Komentari na vest

Zvanično: Jokić kandidat za MVP, prete Dončić i Gildžes Aleksander

Sakur

pre 12 dana

Sinoc je luka pokazao ko je i sta je.Prvo je ukanalio ekipu gde su ovi otisli na 30 razlike i onda kada je bilo reseno sve krenuo da puni statistiku i na kraju kada pogledas vao 33 poena haos ludilo
P

Pravi mvp

pre 12 dana

Izgleda, da bi grobati težko podnosili, da je mvp Dončič.
N

Nikola 1818

pre 12 dana

Dosadni ste vise sa tim da bi "grobarima" tesko palo da Luka bude MVP, to nema veze sa zivotom, realno Jokic je pravi MVP sto je dokazao bezbroj puta, sta mislite da li Denver bio sampion i u samom vrhu lige da Doncic igra za Denver a ne Jokic, iskreno cisto sumnjam, Jokic od svojig saigraca pravi duplo bolje igrace, Doncic je klasa ali nije MVP bar dok Jokic ovako igra.
C

Chelsea1234

pre 12 dana

Sramota bi bila da Jokic dobije 3MvP a da Doncic ostane sa 0Mvp titula.
m

mvp je najbolji

pre 11 dana

kakve veze ima jedno sa drugim..nikakve..
k

kojotski

pre 12 dana

Juče su se videli i Dončič i SGA na delu. Donča u jednom momentu 1/7 za tri... Debeli bradonja ih je odvalio od košarke juče. Da bi Dalas imao bilo kakve šanse on i Irving trebaju da idu bar na 80+ svaku tekmu. SGA isto klasično silovanje, i uletavanje na ulaz. Šteta što ih ne odvališe ovi noćas bez Ziona. Uzima Jokara MVP i osvaja sa Denverom, lagano u prvih 5 košarkaša svih vremena i sve to sa manje od 30 godina. E sad što to nekom nije jasno to je već drugo pitanje...
D

DraganKojic

pre 12 dana

A jeste sad top 5 kako da ne , ima on jos da radi da bi i pomislio da bude u top 5
с

скиз

pre 12 dana

гледа се учинак у рег сезони
k

kojotski

pre 12 dana

Majstore, sa tri MVP u džepu ispred njega su samo Džabar, Bil Rasel, Džordan, Wilt i Lebron. To su činjenice.
b

bakicar

pre 12 dana

Imaš mvp plejofa uključi mozak.

Zvezda ispred svih!

pre 12 dana

Idemo Luka!!!
r

realnoooooo

pre 12 dana

Doncic igrac koji ima PLAN A I PLAN B. Jokic koji ima PLAN A,B,C,D,E,F,G,H.... To je razlika . Da objasnim ljubiteljima Luke. Volim i ja Luku ali ovo je činjenica. Sinoc se najbolje videla protiv Klipersa.
n

nadrealnooo

pre 12 dana

Porediti Jokica i Doncica vam je isto kao da poredite Mesija i Halanda , S tim sto je Mesi u ovom slucaju Jokic! Smejurija najobicnija,i ptice na grani znaju da je Jokic istinski MvP 4 godinu za redom, i to nikad ubedljivije,preko 85% glasova ce imati! To brojke pokazuju,to titula pokazuje,to pokazuje činjenica da je jedini Ol Star igrac u svojoj ekipi koji je smesnu fransizu Denvera doveo do titule i koji je napravio od prosecnih igraca ozbiljne NBA igrace!!!
r

rea

pre 12 dana

E sad da je smešna franšiza Denver i da ima smešnu ekipu oko sebe baš i nije istina. Denver itekako ima svoju istoriju, falila je titula - OK, ali američki sportovi su malo specifični kada je u pitanju osvajanje titule, jer nije baš da je jednostavno osvojiti je u ovom formatu, pogotovo kad si tim iz malog grada god sudije ne favorizuju nikada, tj ne da ne favorizuju, nego se iz petnih žila trude da šampion svake godine bude tim iz San Franciska, Los Anđelesa, Majamija... Što se tima Denvera tiče, tu itekako ima odličnih igrača - Džamal nema ol-star selektiranje samo jer je svake godine povređen i nema dovoljan broj utakmica za to, Porter isto tako, s tim što je on i nekonstantan, Gordon je bio glavni igrač Orlanda i da je ekipa bila mrvicu bolja, on bi bio ol-star, danas on je postao defanzivna zver od 15ak poena u napadu. Ta 3 košarkaša ništa lošiji nisu od višestrukih ol-star igrača kao što su Kajl Lauri, Kris Midlton, Džru Holidej...
n

nadrealnooo

pre 12 dana

Te igrace sto si nabrojao su cisti prosek bez Nikole,Nikola je njihovu igru unapredio 70%. Pa cak i tom Gordonu. Eto toliko.
B

Basketas

pre 12 dana

Luka apsolutno zasluzuje da bude izabran za najboljeg igraca regularnog dela sezone u NBA
D

Dmv

pre 12 dana

U potpunosti se slažem. Ima najbolje brojke.
J

Joker MVP x3

pre 12 dana

Doncic nije Jokicu ni do kolena,Sebican samo gleda svoju statistiku,sutira po 80 puta u toku meca,nikome ne dodaje...klasican Narcis od igraca!
S

Slaba odbrana

pre 12 dana

Basketas-Hahaha,kakav vic...
@

@joker mvpx3

pre 12 dana

...toliko je sebican da ima vise asistencija od jokica i treci je asistent lige. nije mi jasno zasto se vi potresate oko mvp izbora, kada jokica to ne zanima. covek je toliko puta rekao da mu to nista ne znaci, da bi bilo posteno da dobije neko kome znaci. ovde bi pricali koliko je nezainteresovan i kako ne postuje ligu itd.