@

@idemo redom

pre preko 1 godinu

Velika je konkurencija kod njih
M

Malidugic

pre preko 1 godinu

Aleksa, Danilo, Uros, Tristan, Alen, Balsa uz Lucica, Jaramaza, Milutinova i 3-4 stranca to bi bio pravi Partizan!
G

Gostkwk

pre preko 1 godinu

Kakav Uros, pa on kad je usao u drugoj cetvrtini odprana ke otisla u tri lepe. Ta tvoja ekipa bi bila sakatija od ove trenutne.
M

Mal

pre preko 1 godinu

ahahahahaha Milutinova kazes, pa znas li da taj decko igra za platu koliko zajedno imaju tri najplacenija igraca Partizana... Jaramaz, pa na njegovoj poziciji je Panter koji ima daleko bolje brojke. Lad si kod Milutinova zasto se tu zaustaviti, daj da damo sansu i Pokusevskom i Bogdanovicu, pa ako mora i kedan stranac neka to bude Veseli. Nisu igraci krivi sto su stranci, nego sto su selektovani tako da niko od njih ne zna da igra odbranu sem Lesora. Sto ekipa nema igru, u napadu nema izgradjenog napada ni za jednog sutera.
M

Mauro Tasoti

pre preko 1 godinu

Gostkwk, Uroš kad uđe korektno odigra tih minut-dva koje mu Željko udeli.Kod Duleta bi bio već imao ozbiljnu minutažu kao i Tristan,Glas,Koprivica.Mladi igrači su nam pod tenzijom,tremom,strahom jer posle svake greške sledi Željkovo dranje na njih.Kad već ne može da se dere na skupo plaćene Amerikance.
G

Gost3i

pre preko 1 godinu

Tristan ima strah to se vidi, Uros cim udje sutne, po obicaju lose. Znas li ti kakve je talente Dule imao od ovih samo je Tristan taj potencijal, i znas sta bi im tek on radio kad od Zeljka imaju stah, pa Dule davio igrace po terenu.
@

@Mauro

pre preko 1 godinu

Vujosevic bi Trifunovicu otkinuo glavu koliko ovaj nista ne misli!
I

IVAN 82

pre preko 1 godinu

A ti si Savicu tek posebna prica, jos od prosle sezone. O ovoj aj i nekako, ali ovo zadnje sto si doveo na Centru (Borozhanski ili kako se vec zove) sa 70 kila i hoces da bude ravnopravan sa ovim zvezdinim atletama, bruka i sramota.
u

uf

pre preko 1 godinu

a zvezdine atlete mitrovic, petrusev
G

Gost92

pre preko 1 godinu

Brozjanskog su doveli i predstavili kao centra, on to nije lake je konstitucije i odstupa od onoga sto nama treba. Centar koji zna da zatvori obruc, da igra odbranu mi u napadu centra sad imamo.
k

kolko para tolko muzike

pre preko 1 godinu

Sve je tu jasno
d

danijel pfc

pre preko 1 godinu

cist aperthejd drzave lazni sponzori ,cast izuztcima tipa mozzart sport ,satro neka pojacanja a umesto danam dovedu milutinova dorsija i kampaca drzava radi protiv nas,neko kaze da nas skoluje ivanovilc zelimira lak je kad ima skuplji tim .panter je igracina za sve .ali ne moze sam fale bar jos 3 kaptalna pojacanja za vadjenje sezone.
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Teši se da Zvezda ima skuplji tim. Evroliga ja na početku sezone rekla da ste kandidat za prvih osam, a Zvezda za 13-14 mesto. Da li ti to govori nešto ili si slep kod očiju?
X

Xxcv

pre preko 1 godinu

Obiori Odita novo pojačanje. Pravo iz FAPa!
I

Igor978

pre preko 1 godinu

Sinoć Ledej i Naneli skoro nula, ni Exum se nije proslavio, Panter sramota šta je uradio sa zadnjim napadom. Vi ste ih birali. Cigani sa 2 i po dobra igrača vam drže časove košarke.
G

Gostakk

pre preko 1 godinu

Sta je to Panter uradio toliko strasno kosarkaski strucnjace? Covek je ostao sam na trojci(sut mu najjace oruzje) sutnuo i promasio, da je usla bio bi junak. 99% sutera bi uradilo isto onaj 1% ne bi jer ne bi verovali svom sutu, Nedovic je istu stvar uradio i pogodio.
D

D.Vujošević

pre preko 1 godinu

Kaži slobodno da pregovarate samnom
v

valjda pregovarate

pre preko 1 godinu

Sa Duletom.
G

Gost29

pre preko 1 godinu

Moze Sveti Petar da dodje ovaj roster ne zna da igra odbranu, cirkuska ekipa, divlja bez koncepcije koja samo onako na silu sutira.
A

Alessandro

pre preko 1 godinu

Hajde malo da razbijemo famu o dotičnom. Bio je trener, sa sve izletom u Moskvu, manje više nekih 15-ak godina. Za svo to vreme ima jedan F4 što jeste veliki uspeh. U većini ostalih sezona nije uspevao ni prvu fazu da prodje. Do top 16 ili top 8 mu je trebalo dobrih 7-8 sezona. Format takmičenja je bio takav da na većinu jakih protivnika nije ni naleteo jer nije igrao svako protiv svakog. U jednoj sezoni od 14 utakmica imao je skor 2-12 odate i naziv Atelje 212. U domaćim okvirima na sve dozvoljene i nedozvoljene načine se dolazilo do titula i EL mu je donosila domaća liga gde je Zvezda bila u kanalu a Hemofarm i FMP nedorasli protivnici. Čim se pojavi neki talentovan igrač kao po nekom dekretu dolazio je u Partizan. Prvi put kada je dobio konkurenciju je i poklekao i tu mu je bio kraj. Posle se sukljao po Bosni, Rumuniji ali se više ozbiljnom košarkom nije bavio. Sve i da se sada vrati dok bi implementirao svoj način rada i igre prošlo bi mnogo vremena i izgubilo bi se mnogo utakmica, vrv i prednost domaćeg terena a od specijalne pozivnice za EL ne bi bilo ništa jer je dobijena na Željkov renome a na Vujoševićevo ni Bodiroga ne bi mogao da je izvuče. Tako da Partizan je talac u rukama sopstvenog trenera i zajedno sa njim će biti ili pobednik ili pokojnik!
N

Na zalost

pre preko 1 godinu

Nije trener problem, nego roster, mada ne znam sto ga je i Obradovic ovako napravio. od 12 igraca 10 nije sposobno da igra odbranu, ne zato sto nece, nego zato sto ne umeju. Jedina dva koja mogu su Lesor i Avramovic koji je povredjen od pocetka sezone. Ja bi digao obe ruke da manjamo trenera ako mozemo naci nekog ko nam garantuje nesto bolje ali takvog trenutno nema. Obradoviceve ekipe su su sve do jedne rezultate temeljili ma dobroj odbrani, sta mu se desilo pa da je ovu ekipu ovako selektovao to ne znam. Prosto ova ekipa bolje u odbrani ne moze, a u napadu za ove neizvesne zavrsnice treba ozbiljan plej koji moze da smiri ovu divlju igru.
I

Igor978

pre preko 1 godinu

Šta li ste mislili sa onim tužnim Slovakom to nikome nije jasno.
S

Slovak

pre preko 1 godinu

I košarka, ne ide.
t

tole

pre preko 1 godinu

znači dolazi u Zvezdu
H

Hepek

pre preko 1 godinu

Samo vi ostavite zoca,pantera i ledeja i za zvezdu nema zime
w

wkskdk

pre preko 1 godinu

Ma da sta ce ti, i ovaj roster je dovoljno odbrambeno busan. Vidi da nadjete jos jednog kao Ledej da u napadu kad se lomi gresi, a da je u svakoj utakmici konstantno los u odbrani, i dovedite jos jednog krilnog centra lake konstitucije da pa da ne moze odmoriti Lesora, a ovaj da ti ne igra, eventualno sutera za kog necete imati ni kednu akciju i pustacete ga da da igra po 3-4 minuta po mecu. Dvojku vise troju da nam igra pleja.
Р

РеалНо1

pre preko 1 godinu

Кад си све паре утрошио на очајне играче.
i

ixa kv

pre preko 1 godinu

Doveo si centra od 60 kila a sada da dovedes i nekoga pleja o 130 kila. Sram te bilo.
m

milosh92

pre preko 1 godinu

Pa ne pregovarate zato sto si doveo sve igrače iz tvoje agencije!
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

Za dva dana "Partizan potpisao..."
G

Grobar....

pre preko 1 godinu

A gde da igra, realno nemamo ga gde!! Kad se vrati Avramovic, bicemo kompletni, da ze zavrnu usi Milionerima, Kevin, Zek, Naneli?! Da se spuste na zemlju Tristan i Smailagic i da se trenira jace i sve je tu..
G

Gost9w j

pre preko 1 godinu

Zek ne moze da se odvoji od zemlje, a ne da se spusti na nju. Decko je najgori odbrambeni krilni centar koga sam gledao u Partizanu, a u napadu kad se lomi vecito se izvuce u korner odbije loptu i bezglavo se zaleti pod kos, uslede ili koraci, ili izgubljena lopta ili pas koji ide u prtivniku. Naneli nema ni jedan izvradjen sut, kao ni Panter koji sve mora sam da kreira pa ako ne uspe baci preko ruke pa sta bude.