Košarkaši Partizana (©Starsport)
Košarkaši Partizana (©Starsport)

Žurnal: Partizan zakasnio s registracijom za KLS

Vreme čitanja: 1min | pet. 05.05.23. | 19:47

Crno-beli beli nisu na vreme prijavili igrače za Superligu

Partizan prošle godine svojevoljno nije igrao završnicu Košarkaške lige Srbije, a ove godine je došlo do greške klupske administracije koja nije na vreme prijavila igrače za licenciranje, prenosi Sportski Žurnal, a potvrđeno je za Mozzart Sport iz KLS.

Kako se navodi u Žurnalu, klubovi su od KLS dobili obavštenje da je rok za licenciranje igrača za Superligu 24. april, a crno-beli su sastav navodno poslali u subotu, 29. aprila, te nisu dobili dozvolu da učestvuju u borbi za titulu šampiona Srbije.

Izabrane vesti

Dodaje se da su takmičarski organi Košarkaškog saveza Srbije prvog radnog dana posle prvomajskih praznika konstatovali da je dokumentacija validna i prosledili je KLS, kao i sve prethodne koje su klubovi dostavili pre roka.

Superliga je već startovala, ali bez Partizana i Crvene zvezde. Preostali članovi ABA lige (Borac Mozzart, Mega i FMP) ukrstili su se sa pet najboljih iz KLS u prvoj fazi takmičenja, koja bi prema propozicijama trebalo da iznedri dvojicu polufinalista, koji bi se potom ukrstili sa večitim rivalima u samoj završnici.


tagovi

KK PartizanPartizan Mozzart BetKLSSuperliga SrbijeKošarkaška Superliga

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara